Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2012 12:32 - Прахчетата срещу грип са смъртоносни! И Лъжите на Бил Гейтс
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2482 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Немски фармацевти:
Комбинираните прахчета, съдържащи парацетамол, витамини и съставки за смъкване на температурата, които са за лечение на настинки и грип, са изключително опасни. Те дори могат да бъдат смъртоносни. Това твърдят проф. Кай Бруне от университета в Ерланген и неговият екип.

Става дума за прахчетата, от които се приготвя гореща напитка срещу настинка. Фармаколози в Германия настояват занапред те да се продават само срещу рецепта, каквато се изисква при силните болкоуспокояващи медикаменти.

При дневна доза от над 4 грама (една таблетка е 0,5 грама) парацетамолът води до увреждане на черния дроб, а с 8 грама за 24 часа може дори да се предизвика чернодробна недостатъчност, твърди проф. Кай Бруне.

Фармакологът съветва пациентите си принципно да не вземат парацетамол. По думите му това е медикамент, който може да подейства смъртоносно дори и при леко предозиране. При това краят не настъпвал веднага, а чрез агония, която се проточвала няколко дни.

Смесените продукти (прахчетата) са едно недоразумение, те рядко сумират положителните ефекти на различните съставки, но със сигурност обединяват рисковете от тях, коментира проф. Кай Бруне.


 


 

Лъжите на Бил Гейтс и неговата измамна зелена революция

Бил Гейтс е убеден, че светът трябва да повтори „зелената революция“ от 60-те и 70-те години на миналия век, когато селското стопанство направи резък скок, благодарение на внедрените нови технологии. Той смята, че разработването и прилагането на принципно нови технологии за отглеждането на ориз, царевица и пшеница, ще увеличи значително добивите и ще намали гладуващите по света.

„Светът е пред избор. Нужно е да направим сравнително не големи инвестиции и милиони фермери по света ще могат да нахранят своите семейства. Ако не направим това, един от всеки седем човека на планетата ще продължи да съществува в положение на глад.“

Цитатът е от открито писмо на Гейтс, публикувано на сайта на неговата фондация.

Източник: Money.bg

* * *

imageБърз коментар: Това, което няма да ви кажат Гейтс и медиите като Money.bg, които го изтипосват като филантроп, е, че под „принципно нови технологии“ се разбират генно-модифицираните отрови на Монсанто. Те ви спестяват и важната подробност, че Бил Гейтс наскоро купи дялове от биотерористичната мегакорпорация Монсанто, които всъщност представляват въпросните „сравнително не големи инвестиции“ на фондацията му.

Тези малки инвестиции и съответната пропаганда за въображаемата „зелена революция“, ако им мине номерът, един ден ще гарантират пълното господство на Монсанто и Гейтс над селското стопанство. Най-малкото защото генно-модифицираните ориз, царевица и пшеница са с патентовани семена, които дават само една реколта, а семената от реколтата са ялови. За да сеете отново на следващата година, пак трябва да си купите семена от Гейтс, после пак, и пак, и пак… Така гладът на тези, които не могат да си плащат ежегодния данък на Гейтс и биотерористите, е гарантиран!

http://www.otizvora.com/2012/01/3637/




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319082
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031