Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2012 17:45 - Кой, мислите, организира и провежда изборите в САЩ? проф. Столешников
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1609 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Организацията, цялата материално-техническа база, регистрацията и утвърждаването на кандидатите, провеждането на изборите и броенето на гласовете, както и техническата апаратура, и въобще - всичко, е в ръцете на неизвестни частни фирми! – Прайвът пропърти, т.е. - частна собственост.

Това значи, че в САЩ изборите изчислява някакво "Дружество с ограничена отговорност". Там, за да избираш, трябва да си гражданин на САЩ, а за да организираш и провеждаш изборите, да утвърждаваш кандидатите и да броиш гласовете, трябва само да си член на това анонимно "Дружество с ограничена отговорност"!! Значи, може и да си чужденец

Т.е. в САЩ чужденец не може да е президент, но президента го определят чужденци!


 

Сега ще ви копирам от американската блого-мрежа. Ето превода, а отдолу е оригинала, на английски:


 

Голяма крачка в посока към тоталната Голобализация на броенето на гласовете. Глобалната Интернет Компания купи фирмата провеждаща броиенето на гласовете, на изборите в САЩ.


 

"Recipe for Vote Fraud: Global Internet Voting Firm Buys U.S. Election Results Reporting Firm

Posted on January 13, 2012 by WashingtonsBlog http://www.washingtonsblog.com/2012/01/global-internet-voting-firm-buys-u-s-election-results-reporting-firm.html In a major step towards global centralization of election processes, the world’s dominant Internet voting company has purchased the USA’s dominant election results reporting company.When you view your local or state election results on the Internet, on portals which often appear to be owned by the county elections division, in over 525 US jurisdictions you are actually redirected to a private corporate site controlled by SOE software http://www.soesoftware.com/, which operates under the name ClarityElections.com. The Ability to Commit Vote Fraud is Becoming Push-Button"


 

"Рецепта за измамване. Когато резултатите от изборите излизат в интернет, все едно че всичко е законно, и информационните портали изглеждат, като да са на държавната Централна избирателна комисия, а всъщност ви пренасочват на частния сайт на компанията ClarityElections.com. А що за кантора е тя и кой седи в нея, "Ноубади ноуз" - Никой не знае! За да ви покажат каквито си поискат резултати, е въпрос само на щракване, на клавиатурата!"


 

И това ако не е "Задогледален свят"?


 

Разбрахте ли за какво става дума тук? Тук ви казват ясно, че:

Изборите във всяка страна, в ЦЕЛИЯ СВЯТ, скоро ще се провеждат на еднообразна апаратура, която ще ви докарат от чужбина. Софтуерът (програмата) също ще е от чужбина. И гласовете ще се "преброяват" от някаква частна Глобална компания, както това вече се прави в САЩ. А ако някоя страна се инати, в нея ще бъде изпратена американска войска "за възстановяване на демокрацията", по вече известните образци.


 

Така че, Русия, а и всяка друга страна, с нейните изборни фалшификации, ще изглеждат аматьори в изборното дело.


 

http://zarubezhom.com/

Science News Nauka Iverologi

(Научни новини - Наука Иверология)

професор Столешников А.П.
 


 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28375607
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930