Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2012 19:10 - Законът за детето третира родителите като престъпници! Автор: kostas
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4702 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Абсурдните изисквания и нововъведения накараха хиляди майки и бащи да се чувстват като потенциални престъпници... Държавата ще поведе битка срещу майките и бащите като ги наказва не само за постъпките, но и за намеренията.

На родителите едва ли-не, ще им бъде призната и разрешена само биологичната функция, и свързаните с това задължения, без да им бъдат отсъдени права.

За сметка на това децата ще бъдат всесилни и ще им бъде разрешено да оспорват буквално всяко решение на родителите.
Според законопроекта за детето, окончателно ще се сбогуваме със задължителната дисциплина и налагане на правила, защото всяко оплакване ще бъде последвано от среща с психолози и социални работници, които ще ви назидават, а дори се предвижда и изземване на детето от семейството.

Правното недоразумение категорично забранява на родителите да въвеждат децата си в своята вяра, или в липсата на такава. А по какъв начин ще ги въвеждате в естествените човешки ценности и семейни традиции – е това не е проблем на държавата!
(Унищожаване на семейството и вярата, са две от главните цели на юдомасоните - илюминати и на комунистите. Останалите три са: премахване на часната собственост, унищожаване на нациите, и накрая - премахване държавните правителства! Г.С.)

Държавата се оказа сведуща по друг значим въпрос – сексуалното и репродуктивно обучение се налага още в предучилищна възраст. Вече се разработва програма, по която петгодишните деца ще разискват хомосексуалността, защото това било повод за дискриминация. А в това време обикновения родител все още им обяснява какво е нормално поведение по време на обяд и как се пресича правилно улицата.

В това време социалните работници дружно ще се борят срещу всяко насилие над детето – емоционално, психическо, физическо и прочие, без ясно определение по въпроса. Чиновникът решава, че детето е тормозено и край! Каквото каже – това е!
И на последно място – узаконява се реагирането по анонимни доноси, което ще рече, че при всеки сигнал на злонамерен съсед за опасност – детето ще бъде изведено незабавно от семейната среда.

Е, след това може да се разправяте със съдия и социални служби, но никой няма да може да окаже контрол над „чиновническите грешки”.

Както се казва – Честит ви нов Закон за закрила на детето!

Надежда Димитрова




 




 

  Нагоре



Гласувай:
6



1. raders - Че са го окензали този закон, почти ...
21.02.2012 19:37
Че са го окензали този закон, почти съм сигурен, като зная какво е качеството на парламентарните ни представители, макар че има нужда от закон за детето, заради циганската напаст /раждат като свинки и не се грижат за децата си/. Що се отнася до тази твоя пословична "юдеомасонска, илюминатскокомунистическа" версия, това си е откровена глупост и много ми напомня за "Краставицата на Мирча Кришан". :)
цитирай
2. анонимен - на raders: Ако не знаеш, прочети, а ако не искаш да знаеш... твоя си работа!
21.02.2012 21:02
Явно не си прочел тази публикация, и другите на тази тема, и не си разбрал, че целта на закона не е - циганите да не изоставят децата си, а точно обратното. Целта е да се отнемат децата от родители, които се опитват да дадат на децата си поне минимум домашно възпитание и обща традиционна, неизвратена култура. А за родителите, в закона не се предвиждат абсолютно никакви права, а само задължения, и то - от абсурдни, по-абсурдни.
Това е вечната мечта на сатанистите - да отнемат децата от родителите им и да ги "възпитават" в разврат и в еничарски дух.
цитирай
3. nikikm - raders
21.02.2012 22:17
Не си схванал най-важното! Пак прочети,законът е насочен под предлог за закрила на децата,срещу семейството и доколкото те са част от него,е насочен срещу тях.Всъщност цели цялото семейство и в частност,личността.Нарушава исконни човешки права!Много йезуитски и перфидно.Гаден закон,нечовешки!
цитирай
4. raders - Не си схванал най-важното! Пак п...
21.02.2012 22:39
nikikm написа:
Не си схванал най-важното! Пак прочети,законът е насочен под предлог за закрила на децата,срещу семейството и доколкото те са част от него,е насочен срещу тях.Всъщност цели цялото семейство и в частност,личността.Нарушава исконни човешки права!Много йезуитски и перфидно.Гаден закон,нечовешки!


Но аз нямам възражения, че законът със сигурност е оплескан и там съм посочил защо, въпреки, че не съм го чел. Възраженията ми бяха от друго естество.
цитирай
5. kostas - И като илюстрация на коментарите ви ,ще дам пример от -"(Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.)" ...Вие преценете
22.02.2012 09:51
* ЮДЕИТЕ СЕ СТРЕМЯТ ДА ОТСЛАБЯТ ОБЩЕСТВЕНАТА МИСЪЛ.

Главната наша задача е да бъде отслабена гоевската обществена мисъл чрез критика; тези, които размишляват и се противопоставят, трябва да се отучат да размишляват; умствените сили трябва да се насочат в словесни престрелки на празно красноречие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347578
Постинги: 4297
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930