Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2012 22:45 - Извадка от книгата на Стефан Цанков "Юдеи"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3959 Коментари: 2 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

През 1934 г. в Уестърн роуд синагог, в Порт Елизабет, в Западна Африка бе открит документ, съдържащ реч на тамошния равин, в която той открито казва:

Нашият империализъм или "Пакс юдаика" ще разгроми цялата западна цивилизация...

Братко! През безброй столетия ти бе презиран и мразен, но скоро расите на земята ще целуват твоите нозе и ще те почитат като бог. Те ще се преклонят пред тебе и ще те възвеличат и ще те възхвалят. Те ще просят твоята милост, но ти ще ги отритнеш от себе си.

Те ще бъдат принудени да признаят, че ти си богоизбраният, безгрешният. Избраният от нас световен водач ("месия") ще бъде първият, който като господар ще повелява над цялата земя, над един комунистически свят. Така най-сетне ще се изпълнят Талмудът, Тората и пророците. Аз мога дори да кажа, че ние сме вече на прага.

Заклевам ви във вашия живот, запазете тези напътствия и не споменавайте и пред най-близките си роднини нито дума за съдържанието на тази инструкция. Вие познавате нашия закон. Вие знаете последствията".


....................


ОТГОВОР, който еврейският равин Маймон дал 1925 г. на Бартолд Лундон, обнародван от американеца Пелли, известен навремето със своята нашумяла в Америка брошура "Какво трябва да знае всеки член на парламента".

На времето си Лундон, макар и напълно сам и без значително въздействие върху общественото мнение, издавал в Швеция списанието "Види", което било рязко насочено срещу евреите, и очевидно ги е бил раздразнил. Във всеки случай равинът Маймон се видял принуден да пише от Америка следното на този швед:

"Поради вашия егоизъм и други неизвестни ми мотиви, вие се смятате в правото да пъхате носа си в тъй наречения еврейски въпрос и да се обявявате дори за изразител на мнението на цяла една нация. Ако се съди по вашите фантасмагории във "Види", вие с удоволствие бихте прогонили всички евреи, и то не само от Швеция, но и от цяла Европа. Какво безумие! Вие нямате представа за мощта на организацията, против която отваряте своята офанзива!

Дребно джуждже - пази се планината да не падне върху теб и да те затрупа! Вашата акция за измитане на евреите иде с 50 години по-късно. Наистина ли сте такъв невежа или не искате да разберете, че ние вече владеем най-голямата нация в Европа (вероятно Германия?). Като редактор вие трябваше да знаете, че нашият символ (давидовата звезда), чието знаме един ден ще бъде издигнато във всяка столица, през сегашните години вече проявява влиянието си във всички части на света... Вие би трябвало да знаете, че световният печат, с малки изключения, е в наши ръце и че направляването и ръководството на мисловната дейност на широките маси на еврейското население (а днес и на целия свят) е под наше влияние. Най-изисканият дамски свят се покорява и на най-малкото помръдване на пръста ни - чрез нашите модни журнали. Театърът, киното, включително и развлеченията на най-висшите слоеве на обществото, спадат към управляваната от нас сфера, която следва нашите разпорежданя. Най-последното изкуство е повлияно от нас и следва нашия вкус и зависи от нашата подкрепа. Ние господстваме неограничено във финансовия свят с неговите стопански клонове. Наши длъжници са империи и кралства, републики, градове, общини и отделни лица. Индустрията и търговията зависят от нас, по силата на съюза, който още нашите прадеди сключиха с Бога (книга на Мойсей, 15:6): "Защото Господ, твоят Бог, те благославя, като ти го е обещал: ти ще трябва да заемаш на много народи, но не бива да заемаш от тях: ти ще владееш над много народи, но те няма да владеят над тебе," Съобразно с това, ние въз основа на това божествено слово, решаваме въпросите за мир и война. Ние сме богоизбрани, затова и Бог сам го е потвърдил. Тежко на нацията, която се одързости да действа против нашите интереси. Общественото положение, почтеността и наградите във всички области на политическия и социален живот се основават изключително на парите. Защо тогава ни упрекват, че сме притежавали средствата за достигането на тези желани цели?! – Така че ние спокойно можем да отминем вашите смешни протести. Според небесните обещания, земната власт принадлежи на нас (книга на Мойсея, 28, 13): "И Господ ще те направи господар, а не слуга, ти ще седиш горе, а не долу".

Юдаизмът е единствената култура, която притежава вечна валидност. Запитайте вашите собствени свещеници, и те ще потвърдят, че ереите са свещеният и богоизбран народ, както това се проповядва и във вашите шведски църкви (псалм 132": "... Аз ще представя на престола плода на твоето тяло" и псалм 60.9: "Юда е скиптърът на Бога"). От какво се оплаквате вие всъщност? По-добре благоволете да се подчините на изповеданието на вашата собствена религия".


....................

Григор Симов:
Спомнете си, или прочетете, за изкушенията в пустинята, които дяволът предлага на Христос:  Власт над целия свят и всичките му градове, и всичките световни богатства!!

Не е ли очевадно, че това е същият "господ" - дяволът, князът на този свят, с когото се хвали избраният народ, и че всичките несметни, световни, награбени богатства, и всичкото зло, на което са подложили народите на света, дължат на своя зъл господ - дявола, или Луцифер, както те предпочитат да го наричат?!

Очевадно е, но е трудно човек да има собствено мнение, коренно различно от наложените ни от векове измамни шаблони, чрез "културата", задължителното светско образование и от монополните световни сатанински юдейски медии!


РАЗОБЛИЧАВАЙ ЮДЕИТЕ, СПАСЯВАЙ БЪЛГАРИЯ !




Гласувай:
11



1. allvin - !!!
18.04.2012 00:49
Елена Вайт пише още в първата глава на книгата си ,,Великата Борба" следното: ..Сатана беше застанал начело на нацията(еврейската!!!) и най-висшите граждански и религиозни власти му се подчиняваха."

В действителност някога евреите бяха избраният народ,но след векове на деградация те стигнаха дотам да убият самият Исус Христос!!! След това отвратително и мерзко деяние Бог оттегли окончателно подкрепата и благословенията си от тях и ги прехвърли на християните,но за наше най-голямо съжаление и разочарование трябва да кажем,че и мнозинството от християните вървят по стъпките на юдеите; и това Елена Вайт го споменава също в книгата си ,,Великата Борба" във същата тази първа глава ,,Предсказание за участта на света" макар и с по други думи,но смисълът си остава същият.
цитирай
2. venziko - Да така е
18.04.2012 11:05
Времето ще ги помете всичките. Сравнение с Времето те са дребни песъчинки
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319338
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031