Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2012 22:53 - "Гладът е най-силното оръжие"! Храната и съкращаването на населението: Рокфелер. Автор: legna
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5788 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Целта на тази статия е да даде кратка презентация, как елитът и Рокфелер, по-специално, използват храната като оръжие. Откакто Рокфелерови дойдоха на власт, те манипулират правителството (на САЩ), насочвайки го да унищожи нашата финансова система с помощта на "Федералния резерв", енергетиката, като я поставят в зависимост от петрола, и храните, влагайки в тях ГМО. Тяхното намерение не е само да ни ограбят, но и да ни убият. Време е да се събудим.

Официалното име на тази програма e „Програма за 21-ви век» («Agenda 21 Sustainable Development»). Това е един комплексен проект за намаляване на населението и пълен контрол над Америка и света. Без съмнение, американците са избрани за целите на намаляване на населението. Продукти с ГМО са запълнили земите на американските фермери. Генетично модифицираните организми са опасни и увеличаването на зърнените храни в Америка намалява продължителността на живота. (1) Повече от 60 000 химически вещества, повечето от които никога не са били тествани за безопасност, замърсяват нашите води. (2) Нашият въздух е токсичен, защото САЩ е в една от областите с химическо замърсяване на атмосферата. (3) Това е само върхът на айсберга, една малка част от това което знаем.

image

 



 

 

През 1992 г., когато беше представена „Програмата за 21-ви век”, стана ясно, че колективистичните елити (създателите и господарите на комунизма), водени от Рокфелер, с поколения са въвеждали контрол на раждаемостта в Америка и света. През 1992 г. намалението на населението и контрола на раждаемостта са усъвършенствани и стават известни като „Дневен ред на 21-ви век » («Agenda 21» или. Съхраняването на околната среда се превърна в предпоставка за намаляване на населението и контрол на раждаемостта...

Основните инструменти, които използва „Дневен ред на 21-ви век“ са лъжите за "глобалното затопляне", "намаляването на запасите от пресните води" и на закона за застрашените видове (Endangered Species Act), създаден, за да отнеме частната собственост, която е основа за създаването на богатство и свобода . (4) В центъра на вниманието на тази статия е разкриването на връзката на Рокфелер със съзнателното използване на храната (глада) като оръжие, и контрол над енергията.

Контролът на хранителни продукти върви ръка за ръка с регулацията на раждаемостта. ...Според Уилям Енгдал (William Engdahl), автор на „Семената на унищожението», стратезите на клана Рокфелер променят своя профил, за да решават уж екологични проблеми, липсата на природни ресурси и пренаселеността. (5) Независимо от илюзията за грижа и безпокойство (което е просто маркетинг), политиката за контрол на раждаемостта остава: думата „евгеника“ е заменена с израза „генетика на човека“. Тази схема за подобряване на имиджа им служеше и по-рано, когато ставаше въпрос за „филантропия“ и освободени от данъци фондове, когато Рокфелерови стават много непопулярни след клането в Лъдлоу.

Клането в Лудлоу е извършено в принадлежащата на Рокфелер въглищна мина в Колорадо. Мините са били известни с несигурността си, която е причинила много смъртни случаи. Работниците са получавали специални чекове, които са заменяли срещу пари в брой (често като заеми), които е трябвало да бъдат харчени в магазините на компанията на Рокфелер. Когато работниците започнали стачка, били изгонени от домовете си да живеят със семействата си в палаткови лагери. След това там започнали убийства, обстрел, притеснения и т.н., за да провокират работниците към насилие. (6)Това е било използвано като извинение, за да се викне Националната гвардия. Милициите на щата откриват огън по палатковия лагер, при което са убити 53 души, 13 от които жени и деца. След това Рокфелер стартира своята пропагандна кампания за да изчисти опетнения си имидж с помощта на фондове, освободени от плащане на данъци. Тези средства не са за благотворителност. Те се използват за финансиране унищожаването на Америка. Прочетете отличния материал на Дж. Едуард Грифин (G. Edward Griffin), за да научите истинската природа на фондовете, освободени от плащане на данъци. (7) Какво мислите, защо сенатор Джей Рокфелер (Jay Rockefeller) , така упорито настоява за цензура на Интернет?

Днес Рокфелер провежда тактиката на принудителен контрол на раждаемостта и употреба на храната като оръжие с помощта на Консултативната група по международни изследвания в селското стопанство (CGIAR) », тъй като Рокфелер се опитва да поддържа дистанция от обществеността – точно по същия начин, както направи клана Ротшилд. Engdahl съобщава, че CGIAR работи под прикритието на Световната банка, като нейната основна задача е разпространението на културите, съдържащи ГМО. Консултативната група по международни изследвания в селското стопанство (CGIAR) е създадена от Рокфелер и фонда на Форд, заедно със Световната банка през 1971 г. със субсидиране от 350 милиона щатски долара годишно.



by observer




Гласувай:
8



1. kostadin - А дали не си подведен. Все пак се о...
21.04.2012 19:26
А дали не си подведен.Все пак се очернят хората от които елита иска да се освободи
цитирай
2. wasteland - Май си прекалил не само с филмите, ...
21.04.2012 19:45
Май си прекалил не само с филмите, ами и с дрогата като си писал този "материал" :D

цитирай
3. kano - extranhero
22.04.2012 16:04
Taka e , no i na Amerika idva kraia
цитирай
4. eltimir - Гладът
23.04.2012 14:16
През 60-те години на село гледахме две биволици, около 15-20 овце, две свине и 50-60 кокошки. Не знаех какво е глад като дете. Сега редовно си гладуваме. Знам, че и Гришата Симов гладува, но той няма да си го каже. Това е отвратителната истина. Нас просто ни унищожават с помощта на глад и мизерия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314792
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031