Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2012 23:11 - ЮДЕЙСКАТА СЪДБА - Стефан Цанков
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5173 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Конфликтът между Бога и Сатана е за Божествената Евина същност, която чрез съблазън, заблуда и измама е повярвала в онова, което в действителност не е.

От Сатановата съблазън, заблуда и измама и от Евината невинност се ражда Каин - тяхната рожба и родоначалник на юдеите.

Още от самото начало, след убийството на Авел, Каин повежда борба срещу Бога. И въпреки всичко Бог многократно е искал да ръководи съдбата на юдеите. Обаче борбата между тях продължава и до днес.

Бог води борба със Сатан за спасението на юдейския народ, единствен между всички останали народи, от Сатанов произход. Сатана не спи. Той води борба с Бога за своя народ и тази борба е победоносна.

Мойсей по повелението на Бог Йехова, избива с хиляди юдеи, за да може да успее мисията му. Но те са твърдоглав народ. Те избиват пророците си. Бог хиляди пъти ги проклиня и е принуден да (им) търси пристанище в пустинята, за да се отърве от тях, но те не се уплашват.

Отношенията на юдеите към Бога още повече се влошават след вавилонското робство, под влияние на новия фарисейски светоглед. Фарисейската секта е мощно оръдие под пълната власт на Сатана. Фарисейският светоглед унищожава всяко друго разбиране, което не е в съгласие с него. Сатана, чрез атеизма, облечен в тогавашните външни религиозни форми, тържествува. Духовната връзка с Бога е скъсана. Златният идол е бил и днес още е богът на юдеите.

Последно благоволение. Бог изпраща своя единороден Син. Борбата между Исуса Христа и Сатана е ожесточена.

В пустинята, при изпитанията на Христа, Сатана е победен. Тогава той прибягва до съдействието на синовете си - юдеите. Те разпъват Христа на кръста, като го наричат злодей...

Бог изгубил и тази борба. Сатана тържествува. Борбата срещу Исуса Христа продължава и до днес, със сатанинско ожесточение.

Юдеите диктуват в днешния свят, и хиляди християнски храмове са сринати, а други хиляди са осквернени. Християнският свят дори не се е възмутил от смъртоносните сатанови удари върху христипнството. Напротив, той е съдействал и се е молил на Бога да помага и закриля разрушителите на християнската религия. Толкова голяма е силата на господството на юдаизма в тази "християнска" културна епоха.

Обаче борбата не е завършила, макар че е към своя край. Поставен е въпроса за съществуването на юдейския народ и това разрешение ще е окончателно. Нему предстои да продължи съдбата си по досегашния път и да загине, или да отхвърли от себе си всичко онова, което е сатанинско - от зачеването на Каина, до последните дни на днешния световен катаклизъм, и с всичката сила на сърцето и духа си да се вслуша в словата на Исуса, който го съветва да разбере истинската си участ и да повярва в Истините, които Той му разкрива, Божественото начало - Ева, осквернено от Сатана, за да се роди Каин, трябва отново да се върне при Бога, чисто и свято.

И действително, как човечеството би могло да завърши еволюцията си и освободено от всяка земна илюзия да се върне там, откъдето е тръгнало?

Как то би могло да бъде триж пречистено, ако не бъдат развързани връзките, създадени чрез съблазън, заблуда и измама, които го свързват със земята?

Вселената не би могла да се прибере отново чрез обратното дихание на Бога, ако не настъпи съвършено очистване от покриващите я многообразни була - илюзии...

Борбата ще се води докрая и това, което е Божие принадлежи Богу, макар временно да е било в пленничество и под властта на Сатана.

Сатана в края на еволюцията ще заеме отново първоначалното си място, понеже и той ще е завършил мисията си и ще престане да съществува в същия миг, в който ще настъпи краят на вселената.

За всеки юдей този въпрос е съдбоносен, ето защо, независимо от вечно господстващото разбиране на равините, всеки за себе си трябва да придобие свое разбиране.

Ако юдеите бяха направили едно гигантско усилие и бяха отхвърлили от себе си тези планини от лъжеучения, които ги унищожават като народ и които ги водят към явна гибел, тогава те биха могли да спрат на края на пропастта и биха очаквали спасение.

Ако биха могли да сторят такова чудо, тогава те ще се наредят в редиците на другите народи и заедно с тях биха имали еднаква съдба.

Чрез огън, страдания и смъртта, те биха се преродили за нов живот, свободен от вмешателството на Сатана. Тогава те ще се наредят като деца на Бога, наред с всички останали народи и Бог ще е доволен. Но ако това не стане, гибелта на юдейския народ е сигурна, и по тези съдбоносни пътища, предсказани му от Бог Йехова и от Мойсея.


 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ


 

Въпреки безизходното си положение, юдейският народ си служи с всички средства, за да постигне своята многовековна мечта - химера, да господства над всички останали народи.

Той организира на своя служба, под формата на идейни и др. организации, онези личности от всеки народ, които са склонни да направят замяна със своята вяра и светоглед, с морала и съвестта си, които са готови да отстъпят от идеалите на своята нация, за да тръгнат без идея в безпътица, за материално осигуряване и обществено място.

Тези личности слугуват на юдейския народ, затова с право са наречени - юдействащи. С тях той създава маса организации, чрез които води скрита и често пъти явна борба за разлагане на народите.

Масонството, макар и с претенции за всемогъщество, не е нищо друго освен едно сляпо оръдие на юдейския народ, което събира в храмовете си личностите в една държава, от които зависи живорът на нацията.

Това са личностите на компромиса, независимо от културата им и общественото положение, защото 99 % от тях се отричат от най-святото, което може да съществува на земята - от свободата си, за една тъмна цел, която няма да им бъде разкрита през целия им живот.

Чрез тези личности, носители на култутра и водители на държавата, трябва да се убие вярата в Бога, да се разложи християнският светоглед, да се убие вярата в закона и държавата, да се разложат моралните устои на семейството, моралните качества и сили на личността, като вместо тях се извика на живот безнравствеността и безпътицата. Моралното разложение е най-подходящата и благодатна почва за порочността и страстите, които убиват човека в човека и правят от него скот в човешки образ...

Това е пътят по който юдейството се стрми да завладее народите, за да изгради своето всемирно царство на земята, управлявана от Великия архитект на вселената, който на прост език казано е Сатана...

Но така, както е било, така и ще бъде. Никога в историята на човечеството крайната победа не е била на страната на тъмните сили. Виаги е изгрявало едно ново слънце, което е повеждало народите към ново светло развитие...

Когато изучаваме юдейския въпрос, не трябва да влагаме чувства, защото те пречат за правилното и основно изследване и опознаване.


 

Както изследвачът изследва под микроскопа микроба на някоя опасна болест, с най-голяма наблюдателност и предпазливост, така и ние трябва да изследваме това опасно за неюдейските народи зло. Това е необходимо за нашето лично благополучие, за нашето семейство, за народа и държавата ни.

Не след дълго пред очите ни ще се явят факти и истини, които никога по-рано не бихме допуснали, че съществуват и че са самата действителност.

Тогава много неща ще ни се разкрият в истинския си образ и с един замах ще махнем от светогледа си всички заблуди, които умело са били насаждани, по знайни и незнайни пътища. Ще разберем, че сме били пленници на изкуствено създадени мнения, за да бъдем приспани за онова, което става около нас, против нас, против вярата ни, против Бога и държавата ни.


 

Нека четем всичко за юдейския народ. Така ще го опознаем и ще се научим да пазим себе си, народа и държавата си от разрушителните сили, които въпреки всичко се стремят да завладеят (поробят) и управляват света.


 

Край


 


 

От книгата на Стефан Цанков - "Юдеи"




Гласувай:
2



1. borjanmljakov - На тоя цанков яко му хлопа дъската.
25.04.2012 23:20
.
цитирай
2. grigorsimov - Кому хлопа нещо, читателите ще преценяват
26.04.2012 08:50
А Цанков (вероятно - евреин), го е написал прекрасно, именно за вас - юдеите!
цитирай
3. nikikm - Само че,
26.04.2012 19:08
къде има днес юдеи,библейски народ? В огромната си част,нямат нищо общо,освен,че са носители на измами и грях!
цитирай
4. lisa19 - Ах, ах...
28.04.2012 15:47
Тоз Сатана... В общи линии гледната му точка е яко изкривена на Цанков. Някои казват, че Луцифер, Сатана и Давол - все тая, но аз отделям Луцифер от всички други. Просто собствен поглед върху библейските недомислия. А лошотията между хората може да се премахне. Това зависи само от тях и от никой друг, най-вече не зависи от бог. Всеки народ е такъв какъвто е и едва ли някой има право да му се бърка в каквито и да е работи. Всеки народ е избраник, стига да има самочувствието и поне малко собствено достойнство. При наличието на 1300 българска държава, никой не може да ме убеди, че не сме ние избраните и великите. Нека някой го оспори. Но това трябва да се набие в главите на всеки българин, а не да се срамува от българската си идентичност. Сложна работа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313028
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031