Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2012 00:11 - Експерт-криминалист от Самара смята, че Ленин е измислен герой!? Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3881 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съдебно-медицинският експерт от Самара, Антон Колмиков, твърди, че в мавзолея не лежи Владимир Илич Ленин. Само заради това, че такова лице, никога не е съществувало!
След изследване на личността на "вечно живия идеолог на революцията", заместник началника на ЦНЕАТ на Самара стигнал до заключението, че ние имаме работа с най-голяма измама, чийто сценарии е написан в САЩ. Ние говорихме с човека, дръзнал да посегне на "иконата" на 70-годишният сегмент на руската история. И чухме някои невероятни неща. Сега, уважаеми читатели, е ваш ред: да повярвате или не.
image

- Антон Николаевич, защо изучавате личността на Ленин?

- През 2010 г. аз, като главен специалист по съдебна медицина в района на Самара, бях поканен в Москва за конференция, посветена на "Студената война" - лекция за историята на стрелковите оръжия и въоръжението като цяло. В подготовката, аз започнах сериозно проучване на политическата ситуация в света в началото на ХХ век, изучавах документи, чужди вестници. И открих, просто скандална и очевидна измама. Случилото се в този период, не съответства на това, което говорят по телевизията и в училище. Представих своите заключения на историците на конференцията, открито заявявайки, че през 1917 г. САЩ ​​превзема Русия.

- За какви документи говорите?

- Например, публикациите на "Ню Йорк Таймс" от 1900 до 1922. В първото интервю на Временното правителство на 20 март, 1917 г. се говори, че в Русия вече могат да управляват евреите! Всичко е в прав текст.

От чуждестранната преса [Петроград, 20 март, 1917 г.]: "Нищо не стои сега на пътя на едно ново търговско споразумение между Русия и САЩ - казва на новия министър на външните работи, проф. Пол Mиляков, в ексклузивно интервю за" Асошиейтед прес ». - Мисля, че САЩ е готов да възобнови старите търговски връзки и да премахне всички пречки, както и да контролира евреите тук. Сега, изглежда, няма пречки за това. Подробна информация за такива договорености, обаче, в момента не може да бъде обявена, тя трябва да бъде оставена за бъдещето. "

- Проучвайки вестниците, вие интересувахте ли се от личността на лидера на световния пролетариат?

- Засякох фотографиите. На тях очевидно не е бил Улянов. За мен като специалист по съдебна медицина и криминология, това е очевидно. И след това, във всички чужди публикации, се появява като Николай Ленин. Нито веднъж, като В.И. Ленин! Ленин като гуру и създател на съветската революция, се появява в некролога през януари 1924 г. - с цялото родословно дърво, име, фамилия, бащинство и твърдите изявление, че това е той. Възниква въпросът: как Никола изведнъж стана Владимир Илич? В търсене на първични източници, аз се обърнах към снимковия архив на музея на Ленин в Самара и започнах да работя с данните като съдебен експерт по обикновено наказателно дело.

От чуждестранната преса [Петроград, 9 ноември, 1917]: "На сцената в залата на Смолни, седалище на революционното правителство, е Лев Троцки - внимателно спретнат, усмихнат и триумфално в дрехите на работник. Около него, Николай Ленин - тих, скромен и усърден. И мадам Колонтай - млада, привлекателна и сериозна. Други членове на правителството в Петроград са групирани заедно с тях. "Ние предлагаме незабавно прекратяване на огъня в продължение на три месеца, през което време избраните представители на всички народи, а не дипломати, да подготвят договор за мир" - казав Николай Ленин, лидерът на максималистите от РКП (б) ".
image

 

 

 

Формата на ушната раковины както на Владимира Ульянова (1890 год), така и на Николай Ленина (1917 год) се различава…


image

 

 

 

…от ухото, запечатано по време на звукозаписа в Кремъл (1919 год) и лежи в Мавзолея


Издават го ушите

- Всеки знае, че псевдонима на Н. Ленин е Улянов. Другарите му доставят фалшив паспорт.


- Това са различни хора, които потвърждават портретната експертиза на снимките. Взимаме протоколната снимка на В. Улянов през 1895 г. от досието на жандармерията. И една по-скорошна снимка от кинопреглед. Всяко от изображенията се подлага на стандартна процедура - сравняване на двете половинки от лицето, лява и дясна. Данните не са едни и същи: вижда се асиметрия. Това предполага, че Николай Ленин през 1917 г. не е Владимир Улянов. И комунистическата версия на грима не обяснява асиметрията. По същия начин - общите анатомични особености на структурата и частните признаци на ушната раковина, определят третия персонаж.

Именно този непознат се появява на снимката през 1919 г., преди звукозаписната апаратура. През 1924 г., той е погребан в мавзолея. Оказва се, че Ленин - е измислен герой. Митологичен като Чебурашка.

image

Портретната експертиза на фотографиите от различни години. В. Улянов (полицейско досие — отлява), Н. Ленин (кинохроника — вдясно)


Вижте: това е бил Лев Бронщайн, когото са наричали Троцки откраднал чужд паспорт. Имало още един неизвестен революционен, Николай Ленин, за когото пишат западните вестници, и който светнал в конгреса на Съветите, работническите и войнишките депутати в правителството. Съдейки по всички исторически обстоятелства, той е бил убит през 1918 г., когато въстанала цялата централна част на Русия. И тъй като вече е обявен като лидер на болшевиките, трябвало някой да изпълнява тази роля и да продължи да я изпълнява.

- И сега се появява Владимир Улянов?

- Преди него е имало и други хора, които са представени едновременно с Н. Ленин. Включително брата на Улянов - Дмитрий. Самарският адвокат В.И.Ленин е въведен в края на 1920г. В течевие на няколко години той е Ленин, но след това отново, погребания в мавзолея не е той. Последващата съдба на Улянов е неизвестн. И всички тези двойници са покривали лицето, което всъщност е играло ролята на лидер на революцията.

image

 

 

 

Лявата част на лицето на Владимир е по-малка, а при Николай, по больше


image

Десните части също са различни

Това е този, който наистина е идеологическия лидер, ръководил главната пропагандна работа, писал пламенните речи, направи записите по радиото и давал интервюта във вестниците. Това е лидерът на социалистите в САЩ, Борис Райнщайн, който е служил като министър на пропагандата в Русия. Той също така е начело на Комунистическия интернационал.

- Вие твърдите, че Октомврийската революция е извършена от Борис Райнщайн?

- Не, разбира се! Можете ли да кажете, кой направи революцията в Либия? Това е американска операция. Така че в случая Райнщайн, той е пропагандатора. И това не е този, който ръководи операцията. Отговорни за това, разбира се, са САЩ и Великобритания. Рокфелер и Ротшилд, грубо казано. Ето защо ние трябва да започнем международен процес за военните престъпления на Съединените щати, Великобритания и Франция в Русия. Как осъдихме фашизма, а ние сме извършвали не по-малки зверства. Побеснял геноцид. Някой трябва да отговаря за него.

- В своето изследване, вие се фокусирате върху формата на ушите, на "фигурантите." Това е така, защото тя не се променя през годините и дори и след смъртта?

- Формата на ухото не се променя при никакви обстоятелства. Но този орган, аз взех за по-голяма нагледност - това е по-лесно да се покаже. Несъответствията в лицата на "Ленин" са много. Служителите на Медицинския университет в Самара, за да ми помогнат да напиша този трактат за разликата на назолабиалните гънки и други неща. Но малките детайли хората не разбират. Преди публикуването на заключенията, представих на своите колеги - експерти от ФСБ, МВР и Министерството на здравеопазването. Макар че не всички потвърдиха, че са съгласни с данните, а след това не последва нищо.

- Обърнахте ли се към висшите инстанции?

- След като разгледаха документите, московската прокуратура заведе дело "за разследване на неидентифициран труп на Червения площад." Разследването се води от ОВД "China Town". Ще има санкция - ще бъдат призовани роднините на Рамщайн в САЩ за ДНК анализ. И ше сравният почерка, а останалото ще го доказваме. Просто, трябва това дело да започне отначало.

- Последен въпрос: Защо мислите, че за официалната биография на Ленин е избран Владимир Улянов?

- Неговата роля е, че вожда може да се нарича лидер, само с руско име.

image

Борис Райнщайн (в центъра), експертът смята за главен идеолог на революцията

 

 

Риж или рус

* През 1895 г., жандармеристите правят словесен портрет на Владимир Улянов. "Ръст, 166,7 инча, средно телосложение, създава впечатлението за приятен външен вид, косата и веждите, руси, открити кафяви очи, среден размер, високо чело."

* Александър Kуприн, който се срещнал с Ленин през 1918 г., пише: "Малък ръст, широкоплешест и суховат. Има високи скули, а разреза на очите са нагоре...Куполът на черепа е широка и висок ... Останките от коса, както брадата и мустаци, показват, че в младежките си години, той е бил с отчаяно, огнено червено-рижа коса. В очите му ме порази смяната на цвета им. В парижката зоологическа градина, видях златно-червени очи на маймуната лемур, и тогава си казах със задоволство: сега най-сетне открих цвета на очите на Ленин "!

Анекдот:

Владимир Илич казал:

- В партията има само трима истински комунисти: Улянов Ленин и аз.

П.П. Темата е стара и противоречива като всяка история. Това просто е още една гледна точка.

 

 

 

 



Анна Надеждина
«Экспресс газета»


Тагове:   Ленин,   САЩ,   Русия,   евреи,   измама,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28368881
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930