Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2012 23:39 - Информатор от Министерството на вътрешната безопасност на САЩ: ние се готвим за мащабна гражданска война. Автор zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3111 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В едно вълнуващо интервю по радио TruNews, което се излъчи в сряда, един частен следовател, Дъг Хагман, разказа, че надежден и високопоставен източник му съобщил за "мащабна гражданска война" в Америка, за която се подготвя Министерството на вътрешната сигурност (DHS).

image

Имаме проблем, казва той. "Федералното правителство се готви за граждански вълнения, така че всеки път, когато чуете за предислокации на войски или военно оборудване, милитаризацията на полицията, купуването на оръжие или нещо друго подобно ... те (DHS) на Съединените щати, се готвят за масови безредици."

Hagmann казва, че според неговите източници, безпокойството на DHS следва от страха от срива на долара и на хиперинфлационния колапс на основната резервна валута в света, както и последствията от тях, което ще засегне 311 милиона души в Америка - почти въоръжени.

Безредиците в Гърция със сигурност е проблем, но въстание на въоръжените американци ще стане един сериозен проблем за националната сигурност, която е била дадена на вниманието в скорошен доклад на Пентагона, и според автора на книгата "Валутнана война: създаване на следващата глобална криза," Джим Рикардс, е идентифицирана като заплахи и уязвимос на Съединените щати по време на военно учение на Министерството на отбраната миналата година.

Чрез своите източници, Хагман потвърди тезата на Рикардс, за страховете от сриването на долар от ръката на Китай (които държат американските ценни книжа в размер на приблизително един трилиона долара) и, евентуално, руснаците, (заплашващи да стартират златна рубла, подкрепяща една атрактивна алтернатива на американския долар), в отговор на агресивната американската външна политическа инициатива по отношение на Иран и Сирия, които са стратегически съюзници на Китай и Русия.

"С един от източниците, аз се познавам от 1979", продължава Hagmann. "Той започна като патрулен офицер и сега работи за Федералната агенция под шапката на Министерството на вътрешната сигурност. Той е на такава длъжност, което му позволява да е в курса на това, каква политика се планира, каква политика съществува в момента, и той ни разказва следното - това, което ви виждате сега, е само върхът на айсберга. Ние сме готови, имам предвид правителството, ние се подготвяме за мащабна гражданска война в тази страна. "

"Не е преувеличение", добавя той, ехото отеква от основателя на Института за Trend изследванията, Джералд Селенте. Cеленте очаква срива на американския долар и сътресения в САЩ тази година.

От влемето на прогнозите на Ceленте за "гражданска война" миналата година, президентът Обама подписа и станаха закони и NDAA и
NDRP (Законът за пълномощията за целите на Националната отбраната и Закона за подготовката на националните ресурси в случай на отбрана).

И съвсем наскоро, искането на DHS, за закупуване на 450 милиона единици експанзивни куршуми, само наля масло в огъня на спекулациите за бъдещето на трагичните събития на американска земя.

Изпълнителната власт и ДХС изграждат подготовката за последното десетилетие - от времето на приемането на "Патриотичния акт, и завършва с безброй изпълнителни постановления с цел да намалят или напълно да лишат американците от гражданските им свободи. Всичко това е "само началото" на предстоящия кошмар,, казва Hagmann.

Той добавя: "С наближаването на изборите всичко само се влошава, и аз не съм сигурен дали въобще ще има избори в тази страна. Всичко ще бъде много лошо, и тази информация идва от моите източници. Един от тях, по-специално, каза: "Слушайте, вие нямате представа колко лоши ще станатг нещата." Това става все по-реално, тези хора в ДХС, са готови да се борят с американския народ. "

Уайлс от TruNews попита Hagmann,: с кого ще се бори DHS? Отново Севера срещу Юга, срещу янките на Конфедерацията? Hagmann каза, че ситуацията е много по-зле, отколкото конфронтацията между две фракции в САЩ, това е очаквано събитие в национален мащаб, което ще се върти около валутите на страните.

"Това, което те, (DHS), очакват, отново, според моите източници, това е нестабилността на долара - казва той. - И ние знаем, сигурни сме, че не могат да обслужват дълга си. Ще има период на хиперинфлация ... долара ще загуби стойност ... икономическия колапс ще бъде толкова тежък, за който хората просто не са готови."

http://zahariada.blog.bg/novini/2012/
05/12/informator-ot-ministerstvoto-na-vytreshnata-bezopasnost-na-s.952893


Източник




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314321
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031