Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2012 23:31 - Тяхната цел е нас да ни няма! Автор: podvodni
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5250 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Данните се отнасят за Русия, но удивително се доближават и до нашата действителност.
"От 1992 до 1994 година смъртността се е увеличила 1,5 пъти в сравнение с периода 1992 до 1984. Най - висок процент е през 1994 година 15,7 промила. След това има лек спад, но след 1998 година отново се връща на същите нива - 15,4 промила. Смъртноста е в следствие на сърдечно-съдови проблеми - инфаркти и инсулти."
На какво се дължи тази беда? Може би на употребата на алкохол и цигари? Цифрите сочат друго!
През 1994 година употребата на алкохол е същата както и през 1984 година. Обаче смъртността се увеличава!!! Що се отнася да тютюна от 1992година до 1994 година е потреблението е намаляло в сравнение с 1982 - 1984 година. Следователно и това не е причината.
Може би причината е в мазната храна,обездвижването, влошена екология или просто бедност.?
Според изследванията значителна част от населението не се дохранва, а значителна част от момчетата влизат в армията изтощени, а не дебели както е в САЩ (за достоверност вижте парада на Руската армия на 9. 05. 2012 година - от Подводни).
Двигателната активност на населението се е увеличила поради простата причина, че да оцелее човек трябва да работи 10-12 часа на ден 6 или 7 дни в седмицата или на 2 или 3 места.
А що се отнася до екологията то и тук нещата са меко казано смущаващи. Понеже много предприятия не работят с пълна мощност или са спрели, екологната обстановка се е подобрила значително.
Бедноста? Изследванията показват, че по жизнено равнище и материални доходи, Русия се е върнала с 35 години назад. Но през 1965 година смъртността е била под 6,9 промила. В САЩ тогава е била 8,8, в Западна Европа 12. Впрочем и днес в бедни страни като Куба, Бразилия и Чилисмартнотта е по-ниска отколкото в Швейцария , Канада, Финландия и Швеция.
Тук някои ще опонират - Къде остава стреса?
Руските учини са изследвали и тоз феномен. И тук нещата също не пасват.
Сравнили са ситуацията в Русия с Голямата депресия през 30-те години в САЩ. През времето на Голямата депресия, всеки 3-ти американец в трудоспособна възраст остава без работа. Естественно смъртнотта е нараснала. Самоубииствата са скочили с 6-8%. Дори и така смъртността в САЩ е била 8 (осем) пъти по ниска в сравнение с 1994 година в Русия, където самоубииствата нараствас 60 (шейсет)%.
Шах и мат

Какво излиза от цялото това изследване? Широко прокламираните "убиици" алкохол, тютюн, мазнотии, обездвижване, бедност, стрес нещо не работят както трябва. След доста умуване и анализи Руските учени стигат до отговора, който няма нищо общо с официалната пропаганда. Ще си позволя да цитирам заключението малко по-късно.

В предишният постинг описах някои особенности на тютюна, алкохола, Е-тата, ГМО и фармацията.. Последните три бяха слабо засегнати в цялото писание.
Колкото и да изглежда невероятно производителите на Е-та, ГМО и фармцевтичните продукти работят в синнхрон и много тясно сътрудничество. Тук е момента в който трябва да поясня един слабо забелязван факт. Фармацията като цяло не означава здравеопазване, каквата се явява медицината. Това е химическа промишленост която по принцип трябва да бъде в услуга на здравеопазването. От което следва да напривим извода че медицината би трябвало да дава насоки на фармацията. Би трябвало, ама не е така. В последните десетилетия положението е точно обратното. Фармацията дава насоките на медицината. Няма да бъде пресилено ако кажем, че редица от болестите са създавани от фармацията заедно със създаването на медикаментите. Показателен пример за това твърдение е създаването на вируса СПИН, различните видове грип(свински, птичи, кози, овчи, маймунски, динозавърски и др.) , раковите състояния, различните органни състояния. Друго нещо което трябва да споменем е, че голяма част от тъй наречените болести и заболявания са вследствие на енергиен дисбаланс (информационна деструкция) на съответните органи. Не иде реч за различните настинки, кашлици и прочее сополиви състояния. Става въпрос за сърдечно съдовите, чернодробни, бъбречни, мозъчни и други увреждания. Но рекламата, разбира се, ни осведомява , че фармацията има решение за всички причини. Разбира на подобаващата им цена. В 99% процента, самите фармацевтични продукти въздействат върху симптомите, но не и върху причините. Много малко от нас знаят , че медикаментите подобно на билките деистват на принципа на енергиито - информационният пренос и обмен. Разликата е, че в медикаментите използвани от фармацевтиката се полагат и странични енергиино-информационни матрици които изменят до голяма степен енергииният баланс в организма. С право можем да твърдим че в огромна си част медикаментите носят повече вреда отколкото полза.
Вкарването в организма на заместителите на природни продукти (Е-та) , както и гени от чужди организми (ГМО) чрез храната, се явява същата, ако не и по-агресивна енергиина и информационна инвазия към човека. Трябва да уточним, че като говорим за информация, не се има впредвид тип медийна, макар че и тя има същата цел и въздействие. Поглъщайки ГМО, тие вкарваме в нас генни които реално се явяват приносители на информация. Самата фармация е достигнала до такива висоти, чрез широко отричаните езотерични науки, благодарение на което е възможно информационното манипулиране на генната структора на по-низшите организми. Обаче с човека е доста по-трудно поради една малка особенност. Колкото и фантастично да звучи преобладаващата част от човечеството ими една нишка в ДНК структората си, наречена Слънчева нишка, 13-та нишка или Дара на перото. Това представлява една превантивна защита предпазваща ни от такива информационни инвазии. Основни носители на тази структора се явяват една част от човечеството наречена Ари- ан.
Инвазията на фармацевтиката не само е ннасочена към преодоляване на тази част от човечеството, но и към по-незащитените негови представители. Показателен, пример за такава инвазия е програмата за ваксинация на населението от 3-ят свят включващо цяля Африка, части от Азия и Латинска Америка. Там именно подобна защита е най-слаба или напълно липсва. Друго е положевието със страните от бившата Източна Европа., по- специално на Балканите и Русия. Тук, наред с химическата агресия (в това число спада и химическите пръскания в атмосверата) увреждаща организма се използва и психическа такава. Но за това след малко.
Въпреки че организма има своите защитни механизми, все пак и ние трябва съзнателно да му помагаме.

Как става това?

Преди всичко е наложително да сведем до минимум въздействието на химията под формата на ГМО продукти, храни пълни с Е-та и произведенията на фармацефтиката и козметиката. Най-опасната форма на въздействие, е провокирането на появанта на ракови клетки. Трябва да се знае, че основен предпазител от появяването на ракови клетки в организма се явява витамин Д. Това е може би единственият витамин който не се синтезира изкуствено. Ако можеше, не би се произвеждал или би струвал повече от злато. Витамен Д се синтезира в човешкият организъм под въздействието на ултравиолетовото лъчение и озона в организма. Слънцезащитните кремове с висок УВ фактор всъщност са повече вредни отколкото полезни. Вярно е, че предпазват кожата от болезненото изгаряне на морето или в планината, но възпрепятства проникването на УВ лъчите в организма което от своя страна води до недостатъчен синтез на витамин Д, и повишаване многократно рискът от ракови образования. Тезата, че излатането на слънце без защитни кремове води до причиняване на рак на кожата е пълна глупост. В световен мащаб няма, потарям, нама нито един случай на поява на рак на кожата от слънчеви лъчи. Бенките са пигментация, а не ракови образования.
В края на миналият век д-р Станислав Бурзински разработва методика и лекарство чрез които успешно премахва ракови образования, включително и напациенти класифицирани като "пътници". От страна на официалните власти следват редица действия по "задушаване на метода" - съдебни дела, изземване на документация от ФБР, и ФДА. В крайна сметка методът и лекарството са забравени. Д-р Бурзински живее под пълен тормоз и редица съдебни дела. Метода на д-р Бурзински е много елементарен. Състои се в прием на сода бикарбонат, кислородна вода, яица, рибе масло и ежедневно 10- минутно облъчване с УВ лампи (кварцови лампи). Ще поясня на младото поколение ( родени след 1980година) и ще припомня на по старите една практика през омразният ни комунизъм. До 1990 година имаше исе изпълняваше програма според която през зимно-пролетният период, децата до 14 годишна възраст минимум 1 път в седмицата се подлагаха на облъчване с кварцови лампи. Сега тази практика не съществува ЗАЩО?
Друга опасност от употребата на вредните продукти е безплодието. Реално това е най-опасното въздействие на фармакологията и химическата промишленост. Само в нашата страна има над 150 000 безплодни двойки. Причината за това е само и единствено в химията. Вярно че има ин витро, но по този начин лесно се човърка в генома на бъдещият плод. Не се съмнявайте, прави се. Както директно върху яицеклетката и сперматозоидите, така в периода на пред и след ин витро процедури.
Какво да правим?

Приемът на билкови отвари и тинктури като профилактика драстично ще намали използванеото на медикаменти поради укрепване на енергиино-информационният имунитет. Съществена роля играе и правилното хранене. Не диети, а правилно хранене. Разликата е отромна. Както споменах в предишният си пост по темата, алкохолът (по възможност дестилиринаят в домашни условия е отличен носител и съхранител на информация. Именно налозите (тинктурите) от билки се правят в алкохол - така информацията и енергията се предава и съхранява пъти по-дълго отколкото само във вода.. Да не забравяме че тютюна също възпрепятства негативното действие на ГМО, Е-тата и фармацевтичната химия.
Ето малко примери:
След ядене вместо дъвки "Орбит" или подобни, изплакнете устата с разтворена сода бикарбонат в чаша вода. Първите 2-3 пъти ще се стори леко неприятно, но метода е далеч по ефикасен и безопасен.
Минимум 1 път в седмицата пийте 1 лъжичка сода бикарбонат разтворена в чаша вода. Много по-добър начин за набавяне на калций от колкото фармакологичните продукти.
Излагайте по възможгност по-голяма част от тялото си на слънце.
1 път седмично приемайте 1 супена лъжица кислородна вода. По този начин подпомагането образуването на тъй-нареченият озон ефект в организма, който в комбинация с УВ лъчите подобрявате синтеза на витамин Д.
През ден в продължение на месец приемайте 1 супена лъжица сребърна вода. Многократно по-добро действие и по-безопасно от приема на пробиотици.
Пиите колкото се може отвари и тиктури от родни билки. България е една от най-богатите страни на билки. Родните билки са енергиито идентични с родените на тази територия.
Четете внимателно етикетите на храните. Пазарувайте с Е - списък.
Но това не е достатъчно.

В началото представих едно изследване на Руски учени които достигат до шокиращ извод.
"Повишаването на смъртността е в следствие на озлобението на хората. Не озлобението от бедността, а озлобението от несправедливата бедност."

В огромна степен този извод е валиден и за нас. Ние сме озлобени от несправедливата бедност. И колкото повече се потдържа тази озлобеност толкова повече навреждаве на самите нас. Озлобението, омразата и страхът са все отрицателни енергии които засилват действието на вредните продукти на фармацията и химията. Прави ли Ви впечатление към кого сме озлобени? Към политици, които правят всичко възможно да поддържат това ни съсстояние, с действията или бездействията си, чрез полиция, здравна система, образование, съд и подкрепата си към мутрите. Към банките, които се подкрепят от политиците. Към олигарсите,. Към турците. Към циганите. И цялата тази негативна енергия е продукт на нашите политици. Те също го правят от страх. Страх за тяхното и на техните наследници благосъстояние. Всички те получават заповеди и стриктно ги изпълняват. Без възражения.


"..... Тези, които ни отхвърлят, не издържат дълго време сами. Ако по един или друг начин станат заплаха за нас, тогава обединяваме усилията си, за да предизвикаме фалита им с риск за някои евентуални загуби в нашият лагер. ....... Целта е съответната личност да бъде надвита. Обикновенно когато тази личност се намира на прага тоталният фалит и когато се чувства безвъзвратно загубена, ние предлагаме още веднъж шанса за присъединяване, който отначало е отхвърлен. В повечето случаи тази личност приема.Следва разбира се зрелищно възтановяване, но човекът вече трябва да се съобразява с определени стриктни условия от наша страна, които вече не може да отхвърли"
Това е част от откровението на Роберто Мацини през 2003 година. Самият той е отговорник за Балканите на една малка, но не човешка групичка.
Ако искат да запазят своят социален и материален статус, нашите политици, без оглед на партиина принадлежност стриктно и безусловно спазват заповедите. Най- пресен пример за това е сегашното правителство во главе с Б.Б. Грешка. Начело със Симеон Дянков. Останалите са пионки.
Както казах озлобението оказва пагубно въздействие върху нас. Наред с това то действа като изключително мощен катализатор на процесите породени от фармацията и химията.
Споменах озлобението към циганите. Направило ми е впечатление, че де що има високопоставен посетител в нашата страна, след задължителните протоколни обиколки из кулуарите на властта, следващото посещение е при циганите. Било то в Столипиново, Коньсвица или друго гето. Толкова ли ги е грижа за нашите мангали. Абсурд. След такова посещение, което е предавано повсички телевизии, единственото което остава е озлобението. Ами въпреки че електро-разпределителните дружества са вече "частни", все още съществува практиката циганите да не плащат ток с години. Хаиде закъснейте с плащането си на месечната сметка да видим какво ще стане. И пак се засилва озлобението. Ами нескончаемите помощи, толерантвността на контрольорите от градският транспорт в София, безнаказаните безчинства по болници, учреждения? Ами безнаказаните грабежи? Всичко поражда озлобение към цигани, съд, администрация, полиция, политици. Огромна е вината на нашите политици, защото са пионки и подлоги.
Отхвърлете тази енергия от себе си.! Проявете непукизъм! Теглете им една майна! Даже и не плащайте или криите данъци! Оцелявайте въпреки тях, не заради тях. Защото имаме право да бъдем щастливи.
Повярвайте ще се почувствате далеч по -щастливи и здрави.
Всичко което е дадено от природата е във наша полза. Не от химията, ат природата.
Голяма работа че в кравето мляко купено от лелята на пазара има малко водица. От това няма да се разболеете и е пъти по-добро от това в магазина. Голяма работа че няма да пиете Кока-Кола, а компот. Далеч по-добре ще е за вас.

Ама няма да има постъпления в бюджета. Майната му. Парите са тяхната сила, но и тяхната слаба страна. Защото парите не са тяхна цел, а средство за постигане на целта. А няма ли средство, няма и цел.
А тяхната цел е нас да ни няма (Защо? Защото сме заплаха! Защото сме Ари-ан!
А тук вече влизаме в една съвсем друга и непозната област. Но това остава за следващият път.



Тагове:   спасение,   геноцид,   ариан,


Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319952
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031