Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2012 15:12 - Доживяхме и такъв позор - циганско робство! Автор: kostas
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3670 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Народа е склонил глава пред най-мръсното и презряно племе! Още по-ужасяващото е, че мнозина бивши българи са възприели цигански манталитет и цигански начин на живот. В който и град, в което и селце да отидеш, една и съща гледка - циганите арогантни, в подем, българите изтормозени и наплашени, като раята по турско. Без ни най-малко преувеличение. Всеки ден ни заливат новини за поредния старец, заклан в собствената си къща от усещащи се недосегаеми цигани, за бити, пребити, обезчестени хора, даже и поругани гробища. Истината е такава - властта прави всичко, за да внуши на циганите, че са недосегаеми, че трябва да се държат като господари. Да, на българите господари им стават тези, които целия свят мрази заради антикултурните им и античовешки особености. И колкото повече продължи търпението, толкова българските ужаси

Защо много българи продължават да разчитат на полицията да вътвори ред?! Няма логическо обяснение! Полицията за 20 години доказа, че единствената й роля ще е да стъжни още повече живота на българите, да поощри етническия терор, който циганската измет осъществява над българите. Трябва да си олигофрен да не забележиш, че в полицейските управления има една главна действаща директива - не закачайте циганите, каквото и да правят. Откъде идва тая директива - откъдето искате; политическите проститутки от всички партии, европейски съюз, великата Америка; няма да сбъркате - никой не мисли доброто на българите, бъдете сигурни. Ако искаме живот като достойни българи, само на себе си може да разчитаме. Който проповядва, че някоя външна сила ще ни избави от сегашното положение и ще подобри живота ни, е престъпник и само престъпник!

Само за последната седмица ние имахме поне дузина случаи, които са доказателство, че много от българите живеят под циганско робство. Два репортажа от медийното пространство са особено ужасяващи - поругаването на гробищата в с. Звъничево и масовото циганско нападение срещу българите в Дряново. В първия случай няколко цигански изрода на по 17-18 г. си направили фотосесия на местните гробища, като от снимките е очевиден стремежът им да демонстрират надмеността и омразата си дори към българските гробове. Уж ги задържа полицията, но както се досещате, последствия няма да има. Дори медиите разтръбиха, че мургавите задници се извинявали за действията си. И това се предполага, че трябва да е достатъчно! Това ни внушават - разбирате ли, те, избраниците на властта, благоволили да се извинят, може би трябва да сме във възторг?!

Далеч по-покъртително е обаче поведението на българите - личи примиреност, убийствена и неадекватна. Вместо да се надигнат всички като един и да пометат тази сган преди да е станало твърде късно. Защото същите тея дето пикаят на гробовете, ще пикаят и на техните трупове, и те добре го знаят. Звучи грозно, но е истина, защото се случва всеки ден.

Нападението в Дряново всъщност е ежедневна картинка, но понякога медиите решават да направят все пак новина. Хората от репортажа твърдят, че вечерно време по улиците на някогашния въстанически град, българи не смеят да излизат. И можем да им вярваме, защото същата картинка я виждаме повсеместно. Това не е нормален човешки живот, това е жалко кретане в условия на терор. Какво казва шефа на РПУ-то - то се знае; "конфликтът не е етнически, а битов" . Идиот ли си ти или олигофрен бе, униформена курво? Няма ли и твоите деца да бъдат мачкани от циганските подчовеци? От репортажа става ясно, че докато циганите са ритали падналите българи, няколко зомбирани ченгета просто ги гледали и стоели. Нищо ново, и занапред ще е така.

Ако едно малцинство може със съдействието на антибългарската власт да доведе българите до робско положение, какво ще е, когато са мнозинство? Същото, на квадрат. Всъщност по селата се вижда реалната картинка - терор и страх за живота са единственото, което се случва на останалите там българи.

Разумът трудно приема, че има толкова продажни българи - за да станат кметове, общински съветници и т.н. , те жертват живота на други българи, жертват бъдещето и правата ни, за да напълнят лайняните си черва. За такива хора само смърт. Те не просто са късогледи и егоистични предатели, те са осакатени психически и духовно човекоподобни.

Да си дойдем на думата - искаме ли като българи да живеем свободни в свободна българска земя, ще се надигнем, за да смачкаме враговете си, за да не мачкат те беззащитни българи и да не мърсят земята ни. Времето тече срещу нас - колкото повече търпим, толкова по-близо са антибългарските планове до своя успешен край - тотално унищожение на българската култура и изобщо на българите. Но ако останат само българи с робска психика, които не се гордеят, че са българи и не скачат на бой за правдина, то значи няма българи. Думите "Свобода или смърт" отново са актуални, така се завъртя колелото на историята. Всеки с поне малко разум е наясно, че циганите са средството на враговете ни, за да бъдем унищожени, буквално. Еврейски организации като Хелзинкски комитет и Отворено общество хвърлят милиони и милиарди за каузата "циганизация" . Американският посланник Уорлик има дързостта да каже, че "ромите са бъдещето на вашата страна" . Най-мощните държави покровителстват циганския терор и работят за задълбочаване на българските ужаси! Това е голямо предизвикателство, което изисква много вяра в нашата победа и силен български дух. Единственият ни шанс е да мислим и да се държим като истински българи, а не като безхарактерни слуги.


bars.ucoz.net


 




Гласувай:
9



1. zaw12929 - Къде живееш. като време и място?...
22.05.2012 12:37
Къде живееш. като време и място?!
Това провокация ли е
да живеем свободни в свободна българска земя, ще се надигнем, за да смачкаме враговете си
Нещо ви е накипяло, но не може заради Илия, да намразим и свети Илия. Ако има лоши цигани- ние така сме ги възпитали и само с добро трябва да ги приощим
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312028
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031