Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2012 10:38 - ЖУРНАЛИСТЪТ ГРИГОР ЛИЛОВ: НАЙ-СКАНДАЛНИЯТ ФАКТ Е ИЗМИСЛЕНИЯ АТЕНТАТОР! Автор: doraapostolova500
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 12224 Коментари: 1 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кратко резюме на разкритията, които направих по „СКАТ”: Защо е измислен?
1. Това е официалният сайт на МВР със записа от камерите: http://press.mvr.bg/Reportaji/reportaj120719_01.htm
Това пак е от сайта на МВР, но един от работните записи – с по-висока резолюция и по-голям екран. http://press.mvr.bg/MoI/img/flash.swf?theurl=http%3A%2F%2Fpress.mvr.bg%2FNR%2Frdonlyres%2F7A0072C2-0BD3-4360-A45D-E4AF6E2BE037%2F0%2FKAMERA_1.flv


Възникват следните въпроси:

* защо на МВР му е необходимо да влошава качеството на публичния запис спрямо работния? Логиката е обратна – би трябвало дори да повишат качеството, щом искат чрез публичния запис съдействието на гражданите.
* защо атентаторът е поставен в специален осветлен овал, вместо да се посочи със стрелка, както се прави обикновено по света?. Специалният (замъглен) овал, ако забелязвате, влошава качеството на картината в него за разлика от всички останали фигури наоколо.
* защо е използан по-специален формат? Преди да се качи флеш, е обработван с остарялата система u-matik на Sony. Понеже е аналогова, а не цифрова, тя влошава качеството на картината и звука при всеки презапис.
* защо и досега при опит да се гледа по-качествен запис от втория интернет-адрес, излиза предупреждение за зараза с вируси? На сайт на МВР???! Единственото обяснение е, че те си го работят така.
* защо трупът на камикадзето е обект на медийни спекулации и версии?
РАЗКРИТИЯТА МИ ПО ЗАПИСА:
• имаме си работа с „виртуален”, компютърно наложен образ на камикадзе. Точно заради това не могат да го идентифицират не само нашите служби, но и чуждите – все пак, за да влезе у нас, отнякъде е излязъл. Ако екранът се разшири и записът се пусна в забавен каданс или кадър по кадър, се вижда как е манипулирано. Най-отчетливо се вижда при краката и в някои моменти при девойката най-вдясно. (зад тази, която стои непосредствено пред таблото). Най-очевидно е в края на записа, когато образът замръзне – точно вдясно на границата на овала – вътре е руса коса с ръка, извън него другата част от друга глава. Най-очевадно е с бликът – отражението от слъчнчев лъч на пода вдясно от атентатора, което го виждате като червена точка (системата u-matik деформира в тази част на спектъра) Този блик за потрес вместо да се скрие от фигурата на камикадзето, се отбелязва и на силуета му. Вижте го сами!
• Може и вие да анализирате целия запис, макар и без специална техника. Ако е от записа на МВР – с мишката пускате и спирате за част от секундата, увеличавате с интрото и гледате, възстановявате стария размер на картината, отново стопирате, пак увеличавате с интрото – най-добре два пъти, гледате и цъкате защо понякога се размазва или ичзевва крак или ходи извън фигурата… Или да вземете записите от която и да е медия (Би-Ти-Ви, Нова телевизия, БНТ и т.н.), да увеличите картината с зума на компютъра и само с клавиша за интервал на клавиатурата да пускате и спирате записа на части от секундата. Намесите са най-много в началото и края му. Може по средата да видите как крака на едната девойка вдясно изчезва и остава само обувката й.
• Фалшификатът щеше да е изряден, но не е стигнало времето. Мосад и американците ултимативно са изискали записити от камерите на летището преди атентата. Реално МВР е имало време от късната вечер на 18-и (деня на атентата) до 10.40 на следващата сутрин, за да спретне нещо подобно. Дори и при съвършенна техника и свръхбърз компютър за видеобработка на изображения времето не е достатъчно.
• Най-скандалното е, че записът е озвучен, но МВР го пусна навсякъде по света в немия му вариант. Ето го озвученият запис http://www.youtube.com/watch?v=_wGZ0uupmX0&feature=player_embedded#t=31sот YouTube каналът на авторитетния „Еврейски вести”. С този откъс започва сборен репортаж от видеоматериали, взети от БиТиВи, „Ройтерс” и др. медии. Само за записа с камикадзето източникът е неизвестен. Неофициално бях информиран, че е изтекъл от израелските спецслужби, които са го получили от българските. И без филтриране на шумовете при внимателно прослушване в него може да се чуе следното: в началато започва с отривисто, войнишко „Слушам”, после се включва уредбата на летището, която съобщава че „в момента” и завършва с „няма опасност”. „Няма опасност” еднозначно означава, че е сниман след атентата, при проверка на залите за втора бомба. Достъпът на задържаните туристи, посрещачи и изпращачи е бил поетапно до различните терминали. Този запис е още едно доказателство за виртуалното камикадзе, наложено по електронен път в реална картина. Защо е предаден със звук, защо е „изтекъл” (умишлено) откъсът и какво още има в истинския запис, сниман преди и след взрива ще запазя за книгата си „Дуел” – все пак и в нея трябва да има страховити сензации.
Наши и чуждестранни специалисти с много опит по атентатите в разговор с мен са категорични, че взривът е бил в рейса, зад предния мост, непосредствено до резервоара и мощност около 3,2 килограма (според мойто разследване комплект артилерийски гръмове). На снимките личи кръгла дупка от него в преградата между багажните отделения – първо и второ от дясната страна. С такава мощност е бил предназначен да бъде взривен по време над движение, когато нямаше да има оцелели, а съобщенията в медиите щяха да са за тежка катастрофа с пожар. Чак след анализа на стоманата и следите по нея щеше да се разбере за взрив. Но никой нямаше да повярва три или четири дни по-късно на обясненията, че е имало атентат. Иран щеше да предупреди „Мосад” да не избиват повече ядрените му учени, без да насочи директно следите срещу себе си. А защо тротилът гръмна по-рано? – В книгата, която пиша – „Дуел”.

• Откъде тогава е РЕАЛНИЯТ труп на камикадзето, щом образът му е виртуална измислица? ВТОРОТО МОЕ РАЗКРИТИЕ освен манипулирания със внесен образ запис:
- В деня срещу атентата, на 17 юли обезглавен труп с липсващи крайници (без глава, двете ръце и един крак!) е открит в Йовина река край старозагорското село Мъдрец. Описанието удивително съвпада с трупа на камикадзето – намерена глава, един крак, две ръце. Съобщение за това няма нито в пресбюлетина на МВР, нито в пресбюлетина на Областното управление на МВР в Стара Загора. Но е публично обявено на пресконференция по друг повод от старши комисар Алекси Алексов и е отбелязано от редица медии – Дарик радио, регионалните новини на „24 часа”, старозагорски медии, пловдивския PLOVDIV WEEK, вестник „Стандарт”, сайтът „Днес” и т.н.
- Колегите са маркирали информацията, но не са проучили случая като мен. Официалните обяснения на старши омисар Алекси Алексов – „частите от тялото и главата липсват. Вероятно са разнесени от хищни животни, които са яли от трупа. Той е на 25-годишен мъж от Гълъбово, който преди месец е обявен за изчезнал”. Пак от тях – младежът е живял в Гълъбово, но след смъртта на родителите си се пренесъл при баба си и дядо си в село Мъдрец. Помагал им в отглеждането на животни. Преди около три месеца изчезнал. След аутопсията е установено, че мъжът е бил обесен и след това обезглавен. Съселяните го познават бегло, тъй като за кратко е помагал на местни животновъди. В джоба си имал документи за самоличност (както „откриха” и шофьорска книжка в попиляният труп на камикадзето), но самоличността му не е потвърдена!!!
- Защо се заех със случая. Изчезнал преди ТРИ месеца, но обявен за издирване преди ЕДИН месец. С документ, но без да се знае кой е в действителност. Обесил се, но главата му липсвала!!!!! Е, явно някакви зверове са подскачали нависоко (иначе няма как да се обесиш), за да сръфат точно нея и въжето, но да запазят далеч по-вкусни останки от трупа. Не открих информация никъде в бюлетините за изчезнал и обявен за издирване от Гълъбово и Мъдрец. По документи е кръгъл сирак – никой не се е интересувал от него. В документацията около случая не е посочен реален негов адрес в Гълъбово и там никой не го знае. В с. Мъдрец също не го знаят въобще, не установих „бабата” и „дядото”.
-Чий е трупът тогава?! Установих, че има общо четирима починали или избягали и неоткрити луди на тази възраст от психиатриите у нас в месеците преди атентата. Затова и последните „откровения” за камикадзето на патоанатомите говорят за човек с неособено интелигентна физиономия (олигофренска), меко казано. Говорят и други неща. Съдебният лекар от Бургас Косьо Янков (завеждащ Съдебна медицина в Многопрофилната болница в Бургас) каза след аутопсията, че терористът тежал около 100 килограма и няма нищо общо с хванатия от камерите. „Антропологично обследване от антрополог е редно да се направи, защото дава данни за етническа принадлежност. Разяснил съм на всички, които имат пряко отношение към това, какво да направят – с главата, със снимките, които съм направил. А вече колко дни в медиите се разкарва някакъв портрет, който прилича и на брат ми, и на кой ли не, прилича на всеки. Защо стоят снимките в бюрото на някой си и не са тиражирани. Тези снимки, ако леко се пипнат на фотошоп, стават и за паспорт. То е елементарно – всеки от нас е гледал, когато се издирва масов убиец, западняците пускат на секундата. При нас вече мина мероприятието. Всяко чудо за три дни и готово!” Лекарят издаде още, че ръцете на взривилият се са напълно обезобразени и унищожени и не могат да се вземат отпечатъци. Все пак нещо от истината изтече въпреки специално командирования друг патоанатом – депутатката от ГЕРБ Галина Милева. На бас, че след скандала с моето предаване от вчера повече няма да чуете и думичка за олигофренската физиономия. Останалите ми разкрития около самоличността на трупа (и още един за резерва) ще запазя за книгата ми „Дуел”.
- “Опитваме се да възстановим атентатора от Сарафово по снимка, за да можем да възпроизведем истинската самоличност поне на 90-95 процента и снимката да бъде пусната в медиите и към партньорските служби. Фотографията трябва да бъде приведена във вид, който може да се гледа от широката аудитория” – думите са от днен на министър Цветанов. Защо да възстановяват?! Та нали със специализиранта техника няма никакъв проблем да се извади абсолютно точна, ясна, детайлна снимка от записа, да се обработи с перука и без перука, с очила и без очила и т.н. . Ако нашите нямат тази техника, то ЦРУ и Моссад я имат. Но явно те знаят, че им е подхвърлен напълно фалшив запис и затова вчера колегата Слави Ангелов написа в „24 часа”, че „Мосад” и ЦРУ нямат капка доверие в българското разследване, абсолютно нищичко не споделят, крият информацията си. Моите данни от специализираните органи у нас са същите.

ОЩЕ ОТ РАЗКРИТИТИЯТА В ПРЕДАВАНЕТО:
Предварителното нагнетяване около атентата

- има сайтове, електронни медии, както и отзиви по форуми, които са съобщили за атентата минути и дори половин час преди фактическото му извършване (17.24 часа). Всеки може да види кои са от предаването ми по СКАТ. Установих, че за форумите са ползвани никове на хора, които хал-хабер са си нямали какви ги пишат, понеже по-късно влизат в съответния форум и питат какво е станало, без да знаят, че „те самите” са го съобщили изпреварващо.
- Мъжът се хвърли върху нас и се взриви, заяви Данка – твърди в телевизионно интервю екскурзоводката и казва, че първо припаднала. На запис от пожара на автобуса показах, че тя, върху която се хвърлило „камикадзето”, е извлечена от двама души (единият е Сергей Елсимов, управителят на транспортната фирма) от място на тринадесет метра по-далеч, намиращо се през един автобус от взривения, непосредствено до защитата на автобуса, така че няма как да е била отхвърлена на това място. Т.е. тя лъже по заповед на МВР. Лъже и Петър от Черноморие за камикадзето с фалшива шофьорска книжка – той е бивш полицай. Лъжат и евреи (имам запис на двама от тях – пресен, когато „влязохме и нещо се взриви под автобуса”, и след като са изминали четири дни – „стана отпред скандал, разправяха се и изведнъж гръмна). „Камикадзе” чудесно обслужва тезата за близкоизточна връзка в атентата, следователно „Хамас”, която поддържа Тел-Авив. Затова си и мълчат за виртуалния образ в записа, макар че са си вързали гащите, като са го предали на израелския канал дори с говор, връзват си гащите и когато обвиняват българите, че прозяпали взрива. Т.е. когато стане скандалът, те ще кажат – знаехме и затова работехме, без да се доверяваме на българското правителство.
- САМОТО МВР СЪЩО ПУСКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА
АТЕНТАТА, ПРЕДИ ДА СЕ Е СЛУЧИЛА.
В архива им (поддържат страницата с новини само за последните два дни), на адрес http://press.mvr.bg/NEWS/news120718_09.htm се вижда, че тази страница с информация е обновена на 19 август, без нищо да е пипано по нея. В случая „обновена” означава, че тогава се е появила. Още по-рано, в деня 18-ти, отново е обновена, за да се скрие датата на публикуването й. А ето я най-първата, оригиналната (която е със същия текст и атрибути, макар и в по-различен формат от архива):
________________________________________
МВР http://press.mvr.bg/news/news120718_09.htm
________________________________________

Новини

Инцидент на летище Бургас

Сигнал за инцидент в района на летище Бургас е получен около 17.30 часа днес. Районът на инцидента е отцепен. Екипи на областната дирекция „Полиция“, регионалното звено „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Спешна медицинска помощ са на място. Предстои оглед и изясняване на причините за инцидента.
Обновено 17:06 на 18 Юли 2012 г.
________________________________________
© 2012 Министерство на вътрешните работи. Всички права запазени.
________________________________________

Тези са идиоти – нищо не са скрили, въпреки че са си го мислели. Всеки по-вещ може да го извади въпреки укриването му чрез търсачките на Гугъл и Яху. Само трябва да преадресира сървара и местоположението си от България навън, понеже по този случай у нас Интернетът се контролира.
ВИЖТЕ ЧАСА!!!! Часът е 17.06. Взривът – в 17.24 минути. !!!!!! Българските „ювелири”, официалната институция на плаща и кинжала както винаги се осраха. По същия начин убийството на Луканов (9.15 часа) бе оповестено в 9.00 от радио „Витоша”, а аз го научих в 8.37 часа, каквито показания съм дал пред следствие и прокуратура (имам запис и 5 души свидетели). Подобно недоглеждане има и при трактора Алексей Петров, при „превъртялата” майка и момченцето й, извадено от езерото в „Южния парк”, при убийствата на ватманите и др. скандални случаи (виж книгата ми „Тайните на големите играчи”).
Възможните хипотези: 1. предварителното изтичане на информация по сайтовете цели да посочи България като съучастник 2. то нагнетява допълнително атмосферата, понеже всеки такъв атентат цели насаждане на страх и ужас. 3. СЪОБЩЕНИЕТО НА МВР – или терористите имат съучастник на високо равнище в МВР, което е повече от скандално. За това горои ичасът 17.06, с което се обявява събитие от 17.30, което го има и в посочените от мен документи от сайтовете и форумите) 4. или българското правителство наистина е съучастник с фалшивия запис, съобщението и т.н., за което нямам думи. Бележка: в дълбока тайна се пази, че на летището в Бургас по това време става дума за два самолета с израелски туристи – единият на „България еър”, а другият на „Виа България”, които по разписание е трябвало да се приземят с малка разлика във времето от половин час. Възможно е „корифеите” на Цветанов да са объркали първия с втория, да са счели, че обработката на пътниците и събитието са се случили вече и треснали по този начин съобщението изпреварващо.
ЗА ШОФЬОРА И ФИРМИТЕ
* Загиналият шофьор е от село Юруково, непосредствено до Якоруда, където са силни ислямистките настроения. Джамията в селото е построена от “Ал Укаф ал Ислями” – скандална саудитска фондация, чиято дейност беше забранена от нас. На 18 септември (какво съвпадение с датата на атентата) в Пазарджик започва съдебен процес срещу нейните представители у нас от този регион.
* Шофьорът Мустафа Ахмед Кьосев (както и Кьос, а бащиното име е спестено от МВР. Защо, ще обясня в книгата си „Дуел”) е беден, с дълга биография на безработен. Завършил е техникума по транспорт „Христо Смирненски” в Разград, доскоро е бил без работа. В транспортната фирма „Старбус” е нает след празника „Св. Кирил и Методий”. Безработният преди това е пътувал и престоял в Германия да докара автобус. Но нито тогава е работел за фирмата, нито фирмата не е взимала автобус от там. Къде и какво е правил в действителност – в „Дуел”.
* Безработният бедняк е осигурил почивка от 14 дни на цялото си семейство в Слънчев бряг. Съпругата му – Емине Кьосева е включена по европейските програми на земеделието за субсидия за малка кравеферма. Лице със същото име – Мустафа Ахмед Кьосев е получил парцел на морето в община Балчик (показах протокол 46 от 7 август 2006 г. на ОбНС). Предполагам, че е послужил като подставено лице в случая. Още не съм проверил в чии ръце е преминал парцела.
* От с. Юруково и негов роднина (и племенник на кмета на селото) е депутатът от ДПС Муса Палев. Той беше и на погребението. Това е единственият депутат от ДПС (в това и предишното Народно събрание), който има взаимоотношения със скандалната фондация, забранена у нас – „Ал Укаф ал Ислями”. Бил е неин гост на нейни семинари в чужбина. Уреждал е далавера за 140 000 декари земя горски фонд със скандалния кмет на Гърмен, сочен за ислямист Ахмед Башев. Официално фирмата е американска – “Андерунг”, (още една „американска” следа освен евентуалния съучастник), но всъщност се оказа наша наша – на Димитър Бончев. И там мирише.(за него – в „Дуел”)
* Ясно е, че шофьорът е взел пакет, куфар, сак, да го превози. Без неговото знание такъв багаж е невъзможно да стои в багажното. Първи вариант – част от ядка на терористична организация. Втори – легендиран като такъв, за да отклони разследването по грешни следи. Моята версия е за втория – казали са му за наркотик. Заплатили са му с екскурзия в чужбина, работа и почивка на семейството в курорта. Приел е от нужда. Притеснявал се е: “Нещо ми звучеше тъжен. Стори ми се необичайно, друг път не съм го чувал така да говори. Не го питах дали има някакви проблеми с работата, защото реших, че е нормално да страда, че е разделен от близките си. Ако го бях посъветвал да си дойде, сега щеше да е жив. Ама той ми каза, че ще все някак ще изкара още два месеца” – Сабри Кьосев, чичо на убития шофьор.
* Превозвачът – фирма „Старбус” не е регистрирана в Бургас, както излъга ТВ 7, нито във Варна, като излъгаха БНТ, Нова телевизия и др. медии. Регистрирана е в Пловдив. Не е създадена 2006 г., а на 8 октомври 2010 г. Собственост е на Таня Лулчева Дончева от същия град. Регистрирана е с капитал само 120 лева. Собственичката е обикновен човек, без други фирми и бизнесдейност до периода. В „Старбус” тя няма собствени автобуси, а работи с такива под аренда. Моята версия – действителният собственик е друг. Кой?
* Този, който е дал автобусите под аренда – Ангел Батаклиев, чедо на партизански род, едър бизнесмен, общински съветник от БСП в Пловдив, сочен и за техен кандидат за кмет. Скандална личност – приватизатор на градският транспорт в Пазарджик и Пловдив, съдружник с една от най-големите руски компании в автотранспорта (“Никан лайн”- Николай Василиевич Василченко, резервни части, камиони, автобуси, гуми, карго товари). Мога да докажа 5 млн. евро финансиране от този адрес.
* Батаклиев е охраняван месеци наред със семейството си от ДАНС и полицията заради смъртна опасност за живота им. Точно през 2010 г., когато закъсва, съдят го негови контрагенти за неизплатени задължения, е създадена „Старбус” и автобусите прехвърлени с аренда. Така „Старбус” се явява като „трето добросъвестно лице”, имащо договор за автобусите и нито някой излъган съдружник, нито банките могат да ги пребарат като обезпечение. Този човек и сега е голям длъжник с милионни кредити на всякакви банки (3 млн. евро невърнати само на Пощенска) и следователно готов да се продаде за каквото и да е, само да закрепи бизнеса си.
* Ангел Батаклиев е повече и от добре уреден с ГЕРБ. Негова програма за европейски субсдии за тролейбусния транспорт е внесена в министерството на транспорта, обсъдена от правителството и поднесена на Брюксел, за да се черпят субсидиите и европомощите. А някои ми говорят за политическо противопоставяне между БСп и СДС!
За да работи по превоза на евреи мохамеданин-помак и такава скандална личност-фирмаджия, обвързана с разни тъмни наши и руски „субекти” Мосад трябва да е получил политически гаранции. Ясно е от кои – от онези на адреса на „Позитано” и от двата адреса на „Дондуков”. Иначе за нищо на света нямаше да го допуснат.

ТУРОПЕРАТОРА
• Фирмата „Ортанна” не е бургаски туроператор, както я посочиха. Не е и варненски, като лъжат. Не е и българска, както също лъжат. Тя е регистрирана в офшорния рай Кипър на 22 ноември 2007 година от Андонис Ортодоксу. У нас регистрацията е за 200 000 лева капитал (по оценка 300 000 лева), внесен като апорт – т.е. стойността на един апартамент на фирмата на ул. „Граф Игнатиев” в София и стойността на неин офис във Варна.
• На сайта на „Ортанна” са посочени нейни наши и чуждестрани партньори. Единият от тях е най-големия ансамблер на компютри у нас – JAR Computers, а другият е Crown Change Ltd BG. Последната фирма е най-големият у нас оператор на валутния пазар на чейнджбюрата и практически е пълен монополист в „Слънчев бряг. И двете са родни, български. След моето предаване в спешен порядък логото на двете фирми беше изчистено от сайта. (за собствениците им и делата им – в подготвяната за печат „Дуел”) Сред чуждестранните партньори освен румънските и родни присъства и един от Иран http://orthanna.com/?p=4&pl1=7 Не бързайте да се произнасяте – според мен е посочен и запазен (без да се изчисти) умишлено. Фирмата не е иранска, както мислите. Каква е – в „Дуел”.
• Счита се, че нашата „Ортанна” е част от “Ортодоксу Травел & Турс” ООД, Кипър. “Ортодоксу Травел & Турс” е създадена през 1995 година. Главният офис е базиран в Ларнака, в България има 3 действащи офиса. С холдингова структура е – има четири поделения: 1. туроператорство 2. застраховки 3. карго товари 4. чартъри на самолети. Много бързо се е разраснала и има големи обороти само с 40 и няколко души персонал.
• Нещата при туроператора смърдят, та се не траят. Същината и детайлите са повече и от сензационни. Ще напълнят цял отделен роман – най-скандален трилър, затова тук няма да отделя място за тях, а в книгата ми „Дуел”. Ще кажа само, че има руска връзка чрез същия този Андонис Ортодоксу, която преминава през биографията му, когато навремето е учил, а в новите времена е представлявал смесено с Русия дружество в Унгария. (апропо – според публикации на мои колеги от някои електронни сайтове един от атентаторите прекрасно е говорел руски).
• Вместо туроператора израелското правителство е поискало охраната да се засили. Дянков е отказал поради липса на пари, Тел-Авив е предложил да плаща и Бойко и Дянков са му отказали. Либерман в интервю за Би-Би-Си заяви, че отново през миналия месец са поискали охрана след януари и февруари. Това обяснява изопнатата физиономия на финансовия министър на летището в Бургас и светкавичното му пристигане там – той също е на пангара и затова се стовари, макар че присъствието му е напълно излишно.

ПРОКУРАТУРАТА И СЛЕДСТВИЕТО
Картофът е толкова парещ, та се не трае. Затова никой от големите не се ангажира с него – сегашният главен прокурор, новият (най-вероятно) Бойко Найденов – шеф на националното следствие, специалният отдел в Главна прокуратура за такива случаи – “Контратерор”. Занимават се ДАНС и НДБОП.
В тази борба с организираната престъпност арестуваните официално “за подкуп и изнудване на частна фирма” (в действителност за съвсем други, по-страшни неща покрай атентата) са точно от звеното “терор”, което вместо да разследва, се опита да уклие горещи следи. Под безцеремонния натиск на Запада в такива случаи изгарят дори и такива хора. Защо “такива” – единият от тях, Васил Кинов, е племенник на нашата еврокомисарка Кристалина Георгиева, което посочих в предаването. За тези, които не знаят – Дянков и еврокомисарката се падат рода на висшестоящия и сложен нависоко в комунистическата йерархия, кавалер на златна звезда „Герой”, генерал-полковник Иван Кинов. Покрай това има и роднинска връзка с ген. Велинов – шеф на Шесто на ДС и автор на докладната с приложения-имена до Политбюро от януари 1989 – “За ролята на новата политическа класа и управляващ елит в условията на демократичен преход” (виж в “Операция Президент” за тази класа who is who – кой кой е в действителност)
Следствието се води от следовател Георги Илиев, а наблюдаващ прокурор е Калина Чапкънова, сегашен окръжен на Бургас. Георги Илиев е виден следовател от отдел “пътнотранспортни произшествия”!!! У нас стана популярен покрай автобуса, обърнал се в река Лим. За мен е известен с участието му там, където смърди много гнило и трябва да се дезодорира – например при взрива, убил аптекарката Христомира Атанасова в колата й на 9 октомври 2002 пред Седма гимназия в София (класифицираха го като пътно-транспортно произшествие както сега автобуса в Бургас). А ставаше дума за огромен трафик и разработка на нови наркотици и лаборатории за целта (баща й е бивш кадър на развойното звено при социализма за тази цел НИХФИ), милиони в злато и валута по тяхно име в банкови сейфове и дори за пакетирани готови пачки с имена, написани върху тях.
Прокурорката Калина Стефанова Чапкънова – Кючукова (съществено е пълното й име заради втората фамилия) е с “елитно” образование по право – … от Бургаския свободен университет и когато се появи заплаха да се разбере как е завършила, тя заведе най-парадоксалното у нас дело – срещу декана Петко Чобанов, че дипломите, издавани от университета и декана били … фалшиви (а нейната??!!!). И покрай това да се разсмърди докрай всичко се покри.
Давам извадка от нейно изказване (взето от пълния стенографски протокол № 27 от заседанието на Висшия съдебен съвет, проведено на 9 юли 2010 г., когато е утвърдена под съвместното председателство на сегашната вицепрезидентка Маргарита Попова и Анелия Мингова):
Борис Велчев: аз се извинявам г-жо министър, само с една такава техническа молба, ако е възможно да изтеглим като точка първа от дневния ред гласуването за Окръжна прокуратура – Бургас.
Бъдещата прокурорка: … първо повишаване на оптимизирането, т.е. на срочността и качеството на прокурорската дейност, разбира се. Кои са основните инструменти, чрез които според мен би се осъществила тази основна цел. Основно мнението ми е, че трябва да бъде наблегнато върху повишаването на квалификацията на прокурорите, както и на разследващите органи. Това от своя страна изисква провеждането на непрекъснати семинари и обучителни мероприятия…. Ангажимент на всеки един прокурор трябва да бъде … опознаването и използването на съвременните информационни технологии в работата му” (!) Освен това изисква и „много добра КООРДИНАЦИЯ и активизиране на прокуратурата във връзка с контрола на актовете на тези контролиращи органи, така и на актовете на местната власт”. (от НАП до КАТ, от данъчна ревизия до разрешение за строителство на хотел, бел.моя) По-пряк призив в роден най-висш официален орган за съгласуване чрез шантаж на корупционни практики не съм чел. Дейността на прокуратурата е конституционно ограничена – последваща за актовете на тези органи и при наличие на оплакване от тях, а не синхронизирана и без наличие. Това звучи – делете с нас и няма да ви подгоним. Но всички и първи Борис Велчев й дават висока оценка заради оптимизирането чрез семинари и „координацията”

И т.н., и т.н., и т.н., и т.н. Има и много по-скандални неща, връзки, имена, събития във връзка с атентата. заради тях пиша книгете си, макар че и на стотици страници не могат да се споменат всички сензации.

Не съм си го пожелавал никога, но имах журналистически “късмет” – приятели на дъщеря ми и близък приятел на семейството бяха на летището по времето на случилото се, така че получих информация от първа ръка. Реагирах светкавично, понеже светкавично ни успокоиха, че са живи. Така разбрах веднага за случилото се и детайлите му. Веднага лъснаха несъответствията. И можах да тръгна по парещи, горещи следи. Иначе например несъответствията в сайтовете и съобщението на МВР никога нямаше да хвана.

И за да не ви изморявам с останалите сензационни разкрития, които ще включа в новата си книга “Дуел” ще маркирам само моята хипотеза: едни сили са планирали операцията с атентата, която е трябвало да бъде маскирана като катастрофа. Цел: неофициално да се предупреди Израел, за да спре с убийствата на ирански ядрени специалисти.
Други сили, имащи свой агент сред първите, са натиснали преждевременно копчето. Цел: да се вдигнат цените на енергийните ресурси (веднага след атентата подскочиха на борсите). Втора цел: освен към Иран да отклонят и към друга, резервна следа, ако ги дирят – към България. Трета цел: да създадат проблеми на клатещото се правителство на Нетянаху в Израел, да се намесят в изборите в САЩ (атентата пряко влияе на гласовете на евреите – 2% от населението, 4% от гласуващите (те масово гласуват) и основни техни медии, както и на финансирането за кампаниите (засега над четвърт от еврейски капитали при единия и 12% при другия ). Съучастник в операцията са куклите на конци в родното правителство. Още в първия ден заради „ювелирното” и „мутренско” поведение на страната ни Запада е разбрал за случилото се. Неочакваното посещение на бойните му кораби във Варна гласи, че не вярват на правителството заради тройната му игра, но територията я считат за тяхна. Светкавичното посещение на съветника на Обама (след онова на ЦРУ) имаше същата цел: да демонстрира недвусмислено тази принадлежност с претекст разговор с Бойко.
Абсолютно по същото време, по решение на правителството и Бойко Борисов, които вече няма какво да губят, Цветанов подписа договор – ще го нарека за „дружба и взаимопомощ” с руското МВР и техните спецоргани. Т.е. друга сила каза – правителството е наше, съответно и територията. (кой финансира Бойко и банкерката Цветелина съм описал в “Тайният проект бойко Борисов” заедно с банковите сметки и докладите до Путин, до шефовете на европейските правителства – от „Интерпол” и „Европол”, както и чии пари переше семейство Плевнелиеви и защо немските спецслужби от Пулах претършуваха офисите на неговата „Ирис” в Германия. („Операция Президент”)

Който не ми вярва, да прочете „Тайните на големите играчи” или „Либийска връзка” – с подобни скандали от убийството на Карамнски по поръчка на Иран, та до изнесените там съвместен „Меморандум за дружба с Иран” и „Меморандум за разбирателство с Ирак” на Саддам Хюсеин, сключени въпреки ембаргото от иначе считаното за прозападно правителството на … Иван Костов!!! Сума наивни глави в България продъжават да вярват, че има политическо противопоставяне, а не разпределение на ролите в театъра.
Тези факти, повдигнати от някой роден политик, депутат, чрез питане в парламента или от която и да е по-голяма наша медия, ще взривят управлението на ГЕРБ и ще го смъкнат от власт. Но никой няма да ги извади, както никой не извади фалшивата диплома на Делян Добрев, фактите от „Операция Президент” с докумените на ЦИК за тотална фалшификация на местните и президентски избори, фактите от „Тайните на големите играчи” – ролята на Иван Славков, финансови министри и секретари на сегашната БСП като организатори на СИК, та до истинската суперскандална фактология около Алексей Петров и т.н. Никой не извади факта от предишното ми предаване – за гражданина на България и на Израел, женен за немкиня и собственик на скандалната фирма, чийто склад о взривиха наскоро на “Петолъчката”, което също е част от скандала с атентата (в “Дуел”
Ще завърша с прогноза: правителството е пътник. През есента-зимата ЕС ще спре финансирането за България и ще попаднем в дубликат на Виденовата зима. Международният скандал е готов и с него ще се притисне следващото правителство, сложено от родната олигархия, за да слушка и навън. Ако това не се случи, скандалът ще експлодира със страшна сила и ще помете българският елит.

И една последна, но жизнено необходима бележка за кукловодите: заверил съм показания пред двама нотариуси (независимо един от друг) и съм си направил ТВ автоинтервю. Заедно с цялата документация нещата са извън България – на недостъпно за ръцете им място, докато пиша книгата си „Дуел”. Не ме заплашвайте повече и притискайте: всичко ще излезе НАИСТИНА ДОКРАЙ заедно с имената на родните поръчители, ако нещо се случи с мен и семейството ми.

Share this:



Гласувай:
15



1. comfy - !
29.07.2012 12:42
...
к.к.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312044
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031