Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2012 09:48 - ИЗРАЕЛСКАТА ИНВАЗИЯ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЛЕГАЛИЗИРАНА НА 11.09.2012. Автор: planbg
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 23039 Коментари: 33 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На съвместното правителствено заседание в Йерусалим България и Израел ще договарят СРЕЩУ ПЛОДОРОДНИ ДЪРЖАВНИ ЗЕМИ ДА ПОЛУЧИМ ФИНАНСОВ РЕСУРС и високи технологии за обработването им. Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще обсъди такъв проект с
колегата си. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ОЩЕ ИЗРАЕЛ ДА ИНВЕСТИРА В ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ДО ПАЗАРДЖИК, където да се съхранява и обработва готовата продукция от плодове и зеленчуци. Става дума за сгради на бивши казарми. Министър Мирослав Найденов е съгласувал предложението си с кмета на Пазарджик Тодор Попов, съобщава “Стандарт”.

image

На 11 септември премиерът Бойко Борисов и домакинът му Бенямин Нетаняху ще посрещнат заедно 11-ата годишнина от атентатите в Америка, когато терористи взривиха два самолета в кулите близнаци в Ню Йорк. В края на октомври се очаква в Израел на официално посещение да отиде и президентът Росен Плевнелиев.

image
Снимката е от http://doktora757.blog.bg/politika/2010/01/13/boiko-borisov-pred-stenata-na-placha.471499

В СЪВМЕСТНОТО ПРАВИТЕЛСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА 11 СЕПТЕМВРИ ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА ЩЕ УЧАСТВАТ ВСИЧКИ МИНИСТРИ с изключение на Томислав Дончев, Диана Ковачева и Симеон Дянков. Ще се обсъди създаването на съвместни екипи за борба с бедствията и авариите, както и сътрудничество в областта на иновациите и технологиите. СРЕД ОБСЪЖДАНИТЕ СЪВМЕСТНИ ПРОЕКТИ С ИЗРАЕЛ ЩЕ Е И ДАВАНЕТО НА КОНЦЕСИЯ НА 5-6 ВЕЦ-А У НАС. "

http://www.blitz.bg/news/article/152059

image

Маските вече са свалени, цялото "българско" правителство вкупом ходи в Израел да засвидетелства лакейщината си, Борисов, по-известен като Боко Тиквата (наистина, доста обидно за този полезен зеленчук...) ще подпише даването на хиляди декари плодородни земи, където ще се изградят кибуци за заселването на бягащите от новия "холокост" богоизбрани. За заблуда на оскотелия българин се пробутва благовидната идея за "бартер" с израелците- земя срещу инвестиции. Надали има по-сигурен начин да се прецакаш от това да правиш бартер с евреин...

Разбира се за всички, които мислят с главите си е ясна и целта на атентата в Бургас - претекст за още по-засилено "сътрудничество" между двете правителства с тенденция към пълно сливане. Израелско-българските тайни служби свършиха добра работа, време е да берат плодовете..

И като във великата книга на Оруел гледаме съвместното заседание на израелското и на, простете, българското правителство: Младенов с еврейската си физиономия и перфектния си иврит, Борисов с кипата блъска тиквата си в стената на плача, Шимон Дянков обещава нови мерки за съкращаване на българското население...
Лицата от двете страни на масата се разтягат в доволни усмивки и бавно се преливат едно в друго...
Вече не можем да различим едните от другите, защото ТЕ СА ЕДНО


 




Гласувай:
19



1. andrei - Така е Григоре!
28.08.2012 10:07
Напъните на евреите за жизнено пространство ще се увенчаят с успех при това престъпно правителство. Предишните правителства заселиха в България над 450 000 руснаци.Сега е ред на евреите да вземат и те своя пай от разградената държава.А ние-едни в емиграция,други към гробищата...Какво да се прави?Дай акъл...
цитирай
2. liliyanaandreeva - Че и от Мека и Дубай ходят в Израел! ...
28.08.2012 10:11
Че и от Мека и Дубай ходят в Израел! Иначе до сега щяха да са фалирали като СССР!
цитирай
3. анонимен - Така наричаните "руснаци" преселили се в България, всъщност са си руски евреи
28.08.2012 11:57
Руснаците, нито имат пари, нито връзки, за да предприемат каквото и да е.
И така е във всяка държава.
Нали именно затова евреите така нагласяват законите във всички страни, та да не може да се разбере тяхната истинска народност, а и народността, да речем, на циганите. И затова днес никой обикновен човек няма как да рабере, колко например, са циганите, и колко са българите, в България. Но евреите, и по-точно, техните водачи (враговете на човешкия род), много добре знаят - кой, кой е, и какво ще е най-близкото етническо бъдеще, на България, на Европа, а и на света.
Затова: – Разобличавай евреите, спасявай България! Докато все още има какво да се спасява! И Бог да ни е на помощ!
цитирай
4. chavdar01 - ПРОДАЖНИЦИ!
28.08.2012 12:16
ЩЕ ГОРИТЕ В АДА!
цитирай
5. анонимен - Щом и Андрей, и Чавдар коментират,
28.08.2012 15:14
работата е ясна !!! :)

Важното е да се плюе - по принцип !
Храчки - бол, мозък - йок !
цитирай
6. liliyanaandreeva - За съжаление България прилича на ...
28.08.2012 15:25
За съжаление България прилича на Северен Кипър, а не на Семитски кибуц!
цитирай
7. djani - Камбаната бие отдавна
28.08.2012 18:28
И аз дръпнах въжето преди време с коментара си "Предателството-спрямо родината и себе си". За съжаление нещата ще дойдат на местото си, когато предателите се изправят не пред съда на Бога, а на Народа. И този ден не е далеч. Лошоте е, че народа вече жадува за мъст и кръв. И не само у нас. Справка - Латинска Америка, Еквадор и намерилия там убежище Джулиян Асандж.
цитирай
8. andrei - andreshko-Научи се да коментираш събитията,
28.08.2012 18:41
а не кой какво е казал в коментарите си! Разбра ли ме най-сетне Смръдльо скапан.
цитирай
9. watchtowerman - Значи, когато в България се обучаваха хиляди
28.08.2012 20:05
арабски терористи, и им изсипвахме оръжие за милиарди в замяна на наркотици, а стотици хиляди арабески останаха да живеят в България, като им гледаха през пръсти търговията с валута и злато, а същевременно връткаха българските жени за чифт чорапи(арап даде теле чорап), както виждам това ви е харесвало. Защото и вие сте връткали около тях за да намажете нещичко като мъжки гювендии. А както каза преди трийсет години Ванга "ще дойде време и народите ще се разделят по Вяра". Е, вие избрахте Исляма, други в България като християни търсят съюз с народа, от който се роди Христос. Радвам се, че считате този избор като предателство. Защото за вас Християнството не е вашата вяра...
цитирай
10. josarian - Тяхната вяра, watchtowerman, е безверието. По-точно вярват в само в бог Комун:)
28.08.2012 20:57
Понеже много пищят за свещената Българска земя, дето отучиха хората да я обработват преди 30-40 години, сега оревават вся и всьо, че ще я работят други. Аре щом сте толкова отворени - аз имам 30-4Р декара и трактоР - дававам ви ги да произвеждате: кеф ви зърно, кеф ви домати и краставици, кеф ви тикви. Ще орете ли, ще копате ли, боклуци червени!? Вие, дето научихте цели поколения само да крадат и да въртят далавери!?
цитирай
11. ok3223 - Josarian-чо
28.08.2012 21:26
посерко Селендурков.
А ма ти си бил готов да подариш, еврейска подлого, българска земя на чифутите.
Бре селяндурско говедо.
И земя и трактор си имал...ИМАШ ХЕМЕРОИДИ В МЪРШАВИЯ ЗАДНИК МЪРЗЕЛИВ.
Ем се фалиш, хем с чужда пита(свещената българска земя) си готов помен да правиш, да я подариш на евреете ерусалимски.
Мамка ви българофобска, само евреи ни липсват, за да се урезилим хептен.
От рапона може да се очаква какво ли не. Он се прекръстил и обрязал на чифутин, това и кокшките го знаят у наше село. Виде ли му капата на стената на плачо
Те на такива като теб и него требе на ВИДОВИЯ ДЕН да търсим сметка...
И че потърсим.
Панделата плаче за вас...
Видов ден е близо
цитирай
12. tikoev - Продават ви! Продават земята по ...
28.08.2012 22:41
Продават ви! Продават земята по която стъпвате, значи продават вас! Един ден след едно-две поколения ще се окаже, че цялата страна е била изкупена и е късно за ритане!
цитирай
13. believer23 - До watchtowerman
28.08.2012 23:57
Да от този народ се роди Христос, но какво направи след това същият този народ с Христос? Днешният юдаизъм, няма нищо общо с древната йудейска вяра на Мойсей, Авраам, Исаак и Яков. Те не почитат, Този Бог. Вижте какво им казва самият Христос на юдейте наследници на днешните евреи (които отричат, че Иисус е Христос):

37 Зная, че сте семе Авраамово; но търсите да Ме убиете, защото словото Ми се не побира във вас.

38 Аз говоря това, що съм видял у Моя Отец; а вие вършите онова, що сте видели у вашия отец.

39 Отговориха Му и рекоха: наш отец е Авраам. Иисус им рече: да бяхте чеда на Авраама, щяхте да вършите делата Авраамови.

40 А сега искате да убиете Мене, Човека, Който ви каза истината, що чух от Бога. Авраам това не е правил.

41 Вие вършите делата на баща си. На това Му рекоха: ние от блудство не сме родени; едного Отца имаме, Бога.

42 Иисус им рече: да беше Бог ваш Отец, щяхте да Ме обичате, понеже Аз съм излязъл и дохождам от Бога; защото Аз не съм дошъл от Себе Си, а Той Ме прати.

43 Защо не разбирате речта Ми? Защото не можете да слушате словото Ми.

44 Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

Този народ вече не е богоизбран. Да в миналото, той е бил богоизбран, но днешната му същност е богоборческа, за което свидетелства и Христос.

"Аз дойдох в името на Моя Отец, и Ме не приемате; но, ако друг дойде в свое име, него ще приемете" (Иоан 5:43)

Според теб, кой е този друг?

Аз лично не подкрепям арабските терористи, нито комунизма, нито пък и ционизма, който контролира и двете, нито пък вярвам на врачки като Ванга.

Единственото спасение братя е в Православието, Църквата създадена преди 2000г. от Христос. Тя е единственият стожер срещу ционизма, който обаче никога няма да падне.

“И на този камък ще съградя Църквата Си, и портите адови няма да й надделеят"
цитирай
14. epicfail - Шшш
29.08.2012 03:23
Давам ви 1 декар от нивите ми на село и прави лопати. Гледам сте се засилили да работите. А колко ваши роднини ви мъкнат пари от Испания, Гърция, Турция, Кипър, Белгия и Германия ? Или да им миете гъзовете на дъртаците не е като да дойде някой друг тука да ви работи земята ? Щото едно е да триеш гъз на климатик, друго е да береш тикви на нивата наведен.
цитирай
15. josarian - ok3223, боклук червен, ти дори не си червен, ти си червен фашист, бе мръсник!
29.08.2012 09:06
ok3223 написа:
посерко Селендурков.
А ма ти си бил готов да подариш, еврейска подлого, българска земя на чифутите.
Бре селяндурско говедо.
И земя и трактор си имал...ИМАШ ХЕМЕРОИДИ В МЪРШАВИЯ ЗАДНИК МЪРЗЕЛИВ.
Ем се фалиш, хем с чужда пита(свещената българска земя) си готов помен да правиш, да я подариш на евреете ерусалимски.
Мамка ви българофобска, само евреи ни липсват, за да се урезилим хептен.
От рапона може да се очаква какво ли не. Он се прекръстил и обрязал на чифутин, това и кокшките го знаят у наше село. Виде ли му капата на стената на плачо
Те на такива като теб и него требе на ВИДОВИЯ ДЕН да търсим сметка...
И че потърсим.
Панделата плаче за вас...
Видов ден е близо

Вие ли, гадни червени фашисти, вие, дето унищожихте българското селско стопанство, дето отучихте хората да работят земята си и ги натикахте в губещите заводи преди 40-50 години, вие ли ще ми се правите на патриоти бе, мръсници!? Вие, дето щяхте да ни харижете на Великия СеСеСеРе!? Долни, мръсни червени фашисти, вашите манипулативни похвати могат да вържат някой плиткоумен нещастник, но мислещите хора помнят и знаят! Какво ще я правите тази земя, като никой не иска да я работи бе, фашист червен!? Нали вие родихте червените дембили дето застроиха и бетонираха Черноморието и започнаха планините бе, мръсник!? Нали вие съсипахте тази земя, отгреждайки навремето червените си бройлери, дето могат само да лапат бе мръсник долен!? Сега ще търсим кой да я обработва ама никой няма да дойде, нещастник, защото сте изсмукали всичко. А евреите от една пустиня направиха райска тградина бе, фашист долен! И китайци искат да наемат да обработват българска земя и други ще дойдат. Защото вие унищожихте всички традиции и добродетели, дето имаше тоя народ, бе долен червен фашист!
цитирай
16. анонимен - planbg
29.08.2012 12:28
josarian написа:
А евреите от една пустиня направиха райска тградина бе, фашист долен! И китайци искат да наемат да обработват българска земя и други ще дойдат.


Йосарианчо, виждам много се възхищаваш на 'бого'избраните. Познавам един бай Мюмюн от Мумджидан махлеси, прави чудесен сюнет (обрезване), казват. За 100-ина шекела ще станеш първокласен жид. И кипа ще ти турнем и бегом към 'райската градина' дето ахкаш по нея. Навит ли си, ще те свържа с човека? Или май вече си свършил тая работа? М?
цитирай
17. watchtowerman - Отричат ли се еврейте, значи се отрича Христос. Защото Той от тях се роди.
29.08.2012 16:54
[quote=believer23][/quot



Отрича се и делото на 12-те Апостоли – Учениците на Христос, защото също са евреи.
Отрича се и Библията, защото е писана също от евреи – 66 книги, от които само една е на елина Лука.
Отрича се и Бог, защото Бог в Битие 12:3 даде на еврейте Обещание:
„ще благословя онези които те благославят, и онези които те кълнат ще прокълна; и ще се благославят в тебе всичките племена на земята.”

Този стих всички го разбират. Защото той означава буквално, че Бог обещава, че всеки, който помага и подкрепя еврейския народ, ще получи благословии, и ще наказва всеки, който вреди на еврейския народ. Народите, които спазват това Божие Обещание процъфтяват. Онези народи, които се противопостанят на това Божие Обещание преживяват национални, социални, икономически и военен упадък.
Да проследим историята назад само със сто години и ще видим как Британската империя се разпадна след като отказа да изпълни обещанието си да даде Палестина за създаване на еврейска държава.
Хитлерова Германия също.
СССР и социалистическият лагер бяха в апогей до 1967г., когато се включиха в ислямския лагер за ликвидиране на Израел. И само след двайсетина години се сгромолясаха, разпаднаха се и сега са пред угрозата от изчезване от историята.

Бог не се покайва, нито разкайва, нито съжалява за даровете, които Той прави или Обещанията, които Той издава. Бог не разкъсва заветите, които е дал. Следователно, Неговият завет с евреите е вечен, и ще остане такъв завинаги.

В Римляни 15:25-28 Павел казва:
25 Но сега отивам в Ерусалим, за да служа на Божиите хора там,26 защото вярващите в Македония и Ахая [h] решиха да дадат помощ на Божиите хора в Ерусалим, които са бедни. 27 Да, те решиха да направят това, а имат и задължения към тях, защото както юдеите споделиха с езичниците духовните си блага, така и езичниците трябва да споделят с тях материалните си блага. 28 Когато завърша своята мисия и предам събраните пари в ръцете на бедните в Ерусалим, ще се отправя към Испания, минавайки през вашия град”.

Какви духовни неща даде еврейския народ на вас - християните, пита апостол Павел? И продължава: Ние, християните, имаме дълг на благодарност, защото еврейте са ни дали Божието слово. Те са ни дали патриарсите Авраам, Исаак и Яков, дали са ни Старозаветните пророци, дали са ни първото християнство семейство - Мария, Йосиф и Исус, дали са ни 12-те апостоли. Ето защо Исус каза в Йоан 4:22 „спасението е от евреите "- това е еврейския принос за християните.

Апостол Павел казва в Римляни 11:1-2:
„Отхвърлил ли е Бог Своите люде? Да не бъде! Защото и аз съм израилтянин, от Авраамовото потомство, от Вениаминовото племе.

Не е отхвърлил Бог людете Си, които е предузнал.”
Апостол Павел казва, че, ако Бог беше отхвърлил еврейския народ, то тогава той – еврейнът, не би бил пратен от Бога като проповядващ Христа сред езичниците.


Исая 60:12: " Защото оня народ и царство, които не биха ти служили, ще загинат; ония народи дори съвсем ще се съсипят.”
Да, Библията предупреждава, че тези нации, които са против това еврейският народ да живее в родината си, ще бъдат погубени и ще изчезнат от този свят.

Обичам страната си, и искам България и народът ни да просперира. Ето защо като християнин аз се застъпвам за народа Израил !
цитирай
18. urilozev - Боже
29.08.2012 17:30
боже Господи.Прочети и едните и другите, това ли искаш?Как ще продават нещо което не е тяхно???
цитирай
19. believer23 - До watchtowerman
29.08.2012 19:07
Аз не съм антисемит, не мразя еврейте. Но аз съм антиционист. Бог не отхвърля еврейте, които Го приемат като такъв, като признават Христа за Спасител и се намират в Неговата Църква. Но вече еврейската нация не е богоизбрана, богоизбраният народ са вярващите в Христа и в Неговата Църква, а там не се гледа на националност.

"Няма вече юдеин, нито грък, няма роб, нито свободен, няма мъжки пол, ни женски; защото вие всички сте едно в Христа Иисуса".

Да спасението е дошло от юдеите, но спасени са само тези, които повярват в Христос, а евреите уви все още не Го правят.

Днес този народ се е превърнал в богоборчески. Дяволът не случайно използва точно евреите за своите планове, защото за него е важно, точно онзи в миналото действително богоизбран народ да изпълнява неговите планове. Ционизма цели разрушението на Църквата, нейното погубване. Това са целите и на комунизма, и на масонството, и на демо(но)крацията, които са все рожби на ционизма.

А пък Хитлеровата Германия си е била контролирана от ционистите, които я използват, за да могат да си създадат държава. Ето ти ционистка монета, издадена повремето на Хитлер в Германия.

http://polopot.blog.bg/photos/91305/original/nazi-zionist%20coin.jpg

А пък самият СССР е еврейска идеология. Ето няколко то дейците на революцията: Лев Троцки, Зиновиев, Каменев, Свердлов, Урицки, след ВСВ пък в управата на СССР са хора като Лаврентий Берия и т.н. Ако се интересуваш повече, потърси информация в нета. И знаеш ли след революцията, кой става враг номер 1 на СССР? Църквата. Потърси в нета и затова и виж в следващите деситилетия какво се случва с православни свещеници и вярващи. Виж какво се случва с православния цар Николай Втори и семейството му. Зад всичко това стои ционизмът, който ти защитаваш.
цитирай
20. moitehora - Защо се страхувам
29.08.2012 20:29


"Този евреин беше известният Янкел. Тук вече той беше станал арендатор и кръчмар; полека-лека беше взел в ръцете си околните панове и шляхтичи, беше им изсмукал почти всичките пари и дълбоко беше ударил печата на своето еврейско присъствие в тази страна. Три мили наоколо не беше останала нито една къща незасегната; всичко западаше и старееше, всичко беше се пропило и останали бяха само бедност и парцали; като след пожар или чума беше опустошен целият край. "
Великият Гогол, господа! От "Тарас Булба"











































цитирай
21. анонимен - Ешкенази
01.09.2012 14:32
[quote=watchtowerman][quote=believer23][/quot



Отрича се и делото на 12-те Апостоли – Учениците на Христос, защото също са евреи.
Отрича се и Библията, защото е писана също от евреи – 66 книги, от които само една е на елина Лука.
Отрича се и Бог, защото Бог в Битие 12:3 даде на еврейте Обещание:
„ще благословя онези които те благославят, и онези които те кълнат ще прокълна; и ще се благославят в тебе всичките племена на земята.”

Т.н. "евреи" (по Хенри Форд) изобщо не са евреи а хазари (Артур Кестлер "13-то коляно"). Над 90% от определящите се като "евреи" са ешкенази и са потомци на хазарите, приели юдеизма са разнообразие.
Не виждам нищо семитско и в Бенямин Милиековски, известен като Нехуйняху.
цитирай
22. enchevip - С уважение: И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg
02.09.2012 10:18
ЕТО КАКВО Е ТОЧНОТО СЪСТОЯНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, РОДИНАTA НА ДЯКОНА-ЛЕВСКИ, НО НЕ И НАША ВЕЧЕ.
ДЪРЖАВА С НАЙ-ГОЛЯМАТА БЕЗРАБОТИЦА В ЕВРОПА.
ДЪРЖАВА С НАЙ ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ БЯГАЩИ ОТ РОДИНАТА СИ, ВИСОКО-КЛАСИФИЦИРАНИ И КВАЛИФИЦИРАНИ МЛАДИ СПЕЦИАЛИСТИ.
ДЪРЖАВА С ДВОИНО-ТРОЙНА СЧЕТОВОДНА СИСТЕМА.
ДЪРЖАВА РАЗПРОДАВАЩА КЛЮЧОВИТЕ СИ ПРОМИШЛЕНИ, СЕЛСКО-СТОПАНСКИ И ТЕРИТОРИАЛНИ ИМУЩЕСТВА НА ЧУЖДЕНЦИ, A ПРОСЕЩА СЛЕД ТОВА ПОТДАЯНИЯ ОТ ТЯХ.
ДЪРЖАВА ЗАЛЪГВАЩА НАРОДА СИ С ПОДАЯНИЯ ОТ КРАДЦИ-ОХТОПОДЦИ.
ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ХАРЧЕЩА ДВА ПЪТИ ПО-ВЕЧЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯТ СИ ГОДИШЕН ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОДУКТ.
ДЪРЖАВА С ПСЕВДО-ПРАВОСЛАВИЕ ДОПУСНАЛО ЧЛЕНСТВОТО И В КОНГЛОМЕРАТ С КОЛОНИАЛИСТИ, продължаващо да проповядва "православие".
ДЪРЖАВА НА ТРОИЧНАTA-БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ ОТ / ПОЛИТ-КУЛТОВИ-ИДЕОЛОГИИ, МУЛТИ-РЕЛИГИИ, МНОГО-ЕТНИЧЕСТВО / ПОСТОЯННО-ПОБОРНИЧЕСКИ, ВРАЖДУВАЩИ-ПАРЛАМЕНТАРНО, СЪЗДАЛИ и потдържащи БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА И ПАРЛАМЕНТАРНАТА-ДИСКРИМИНАЦИЯ.
ДЪРЖАВА МАРИОНЕТНО-ПРЕВЪРНАЛА ШКОЛАТA СИ В СЪМНИТЕЛНИ ТЪРГАШСКИ ФИРМИ А ДЕЦАТА СИ, В ИНСТРУМЕНТ ЗА ПЕЧАЛБА В ТЯХ.
ДЪРЖАВА БЕЗ НИТО ЕДНА СОБСТВЕНА НАРОД-ОДЪРЖАВЕНА БАНКА, НО С 25 МАСОН-РОДШИЙЛД-ЧУЖДИ БАНКИ, ДОИЗГЛОЗГВАЩИ ПСЕВДО-РЕСТИТУЦИОННО ЦЯЛАТА И НЕДВИЖИМА-НАЦИОНАЛНА СОБСТВЕНОСТ.

БЪЛГАРИЯ, УЛТРА-ДЯСНО ЦЕНТРИСТКA, МАСОН-ЛАКЕЙСКИ ОРИЕНТИРАНА, С НАЙ-ЛОБИСТСКОТО ОТ ВСИЧКИ ДО СЕГА ПРАВИТЕЛСТВА, РАЗПРОДАЛИ ВСИЧКО ЩО МОЖЕ, И ИМУНИТЕТНО БЮДЖЕТ-ГРАБЕЩИ КАРИЕРИСТИ, ЕВРО-ЛОБИСТИ.
ДЪРЖАВА C ПРАВИТЕЛСТВO-ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ, БРЪЩОЛЕВЕЩИ ДУМАТА "демокрация", БЕЗ САМИ ДА СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЗНАЧИ!

БЪЛГАРСКАТА "православна" (както се е САМО-наименовала) ЦЪРКВА АКО ИМА МАЛКО светска-СЪВЕСТ И ПОНЕ ЧАСТ ОТ ДУХА НА БЪЛГАРИТЕ, и ако самата тя вярва в истинското православие, НЯМА ДА СЕДИ БЕЗПРИСТРАСТНА ПРЕД ФАКТА И НА НЕЙНОТО ЧЛЕНСТВО С КОЛОНИАЛИСТИ В ЕВРО-КОЛОНИАЛ КОНГЛОМЕРАТА, И ДА ПРОПОВЯДВА "православие"!!

Къде е това "ПРАВОСЛАВИЕ" ЕДНИ НАРОДИ ДА ЖИВЕЯТ ПОМАЗАНИ, А ДРУГИ КОЛОНИАЛ-ОТРЕЧЕНО, псевдо-православ, БОГОХУЛНО-УPОЧAСАНИ ?
цитирай
23. nomer1edno - арабски терористи, и им изсипвахме ...
02.09.2012 10:25
watchtowerman написа:
арабски терористи, и им изсипвахме оръжие за милиарди в замяна на наркотици, а стотици хиляди арабески останаха да живеят в България, като им гледаха през пръсти търговията с валута и злато, а същевременно връткаха българските жени за чифт чорапи(арап даде теле чорап), както виждам това ви е харесвало. Защото и вие сте връткали около тях за да намажете нещичко като мъжки гювендии. А както каза преди трийсет години Ванга "ще дойде време и народите ще се разделят по Вяра". Е, вие избрахте Исляма, други в България като християни търсят съюз с народа, от който се роди Христос. Радвам се, че считате този избор като предателство. Защото за вас Християнството не е вашата вяра...

цитирай
24. nomer1edno - "Този евреин беше изв...
02.09.2012 10:27
moitehora написа:


"Този евреин беше известният Янкел. Тук вече той беше станал арендатор и кръчмар; полека-лека беше взел в ръцете си околните панове и шляхтичи, беше им изсмукал почти всичките пари и дълбоко беше ударил печата на своето еврейско присъствие в тази страна. Три мили наоколо не беше останала нито една къща незасегната; всичко западаше и старееше, всичко беше се пропило и останали бяха само бедност и парцали; като след пожар или чума беше опустошен целият край. "
Великият Гогол, господа! От "Тарас Булба"












































цитирай
25. enchevip - С уважение: И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg
02.09.2012 10:34
ТАМЯН-ВМИРИСАНИТЕ “псевдо-православци” и бизнес-килимявки, не деляли децата, а само начина на зачеването им, като едните богохулно "оручасват при-живе" а другите "богославят, при-смъртно"!

УМИШЛЕНО ЗАТВОРИЛИ ОЧИ ДАЖЕ И НА БОГА ПРЕД ФАКТА ЧЕ;
ПРЕВЪРНАХA ШКОЛАТА ВЪВ СЪМНИТЕЛНИ ТЪРГОВСКИ ФИРМИ, А ДЕЦАТА КАТО ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПЕЧАЛБА В ТЯХ, диференцирани с ДУХ-расисткото ПРОЗВИЩЕ "индиго".
СЪВРЕМЕННОТО ЧОВЕШКО ОБЩЕСТВО И НОВИ ФОРМИ НА ГЛОБАЛНИ, ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ОТНОШЕНИЯ, НАЛАГАТ ДА ИЗМЕНИМ ГРУПИРАНИЯТ МИЖИТУРИTETEН, ПОЛЯРИЗИРАЩ НИ НАЧИН НА ЖИВОТ, И КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНИЛИ РАЗЛИКИТЕ СИ ЧРЕЗ ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА, ДА ЗАЖИВЕЕМ ЗАДРУЖНО, КОНСОЛИДИРАНО С ПРИЕМСТВЕНОСТ И РАЗБИРАНЕ НА ВСИЧКИТЕ НИ РАЗЛИКИ.
В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ НЕ САМО КАТО РОД НО И ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!
Време е на Социалната ПЕРЕСТРОЙКА;
«ВЕЛИКИТЕ»;
ОРТОДОКСКА,
КАТОЛИЧЕСКА,
БУДИСТСКА,
ЮДАИСТСКА И
ИСЛЯМСКА "ЛОЖИ",
АКО НЕ СЕ ЗАХВАНАТ С РЕЛИГИОЗНАТА-"ПЕРЕСТРОЙКА", НАЛОЖЕНА ИМ ОТ СВЕТОВНИТЕ РЕЛИГИОЗНО-ДЕМОГРАФСКИ ПРОМЕНИ, ЩЕ ДОВЕДАТ СВЕТА ДО КАТАКЛИЗЪМ, И ДО ПЪЛНО ИЗЧЕЗВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.
КАКВО ИМАМ В ПРЕДВИД;
ВСЯКА ЕДНА ОСНОВНА РЕЛИГИОЗНА СТРАНА;
ХРИСТИЯНСТВО, ИСЛЯМ, БУДИЗЪМ И ЮДАИЗЪМ, СА ДЛЪЖНИ ДА НАПРАВЯТ РАДИКАЛНИ ДОПЪЛНЕНИЯ КЪМ СВЕЩЕННИТЕ СИ КНИГИ-ПИСАНИЯ, (КОРАН, БИБЛИЯ, Талмуда, Тора и т.н.) ДОПЪЛВАЙКИ ГИ С ИЗИСКАНОТО СВЕЩЕННОТО, но все още пренебрегнато УСЛОВИЕ ( „ПРИЕМСТВЕНОСТ” ), ОТСЪСТВАЩО И В КОРАН И В БИБЛИЯТА И в Талмудатa, Еврейската Тора, УЗАКОНЯВАЙКИ ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ РАЗНО-ВЕРИЕТО МЕЖДУ НАС ХОРАТА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА!!

НЕКА СЕ ПРИЕМЕМ ЕДИН ДРУГ КАТО ХОРА-БРАТЯ-ЧЕЛОВЕЦИ, ВЯРВАЩИ В "ЕДИН-БОГ" НО С РАЗНИ ИМЕНА ( Христос, Аллах, Йехова, Буда или наречен така, както му се иска на всеки един човек от нас и т.н.)
цитирай
26. enchevip - С уважение: И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg
02.09.2012 10:36
ДО КОГА РЕЛИГИОЗНИTE КАНОН-СЪБЛЮДАТЕЛИ, ЩЕ НИ ГЛЕДАТ ЖАЛКАТА РЕЛИГИОЗНО-ПОЛЯРИЗИРАНА ОРИСИЯ , ЗАХВЪРЛЕНА ВЪВ ВРЕМЕТО НА СРЕДНОВЕКОВНИТЕ ОСТАРЯЛИ ДОГМИ, КОГАТО ЗА ВСИЧКИ НАС ГОСПОД Е ЕДИН??

ДО КОГА , пита вече истинският Българин?
http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs&feature=related
http://bgsviat.narod.ru/
http://www.bulgarlar.com/Pravda/Vostok/Gruz_Bulgar.html

БИ-СМИЛ-AЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!
СМЪРТ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ СРЕДНОВЕКОВНИ ДОГМИ И ИНКВИЗИЦИЯ!
СТОП "православ"-РЕЛИГИОЗНАТА ПРОПАГАНДА НА СРЕДНОВЕКОВНА ИНКВИЗИЦИЯ в 21-ви Век, ЧРЕЗ КРЪСТ-РАЗПЯТИЯ НА ЗАБУЧЕНИ С ПИРОНИ РЪЦЕ И КРАКА, С ТРЪНИ И КРЪВ ГОЛИ ТЕЛА, ВЪВ ВСИЧКИ ТАМЯН-СМЪРДЯЩИ, КИЛИМЯВКО-СВЪРТАЛИЩА!!

СМЪРТ НА NATO-П€ТРОЛ-Г€НОЦИДНИTE ПИС-КИЛЪРИ И ПОДВЛАСТНИТЕ ИМ петрол демoкрeтизирали МАРИОНЕТКИ!

Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
"Стара Славянска поговорка"

С уважение:
И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg
цитирай
27. enchevip - С уважение: И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg
02.09.2012 10:43
Последните изводи са че, неможе така незабелязано из ШЕНГЕНА И БЪЛГАРИЯ да се шматкат БЕЗ ДОКУМЕНТИ цивилни лица с боеприпаси (3кг.?) на рамо!
ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЦИОН-АМЕРИКАНСКА ПРОВОКАЦИЯ, започната от НАТО-САМОВЗРИВИТЕ НА ТЪРГОВСКИЯТ ИМ ЦЕНТЪР В НЮ ЙОРК (11/9/2001) с БУШ-прозвището "Ислямски тероризъм".
ЦИОН-АМЕРИКАНСКА ПРОВОКАЦИЯ за ГЛОБАЛНА ХЕГЕМОНИЯ НАД ПЕТРОЛА, И НАЧИНИ И ПОВОД ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА НОВИ ВОЙНИ.
ТАКА БЕ И В ГРУЗИЯ, ТАКА БЕ И В СРЪБСКО КОСОВО, ТАКА Е И СЕГА В ЛИБИЯ, СИРИЯ И КЪДЕЛИ НЕ.

ВСИЧКО ДРУГО СЕ ПРЕДПРИЕМА, НО МЕРКИ СРЕЩУ ЗАПОЧНАЛИЯ БУШ-ЦИОНИСТСКИ, НАТО-ПЕТРОЛЕН ТЕРОРИЗЪМ, СТАРТИРАЛ на 11/09/2001, И МЕРКИ СРЕЩУ ТРОИЧНОТО КУЛТОВО; ( ПОЛИТИКА, РЕЛИГИЯ И ЕТНОС ) СОЦИАЛНО РАЗЦЕПЛЕНИЕ НА ПЛАНЕТАТА, РАЗБИРА СЕ НЕ!! КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ-ГЛОБАЛНО НЕ!!
АНГЛО-ШЕНГЕН КОЛОНИЯЛНО ПОТДЪРЖАНИ, ТЕЗИ НАТО-БУШ ИЗРОДИ МИСЛЯТ КАК ДА НАЛОЖАТ ГЛОБАЛЕН КОНТРОЛ НАД ПЛАНЕТРАТА, ПОД ИГИДАТА "нов ред на подчинение" (New World Order),
НО СМЕТКИТЕ ИМ БЛОКИРАХА СЛЕД КАТО ДОПРЯХА ДО НАС БЪЛГАРИТЕ И РУССИТЕ.
НИЕ СМЕ НЕПОДЧИНЯЕМИ братски РОДА!!
НИЕ СМЕ КОНТРОЛA И СИГУРНОСТТА НА ТАЗ ПЛАНБЕТА!!
НИЕ СМЕ ЗA ДА ДВИЖИМ ЖИВОТА А НЕ РЕГРЕСА НА ЗЕМЯТА.
ДАЖЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ КАТО СЪЗДАТЕЛИ ЗАРОДИША НА ЧОВЕЧЕСТВОТО НА ЗЕМЯТА, СМЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА КОНТРОЛИРАМЕ ПРАВИЛНОТО МУ РАЗВИТИЕ. Т.е. ДА СЪЗДАВАМЕ КОНСОЛИДАЦИЯ МИР И ОБИЧ МЕЖДУ ХОРАТА, А НЕ РАЗЦЕПЛЕНИЕ, КУЛТОВА НЕНАВИСТ, БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ И ПОБОРСТА, КАКТО Е СЕГА ДАЖЕ ПАРЛАМЕНТ-ДИСКРИМИНАЦИОННО e допуснато!!

Изрелските ЦИОН-Яуди нека не провокатират Иран-Петролно, с цел войната в която НАТО ги дърпа отявлено!
Да – страшно е религията да служи на политиката, политиката на религията, етноса на политика и религия!
Въобще страшно е частна КУЛТ-групщина да служи на частна ФАНАТ-сбирщина!
Hарoда започна да се замисля въобще на кого служи така озверен и РАСПОКЪСАН нa; (КУЛТ-Религии, КУЛТ-Политики и КУЛТ-Етноси), троично култово-фанатизиран, троично парламент-ДИСКРИМИНИРАН, култ-безприемственo друг другиго на разликите си?
цитирай
28. enchevip - С уважение: И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg
02.09.2012 10:48
Хей търгаш, БГ-ПРОДАЖНИКО,
Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА НАС, БАЛКАНСКИТЕ-БЪЛГАРИ?
Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА ЮЖНО-ОСЕТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ?
Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА НУРИСТАНО-АФГАНСКИТЕ БЪЛГАРИ?
Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА КАБАРДИНО-БAЛКАРТСКИТЕ БЪЛГАРИ?
НЕ!
Щом незнаеш, тогава ЗАСТР€ЛЯЙ СЕ или КЪШ ОТ РОДИНАТА НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ!!!!!!
Н€ЗАСЛУЖАВАШ ДА ЖИВ€€Ш И ДА С€ НАРИЧАШ българин тук!
ДН€С раз-ПРОДАВАШ ЗА СТОТИНКИ ТЮТЮНA С БРАНД НЕЙМА- "БТ",
УТРЕ ЩЕ ПРОДАДЕШИ СЛЪНЧОГЛЕДА-нива, И ДОМАТИТЕ- И ЖИТОТО ОТ ЗЕМЯТА НА ВЕЛИКИТЕ ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ

Даже за зелено ще продадеш, и гащтите си / for SALE!

Фрaнc РАЗ-СМЪРДЯЛИТЕ СЕ парфюм МАСОНИ, МАДАМ-РОША , НИНА-РИЧИ, ШАН€Л И ВСИЧКИ СЪМНИТЕЛНО ПАХН€ЩИ €VRO дух-ПЕРСОНИ, ЧАКАТ с нетърпение РАЗПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРСКАТА РОЗА, да именно РОЗА, от родният град РОЗИНО!!
НОВИЯТ ОЛИГАРХ Русс-МАСОН€ЦА Раймондасам Туменасам от СЪМНИТЕЛНАТА УКРАИНСКО-ЛАТВИЙСКА ФИРМА "Сандора", ПРИТ€ЖАВАщ 80% ОТ НЕЧИСТО ИЗПРАНИТЕ АКТИВИТЕ НА ФИРМАТА, СТАНА новият
МАФИОТ-СОБСТВЕНИК НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ, ПОД НАЗВАНИЕТО "БТ-ТЮТЮН".
СТОИП РАЗПРОДАЖБАTA нa почва и земя от РОДИНАТА НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ ПОД МАСОН-ИГИДАТА «бт-тютюн»!!
Заради култ-идеологическата БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ партии, МЕЖДУ верите в религията и ЕТНИЧЕСКАТА БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ на произхода ни, СМЕ СЪЗДАЛИ парламентарната-ДИСКРИМИНАЦИЯ, ПРЕД КОЯТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОРИЛИ ОЧИ, А ТЪРСИМЕ ЩАСТИЕ И УСПЕХ, ОЗВЕРЕНИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ-БЕЗПРИЕМНО, ГРУП-ОТРИЧАЩИ СЕ!
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ МЕЖДУ-ПАРТИЙНИТЕ КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАПАДКИ, ПРЕРЕКАНИЯ СВАДИ И БОЕВЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОИРИЛИ ОЧИТЕ, НЕ Е ЛИ ТОВА ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИСТИНСКИ "узаконена" ПАРЛАМЕНТАРНA-ДИСКРИМИНАЦИЯ, по законите на джунглата?
(БЕЗПРИЕМСТВЕНА) ГРУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента!

цитирай
29. enchevip - С уважение: И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg
02.09.2012 10:51
ХЕЙ търГАЩници-БG-ПРОДАЖНИЦИ,
€вро-Г€РБ-оПейски, NATO- МАРИОН€ТКИ!
ИЗВАДЕТЕ МРЪСНИТЕ СИ ПРЪСТИ РОВЕЩИ В БЮДЖЕТА НИ!

ХЕЙ търГАЩници-БG-ПРОДАЖНИЦИ,
Знаетe ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА НАС, БАЛКАНСКИТЕ-БЪЛГАРИ?

Знаетe ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА ЮЖНО-ОСЕТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ?

Знаетe ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА НУРИСТАНО-АФГАНСКИТЕ БЪЛГАРИ?

Знаетe ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА КАБАРДИНО-БАЛКАРТСКИТЕ БЪЛГАРИ?

НЕ!

Щом незнаетe, тогава ЗАСТР€ЛЯЙTE СЕ или КЪШ ОТ РОДИНАТА НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ!!!!!!

Н€ЗАСЛУЖАВАT€ ДА ЖИВ€€T€ И ДА С€ НАРИЧАT€ българи тук!
ДН€С раз-ПРОДАВАT€ ЗА СТОТИНКИ ТЮТЮНА С БРАНД НЕЙМА- "БТ",
УТРЕ ЩЕ ПРОДАДЕT€ И СЛЪНЧОГЛЕДА-нива, И ДОМАТИТЕ- И ЖИТОТО ОТ ЗЕМЯТА НА ВЕЛИКИТЕ ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ

Даже за зелено ще ХАУ-МАЧН€T€, и майка и баща и децата и гащтите си / for SALE!

Франсe РАЗ-СМЪРДЯЛИТ€ С€ парфюм МАСОНИ, МАДАМ-РОША , НИНА-РИЧИ, ШАН€Л И ВСИЧКИ СЪМНИТЕЛНО ПАХН€ЩИ €ВРО дух-П€РСОНИ, ЧАКАТ с нетърп€ни€ РАЗПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРСКАТА РОЗА, да именно РОЗА, от родният град РОЗИНО!!

ЗА КОЛКО Щ€ Я “ХАУ-МАЧН€Ш” И Н€Я?
ХЕЙ търГАЩници-БG-ПРОДАЖНИЦИ,
СТОИП РАЗПРОДАЖБАТА на почва и земя от РОДИНАТА НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ ПОД МАСОН-ИГИДАТА «бт-тютюн»!!
цитирай
30. enchevip - С уважение: И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg
02.09.2012 10:57
ВМЕСТО ПРОСИЯ ОТ ЧУЖДЕНЦИ,
ВМ€СТО ПРО$ИЯ ОТ MA$ON-€ВРО-КОЛОНИАЛИ$ТИT€, НАРОДА ПИТА;
КОГА ЩЕ ПРИ€М€М $АКОНА "РОБИН-ХУД"?
НАЛОГ ВЪРХУ ХАЗАРТА,
НАЛОГ ВЪРХУ, “БАНКОВИТ€ ТРАН$-Г€Ш€ФТИ”,
НАЛОГ ВЪРХУ “РА$КОША”, И
НАЛОГ ВЪРХУ “БЮДЖ€ТНИЯТ ИМУНИТ€Т€Н РА$ХОД”?
ОБЛАГАЙКИ В$ЯКА ЕДНА $АМО-ИМУНИ$ИРАHA ПАРТИЙНА ГРУПИРОВКА, ГРАБ€ШТА Б€$ВЪ$М€$ДНО, БЮДЖ€Т-КAМПАНИЙНО ДЪРЖАВНАТА ХА$НА, НЕОБЛОЖЕНИ С ДАНЪК ДО МОМЕНТА!
Раз-куткудякялите се М€Р-КОЗНО €в-РОМ ФРАНС-Петли, вече го приеха Ш€НГ€Н$КИ!

ТАЗИ МАСОН-€С-совска СБИРЩИНА на "€С-единство", БАНКОВО МАНИПУЛИРАНО И НАТО-МАРИОНЕТНО, НИ ВЛАЧИ п€трол-г€ноцидно, в членство с КОЛОНИАЛИСТИ.
И с потдаяния от КРАДЦИ, НИ СЕ КАЧИ ШЕНГЕНСКИ, ДАЖЕ НА ГЛАВАТА!

"Сегодня в чёрту лучше повериш, чем в человеку"!
"A да повярваш на "чёрт-банкерa" че ти отпуска заем, "БЕЗВЪЗМЕЗДНО" за да ти помогне, е все едно да повярваш на зимата, че очаква с радост пролетта."
"Световната конспирация, това което историците не ви казват" / От Никола М. Николов

Израел ще има отчет от България за самоатентата им в Бургас тогава, когато НАТО СЕ САМОПРИЗНАЕ ЗА ВЗРИВOВEТЕ КОИТО ИЗВЪРШИ НА ТРИ-те търговски СГРАДИ В НЮ-ЙОРК / 11/9/2001. АТЕНТАТ ПОДГОТВЕН ОТ УЛТРА-ДЕСНИЯТ-МНАСОНЕЦ БУШ-младши с цел отпочване на НАТО-ПЕТРОЛ-ГЕНОЦИДНИЯТ ГРАБЕЖ В СВЕТА.

Израел ще има отчет от България за самоатентата им в Бургас тогава, когато накара СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ЦИОН-АМЕРИКАНЦИ, ДА СПРАТ ДА финансират и ПРОВОКИРАТ КАМИКАДЗЕ-ДЖИХАДИ СРЕЩУ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ, ПРАВЕЙКИ СЕ НА “НАЙ-БЕЗЗАЩИТНИTE-жертви” из СВЕТА, от СОБСТВЕНАТА СИ ТРОТИЛ-ВЗРИВЧАТНА, ЙЕХО-АЛЛАХСКА БЕЗПРИЕМСТВЕНА ВАКХАНАЛИЯ.

Израел ще има отчет от България за самоатентата им в Бургас тогава, КОГАТО СПРАТ САМИТЕ ТЕ, И АНГЛИЯ И АМЕРИКА ДА ФИНАНСИРАТ И СНАБДЯВАТ С ОРЪЖИЕ СИРИЙСКАТА МЕТЕЖНА ХУНТА!

Израел ще има отчет от България за самоатентата им в Бургас тогава, КОГАТО СПРАТ ДА ПРОВОКИРАТ по Хилари-Клинтънски начин раздори между Братските БАЛКАНСКИ НАРОДИ, като Българи, Македонци, Сърби, Сръбски-Косовци, Гърци,
цитирай
31. enchevip - С уважение: И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg
02.09.2012 11:03
ДО КОГА ...?
БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ OT ПРЕРЕКАНИЯ, ПОБОРСТВА СВАДИ, ДОНОСИ, политически БОРБИ и РУШВЕТИ, ВСИЧКО ТОВА СЪЗДАЛO И ПОТДЪРЖАЩО, МАЖОРИТИРАНА И САМО-ИМУНИЗИРАЛА СЕ ПРОТИВ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ПАРЛАМЕНТАРНАТА-ДИСКРИМИНАЦИЯ!
ДА, ЩЕ ДООБЯСНА ЗАЩО ИМЕННО СВЕТА И НИЕ СМЕ ЖЕРТВА НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА-ДИСКРИМИНАЦИЯ?!
Поляризация на Култ-ПАРТЙНИ идеологии,
Поляризация Култ-БОГО-АЛЛАХ, религии, и най срамното,
ПОЛЯРИЗАЦИЯ Култ-ЕТНOC, БЪЛГАРИ!!

ДО КОГА И ЗА КАКВО Е ТАЗИ БЕЗПРИЕМСТВЕНА БОРБА НА;
ГРУП СРЕЩУ ГРУПА, човек срещу ЧОВЕКА,
Нелоял срещу ТАЛАНТA, Мижитуритетна!
"КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ"?
Н.Йо.ВАПЦАРОВ

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ И МЕЖДУ-ПАРТИЙНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ, КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАПАДКИ, ПРЕРЕКАНИЯ СВАДИ И БОЕВЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОИРИЛИ ОЧИТЕ, НЕ Е ЛИ ТОВА ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИСТИНСКИ "узаконена" ПАРЛАМЕНТАРНA-ДИСКРИМИНАЦИЯ, по законите на джунглата?
(БЕЗПРИЕМСТВЕНА) ГРУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента.
Полит-ИДЕОЛОГИЧЕСКА Г/р/ЛУПЩИНА,
Религиозна Г/р/ЛУПЩИНА, и
Етническа Г/р/ЛУПЩИНА.
БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ груп-мажоритирана, и даже Парламент-ДИСКРИМИНАЦИОННА!!
ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ПАРЛАМЕНТ-ГРУПИРАНО (МИЖИТУРИ-ТЕТНО), ДА НАПАДАШ ИНДИВИД ИЛИ ДРУГА ПАРЛАМЕНТ-ГРУПА КОЯТО НЕНАВИЖДАШ, ПО ЕДНА ОТ ТЕЗИ ТРИ ЧАСТНО-КУЛТОВИ ПРИЧИНИ, и да БРЪЩОЛЕВИШ за някаква си демокрация!
ДО КОГА такъв живот бе ХОРА-БЪЛГАРИ??
КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТТА Е СЪЩО ЕДИН ВИД ДИСКРИМИНАЦИЯ!
ПРЕНЕБРЕГВАЙКИ ЛИТЕРАТУРНИТЕ НИ КЛАСИЦИ-РЕВОЛЮЦИОНЕРИ В СЛУЧАЯТ БОТЕВ , В УЧЕБНИЦИТЕ ЦЪФНАХА ИМЕНАТА НА ПЛЕВНЯЛИЯТА И БОРИСОВ!
НЕ Е ЛИ ТОВА ЕДИН ВИД ТИХА КУЛТУРНА ДИСКРИМИНАЦИЯ, ДИСКРИМИНИРАЙКИ ТАЛАНТА ЧРЕЗ ПРОПАГАНДА НА НЕЛОЯЛА И ТО СРЕД ПОДРАСТВАЩОТО МЛАДО ПОКОЛЕНИЕ.
РЕЛИГИЯТА НАРИЧА ТОВА (православие), Култ-партийците наричат това (демокрация), а етнос групировките (репресия).

А ТЪРСИМЕ ЩАСТИЕ И УСПЕХ, ОЗВЕРЕНИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ-БЕЗПРИЕМНО, ГРУП-ОТРИЧАЩИ СЕ, ПОБОРНИЧЕСКИ, МАЖОРИТЕТНО!
цитирай
32. oranjevia - Не съществува законова възможност ...
02.09.2012 17:18
Не съществува законова възможност небългарски граждани да придобиват българска земя.Руснаците,ако нямат гражданство не получават собственост на земята под апартаментите си.Истинският нож с две остриета е двойното гражданство.Но ако го отменят ще изквичат и безброй българи дето са отишли в щастливия свят,натурализирали са се, но държат и български паспорт.Миро мръвката би трябвало да излезе и да каже под каква форма ще предостави тази земя.И дали са подписали нещо или само са си говорели.
цитирай
33. oranjevia - Абе я ме светнете защо Бойко на тази ...
02.09.2012 17:31
Абе я ме светнете защо Бойко на тази снимка е с черно таке, а Младенов с бяло.Едва ли е защото единия е девствен, а другия не е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314931
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031