Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2012 14:27 - АМЕРИКА В ОБСАДА - откъс от книгата на Никола Николов - "Светът под микроскоп" стр. 253 . Автор: hektor666
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6388 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Колкото и да ви се стори странно и чудно, това, което описвам в тази глава, е самата истина. Само някои религиозни и патриотични среди имат смелостта да публикуват някои неща от това, което описвам по-долу. Чувствам се длъжен да кажа това, което представлява опасност и грози живота и съществуването на всеки един човек. Това ще засегне съвсем сериозно и вашето оцеляване, където и да се намирате на нашата планета. В миналото бе в Германия, Съветския съюз, Камбоджа и Източна Европа, много скоро в САЩ, а утре ще настъпи и при нас. Светът се намира на ръба на най-страшната катастрофа, от която някога е бил заплашван. Една много малка, избрана и самоналожила се среда тласка човечеството към робско подчинение и към служба само на своите демонични интереси. Това, което настъпва, няма да спаси никого, дори и тези, които го подготвят. Преследванията и жестокостите ще бъдат много по-страшни от тези, които нашето поколение видя и претърпя през нашето XX столетие.. Това бе само един експеримент на тези хора-демони, за да разберат как човечеството ще реагира и приеме техния сатанински план. Сега, след като се убедиха и окуражиха от това, че хората безропотно и робски си поставяха главите на дръвника, те продължават своите замисли и цели. За няколко години те успяха да сринат икономиките на много държави в света. Сега е редът на Америка, където е струпана голяма част от световните богатства. Но за разлика от бившия Съветски съюз и Източна Европа народът е силно въоръжен и още независим. Най-голямата подготовка в момента се прави там. Имам предвид концентрационните лагери в Америка. Тези демони знаят, че на всеки човек животът е скъп и очакват голяма съпротива от свободолюбивия американски народ, който в никакъв случай няма да се лиши доброволно от това, което притежава, включително и от свободата си.

Всички ние, които вече преминахме през лагери и затвори, знаем много добре за кого се подготвят те. Не бе ли там цветът на потърпевшите народи? Там бяха насила събрани най-добрите патриоти и християни. Ако в миналото някой се е измъкнал от лагерните мъчения и изтезания, то при днешната електроннa система за сигурност това е вече невъзможно. Ние, ветераните, знаем прекрасно какво значат новите концентрационни лагери в Америка. Американците много трудно ще ги асимилират и разберат. Не зная дали човечеството познава по-голяма трагедия от тази - да те затворят между телени мрежи, да те третират по-зле от животно, да те изтезават, и ако си по-щастлив, да те убият. Днешните млади поколения много трудно могат да си представят, че такова нещо може да се случи днес или утре. Повярвайте ми, аз го видях, изпитах го и го очаквам отново. То идва!

В момента в някои западни страни, в Англия и Америка, стават някои много страшни неща. Един зъл дух настъпва много бързо и много скоро в Америка ще стане това, което видяхме в Нацистка Германия, Съветския съюз, Източна Европа, Камбоджа, днес в Босна и някои африкански страни. Това се дължи на идеята за промяна на миналия и днешния начин на живот, за така наречената и бързо пробиваща идея за "нов ред на Земята". Мегабанкерите не са доволни от това, което притежават, и се стремят да извлекат все повече и повече от бедния и вече изтощен свят. Това е един план, който се подготвя от много столетия и се пазеше доскоро в пълна тайна. От известно време тези техни планове станаха ясни и се потвърждават от много настъпили събития в Америка и другаде.

Нашето поколение е свидетел на много войни и холокости: американски, еврейски, сръбски, турски и много, много други. В Камбоджа 75 - 80% от населението бе подложено на изтезание и изтребление от Пол Пот и от Камер Руж (червените кхмери). Страшните пирамиди от черепи и кости, останки и свидетели на жестоко изтезавани и убивани хора, ще вдъхват ужас за много векове в бъдеще, както и извършените жестокости от зелените барети във Виетнам по установената от ЦРУ операция "Феникс". Една много жестока и шокираща програма, в която повече от 100 хиляди виетнамци - мъже, жени и деца, бяха изтезавани и ликвидирани в лагерите. Операцията бе изпълнена от самите виетнамци под ръководството и надзора на ЦРУ.

Внимавайте, американци, такава операция "феникс" настъпва вече и в Америка. Жертвите няма да са други освен самите вие. Както виждаме, тези страшни неща - тези холокости - не са ставали само при нацистите и комунистите и нито само при Хитлер и Сталин, но и в много други страни. По всичко личи, че скоро идва и редът на Америка. Американската и английската армия, които видяха със собствените си очи жестокостите на Втората световна война, не очакваха да видят страшната картина в някои германски концентрационни лагери. Това, което видяха, бяха скелети, трупове и полуживи същества. Същото беше сторено и другаде. В сибирските лагери и всички останали, пръснати по необятната руска земя и Източна Европа, хората бяха избивани като врабчетата в Китай и умираха като мухи. Всичко това вече свободно се описва от бивши съветски величия и очевидци. Това се е знаело от западните разузнавания и американските президенти, които са криели тази жестока истина. Защо? Защото те са служели и още служат на този финансов елит, който управлява света. Не знаеха ли американците и англичаните къде са техните военнопленници от Корейската и Виетнамската война? Разбира се, че са знаели, но не го казаха на народите си.

image

                                               Концентрационни лагери 
    Новопостроени концентрационни лагери за задържане роби на Новия световен ред. Същите ще се наричат от конспираторите на Новия световен ред задържащи или вътрешни лагери;    Японо-американски лагери, останали от Втората световна война. Реконструирани или предстои да се реконструират, и в които да се задържат принудително от Новия световен ред работници за принудителен труд;    Останки от германски концентрационни лагери от Втората световна война. Подновени или предстои да бъдат подновени за събиране на неподчиненото население на Новия световен ред.  



От десетина години в Америка се подготвят концентрационни лагери, които се пазят в пълна тайна. Самите войници, които работят по подготовката, знаят, че подготвят някакви казарми, каквито има много в тази страна. Според Текс Марс и Спатлайт това е една много тайна операция, в която са замесени ЦРУ, Белият дом, Американският комитет за сигурност и висшето военно ведомство. Операциите действат под названията "Саble Splicer" (кабелно настаняване), "Rех-84" и "Gorden Рlot". За тази цел в щата Арканзас, в града на днешния президент Бил Клинтън, е създадено специално училище за управители с 300 ученици, току-що завършили гимназия. Същите според Текс Марс се подготвят за коменданти на тези концентрационни лагери. Начинът на възпитание и обучение в това училище коренно се различават от тези в другите. Учениците са напълно изолирани от семействата си. Не им е позволено да си ходят по домовете при родителите си. Дори не могат да се обадят по телефона и да имат контакт с външния свят. Това училище е един затворен и изолиран район. Неговите питомци са напълно изолирани от пресата и самата ежедневна външна действителност. Те се обучават във всичко, което е фантазия и изключение на истината. Америка е станала вече едно експериментално училище за сатанински нов ред - окултизъм.

Американското управление се подготвя вече за настъпващите евентуалности. Ще спомена само някои от изпълнителните заповеди, които американските президенти са подписали и са станали закони. Президентът Джими Картър, член на Трилатералната комисия, подписва изпълнителна, заповед 12148, с която упълномощава държавната организация FЕМА (Federal Emergency Menagement Agenсу) да управлява Америка и да се грижи за всичко в случай на бедствия от всякакъв характер.
Президентът Клинтън на 3 юни 1996 г. подписа също една изпълнителна заповед, с която упълномощава народната отбрана да се подготви за защита на националните ресурси. С една друга изпълнителна заповед, N 25 от май 1996 г. Клинтън постави американските въоръжени сили под командването на ООН и забрани тази заповед да се оповестява публично.


image
                                                 
                            Хеликоптери на Новия световен ред в САЩ
   Мистериозни хеликоптери без каквито и да са знаци по тях, включително тежко въоръжени кораби, транспортиращи войскови части, се наблюдават навсякъде в страната. Някои са на ООН. Те са посочени в щатите на картата. Това предателски акт ли е? Най-вероятно - да!



Американската армия има вече нов наръчник и правилник със съвсем ново обучение F-105. Какво е това ново обучение? Армията ще започне да се подготвя за съвсем други операции вместо подготовка за война. Това, за което тя вече се подготвя, е: бедствени действия, поддържане на мир в страната и в света, да съдейства при бунтове и революции. Тя няма да действа самостоятелно, но ще сътрудничи и съдейства при силови проекти и планове.


image
                                                                  
                                                 
Бойни войски в САЩ
   Чужди бойни сили под командването на ООН са разпръснати незаконно в цяла Америка. Те се намират в отбелязаните щати. Всеки американец мисли, че това най-вероятно е един акт на предателство!



Кои са тези, от които се плашат? Вие, аз или кой? Кой ще се бунтува и ще прави революции? Това ще рече, че се очаква някакво недоволство и някаква реакция от нещо съвсем ново, което се подготвя да стане съвсем скоро и което на обикновения човек няма да му се понрави. И съвсем не е случайно, че напоследък в САЩ пристигат немалко чужди войски, танкове, хеликоптери, самолети, химико-биологични превозни средства и други военни съоръжения. Това се потвърждава и от конгресмена Джо Бордън от Тексас, който не отрича, че фордът на Луизиана е станал съвместен център за тренировка на руски и германски военни части. Руски и германски военни части на американска територия! Бившите най-големи врагове на Америка - комунизмът и националсоциализмът, се подготвят да пазят реда и спокойствието на най-големия си "враг" - демократична капиталистическа Америка! И най-големите оптимисти и невежи ще разберат, че нещо не е наред. Чужди войски в бойна готовност на американска земя! Стотици руски камиони се движат в колони по пътищата на Мисисипи, Ню Орлеан и др. Още през 1991 г. трилатералистът Джордж Буш подписа споразумение с Германия за установяване на германски военни бази в САЩ, включващо хиляда души германски военен персонал.

За всеки вече става ясно, че американски военни бази се освобождават и се подготвят за концлагери. Ежедневно пристигат сведения, че ООН вече разполага с военни бази в Монтана, Калифорния, Ню Мексико, Мисисипи, Луизиана и Ню Джърси.
Защо мислите, че става всичко това? Защото в случай на бунтове и революции американската армия никога няма да стреля срещу собствения си народ, докато чужденците, несвързани с нищо американско, няма да се поколебаят да потушат всякакъв бунт и размирици. 



image
                                                             
                                      
Бойни транспорти на ООН В САЩ
   Танкове, бойни транспортни средства, биологични транспортьори и други военни транспортни средства са незаконно на американска земя. Те се намират в щатите, отбелязани на картата. Дали това е предателски акт? Най-Вероятно - да!


Операция "Саble Splicer" и операция "Gorden", които са специално за подготовката на концлагерите, действително съществуват. Един американски патриот на име Уилям Ор Пабст завежда дело и съди американското правителство за това, че не обявява официално подготовката на лагерите и не обявява за кого се подготвят те, както и за това, че то използва американска войска срещу собствения си народ. В съда правителството изпраща много адвокати и защитници на тези операции. Самият съдия признава, че такъв план за лагери, в които да бъдат задържани военнопленници и цивилни граждани, съществува. Делото се гледа в Хюстън - Тексас, под N 76-Н-667. Всички документи по делото се намират в архивите на Tax Mars. Делото се е гледало пред федералния съдия Норман Бляк, който, въпреки че признава обвинението, прекратява делото по технически причини. Пабст обжалва решението на съдията пред Апелационния съд, като обвинява правителството за построяването на лагерите и за потъпкване на конституционните права на американските граждани. Това дело е под N 77-1096.

От документ N МСSСBDPPI-73 става ясно как в случай на размирици специални военни части трябва да третират и вкарват американските граждани в тези лагери. По всичко личи, че те са научили достатъчно много от съветските и други лагери в Източна Европа. Често се замислям дали идеята за лагерите поначало не е тяхна. По същата тази заповед се предвиждат вечерни блокади, което ще рече, че след определени часове гражданите нямат право да напускат домовете си. Всеки, който престъпи това нареждане, може да бъде разстрелян на улицата.

Планът "Rех-84" бе вкаран в действие от директора на ЦРУ Уилям Кейси и отговорника за държавната сигурност към Белия дом полковник Оливър Норт. Преди известно време "Асошиеитед прес" излезе с обяснения по този план. Напълно същото, което ви обясних преди:  концентрационни лагери, задържане на граждани, противопоставящи се на управлението, което е функция на новия световен ред.

FЕМА получава колосални средства от черния бюджет за поддържане на тези тайни планове. Само миналата година тази организация е получила 2,9 милиарда долара от този черен бюджет. Никой от конгресмените или сенаторите не са в състояние да ви кажат нещо повече за този черен бюджет, тъй като и те нямат правото да знаят и да следят разходите. Компютрите на FЕМА са преизпълнени с имена и сведения на хора, неблагонадеждни и отрицателно настроени срещу новия световен ред. Повечето от канцелариите и командните им пунктове са под земята, в противоатомни прикрития, където само очакват зелената светлина за действие. Директор на FЕМА е Джеймс Ли Вийт, съгражданин на Клинтън и назначен от него.
Има ли предатели между нас хората? Разбира се, че има! Най-голямото доказателство за това, което говоря, са всички тези чужди войски, които в момента се намират на американска земя.

Руски военни транспортни кораби непрекъснато акостират в Калифорнийския залив, Мисисипи, залива на Мексико и навсякъде. Четири руски подводници бяха акостирали през 1994 г. в Алабама. Същите са носели на бордовете си междуконтинентални ракети (според М. W. Jefferson, Аmerica under Siege). Има ли и други руски войски на американска земя? Да! И непрекъснато продължават да пристигат такива - камиони и други военни съоръжения. Солниците на Южно Ню Мексико се използват за складове на ООН и са запълнени с тонове руски пушки и амуниции (пак според "Аmerica under Siege" и "Тhe Spotlight"). В Невада и другаде са построени специални летища с много писти, на които непрекъснато кацат руски самолети.
В Калифорния около Сакраменто и другаде, се строят много подземни хеликоптерни бази. Още от времето на Втората световна война старите лагери, използвани от японци и германци, се почистват и подготвят отново за някого! Този път за непокорните американци, несъгласни с новия ред.
За всичко това, което казвам по-горе, съществуват и карти с точно обозначени места на руските войски, хеликоптерните бази и подготвяните лагери.

Според "Аmerican Buletin" от ноември 1992 г. Белият дом е издал строго секретна Директива за незабавното подготвяне на 10 грамадни концентрационни лагера, пръснати из цяла Америка, само 4 от които ще побират по най-малко 25 000 цивилни затворници. Тези лагери са във:
           Fort Chaffee, щата Арканзас 
           Fort Drum Military Reservation, щата Ню Йорк 
           Indiantown Gap Military Reservation, щата Пенсилвания 
           Саmp Hill, щата Пенсилвания.

Всички се обграждат с бодлива тел и се обзавеждат с дюшеци и одеяла. Само Fort Chaffee е пригоден да побере над 20 000 затворници.
В третия Gар Reservation бараките съществуват още от Втората световна война, когато е бил построен специално за американски и италиански военнопленници, изпратени от Европа в САЩ. Тези 10 концентрационни лагера се подготвят още от времето на Рейгън по специалната програма "Rех-84".
Останалите 6 се намират във:
           Fort Benning, щата Джорджия
           Fort Huachua, щата Аризона
           Оakdale, щата Калифорния
           Fort McCoy, щата Уисконсин
           Elgin Air Force Base, щата Флорида
           Vandenberg Air Force Base, щата Калифорния.


Мисля, че това е най-черният епизод от американската история.




image

   Руски военни превозни средства от всякакъв вид се виждат по жп линиите в Монтана.    Снимка на М. О. М.



image

   Специално предупреждение на телена ограда в щата Мисисипи. От кого Американското управление пази руските военни превозни средства?     Снимка на "Патриотичен рапорт"



image

   Един влак, натоварен с руски военни транспортни средства, преминава през Райгейт, щата Монтана.    Снимка на М. О. М.



image

   Камиони, руско производство, в Сосие, щата Мисисипи, боядисани в бяло за техния собственик ООН.    Снимка на "Патриотичен рапорт"



image

   В Райгейт, щата Монтана, където са снимани, повече от 100 жп открити вагона, които превозват руски военни превозни средства.     Снимка на М. О. М.


image

   Руски военни камиони, собственост на ООН, В Сосие, щата Мисисипи. Всички са вече боядисани в бяло за Организацията на обединените нации, за да бъдат използвани в САЩ срещу американците!     Снимка на "Патриотичен рапорт" .

КОНЦЛАГЕРИТЕ В АМЕРИКАНСКИЯ СЪЮЗ
video.yandex.ru/users/mm1316/view/300#
това се наблюдава по-жп. линиите на САЩ

http://www.youtube.com/watch?v=uVqDXr9KAU4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=EGkMhvhv1TA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=NYzRzhb7iO8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lw1KzrodUsk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8jzB9vAsXHc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gzr4wPqgSrE&feature=endscreen&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=if5kBcYKZ_I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=w6Rz1kpLmAE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PdgNtlgilCM&feature=related

един влак натоварен с боеприпаси http://www.youtube.com/watch?v=1MD4mcXPkcs&feature=related

за лагерите, с бг. превод  http://www.vbox7.com/play:81df9326

ковчези за труповете http://www.youtube.com/watch?v=m3zSDdm-SHI

Джеси Вентура - разследващ журналист  http://www.youtube.com/watch?v=rHb83VNijBM 

 Алекс Джоунс - истинското лице на ООН  http://www.vbox7.com/play:20169b38



Тагове:   нов ред,   сащ,   лагери,   нср,   fema,   под обсада,


Гласувай:
5



1. voxpop - Клипът от ви бокса е изтрит. . . Кн...
20.11.2012 16:03
Клипът от ви бокса е изтрит... Книгите на Никола Николов четох още, когато излязоха и тогава се разпространяваха апокрифно.
Дето се казва все едно тухла да ти падне върху главата, когато осъзнаеш зловещата истина! Спомням си как в края на поредицата авторът съветваше хората да си имат някаква собственост-къщичка, парче земя, от което да оцеляват...
И като гледам как натискът да се отнеме и малкото от нямащия се изпълнява по план, направо ми настръхват косите... А ще става още по-зле.
Бог да го прости, той предвиди и собствената си смърт.
цитирай
2. voxpop - Впрочем не знам дали след 94-та к...
20.11.2012 16:10
Впрочем не знам дали след 94-та книгите му са издавани отново на български.
Това зло, което иска да завладее света и да превърне милиони хора в тор, няма цвят. Не знам колко хора го осъзнават.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312044
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031