Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 19:56 - Задължителното светско - атеистично образование!?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1777 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Задължителното атеистично образование и задължителното предучилищно възпитание, са ефективен метод - децата да не се възпитават от родителите, и на практика, да се отнемат от родителите, или - от семейството!

Правителството не иска родните майки да отглеждат децата си! И за това напълно умишлено и целенасочено:

1. Не привърза майчинските пари за минималната работна заплата!

2. Вместо да изплаща майчински, същите тези пари, (че и повече), дава, за да строи градини, където не майките, а държавата да гледа и възпитава невръстните малчугани

3. Вместо да дава пари на майките, дава дори повече пари за приемни "родители" и социални лелички, които да "слушкат" държавата и да възпитават с нейния аршин!

4. Вместо да подпомага майките, държавата подпомага законите за детето, които нареждат "специализиран съд за деца" и отнемане на децата от родителите чрез държавни чиновници, като една от основните причини за отнемане според този закон е именно липсата на "финансови грижи за детето", т.е. от една страна държавата не подпомага майките, а от друга страна държавата отнема децата от майките и ги наказва за финансов недоимък!!!""


......................................


И дипълнителен коментар от автора - aliya:

Законите за детето може и да са измислени от американските политици, но са гласувани и приемани именно в България - Законът за сурогатството вече е факт, Законът за задължителното държавно образование на невръстните ни малчугани също е факт, Законът за "закрила на детето" от родните му родители също е придвижван напред с пълна пара, както и Специализираният съд за отнемане на децата от родителите. Геноцидната политика срещу майките и децата им е пълен факт и грозна действителност във всички модерни "демократични" държави, включително и България.

Защо родните майки толкова много плашат световните кукловоди, че правителствата повсевместно и целенасочено не само оттеглят подкрепата си за майчетата, но и бързат да ги превърнат във второстепенни сурогатки, утроби под наем!?
Дали не защото майката е готова до смърт да закриля детето си от посегателства, включително и педофилни на държавни мъже, с които са пълни висшите политически етажи на световното, европейско и родно управление?!
Или защото майката ще дари детето си с майчина любов и грижа и то ще израсте човек със себеуважение и достойнство, а не "дърво без корен", който всеки да може да яха!?




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317683
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031