Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2013 20:30 - СТРАШНО МЪДРИ ДУМИ КАЗАНИ ОТ БАБА ВАНГА!!! Автор: legna
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 33394 Коментари: 7 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В тежки времена живеем. Хората помежду си нямат един с друг нищо общо. Майките раждат деца, но нямат мляко да ги кърмят. Казват, защото били нервни. Не е това. Просто децата нямат нищо общо със своите майки, те само са дошли на света чрез тях. Нищо не получават децата от майките: нито мляко, нито топлина. Дават ги съвсем малки в детски ясли, вечер ги слагат да спят отделно, рядко виждат усмивката на майчиното лице. Майките са недоволни, че съпрузите им не ги почитат достатъчно. Съпрузите пък смятат, че са се оженили само защото е трябвало да минат по реда си. Възрастните са недоволни, че младите не ги уважават. Никой с никого не е близък. Хората вече се интересуват само от пари.

image

  Мислят, че ако имат пари, всичко ще им е наред. Не знаят, че един ден тези пари няма да им служат за нищо..." "Бедността е цвете, на богатството не се радвайте. Бедността дава да се радваш на деца, приятели, роднини. А от богатството душата се разболява" „За всеки човек идват периоди на трудности. Дори и за най-богатите и за най-силните. Затова човек трябва да се стреми да бъде смирен, за да не умре в прегръдките на злото.” "Човек никога няма да спечели пари, ако не се занимава с подходяща работа. Той трябва първо да разбере какво най-много му харесва да прави, а не да робува на мода или нечии съвети. " „Не роптайте срещу страданието, което преживявате. Страданието е пречистващо средство, като една дреха, която не е чиста, ако не се изпере.” "Който краде, за здраве ще плаче" „Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва. Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден.” „Истината за света и космоса трябва да се търси в старите свещени книги!" "Понякога съм много нервна, а хората мислят, че съм лоша. А аз виждам обкръжението и обръча, който постепенно се стеснява около земята, преживявам мъките на всички хора и не мога, а и не смея да го обясня, защото един много строг глас непрекъснато ме предупреждава да не се мъча да обяснявам каквото и да било, защото хората заслужават живота, който водят. Как да помогна на тези хора, които все повече не зачитат никого, надпреварват се да придобиват пари и вещи..." "Няма човек, който да е роден само за щастие. Ето - един е роден отличен работник, но няма щастие в семейството, друг има и двете, но пък няма здраве, трети е здрав, но пък децата са му болни и т. н. Във всеки човек има и добро, и зло. Така е устроен светът." "Не искайте много – не можете да му платите цената." „Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!” „Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!” "Работете сутрин и през деня. Никога вечер. Силите свише не помагат вечер, а без тяхна помощ нищо велико не може да се роди."  


Тагове:   ванга,   съвети,   истини,


Гласувай:
9



1. milaa - !
23.01.2013 20:56
Накараха ме да се замисля дълбоко тези думи. Дано ги прочетат и прозрат повече хора.
цитирай
2. estirbg - Красиви думи, изречени от слугинята на сатана
23.01.2013 21:02
Не напразно Библията ни предупреждава за лукавата същност на Луцифер:
"И не е чудно; защото сам сатана се преправя на светъл ангел; "
2 Коринтяни 11:14
Ако сега не осъзнаем измамата, утре когато падналият ангел се представи за Исус как ще отхвърлим лъжата?...

Ето какво казва Господ - моля, сверявайте със Словото, не се оставяйте да бъдете мамени!

"Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън (който прави жертвоприношение като изгаря сина си или дъщеря си в огън), никой чародей (който прави черни и бели магии), астролог (който предсказва съдбата и бъдещето на хората по разположението на небесните тела; който прави хороскопи, месечни прогнози чрез биоритми; който изследва, вярва и разпространява зодиака, почита звезди и др.небесни тела и явления; ), гадател (ясновидец; който познава миналото и предсказва бъдещето като гледа на кафе, чай, карти, ръка, черти на лицето, на стъклена топка, пирамида и др.), или омаятел (който омайва като внушава мисли и състояния чрез магии, хипноза, музика и танци, алкохол, опиати и др.), никой баяч (който бае за здраве; прави заклинания; лее куршуми), запитвач на зли духове (медиум, спиритист, контактьор или използва автоматичното писане, какъвто е случаят с Минчо), врач, или запитвач на мъртвите (който вика душите на починалите и се съветва с тях)”. Второзаконие 18:9-11:
Към такива мерзости могат да се добавят още и всякакви ориенталски и азиатски култове и философии, окултни науки, вуду религия, автоматично писане (ченълинг!), откриване на вода или злато с мисъл или метални пръчки; носене на муски, амулети, талисмани; левитация, телекинеза, полтъргайст, контакт с НЛО, лечение с екстрасенски умения и други подобни.
Отношението на Господ към изучаващите и упражняващите тези дейности е много категорично Втор.18:12-14: „Защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог. Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това.”
Ванга е "запитвач на зли духове (медиум, спиритист, контактьор ), врач, или запитвач на мъртвите (който вика душите на починалите и се съветва с тях)”.
Такива хора са мерзост за Господа, нищо, че редят такива благи и "умни" приказки!
цитирай
3. eltimir - Копирах го
24.01.2013 09:20
Пуснах го в блога си:
http://eltimir.blog.bg/
С няколко уводни думи. Пуснах и нещо друго, според мен заслужаващо внимание - " Илюзия за живот ". На руски език е, но е много добро. Подтиква към дълбока размисъл. Ако някой разполага с време и сили, ще се радвам да го преведе на български.
цитирай
4. toshotoshev - Pravo e i e viarno vsi4ko, koeto e ...
24.01.2013 10:23
Pravo e i e viarno vsi4ko, koeto e kazala.

Vanga e moje bi edinstvena s 4iito dumi sum 100% suglasen.

s vsi4ko, koeto niakoga e kazala.
цитирай
5. estirbg - Странни хора сте!
24.01.2013 12:40
Мигар това, което Ванга го е казала ние не си го знаем? Да казва нещо ново?
Нима не знаете, че за всяко престъпление има наказание в този живот и не можеш да пиеш без да плащаш? Или че майките с чувствителните си сърца не изпитват угризения, че не могат да отгледат децата си така, както трябва и както на тях им се иска, но трябва да играят по правилата на живота, който князът на този свят, Луцифер, им налага...
Коя истина не знаехте? Какво ново ви каза Ванга, на което се дивите...
Когато аз ви цитирам Словото на Господа, защо тогава не възкликвате и не казвате "Право казва Господ!", защо на Него не се възхищавате - Твореца, а изпадате в екстаз от думите на врачката - нима не пием горчивината на всеки ден и не го проклинаме! А защо мислите сме на това дередже и оплакваме съдбата си? Питате ли се защо?
ЗАЩОТО, НИТО ПИТАМЕ, НИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ ТВОРЕЦА, А ПЪК ПОВЕЛЕНИЯТА, ПРЕПОРЪКИТЕ И ЗАПОВЕДИТЕ МУ ПРЕЗИРАМЕ И ПОДМИНАВАМЕ ВИСОКОМЕРНО, ЗАЩОТО ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ ПО НАШИТЕ СИ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ, КОИТО ЗАЩИТАВАТ НАШИТЕ НИЗКИ СТРАСТИ И ВЪЖДЕЛЕНИЯ.
НЕ Е ВАЖНО ДА КОНСТАТИРАШ БОЛЕСТТА, А ДА ОТКРИЕШ ПРИЧИНИТЕ, КОИТО СА ТЕ ДОВЕЛИ ДО ТОВА БОЛНО ПЛАЧЕВНО СЪСТОЯНИЕ...
БЪДЕТЕ РАЗУМНИ И НЕ ПРЕВЪЗНАСЯЙТЕ В КУЛТ, ТОВА, КОЕТО Е МЕРЗОСТ В ОЧИТЕ НА БОГА!
цитирай
6. apostapostoloff - Дъра- дъра, два чадъра,
24.01.2013 17:59
жена ми е болна, мъжът и умря. Глупости на търкалета. Ебете сутрин и през деня, серете вечер, праскайте чекии след хранене. Какво ли още ще измислите, мършляци?...
цитирай
7. minevv - да
29.01.2013 09:18
Каквато и да е Ванга, това са точни думи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314339
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031