Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2013 14:27 - НОВИЯТ ТОТАЛИТАРИЗЪМ: СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО. Автор: vladostoy
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2548 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.01.2013 14:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако някой все още се съмнява, че социалистическите, комунистическите и глобалистките идеи имат един властови и идеен източник и преследват една и съща цел, нека прочете казаното от Ленин още през 1915 г.:

... лозунгът за републикански Европейски съединени щати, поставен във връзка с революционното събаряне на трите най-реакционни монархии в Европа начело с руската, е съвсем неуязвим като политически лозунг..."

"Световни съединени щати (а не само европейски) са онази държавна форма на обединение и свобода на нациите, която ние свързваме със социализма – докато пълната победа на комунизма доведе до окончателно изчезване на всяка, в това число и на демократичната държава."

 http://komunisticheski.blog.bg/politika/2013/01/23/lenin-za-lozunga-evropeiski-syedineni-shtati.1045451


Оказва се, че Жан Моне и Робер Шуман само реанимират в подходящия исторически момент една много по-стара идея: идеята за Съединените Европейски Щати.


Впрочем, само ще вметна, че същата цел - изчезването на монархиите като първа стъпка към изчезването на самостоятелните държави - преследват и Френската революция от 1789 г., и Октомврийската революция в Русия. В Англия и САЩ нещата се развиват по друг, но сходен сценарий. След това идва ред на ОН (ООН), а сега на ЕС или Съединените Европейски Щати, както вчера очерта бъдещето на ЕС, еврокомисарката Вивиан Рединг.
http://dnes.dir.bg/news/vivian-reding-evropeyski-sauz-saedineni-evropeyski-shtati-12896703

Копирано от:
http://vladostoy.blog.bg/politika/2013/01/24/noviiat-totalitarizym-svetovno-pravitelstvo.1045697


...........................................

Григор Симов: Вижте поне и следната част от показанията на Кръстьо Раковски, публикувани в книгата "Червената Симфония":

"Червената Симфония" - 5; Ротшилдови са били, не само касиери, но и истинските босове на Първия комунистически Интернационал)!

К.– Но вие сами казвате, и аз съм съглсен, че те (Финансовият Интернационал) вече имат глобална власт, каква още власт им трябва?
Р. – Вече ви казах, че те искат абсолютна влсат, такава, каквато сега е у Сталин в СССР, само че в целия свят!
К.–
Същата такава власт ли, но с противоположни цели?
Р. – Абсолютната власт може да е само една. Идеята за абсолютност, изключва множестеност на формите. По тази причина абсолютната власт, която цели коминтерна е точно такава. Абсолютната власт е самоцел, в противен случай тя не би била абсолютна. И до ден-днешен още не е изобретена такава машина за абсолютна и неограничена власт, каквато функционира в СССР.  Буржуазната, капиталистическа власт, даже властта на царя, са безнадеждно ограничени. Даже властта на Фараоните и на Цезар, с цялото им обожествяване, оставят на личностите много свободи, поради недоразвитостта на държавния бчрократичен апарат. Вие, какво? Не вярвате ли, че тези хора, които вече фактически управляват правителствата, и докато спят, гледат да добият абсолютна, а не частична власт? За тях, съзнанието, че още не са достигнали до абсолютна власт е мъчително и болезнено.
К. Много интересно, особенно като пример за ненормалност.
Р. – Е, да предположим, че не е нещо повече от ненормалността на Ленин, мечтаещ за власт над целия свят, от своя балкон в Швейцария; или Троцки, който мечтаел за същото, в стаята си, в Сибирското изселничество. Мисля че такива мечти са много по-естествени, и по-подхождат за хората, които живеят в небостъргачите на Ню Йорк
К. Хайде да уточним: кои са "Те"?
Р. – Вие толкова ли сте наивни да допускате, че ако бях познат с тях, бих седял сега тука.
К. Защо?
Р. – По една проста причина, че този, който се познава с "Тях", не трябва да изпада в попожението, да донася за "Тях". Това е елементарно правило в конспирацията, което би трябвало добре да ви е известно.
К.– Но вие казахте, че те са банкерите?
Р. – Не. припоменте си, че аз винаги говоря само за Финансовия Интернационал, и когато стане дума за тях, винаги казвам "Те", и нищо повече... 
(извадка от "Червената Симфония")

 

.................

И малка извадка от "тайните юдейски протоколи", от Световния ционистки конгрес в Базел:
..."Нашата (световна) власт ще се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби"!!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28358046
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930