Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2013 21:28 - НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ БЛОГЪРИ!!! ОПИТ НА ПЛАТЕНИ КЛАКЬОРИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА КАНАЛИЗИРА И ОБЕЗСМИСЛИ ГРАЖДАНСКИТЕ ПРОТЕСТИ. Автор: andrei
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2109 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Протестите срещу високите сметки за ток,отопление, вода, монополи и против сегашното престъпно управление на страната, бяха спонтанно организирани от стотици хиляди граждани в десетки градове на България. От сутринта днес, по всички слугински телевизии и радиа, се появиха изненадващо платени клакьори на Правителството, които се представяха в студиата, като организатори на протестите (нали беше спонтанен!) и в учудващ синхрон каканижеха заучени фрази, че протеста не бил политически и не е против Правителството.

Обратното на казаното от тези платени клакьори на Правителството, който е бил на протестите, или е гледал репортажи по телевизията - ясно е видял и разбрал, че протестите са именно срещу монополите и против прстъпното управление на ГЕРБ и Мутрата Борисов, които гарантираха на монополите и на себе си огромни печалби в ущърб на обеднелият български гражданин. Мантрата която натрапчиво повтаряха тези клакьори на зрителите от телевизионните студиа,че протеста не бил политически е съшит с бели конци и ясно се вижда кого искат да обслужат.

Нека протестиращите граждани да знаят, че това за което протестират, са ясни политически искания и въпроси които се решават само и единствено с политически средства. Това, че не участват в протеста политически партии не  прави исканията неполитически. Обръщам се към протестиращите граждани да прогонят от редиците си тези платени клакьори и провокатори на Правителството, които искат да подменят истинският смисъл на протеста и да го вкарат в удобен за престъпното Правителство коловоз.

ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПРИЗОВАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ,ДА ПРОГОНЯТ КЛАКЬОРИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ СВОИТЕ РЕДИЦИ,КОИТО СЕ ПРИКРИВАТ ПОД ИМЕНА КАТО УЖ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ "ДНЕС" И ПОДОБНИ НА НЕЯ! ОПАСНОСТТА ДА СЕ ОБЕЗСМИСЛИ ПРОТЕСТА ВИ Е РЕАЛНА !!!

ПРИЗОВАВАМ И ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ БЛОГ БГ. ДА РАЗПРОСТРАНЯТ ТОЗИ МИ ПОСТ ПО СВОИТЕ СТРАНИЦИ НЕЗАБАВНО!!!



Гласувай:
9



1. oligarchbg - ПРИЗОВАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ, ДА ПРОГОНЯТ КЛАКЬОРИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ СВОИТЕ РЕДИЦИ
18.02.2013 21:52
ПРИЗОВАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ, ДА ПРОГОНЯТ КЛАКЬОРИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ СВОИТЕ РЕДИЦИ, КОИТО СЕ ПРИКРИВАТ ПОД ИМЕНА КАТО УЖ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ "ДНЕС"
И ПОДОБНИ НА НЕЯ!
ОПАСНОСТТА ДА СЕ ОБЕЗСМИСЛИ ПРОТЕСТА Е РЕАЛНА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315794
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031