Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2013 23:02 - Никога не споменавайте тези факти сред демократи и либерали! Автор: doktora757
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3081 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Иначе рискувате да предизвикате инфарктно състояние у "правозащитниците" от всички сортове и калибри... Но на адекватните хора, които още ползват мозъка си, още веднъж ще напомня записаните истини за положението към края на 2012 г.

image – 95% от целия наркотрафик в света, както и до сега, се контролира от Англия, САЩ и Израел.

 

– 1946 г. Германия е принудена да подпише "Канцлер-акт", който дава пълно право на САЩ да назначава канцлерите на Германия.

 

– Печатането и пускането в обръщение на доларите се осъществява от независима кантора (банка), която не е подчинена на никого: нито на ФБР, нито на ЦРУ, нито на армията, нито на президента на САЩ... абсолютно на никого.

– Олигарсите на Русия са финансови представители или просто - подставени лица на САЩ и Англия, за територията на Русия и страните от СНД (Съюза на Независимите Държави), за контрол над всичките финансови потоци. Целта е - спиране развитието на тези страни и региони, чрез обезкървяване икономиките им.

– Централната банка на Русия бе създадена по указание на САЩ, след разпада на СССР, за унищожаване икономиката на Русия. Тази Централна "руска" банка и до сега не е подчинена на руското правителство (да прочетем конституцията).

– И до сега руската рубла на 100% зависи от купуването на долари и нашата страна няма право да пуска рубли по своя преценка. Това се нарича "финансова окупация" (както е и с "валутния борд" у нас!).

След нахлуването на САЩ в Афганистан, нивото на производството на хероин нарасна 40 пъти. След което той заминава за Русия и Китай (сетете се защо?).

Първата и втората световни войни са били спонсорирани и провокирани от Англия и САЩ за унищожаване на страните - противници.

– Оранжевата революция в Киргизия (в началото на 2000-та година) бе спонсорирана от Съединените Щати. На тях им трябваше "свой" човек, който да се скара с Русия и да допусне военни бази на САЩ.

– Крайната цел на ювеналната юстиция (законите за децата) е - контрол над раждаемостта, посредством проверки на родителите, преди зачатието.

– Конституцията на Русия я писаха 1991 г. служители от Държавния Департамент на САЩ, с помощта на преводачи. Под диктовка.

– Германия 1945 г. е предала всичките си "медии" (радио, телевизии, вестници) в ръцете на САЩ и Израел (на евреите).

– Защо "те" можаха да доведат на власт Горбачов и Елцин, а "изтърваха" Путин? Отговорът е много прост: даже кучетата понякога хапят своите стопани. Учете историята.

Както и "медиите" на Германия, Русия, на информационното поле, е под контрола на Израел и САЩ. Просто прочетете фамилиите на тези, които притежават 90% от всичките Средства за Масова Информация в Русия.

– Петата колона в Русия получава финансиране, съпоставимо с бюджетите на страни, като Латвия, Узбекистан, Боливия и др.

– На планетата земя няма "световно правителство", но има наднационални (еврейски) елити, които играят ключова роля в случващите се в света процеси (войни, кризи, революции, убийства). Прочетете за термина "корпоратокрация".

По мнението на наднационалните елити на Запада, на земята има прекалено много хора и с това трябва да се борим. Това е отговорът на въпроса "защо на Запад не раждат?", "от къде се взеха лезбийките, хомосексуалистите"?, и т.н.

– Именно за съкращаване броя на населението на планетата, такива хора, като Бил Гейтс, семейство Ротшилдови и Рокфелерови, спонсорират разработките на безплатни ваксини за бедните страни. В дългосрочен план, тези ваксини водят до безплодие у девойките.

– Третата Световна война непременно ще е през следващите 10 години. САЩ нямат друг метод да преживеят, освен да натрапят на света глобална война, но самите те да не участват в нея.

– Именно през Втората световна война доларът стана единствената резервна валута, и за да удържат хегемонията си над света, им е нужна Трета Световна война.


– Най древното селище (42 хиляди години, преди Христа) бе открито в Русия, под Воронеж. Този факт не обичат да споменават в учебниците и либералните медии, защото това означава, че хората произлизат от славяните.

 

– Както показва историята, най-действеният метод за унищожаване на народите е - пропагандата на алкохола, цигарите, разврата и расовото смешение, под прикритието на "толерантността". Тези 4 "фактора" много ефективно унищожават всяка нация и довеждат в упадък цялата страна. Познайте, коя е страната, която твърдо пресича всичко това, особено последния път?

 

– Ако ви зададат въпроса "От какво са сега всичките беди на земята", просто отговорете: "Цялата работа е в долара и Федералната Резервна Система на САЩ". И по-точно, работата е в тези хора, които са съумели да създадат тази система и да залеят целия свят с кърв.

Това е, накратко, положението. А за повече, четете книгите и изказванията на Николай Стариков, Андрей Фурсов, Евгения Фьодоров и не се плашете да искате отговори на своите въпроси.


29 септември 2012

Източник: politikus.ru/articles/2546-fakty-kotorye-nelzya-govorit-v-obschestve-liberalov.html




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28372787
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930