Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2013 19:34 - РУСИЯ – ПОСЛЕДНИЯТ БАСТИОН НА ЧОВЕЧНОСТТА. Източник: infobalkani, Автор: kordon
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6394 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Между Русия и Запада се води война. Война за и против човечността. Война за и против духовността и установените от векове в повечето световни религии морални норми. Война, какъв да бъде днешният човек: духовна, търсеща личност, ориентирана към благото на обществото или извратен прагматичен циник, за когото не съществува нищо друго, освен собственото му его и неговото задоволяване на всяка цена.

Старият Запад с неговото разбиране за свобода, борба срещу тиранията и отстояване на доброто срещу злото отдавна не съществува. Неговите наследници отдавна се намират в доброволно робство на банките. С промити от телевизионната пропаганда мозъци те сляпо следват внушаваните им рекламни норми на поведение. Хранят се с генно-модифицирана храна, работят, пазаруват и почиват там, и така, както нарежда Големият брат – световната банкова олигархия. Безбройните камери и други невидими средства за контрол на Големия брат ежедневно констатират и най-малкото отклонение, така че то тутакси да бъде санкционирано от многобройните специални, полицейски, данъчни и други контролни органи. Историята е завършила своя ход. Свободата на волята е обявена за нещо извънредно опасно за днешното западно общество, защото не се нуждае от вишестояща санкция. Големият брат се стреми да узурпира всички форми на лична свобода, обвързвайки ги с държавна санкция. Борците за свобода, дръзнали да се противопоставят на Големия брат са обявени за опасни и зловещи антиобществени елементи. Днешни герои на Запада са спортистите, актьорите и мутрите. Религията е обявена за политически некоректна, защото разделя обществото по религиозен принцип, и на вярващи, и невярващи. Това са основните тезиси на неолиберализма, написани върху входа на огромния затвор, в който е превърнато съвременното западно общество.

В Русия и на Запад се приемат взаимоизключващи се закони. Русия забранява даже пропагандирането на хомосексуализма и поставя под съмнение западното ювенално правораздаване, позволяващо на държавата да изземва децата на родители, които не отговарят на "обществени" критерии, произволно тълкувани от бюрокрацията. В изказването си пред Всеруския конгрес на родителите, президентът Владимир Путин подчерта: “Следва да избягваме сляпото копиране на чуждия опит, в това число и поради спорността на тези модели за управление на обществените явления в определени сфери и страни, където масово се прилагат правилата на ювеналното правораздаване”.

За разлика от Путин, френския президент Франсоа Оланд внесе законопроект „Брак за всички”, който предлага легализацията на съжителството само между педерасти и лесбийки, като се разрешава на педерастите да осиновяват момченца, а на лесбийките момиченца.  За да се приведе Гражданския кодекс на страната в съответствие с новия законопроект, се предлага от кодекса да бъдат премахнати думите „мъж” и „жена”, за да не се засягат правата на приравнените към тях бисексуални, хомосексуални и транссексуални индивиди. В мотивите на законопроекта е посочено, че по този начин той привежда брачните отношения в съответствие с „принципите на справедливостта и равенството” и като цяло допринася за „прогреса на обществото”. Зад законопроекта се крие стремежът да бъдат радикално променени възгледите към човешката природа, традиционния брак и семейство. Унищожаването на брака разкрива невъобразими перспективи пред извратената фантазия на бисексуалните, хомосексуални и транссексуални индивиди. Нормалното се превръща в несправедливо, а патологията се регламентира като прогрес и норма на поведение. От Оланд не изостава и неговия английски колега – премиерът Дейвид Камерън, който подкрепи законопроект, подписан от самата английска кралица, разрешаващ църковно освещаване на браковете между британските педераси и лесбийки. Депутати от германския парламент призовават към официално пропагандиране на хомосексуалността в училищата, с цел “понижаване нивото на тестостерон, който създава заплаха за възраждане на нацизма”!!!

За правата на бисексуалните, хомосексуални и транссексуални индивиди отдавна са се погрижили в скандинавските страни. Така например във всички детски заведения на Норвегия е въведено „алтернативно” обучение, отразяващо свръх либералния подход на властите към удивителното сексуално разнообразие на норвежкото общество. Вместо изживелите времето си традиционни ”майка” и „татко”, „момче” и „момиче” са въведени джендерно неутрални понятия и персонажи. Хомосексуализмът се преподава като начин за придобиване на нов опит и знания. Изискването е „сексуалното разнообразие” да стане ясно за децата, за които да бъде нормално техните родители да са педерасти или лесбийки.

Комитетът за правата на жените в Европейския парламент е внесъл доклад, в който се предлага понятието „Джендърни стереотипи”, производни от понятията „мъжки пол” и „женски пол” да бъдат заменени с „нова идентичност”. По този начин се планира да се заличи разликата между баща и майка, която е в основата на всяко нормално човешко семейство. Дебатите по подготовка на доклада бяха съпроводени със разсъждения за уеднаквяване пола на хората и изчезване на неговата първична природна същност. “Политически некоректните” стереотипи на работливия татко и грижовната майка ще трябва да бъдат безвъзвратно заличени от съкровищницата на европейската литература и култура и да престанат да бъдат пропагандирани от филмовия и телевизионен екран.

Разбирането, че Запада и Изтока принадлежат към различни хуманоидни раси се засилва и от  утвърдените в западното полукълбо норми на т.н. политкоректност, съгласно които мнозинството трябва да се приспособява към малцинството, а то към отделния гражданин, чиито права да паразитират за сметка на цялото общество. В резултат на това обществото се разделя на работещо мнозинство и мързелуващо малцинство, отличаващо се от мнозинството по религиозен или етнически принцип. Показателен пример в това отношение е задълбочаващата се ислямизация на Европа.

Подложена на имигрантски, предимно ислямски натиск Европа поражда у тях илюзията за слободия в отношенията с държавата. Имигрантите набързо биват научавани как да използват пролуките в днешните европейски институции на властта, за да отстояват правата си и започват да паразитират върху лесно достъпните социални блага. Под ръководството на фанатични религиозни имами те активно  пристъпват към агресивното налагане на правилата на шариата върху местната общественост. Като правило мюсюлманите живеят в доброволна изолация, в абсолютно затворени  за местната общественост гета и нямат никакво намерение да се интегрират в Европа...

След Втората световна война Големият брат обяви война на породилото Западното общество Християнство. Целта е да бъде заличен монотеизмът на Християнството, обявяващ човека за главно творение на Бога и негов наместник на земята, дарен със свещена и неприкосновена свобода на волята. Силата на Християнството е в това, че даже отричайки се от Бога, човек по всяко време може да се завърне към него чрез разкаянието. А това означава окончателно да се освободи от лепкавата паяжина на Големия брат. Преформатирането на християнския морал протича в съответствие с постановката на Зигмунд Фройд, съгласно която всеки човек в своя живот се ръководи само от два първични инстинкта – самосъхранение и размножение. Ежедневното тези инстинкти във формата на насилие, жестокост, порнография се пропагандират от амвоните на Големия брат – жълтата преса и литература, телевизията, киното, компютърните игри и рекламата. Основният прицел на това непрестанно промиване на мозъци е заличаването на остатъците от християнските ценности и морал, заложени в основата на могъществото на Запада и съвременната цивилизация. През 2011 г. администрациите на много училища в САЩ въвеждат забрана за употребата на думата „Бог” и „Всевишен”, които могат да накърнят правата на учениците, изповядващи други религии или на учениците атеисти. В някои от училищата под забрана попадна даже американската патриотична песен „Боже, пази Америка”. През 2012 г. Министерството на образованието на САЩ издаде нареждане всички училищни  да се заличат думите и изразите, от текстове, които биха накърнили религиозните чувствата на учениците от различни религиозни конфесии.

 

Засега Русия се противопоставя на заливащата я от Запад мръсна вълна на неолиберализма по инерция, следвайки своите инстинкти за самосъхранение и вековните традиции на руското общество. Но все повече руски интелектуалци и религиозни мислители бият камбаната, полагайки началото на съпротивата, на пълзящия от Запад неолиберален кошмар. Постепенно в гънките на руското общество прозират наченките на философска и политическа обосновка, защо Изтокът все още е дом на истински хора, а Западът предимно на тяхно подобие. Защо Изтокът трябва да подкрепя отчаяната съпротива на последните истински хора на Запада, срещу властта на Големия брат – световната банкова (еврейска! Г.С.) олигархия.

Между Русия и Запада се води война. Война за и против човечността. Победата на човечността срещу световната алчност е възможна само ако войната се води от убедени и вярващи хора. Русия е последният бастион на човечността и Християнството в тази война.



Гласувай:
6



1. grigorsimov - Ислямизацията на Европа съвсем не е дело на мюсулманите, а на еврейството!
05.06.2013 22:51
Еврейството, чрез своите икономически и военни империи (сега - САЩ, а скоро и - Китай!) прави адски живота на мюсулманите в родните им страни и ги принуждава да емигрират за по-привилегированите и сравнително благоденстващи райони на Европа и Америка. И това, че те - мюсулманите не желаят да се "интегрират", т.е. да изоставят вярата и културата си, не значи, че са дошли в Европа, с цел да унищожават християнството, а значи, че тяхната вяра е доста по-устойчива на външното, разлагащо "светско" влияние. Единствено еврейството има за цел да унищожава европейските народи и християнството, и го прави по безброй начини, единия от които е - наводняване на Европа с бежанци - мюсулмани, негри и китайци! И както винаги правят изпечените престъпници, евреите приписват своите дела и похоти, на жертвите си, в случая - имигрантите мюсулмани. Но разбира се, че между мюсулманите има и единици, които или са възприели буквално еврейската измамна пропаганда, или са прикрити евреи, и тяхно задължение е да създават антиислямски и антиарабски настроения, за да прикриват своите или на господарите си, дела и намерения (похоти).
цитирай
2. toomanych - Ислямизацията на Европа съвсем не е дело на мюсулманите, а на еврейството!
06.06.2013 14:07
Този тип Ислям е толкова ислям колкото Католическата Черква е Черква следваща делото на Христос и Свети Петър. Католическата черква е блудница още от 1950та и Францис не е истински монах а само имплементатор на имитиращи Христянството традиции.

Като доказателство само погледнете какво стана в Египет, Ирак и сега Сирия където бяха и биват избити сумати Христяни а от Ватикана нито дума не се промълви. Тяхната фунция е да държат фълшифицирано религиозно було пред Южно Американските народи - понеже Европа от няколко години насам бе предизвикана съвсем вече да намрази и изостави тази блудница.

И Исляма, този идващ от Саудитска Арабия, е Харам! Подържан от петро долара, пари който не се оценяват в злато или сребро са несъмнено Харам според светия закон в Корана. Корана предсказва че планина от злато ще бъде открита под Ефрат в книгата Сахих Бухари и че никой не бива да се допира до него - е точно това стана когато Кисинджър и Файзел се договориха да продават нефта само в долари. Нефта стана злато в 1973та понеже само няколко години преди това бе откачен от златния стандарт.

От тогава още залъгват този загубен мегаломан Файзел с идея за Ислямски Калифат простиращ се из цял свят, който той да оглавява и те да контролират - Калифат на злото! Всички Мюсулмани трябва да знят още един закон Божии директно от Корана. Който влезе в алинс със Евреи и Христяни които са в алианс по между си - губи Исляма си и живее в дълбок грях. В това отношение Файзел получава милярди всяка година в оръжие с което да пречупи всякаква опозиция на неговата первезна версия за Ислям и потърпевшите са изливат в Европа (както казвате) още по испълнени с омраза.

Странно че само истинските Христяни могат да им помогнат, понеже техния пророк бе най мъдър по отношение на това как да се води 'джихад' в такова време. Дано Господ помогне на повече хора да осъзнаят това. Амин!
цитирай
3. martinstrong - НСР
05.08.2013 16:59
За банките си абсолютно прав, за Запада донякъде, но много се заблуждаваш че Путинова Русия е оазис на Доброто и Духовността! Русия и Запада са двете лица на една и съща монета!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296793
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031