Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2013 19:05 - Спасение от Мозъчен Удар!!! silnibg.blogspot.com. Предай Нататък: Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5750 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Китайски начин за първа помощ при мозъчен удар. С игла може да се спаси живота на пострадал от инсулт. Този съвет е от един китайски професор.

Съхранявайте в къщата си игла или игла от спринцовката. Това е един невероятен и нетрадиционен начин за спасение на човек от инсулт. Прочетете, публикувайте и изпратете това писмо чрез пощата, за да може - този съвет да помогне на някой да оцелее!

image Отделете време да го прочетете. Нечий живот може да зависи и от вас.

Баща ми си отиде за точно 2 дена преди 12 години- от мозъчен инсулт- кръвоизлив на ствола, беше парализиран и по-късно почина от инсулт. Дори не можах да се сбогувам с него...: Съжалявам, че не знаех за тази първа помощ преди, и сега той още щеше да е сред нас! Когато се получи инсулт - капилярите на мозъка постепенно се разкъсват. Необходима е почивка и спешна помощ. Но е необходима помощ точно там, където се е случил инсулта. Тези съвети ще ви помогнат да спасите живота на някого!

Запазете спокойствие. Независимо къде се намира пострадалия, не го премествайте /движете/. Защото, ако преместите болния, капилярите могат да се спукат, и ще има кръвоизлив в мозъка! Помогнете на пострадалия да седне, за да се предотврати повторното падане на земята, а след това може да започнете това, за което говорим тук - самостоятелно кръвопускане. Ако в дома си имате спринцовка за инжектиране, това ще бъде най-добре, в противен случай - шевни игли или други игли също ще свършат работа.

1). Задръжте острието на иглата над огъня на запалка или свещ, за да се стерилизира и след това да се използва за пробиване на върха на всичките 10 пръста.

2). Няма специфични акупунктурни точки, само убождане на mm от нокътя.

3). Убодете така, че кръвта да потече.

4). Ако кръв не започва да капе, стиснете около пробива на пръста, с пръстите си.

5). Когато всички 10 пръстите кървят по малко, изчакайте няколко минути - ще видите, че жертвата ще се съвземе!

6). Ако устата на жертвата е изкривена в спазъм – дръпнете и масажирайте ушите му, докато те станат червени - следователно, към тях приижда кръв

7). Тогава убодете всяко ухо в меката част два пъти, по две капки кръв от всяко лобче. Няколко минути по-късно устата му вече не е изкривена /крампирана/ и жертвата трябва да дойде на себе си..

Изчакайте, докато жертвата дойде до нормалното си състояние, без никакви необичайни симптоми, а след това го изпратете в болницата. В противен случай, ако пострадалия бъде откаран в болница с линейка на бърза помощ,
преди тези процедури, от друсането, капилярите в мозъка на жертвата ще се разкъсат.

Ако човекът вече може да върви сам, той ще благодари на Бога, че е спасен!

Научих за кръвопускането, за спасяване на живота, от специалист по традиционна китайска медицина лекар Ха Тин Бу

  Също така, имах практически опит с този метод, така че мога да кажа, че методът е 100% ефективен.
Инсултът е втората най-честа причина за смърт. Щастливците, дори да оцелеят, може да бъдат парализирани за цял живот. Такова ужасно нещо не трябва да се случи в живота на никой човек.

Ако всички ние знаем помним това кръвопускане, и започнем процеса на спасяване веднага, за кратко време, на жертвите ще бъдат върната до 100% нормалността.

Ако е възможно, моля да предайте статията нататък, след като сте прочели всичко от написаното, за да знаят и други! Това може да помогне на нечий живот!



Гласувай:
8



1. dinkov - Динков
05.06.2013 23:28
Благодаря за постинга. Ще го запомня. Знаели се...
Поздрав.
Ицко
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296803
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031