Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 12:53 - Борисов хвърли бомбата: Искаха да ме задържат и убият в ареста! Днес Бг, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1933 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 20.06.2013 12:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Решението било взето от Доган, затова бил назначен Пеевски за шеф на ДАНС. Имало е подготвен сценарий. Такова решение се взима от Ахмед Доган. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод „нестандартното решение“ на БСП и ДПС да назначат Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

image

„Чие име беше цитирано дословно за поръчка срещу мен, пак това име. Това е нестандартното“, изтъкна Борисов. 

„На езика на комунистите, тъй като моя дядо, когато са го убили в затвора с тояги, са написали в епикризата, че починал от червен вятър. Цинизмът е, че този червен вятър го е отнесъл. Това са готвили да направят и затова са тичали при главния прокурор още в петък“, заяви Борисов. 

По думите на Борисов обаче сценарият бил осуетен за негова радост от протестите.

„Най-голямото предателство в съвременната история - да дадеш на една етническа партия националната си сигурност и още в петък е изваден целият агентурен апарат на България“, допълни експремиерът.

Според Борисов БСП, ДПС правили всичко възможно да паднат от власт.

„Те са пълна катастрофа, познавам Станишев, Орешарски, Доган, това не са глупави хора, не могат да правят такива грешки, без да искат, затова стигам до извода, че ги правят нарочно“, категоричен беше Борисов, който припомни хронологията на действията на управляващите през последните 10 дни. 

„За една нощ сложиха голям далавераджия за министър (визира Калин Тихолов), през нощта го махнаха. Предложиха шеф на ДАНС, който в последните 4 години не е ходил на работа, в предишните 4 години е уволнен за скандални неща“, напомни Борисов.

След като тези три партии признаха изборите, и в тази криза отново ГЕРБ е първа политическа сила, те казаха, че с ръководството на ГЕРБ трябва да се разправят по нестандартен начин и само г-н Пеевски се бил съгласил да извърши всичко това, обясни Борисов за подготвяния сценарий да бъде задържан и убит.

На въпрос защо искат да го убият, Борисов обясни: „Те видяха, че с избори не могат да ме победят, затова няма ме мене, няма и проблеми.

„Ще пазя ГЕРБ от връщане на власт с цената на всичко, това не е нормална ситуация, няма държавност в момента, виждате какво се случва на КСНС“, отсече той.

Какво значи в правова държава с нестандартни мерки да се работи срещу лидера на ГЕРБ, попита риторично Борисов.

„Возейки се в метрото, един зад мен ми каза“. Така Борисов отговори на въпроса кой го е поръчал, като уточни, че отговаря така, както неговите политически опоненти.

Той обясни, че не е сигнализирал компетентните органи, защото специалните служби са разбити. „Никого няма да сигнализирам, просто внимавам и се пазя повече”, уточни той. 

Борисов добави, че лидерът на „Атака“ Волен Сидеров през ден „стоеше вкъщи“, ще ги излъже и тях, това е само хаос“.

По думите на бившия премиер настоящите управляващи се опитват да дезертират от властта.

„Тези хора не могат да правят такива грешки без да искат, затова стигам до извода, че те го правят нарочно. Те видяха че нито могат да вдигат пенсии, нито заплати,  видяха, че хората не ги искат, видяха, че това, което направиха с Цанков камък и АЕЦ „Белене” и закона, който приеха за зелените енергии, поставя енергетиката ни в реален фалит, разбраха, че не могат да вдигат данъците и те, ако останат сега на власт и се явят догодина на евроизборите, ще вземат 7-8 процента. Заради това сега умишлено вече до изнервят народа, улицата става все по-голяма”, смята той.

Борисов призова хората да протестират мирно, да не се поддават на провокации.

„Нека да запазим спокойствие, призовавам Станишев и Местан да се огледат, защото животът не е само днес и утре“, настоя той.




Гласувай:
2



1. ok3223 - Его маниака
20.06.2013 13:35
пак съчинява.Значи, събира Гробарите от цялата страна на протести в СОФИЯ, за да го пазели, а не да бутат законно избрано правителство
Преди няма месец. При разпускане на предишното НС на всеуслишание заяви от трибуната, че някога, когато бил главен секретар на МВР, назначен от Кобурга,била получена неофицилна бележка от приятелска разузнавателна служба;че Ахмед Доган му подготвял атентат с цел да го убият, и ТОЙ АХМЕД ДОГАН ДА ЗАЕМЕ ВМЕСТО НЕГО, ПОСТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР.
АХМЕД ДОГАН ДА ИСКА НА НСЯКА ЦЕНА ПОСТА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР.
ТУРЧИН, КОЙТО И ДА Е ... ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР.
ТОВА Е ТАКАВА ГЛУПОСТ, КОЯТО САМО БОКО ТИКВАТА С НЕГОВИЯ ИНТЕЛЕКТ МОЖЕ ДА ИЗТЪРСИ.
И най-големият глупак знае, че това е невъзможно, и няма как да стане у България.
Само преди няколко месеци Бокото ни поясни,"че Аххмед Доган бил най-добрият политик в БГ".
Та този най-добър политик не е глупав,
ДА ИСКА ТАКОВА АБСУРДНО НЕЩО, КАТО ПОСТА
ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР у нас.
Това са ангро приказки на Тиквата, за да иска и оправдае охраната държавна(от НСС),която го пази и днес от неговите бивши приятели и колеги повече от 12 години.
А година охрана, на такъв като него според специалисти, ни струвала над милион на година.
Бронирани коли,взводове гардове, денонощна охрана, все офицери, и така 12 години, та до днес,
И днес го охраняват по същия начин безплатно.
Държавата, народът,ние плащаме всичко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28378909
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930