Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2013 23:11 - Опит за повторение на 1989 година! коментар на bgzemia
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 13841 Коментари: 16 Гласове:
13

Последна промяна: 26.06.2013 00:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
30 милиарда на година от България чрез така наречени концесии, приватизации, банки, чуждестранни „инвеститори” и т.н. не се изпускат така лесно!  Нормално е да използват гражданското недоволство, защото то реално си го има, но се замислете как така медиите станаха толкова услужливи, а от 2 години вдигаме протести с реални  искания за смяна на системата и се блъскахме като в стена...  Как така медии, които са подчинени на Сорос, взеха та така услужливо започнаха да отразяват всички протестиращи, та дори станаха и самите те протестиращи!

Организациите на Сорос трябва да се забранят в България, което е една от стъпките за излизане на България от криминалния период на развитие!

После, замисля ли се някой, защо предложиха Пеевски за ДАНС, след като реакцията на народа се е знаела предварително, че ще е такава? Не е ли това умишлено за да падне правителството и да се дестабилизира страната? Кукловодът е със 100 стъпки напред, има точен анализ на психиката на народа и знае много добре каква ще е реакцията ни на определено действие. Така че, да си въобразява някой, че НС ей така по грешка са предложили Пеевски е много наивно... Целеше се точно протести и то точно за сваляне на правителството и слагане на друго без промяна на изборния закон... а ако има промени те да са продиктувани пак от същия кукловод. Не, че няма истински протестиращи, писнало им е от всичко през последните 23 години, но  нека не бъдем първосигнални, защото точно това е целта. Къде бяха медиите, когато зимата крещяхме по улиците и искахме да спре енергийната мафия да ни краде чрез фалшиви сметки, да спре цялата външна и вътрешна мафия да убива и нас и държавата, да се смени статуквото? Защо тогава медиите ни даваха едва по 20 секунди да изкажем всичко онова, което искаме и постоянно подмятаха, че протестите били изкуствени, че на протестиращите се плаща, независимо от обезумелите от огромните сметки хора, които не веднъж припадаха, та дори и умираха на гишетата,  плащайки поредната нереална сметка за ток. Защо точно тогава, когато по всичко си личеше, че протестите са истински, социални и морални, се хвърляха безпочвени обвинения, скрояваха се скалъпени платени компромати за по-открояващите се лица от протестите, сякаш зорко бдяха да не би някого от тях да го припознае народът за свой лидер и да измести „великите на деня”!? Какво се промени от тогава?! Защо чак сега показвате исканията на хората за промяна на статуквото? Озадачаващото, обаче е  и,  че на думи я искат тази промяна, а в същото време поддържат статуквото, крещейки по улицата единствено и само „оставка,оставка”?!  До сега все с тази хватка ни тушираха "да махнем този щото е лош, да сложим другия", след което виждахме, че е пак същата. Ако не си отворим очите, наистина 1989  ще се повтори.....

Мислите ли, че като сложим хора, които смятаме, че са от народа няма да е същото? Нали и към тях ще се приложат същите методи с които са купили или принудили и предишните да изпълняват наложената от вън програма... Това си е завоевателна война за ресурси, методите са много и разнообразни и ако ние не осъзнаем, че не може само една партия или един човек да спаси държавата, значи сме загубени. Това е работа, колективна за всички партии, институции и за целия български народ, всички заедно. Какъвто и патриот да е някой политик, ако той няма съзнателната и явна подкрепата на хората от улицата, ако не е подкрепен от всички в радикалните мерки,  просто или ще го убият или ще го премахнат по друг начин и пак ще си сложат друг послушко. Така, че по-добре,  който и да е на власт, да ги натискаме да работят по определени задачи, а най-важната за България в момента е спиране на ограбването чрез така наречени концесии, чрез така наречените чуждестранни "инвеститори", които всеки, който е на власт обслужва.  Къде наистина президентът е развеждал с правителствения самолет, така наречените „бизнесмени” от колонизаторската компания, която разграбва златото на България и защо не отговори на този въпрос!? Защо медиите не се заловиха да правят журналистическо разследване по тази тема, но услужливо отразиха възмущението на президента от човека, който му зададе този явно много неудобен въпрос. Въпрос, касаещ точно и националната ни сигурност.

Тази държава, тази земя не е дадена за да се краде срещу корупционни такси, тя е на целия български народ и ако НИЕ  не намерим начин да си затворим разградения двор и спрем това ограбване ще си бъдем все така на дъното, без икономика и без нормален живот за нашите деца. Нима това искаме?!? В момента сме свидетели на опити за поредния организиран хаос.. т.е. това, което направиха във всички арабски държави с така наречената "арабска пролет", благодарение на която в Египет вече няма туризъм, Либия е срината, ограбена и разделена на две държави, Ирак е ограбен и само американски и английски компании вадят там петрола, в Сирия искаха да направят същото, но не могат, защото сирийския народ се оказа много буден и мъдър и си защити държавата…. Нужни са протести, но не за нов кодекс и не за нови избори точно сега, а за преразглеждане и анулиране на договорите с които ни ограбват „законово” и съд за всички, които са ги сключили, ощетявайки цялата държава, ощетявайки всички, които построиха тази държава, чиито деца принудиха да търсят препитание по целия свят, ощетявайки дори бъдещите поколения,

Технология на убийството на една нация (кой стои зад интелигентните протести)



Гласувай:
15



1. mt46 - Поздрав!
25.06.2013 23:56
И моето мнение е подобно...
цитирай
2. dimat - Съгласен съм.Много точен анализ,"но",
26.06.2013 00:34
лично мое мнение е,че в рамките на съществуващата партийна система,Вашата препоръка е обречена.Съществуващият механизъм е такъв,че на всички партии им се дърпат юздите,точно от тези,срещу които са насочени препоръките Ви.Моето мнение е,че това "е възможно"(не значи,абсолютно сигурно),само,в рамките на една безпартийна система,но с още едно много важно условие - право на глас,да имат,само граждани със средно и по-високо образование.Зная,че има и хора без образование,но природно надарени и мъдри,които ще бъдат ощетени,но пък техния глас би се удавил в "гласа" ,на безпросветната и продажна циганско-турска маса.Нямам нищо против образованите турци и цигани,които биха имали собствено,а не купено от местни феодали "мнение".
цитирай
3. eltimir - Това не са протести
26.06.2013 03:58
Да, това не вече не са протести. Това една офанзива, целяща да въведе в България пряка еврейска власт. По някакви техни съображения те са решили да се избавят от партиите-посредници, колкото и те да да са послушни. И да въведат свое, еврейско и българоубийствено управление. В момента у нас се вихри един невиждан садизъм спрямо българите и една истинска расова дискриминация в полза на циганите. Нас искат да ни доунищожат като народ.
В блога и в сайта си:
http://eltimir.blog.bg/
http://eltimir.ovo.bg/
се опитах да дам някои насоки, но дотук ми стигат силите. Нас ни принасят в жертва, ликвидират ни физически като народ, а ние си играем на партийна запалянковщина и продължаваме да сме в плен на идеологическия догматизъм. Не искаме да осъзнаем, че се извършва нещо ново, нещо много страшно. Не искаме да осъзнаем, че по-тежко положение не е имало в цялата българска история. И зад всичко това стои именно еврейската сган.
цитирай
4. milady - damm..жестоко, но истина е...
26.06.2013 07:47
Води се война за колонизирането и.заробването на Оте4естжото..Бдете !!!
цитирай
5. demograph - Анализът е повторение на внушенията на червената партокрация от 1989 -91г.
26.06.2013 10:00
Учудва ме..Ако исканията за смяна на компроментирания, подставен и наложен с плашения откровени лъжи и с промоцирането на фалшиви "народни "водачи комунистически псевдо"експертен " елит, са лошо за Българския народ, а оставането им на в;ласт под формата на "да не разлкатим държавата/на комунистите/, да не разрушаваме икономиката/на мафията/, да не изостряме "етническия мир'/на ДС/ДПС И Т.Н.
Ако целта ще бъде борба за малки победи/които мафията ще ни подарява в името на оставането и на власт/, ако ще клекнем пред намаляване на цените на тока с 5%/при условие, че бяха изкуствено увеличени със 100 лани/, ако ще приемем представител на олигархо-мафията да е министър председател и ще му се молим да бъде почтен, ако ще чакаме мафиотската система за "национална" сигурност и съдебна система да се разправи с всеки от нас по отделно и вкупом, а мафиотските медии да ни очернят един по един или вкупом, ако ще позволяваме държавата на мафията да ни накара да плачем за нея и парламентът на мафията да кове още закони за мафиотите, ако продължим да хленчим за подаяния във вид на стимули за чужди етноси, а чужди велики държави да разгонват българите по света и да населват България с чужденци...то тогава ти Григоре ставаш , дано е от наивност, Ставаш един от тях..ще е жалко. но виждам безплодното ти интелектуално салтомортале.
Но ти си частен казус.
Опитомяването на протеста, чрез коварно хвалене на неговата "симпатичност", културност и заможност е следващата манипулация на ОНЕЗИ от 1989г, която има за цел постепенно овладяване на протеста, както стана с предходния, легитимиране на "доброто" лице на сегашните превратаджии в контраст на злото лице на бившите партократи.Ти повтаряш думите на червените - "Ама дайте ни време.Ние ще се поправим.."Колкото се поправиха 69 години. В същност това което и ти зовеш е "Дайте ни време за да ви Оправим".Къде отиде мечтата ти за пряка демокрация!!!?? Забрави ли вече корпоратокрацията или се загрижи за здравето и в България.Ти стана другия андрей.
цитирай
6. dimat - eltimir,
26.06.2013 11:19
Може би има някаква логика,казаното от теб,но така,както си направил изводите,излиза,че единственото,което може да се направи е..нищо да не се прави.
Всичко е обречено и толкова.Стоим и чакаме.Чакаме и стоим,докато "се разтопим",в буквалния смисъл на думата,съвсем.И тъй сме на изчезване,има ли значение,как?Какво според теб трябва,или,може да се направи.Може би да се изпрати делегация до Турция,при Ердоган,с "молба",да ни присъединят към тях.
Според мен,тези протести,независимо,че някой може да стои зад тях,са все пак шанс,да се излезе и от статуквото и от лапите на стоящите зад протестите.Нещо такова се получи при зимните протести,когато политмафиотите бяха започнали да се обвиняват един друг,или да се крият.Трябваше,може би,още малко по-голям тласък,но за съжаление,това не стана и мафията овладя нещата.Може би,сега това може да се поправи,но трябва една много по-голяма масовост.
цитирай
7. injir - Да стоим и да чакаме. Да дойде Мих...
26.06.2013 12:29
Да стоим и да чакаме . Да дойде Михаля...
цитирай
8. zarenkow - Не е само наивно, нещо повече е, да ...
26.06.2013 12:57
Не е само наивно , нещо повече е, да смяташ тия дето сложиха Пеевски за жертва на "кукловода". Подобна логика е и смяната на Живковото правителство пак от "кукловода". Истинският кукловод е простотията , алчността, глупостта, арогантността и неспособността на псевдо интелигенцията, създадена от престъпните им червени родители. Технологията на убийството на нацията е в ход от 44г, с унищожаване на интелигенцията и замяната и с псевдо интелигенция. Така е обезглавена нацията, а нация без глава е мъртва нация.
цитирай
9. tomcat2 - Дългата крадлива, старческа ръ...
26.06.2013 13:19
Дългата крадлива ,старческа ръчичка на чичо сам прозира зад тези протести!
Ако някъде има нещо нередно то бъдете сигурен че в основата му стои американец/чифут!
цитирай
10. zarenkow - Чета и не вярвам на ушите си. Ега ти ...
26.06.2013 15:30
Чета и не вярвам на ушите си. Ега ти лудницата. Това е посредственост с претенции. Ужас. :)))
цитирай
11. blogerka - По мое мнение
26.06.2013 15:46
широка, дясна коалиция е решението. Не можем да се борим едновременно с/у БСП, ДПС, Атака и Герб.
цитирай
12. grigorsimov - На blogerka:
26.06.2013 16:37
Лявото и дясното в политиката, е като "добрите и лошите" ченгата във филмите! Разделението е театър, а политиците са просто артисти, и почти 100% са евреи, както е и във всички други области. Ще имате време да се убедите, но би трябвало и до сега да сте го разбрали, че: има лява и дясна фразеология, но когато са на власт, изпълняват една и съща политика, тази на работодателите им - режисьорите и сценаристите, банкерите - евреи!
А днес, на дневен ред е - онова което е записано в тайните им протоколи за последните дни, преди еврейството да възцари своя Световен Цар, наместника на дявола, звяра антихрист. Същото го е казал и един от най известните евреи - Британския премиер, евреин, Бенджамин Дизраели - Лорд Биконсфилд, в книгата си “The life of George Bentick”, от 1852 г:
"Влиянието на евреите може да бъде проследено във всички избухвания на разрушения в Европа. Това е въстание на евреите против всякакви традиции, всякакви национални аристокрации, против всяка (освен еврейската) религия и против всяка нееврейска собственост. Деструкцията е семитски принцип, произхождащ от еврейската религия. Равенството (робството) на всички гои и унищожаването на гоевската собственост, са провъзгласени всред всички тайни общества, които формират паралелни правителства, а хора от еврейската раса са на върха на всички тях. Вярващите евреи сътрудничат с атеисти, еврейски банкери сътрудничат с еврейски комунистически водачи, избраният еврейски народ е в съюз с най пропадналите лумпени на Европа, понеже всичко е пуснато в ход, за да се разруши християнството”.
Още едно изказване на Дизраели в камарата на общините, от 1856 г.: "В Италия съществува власт, която ние рядко споменаваме в тази Камара. Имам предвид тайните общества... Безсмислено е да го отричаме, защото е невъзможно да се прикрие, че голяма част от Европа, цяла Италия и Франция и значителна част от Германия, да не споменавам другите държави, са покрити с мрежа от тайни общества, точно както земната повърхност е покрита с же
цитирай
13. blogerka - Гриша,
26.06.2013 18:00
прекрасно е че живееш сред природата и ти трябва да ни даваш надежда- цветето пониква и под камъка заобикаляйки го и трябва да говорим с точни имена има евреи и юдеи ( те са различни ама и аз не искам да споря с вас.)
цитирай
14. vencivvg - Едва ли
27.06.2013 11:39
Едва ли кукловодите са предвиждали такива масови протести след назначаването на Пеевски. Не се заблуждавайте че било направено нарочно за да падне правителството. Ако е така защо вчера Орешарски не подаде оставката.
Комунистите са хванали и кокала и ще го държат до последно. За да ги изгоним вероятно ще трябва да се мине през гражданска война. Комуниста по друг начин не слиза от власт. Статията е доста неточна гласувах ( - ).
цитирай
15. eltimir - Точно обратното
27.06.2013 12:04
Точно обратното, dimat.
http://eltimir.ovo.bg/
Ако беше поразгледал сайта ми:
http://eltimir.ovo.bg/
и блога ми:
http://eltimir.blog.bg/
щеше да разбереш, че не се задоволявам да посоча болестта, а и да предложа лекарство срещу нея. Не ми се рови, пък и твърде често посочвам какъв изход предлагам. Виж обаче това:
http://eltimir.ovo.bg/news/nesuchastie/2013-03-07-67
цитирай
16. dimat - eltimir 17,
27.06.2013 23:42
Прочетох последния адрес,който си посочил.Има много неща,с които съм съгласен,но във всичко,не.Но,несъгласието не означава упрек,или разубеждаване.Просто,имам своя гледна точка.За несъгласието и неучастието в налаганите от,казано "обобщено","властимащите",съм съгласен.И аз съм на твоето мнение.За това,обаче,че ги виждаш,като нещо "друго",сякаш нямащо нищо общо с нас,не мога да се съглася.Искаме,или,не,ние съществуваме с тях,като взаимни творения,с други думи,ТЕ СА НАШЕ "ТВОРЕНИЕ",ТАКА,КАКТО,НИЕ СМЕ ТЯХНО ТВОРЕНИЕ.В този смисъл,ние сме свързани и не можем един ,без друг.Да се унищожи едното творение,значи,да не съществува и другото.Толкова е просто и може би,затова,толкова е трудно,да се разбере.Запитал ли си се,какво са те?"Те" са всичко това,което не си "ти",или,"ние".Представи си,че,като с магическа пръчка,нещо ги премахне.Същата магическа пръчка,ще премахне нещо от теб,а може би,всичко.Какво са те за теб.Да речем,те са,мръсници,мерзавци,крадци,мошеници..да спрем дотук.Какво си ти: ти не си мръсник,не си мерзавец,не си мошеник,не си крадец...Хайде,де!От къде знаеш,че това е така?"как,откъде-ще отговориш,-ами аз не съм като ето този,като ето онзи,изобщо,като,"ония там,които,примерно ,са се набутали в парламента".А-а!Видя,ли?Ами,ако ги нямаше тях,ти откъде щеше да знаеш,това,което казваш,че не си?Мога да те посъветвам,да помислиш върху това.В материалната Вселена,няма нещо,което,което да съществува,без някаква негова,по-силно,или,по-слабо изразена противоположност.Искаме,или,не,нашата същност така е устроена,че да създава,или издирва свои противоположности,спрямо,които да се самоопредели ИТАКА,ДА РАЗБЕРЕ И ПРЕЖИВЕЕ,СВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ.Иначе,"тя"(същността ни),не съществува.Написаното от теб,аз възприех,като една метафора,не като фактология.Но,ако приемем,че е фактология,доброто,което ще унищожи нашето "зло",ще унищожи и нас.Не непременно физически,а ментално и емоционално,което значи,личностно.Ще станем едни "многоклетъчни-едноклетъчни"...Ами,това е.
цитирай
17. dimat - eltimir 17,..продължение.
28.06.2013 00:17
Тогава,какво би могло да се направи,при тази постановка на нещата,щом,"злото" е неунищожимо,без да бъде унищожено и "доброто"(към,което приемаме,че сме и ние).Това,което можем да направим е ,или така да се дистанцираме от "злото" ,че то да ни служи само,като "фон за наблюдение и размисъл",или,да му се противопоставим така и дотолкова,че да го модифицираме,което,автоматично и неусетно за нас,ще ни модифицира също и ни превърне в някакви по-слабо,не толкова остро изразени противоположности.Всъщност,цялостното съществуване на Вселената,се дължи на едно такова динамично равновесие,в което,отделни фрагменти могат и да се унищожат взаимно и да възникнат други.Ами,ако пренесем знанието си за Вселената,върху "човешкото" общество?Тое едно елементарно отражение на това,което става във вселената.Само,че това,което не съществува в този вид във Вселената са човешките "чувства"-за добро,зло,справедливост,несправедливост,добро,зло,обич,омраза и...Това е нашата малка вселена,в която живеем и към която,искаме,или,не,се стремим.Погледни себе си,например.Можеш ли,в голяма степен,да избягаш,от този "свят" на фалш.лицемерие,несправедливост..и ред други неща?Може,разбира се,но не го правиш,въпреки,че вероятно,често ти се иска.Можеш да отидеш в някое забутано,изоставено селце и то,даже,без нито един човек,без радио,телевизия,компютър,без шума от коли.Колко неща,от това,което сега "не си",ще изчезнат.Нали,това искаш ,да ги няма.Но,не го правиш.Стоиш до и даже,всред цялата тази смрад,бориш се,ядосваш се..и стоиш.Оправдаваш се пред себе си.Намираш си основателни причини.А причината е една - Душата ти иска да преживее себе си,точно в тази "смрад".
...Е,приеми го,само като едно мнение.Не си длъжен да се съгласяваш..Но,може би ще се замислиш?Кой знае...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314625
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031