Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2013 19:15 - ПОСОКАТА НА ПРОТЕСТИТЕ И СТРАХА НА ПОЛИТИЦИТЕ! ЕВОЛЮЦИЯТА Е БАВНА РЕВОЛЮЦИЯ, КОЯТО НЕ РАЗРУШАВА, А ПРОМЕНЯ КОРЕННО. Автор: bosia
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 17098 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Омръзна ми да слушам едни и същи малоумници и откровени манипулатори да дуднат едно и също около протестите. В общи линии техните фалшивите тези са следните:

Протестиращите да си излъчат лидер, който да води преговори с властта

Протестиращите да си направят партия и да участват в политическия живот

Протестиращите не знаят какво искат

Протестиращите са платени от партии и икономически кръгове

Протестиращите са уж умни и интелигентни, а искат само “Оставка” и крещят “Червени боклуци”

Няма да анализирам всяка точка поотделно, защото не е необходимо. По-скоро ще приведа няколко показателни примера, които са достатъчни аргументи, за да потвърдят тезата ми.

В началото трябва да ви кажа, че всички тези обвинения са подчинени на една огромна провокация. Тя е многопластова и твърде прикрита зад клишета, митологеми и демагогия. Начинът , по който се представя от “еднната медия”, наречена ненапразно “Четвърта власт” е много показателен. Появяват се едни и същи, до болка познати политици, -ози и журналисти и започват да повтарят едни и същи лъжи с цел да повярват в тях и да ги приемат за истини.

Целите на тази медийна атака са няколко:

Да омаловажат размерите и целите на протеста

Да разделят столицата от периферията

Да запазят статуквото

Да изгонят протестиращите от страната

Ето примери:

Кошлуков и Каролев говорят по телевизията за протестите. И двамата настояват протестиращите да си направят политическа партия и да се явят на изборите.

Но те премълчават, че и двамата направиха това и след като получиха оглушителен шамар си седнаха на задниците и повече не се явяват на избори. Кошлуков направи партия “Новото време”, а Каролев се яви на избори за кмет на София. След тези избори повече не говорят нито за парламентарни, нито на кметски избори. Следователно те са отчели, че при този модел те нямат реални шансове. Но отнемат възможността на нас, протестиращите, да видим това и то вече в продължение на 23 години. Те ни отнемат възможността да направим правилен анализ и да разберем, че който и да се яви на тези избори с добри програми, стратегии, кадри и морлани качества, той няма никакви шансове при този модел на избори-финансиране, достъп до медии, информационно обслужване и достъп до контрол върху отчитане на действителния брой гласове. Това се казва “двоен морал” и тъй като моралът може да бъде само единен, то това ясно показва пълната липса на такъв у горепосочените. Точно този анализ възпира протестиращите да направят тази глупост, към която ги тласка статуквото. Действията на протестиращите ги показва като интелигентна и прозорлива група от истински граждани.

Друга теза, която се застъпва, че съзнателно и целенасочено демагозите говорят за протестите като завършен факт. А това е процес. Процес, който едва сега започва. Не може да се иска от бъдещия световен рекордьор да скочи 2,80 м на висок скок на двегодишна възраст или още при самото си раждане. Той се нуждае от време, през което да развие своя талант и да натренира мускулите и техниката си. Отказът да се разглежда това, което става като процес е другата особено важна манипулация. Протестиращите много добре знаят, че ако не изчакат процесът на обществена ферментация да премине критичната точка, резултатът ще бъде плачевен и окончателен. Тогава трябва да се изчака нов протест и нов процес на промяна на съзнанието на българските граждани. А ние нямаме време да чакаме този нов процес, защото ще изпаднем в толкова дълбока криза, че в нея място за еволюционен процес няма.

Протестиращите виждаме, че натискът на властта е върху търпението и разума на българските граждани. Създаването на т. нар. “Контрапротести” и милиционерски провокации от типа на станалото на 40-ия ден от протестите имат за цел бърза радикализация и ескалация на напрежението с цел появата на ляв екстремизъм. Така властите ще получат отлично оправданаие за безумните си и безотговорни кражби, престъпления, корупция, шуробаджанащина и прочие простотии. Зад демагогията за ляв екстремизъм и тероризъм се крият грубото погазване на човешките права и свободи на българските граждани. Ние, протестиращите, отлично виждаме това. От друга страна левият екстремизъм и тероризъм са чудесно прикритие за истинските проблеми на страната. Станалото през нощта около Народното събрание беше лакмусът за качествата на протестиращите . Този лакмус имаше няколко цели:

Да покажат протестиращите като тайфа вандали и лумпени

Да раздалечи столицата от провинцията

Да радикализира хората с по-слби нерви и търпение

Да накара българските граждани да възприемат властимащите като жертви на улично насилие

Същите тези политици, -ози и журнаглисти мълчат по темата или омаловажават като непрофесионална грешка на ръководството на МВР относно събитията около Народното събрание. Всички в един глас твърдят, че ние, протестиращите и обикновените български граждани сме обхванати от “теорията на конспирацията” ако виждаме ясно ръката на определена олигархична група в ръководството на МВР. Така се стига до следния анализ:

Ако  ръководството на МВР е действало грешно и непрофесионално министър Овчев трябва да си подаде незабавно оставката.

Ако е имало сценарии за провокиране на насилие и криминализиране на протеста, министър Овчев отново трябва да си подаде оставката. Трета възможност просто няма.

Но има позиция на политиците –озите и журнаглистите. И тя е парадоксална. Грешка на МВР има. Дори серия от грешки. Но те не искат оставката на Овчев.

Накрая ще завърша отново с анализ на провокатора Кошлуков. Той каза буквално следното:

“Когато някой иска да промени нещо-да направи партия от интелигентни и умни хора, да се яви на избори, да ги спечели и да промени нещата!”

От тези негови думи става ясно, че на него или му харесва статуквото, или не е умен и интелигентен, за да направи партия, да се яви на избори, да ги спечели  и да промени нещата.

И в двата случая той потвърждава, че нито е интелигентен, нито морален.

Каквито са всичките му колеги, които играят по свирката на властта и олигархията-политици, -ози и журнаглисти.

С това глупаво изречение Кошлуков иска да ни внуши, че тези, които печелят изборите у нас са най-умните и можещи представители на българското общество. Тогава трябва да приемем, че Бойко Борисов и Волен Сидеров са най-умните и интелигентни политици у нас. С това изречение той сам си го завира, но това изглежда му доставя удоволствие, защото го повтаря при всяка възмоност

На всички трябва да им е ясно, че протестиращите знаят какво искат. Но те искат този процес да върви по едиствения правилен път.

Първото е оставка на правителството.

Второто е създаване на нови правила за управление на държавата и на съдебната система

Третото е да се проведе една истинска кръгла маса, която да бъде първата крачка към създаване на процес за установяване на пряка демокрация.

И крайната цел на този процес е създаване на нов тип политическа класа, която да промени модела на управление и правосъдие.

И точно затова сегашните политици, -ози и журнаглисти се опитват да разбъркат процеса и главите на избирателите.

От страх!




Гласувай:
5



1. hamlet6op - Крайната цел на протестите:- създаване на нов тип политическа класа, която да промени модела на управление и правосъдие.
28.07.2013 09:16
I. Първото е оставка на правителството.

II. Второто е създаване на нови правила за управление на държавата и на съдебната система

III. Третото е да се проведе една истинска кръгла маса, която да бъде първата крачка към създаване на процес за установяване на пряка демокрация.
цитирай
2. eltimir - Карате ме да се смея
28.07.2013 10:17
Имаме си наши древни закони, които биха решили проблемите. Остава да ги приложим. Тая демокрация е еврейска щуротия, която ще ни изяде главите.
- Доказано Български родове излъчват Владетел, който притежава абсолютната власт.
- В случай на измяна, родовете могат да накажат Владетеля със смърт.
- Недопускане на никакви на никакви инородци и иноверци до управлението.
- Цялата земя принадлежи на Владетеля на България. Но той няма право нито да я продава, нито да я подарява. На практика това означава, че цялата земя принадлежи на Българския народ.
- Пълна забрана за евреи и цигани да стъпват на Свещената ни земя.
- Закриване на еврейските банки и установяване на една единна национална банка.
- Недопускане на никакви чужди войски на българска територия.
Още мога да добавя, ама засега вярвам, че е достатъчно като начало. Хайде, да видя дали някой ще посмее да повтори или да коментира думите ми.
След две години ще имаме Царица от древен боилски род. Ще царува 17 години. Тя ще положи основите, а после България ще възкръсне като птицата Феникс от пепелищата, които ни оставиха комунисти, демократи и цялата еврейска сган. Мнозина ще загинем, но внуците ни ще живеят в една свободна земя и ще бъдат господари на съдбата си.
цитирай
3. eltimir - Външната политика
28.07.2013 10:41
Никой не засяга тоя въпрос, а той е особено важен. Какъв е тоя диктат от ЕС, от ФЕС, от САЩ и Изсраел? Имаме 46 милиона Волжски и Кавказки българи. И независимо, че днес Русия все още се управлява от евреи, нашите братя няма да ни оставят в беда. Пък и половината Русия си е българска. Бях там, говорих с много хора и не говоря наизуст. Украйна също е наша, те също са наши братя. Сърби и хървати са си наши. Япония и Китай изпитват респект към народа ни, колкото и невероятно да звучи. Кюрдите се родеят с нас. Да, малки сме и сега сме слаби. Защото сме разединени. Но съберем ли се, ще бъдем огромна, несломима Сила.
Един чуваш неотдавна написа: "Аз съм чуваш, значи аз съм българин." На Казанската гара в Москва през 2003 година едни башкорти отначало се позахапаха с мен. Но като разбраха, че съм българин, ми казаха, че съм техен брат. Персите, иранците също ни уважават. И много други народи. Изходът от сегашната трагична ситуация е пълно освобождаване от еврейското влияние. Не го ли направим, ще загинем.
Една еврейка, родена в България през 1937 година, Вики Тамир написала книга, в която твърдяла, че ние, българите трябва да бъдем напълно унищожени. Книгата била издадена в малък тираж в САЩ. Ама един българин успял да се снабди с нея. Те не са предвидили пощада за нас. Значи ние трябва да се освободим от тях.
цитирай
4. eltimir - Евреите напълно полудяха
29.07.2013 09:58
http://eltimir.ovo.bg/
Ето, такива чудовища тръгнали да ни учат на ум и разум и да ни казват какво да мислим. Знайте, че те искат единствено нашата смърт. Те, евреите искат вече цялата власт в България, за да умъртвят всички Българи до един. Нима ще им се дадем? Нима ще позволим на евреите да убият нашите деца и внуци?
Първо новината:
"В България има само една организация, която би спечелила изборите още на първия тур, стига да се кандидатира. Тази организация се казва Европейски съюз. - обобщава Татяна Ваксберг в публикация на Дойче веле за резултатите от ново социологическо проучване.

Европейският съюз е единствената институция, към която доверието на българите не просто е високо, но и расте непрекъснато. Това показват данните от социологическо проучване на Open Data на Институт Отворено общество, които бяха публикувани в края на седмицата. От тях става ясно, че през юли 2013 г. българите вярват още по-малко от преди на националните институции, но все повече вярват на европейските."

Какъв Европейски, Еврейски или какъвто и там съюз, кучко долна еврейска? Какво добро видяхме от Европа, от САЩ или от Изсраел? Само зло. Единствено и само зло. Кой нормален Българин вярва на Европа? "Проклета да си, Европо, блуднице Вавилонска!" Дизраели, Бисмарк, Берлински конгрес и Ньойски договор... Евреите Маркс и Ленин... Никакво доверие към тези човекомразци. Тоя ли отвратителен българомразец Джордж Сорос ли ще ми дава тон в живота и ще ме казва на кого да вярвам? Ние, Българите трябва да търсим съюз с родствените ни народи. С нашите братя по кръв и по дух. Когато гнусните мангали в Катуница се развилняха и почнаха да избиват Български деца кой ни защити? Единствено Волжски Българи и Руснаци. А баба Ванга навремето казваше, че когато стане най-трудно, първо Сърбия ще ни се притече на помощ. И се сещам за думите на Григор Симов. Той живее недалеч от сръбската граница: "От двете страни на границата сме един и същи народ".
цитирай
5. eltimir - Пътят
29.07.2013 09:59
Съюз с Маджари, съюз със Сърби и Хървати, със Словаци и Словенци. Съюз с кюрди и перси. Но никога с евреи и англичани.

Това е Истината. Да си припомним своето родство, да свържем Снопа на великия Кубрат, да възродим старата своята стара Велика Империя, а европейци, еврейци и всякаква сган да натикаме на кучето в... козината.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312651
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031