Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2013 14:40 - Комунистите стимулират циганската раждаемост! Автор: nkf
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4728 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Престъпниците от „Б“СП/"Б"КП и присъдружните им в настоящата коалиция, тип отечествен фронт, Атака и ДПС, проявяват изключителна загриженост за циганите. Другаря – престъпник  орешарски има поставена задача да намери пари за увеличаване на детските надбавки за следващата година, тоест увеличените средства трябва да се гласуват с приемането на  бюджет 2014 г.

       Естествено от това увеличение етническите Българи няма да се възползват или, ако има някои възползвали се, то те ще са буквално единици. Не така стоят обаче нещата с циганките, които по правило са „самотни“ майки и са с доходи под 350 лева. Така, загрижени за скъпоценните си дискриминирани, бедни и неинтегрирани цигани, комунистите ще увеличат надбавката за всяко дете - цигане до 50 лева за следващата година. Това не е никак нова практика за „Б“СП/“Б“КП плюс ДПС. Същите стимули прилагаха и по време на тройната коалиция, пък и по време на коалицията НДСВ – „Б“СП. Да не забравяме, че по времето на симеон започна така нареченото „ромско включване“ къде, как и защо ще се включват циганите не стана ясно, но пък другаря - евреин Сорос дружески се гушкаше със Симеон и съплеменника си Станишев, развързвайки кесията за индивидите от туземен индийски произход. Едва ли е необходимо да се споменава от къде ще дойдат парите за все по-набиращата мощ циганска фабрика за деца? Все пак, за протокола, както се казва, е редно да се отбележи от къде ще дойдат левчетата в циганските джобове – от нас – българите - ще дойдат. Може би жалкото е, че няма да ги вземат от „социалночувствителните“ Българи, от социалдемократично настроените или направо от лумпените – леваци, просто защото изброените са непроизводителни и самите те чакат я на заплатка, я на някаква друга милостиня. Казано накратко – отново ще се източва българска собственост, труд, пот и сълзи за да се хрантути и размножава едно непригодно за добродетелен и съзидателен живот племе. В този ред на мисли се сещам за непрестанните вопли на гореупоменатите „социалночувствителни“ лигльовци  за вихрещият се „див капиталъзм“, „Дикенсов капитализъм“. Та - да попитам – де го тоя „див капитализъм“? Е, що за „див капитализъм“ е тая социална солидарност на комунистите по отношение на циганите? Това си е жив социализъм – раздаване пари на калпак. Аз лично искам да живя в тоя „див капитализъм“, ама по всичките му правила и без никакви там глупости за „социална солидарност“, „интеграции“, „неравностойни положения“, „социални помощи“, „социални държави“ и „хуманни отношения“. Обаче „Б“СП/“Б“КП и останалите офейци ги е страх, че ще си загубят цветнокожия си електорат, защото в условията на „див капитализъм“ циганьорите буквално ще умират от глад.

Ето ги и подкрепящите „социалната“ политика на престъпника Орешарски и комунистическата партия, с разклонения – Атака/ ДПС:
imageimage

image
image

image

   Това са тези, дето храним и търпим, тези, дето комунистите ни ги качват на главата.
За да бъде прекратен културният, демографски и икономически геноцид над Българите трябва час по-скоро да бъде премахнато настоящото правителство, разпускане на парламента, свикване на велико народно събрание, приемане на нова конституция, закони за декомунизация и лустрация, забрана на комунистическата партия и съд за извършителите на този 70 годишен геноцид.
.............................................

Коментар и добавка от Григор Симов:

Разбира се, предлаганото от автора "решение" е наивно, но до там ни докараха, да не виждаме никакъв реален изход!
А изход може да има, само ако се интересуваме и знаем, в какъв дяволски свят живеем, и както е казал поета: "кой ни в таз робска люлка люлее"?
Огледайте се и вижте, че днес само банкерите (евреи - юдомасони - сатанисти) имат пари, а всички останали, включително и най-"великите" държави, като САЩ, са техни безнадеждно поробени и примирени длъжници!!!
Затова, и тук, ще добавя заключението от задната корица на книгата ми "Срещу течението":

...Поради всичко това, модерната Западна цивилизация и културата ъ, имат толкова общо с християнството и с човешките добродетели, колкото общо има между Света гора и Холивуд (имената им значат едно и също, но същността им е коренно противоположна).

Още от времето на т.н. ренесанс, могъща сатанинска сила владее и манипулира Европа, и води народите, от едно разочарование към друго. И както самите ционистки старейшини се изразяват: – когато напълно подчинят света, царството им щяло да се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби.

Нечествите сили маскират своите античовешки и антидуховни цели с добре звучащи лозунги: свобода, братство, равенство, просветителство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното

Така, както изкуствената стръв – блеснб, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните учения на слугите на нечестивите сили – масоните и комунистите. И едните, и другите изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари. А те са могъща сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват абсолютното зло и напълно се покриват с определението за дявола или нечестивата сила в религиозните учения!

А на нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме поне елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого!

За всичко останало “Господ ще промисли”, и е промислил, защото Самият Христос е казал: "Търсете Божието царство и неговата правда, и всичко останало ще ви се придаде".

                                                                                                  Амин!




Гласувай:
3



1. radamaya - Защо?
25.08.2013 14:52
Значи циганите се промениха- изглеждат чисти,охранени и европеизирани.
Но- какъв е смисълът?- Получават парите,за да изглеждат не това,което са, а то не е защото го искат, а защото няма работа.Няма работа за българите, те са мършави, с лоши зъби и отчаяни лица- имам предвид жертвите от средното поколение. За циганите- има работа в чистотата и някоя търговиика.Нека.
Но за другите?
Тогава-?
цитирай
2. nkf - Защо да е наивно предложението ми в ...
25.08.2013 21:00
Защо да е наивно предложението ми в последния абзац от статията? Нима в Пошва, Чехия и Унгария не направиха декомунизация и лустрация? Нима премиерът на Унгария Виктор Орбан не постави конституционни и законови основи на една национална, християнска Унгария. Та Орбан изгони МВФ, показа на световното гей-лоби, че Унгария е забранена територия за всякакво извращение. Има ли в Полша, в която е 95 % от населението са етнически поляци, проблем с цигани, еврей и т.н. малцинства? Изобщо някой може ли да си представи полски вариант на Катуница? Но защо това е така? Нима с лустрацията и декомунизацията, която проведоха не си осигуриха едно здраво национално съществуване? Какво пречи и тук това да стане?
цитирай
3. grigorsimov - Да, в Унгария взеха неколко добри мерки, но...
25.08.2013 23:10
Но даже и да са искрени, онези които са ги предложили и приели, "международната общност", т.е. световното еврейство, в лицето на световния им банкерски картел, няма да позволи реалното им прилагане, просто, защото приетите закони са несъвместими с еврейските им цели.
А дето в Полша нямало проблем с малцинства, и че 95 на сто били поляци, е залъгалка, на която наивно вярваш. Та в Полша от векове има повече евреи, като процент от местното население, отколкото където и да е по света, освен може би в град Ню Йорк.
А защо ли са наивни предложенията? Защото колкото, и каквито и да е, избори да се проведат, в изборите ще участват все същите партии, или уж нови, но само с променени имена, и ще бъдат предлагани и избирани за народни представители все същите мутри и познатите ни лукави наглеци. И въобще, колкото и да се сменят партиите, политиката която ще провеждат и изпълняват ще е еднаква, както и до сега, защото задкулисните им световни господари ще са си все същите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314392
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031