Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2013 16:31 - Пророчества и поучения на Старците - монаси за Знака или Печата на антихриста, и за Отказнващите да го приемат
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3668 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В Послание до Римляните е казано: Не се съобразявайте с "този век", но се преобразявайте с обновление на ума си (Рим. 12, 2)...
Приемайки ЕГН или Единен Данъчен Номер ние се съобразяваме с този век, защото приемаме ново име от системата, и следователно, признаваме господството на системата над нас.

В 10-та глава на Евангелие от Йоана, четем:
"Добрият пастир познава овцете си по име и ги извежда... и върви пред тях, а овцете след него, защото познават гласа му. След чужд не отиват, но бягат от него, защото не познават чуждия глас". (Ин. 10, 4–5).

"Господ ни е дал свято име при кръщението, а крадецът и разбойникът (световното правителство), ни поставя друго, чуждо - цифрово име.

Свещеното писание казва, че овцете не познават чуждия глас и бягат от него. И ние трябва да бягаме от чуждото - цифрово име, давано на всеки човек (ЕГН - Единен Граждански Номер, или ЕДН - Единен Данъчен Номер, и особено - УЕК - Универсалната Електронна Карта, която ще обедини абсолютно всички документи и кредитни карти, в едно!)". Старецът Константин.


...Струва си да приведем в допълнение, казаното от Паисий Светогорец:
..."И така, освен това, за което разказах, за съжаление, чуват се от некои съвременни "гностици" множество "разсъждения" - глупости: един казва така: "Аз ще приема документа с числото 666 и ще положа върху него кръстното знамение", а друг казва "...ще приема печата на челото си и ще изобразя кръст над него" – и много подобни безсмислици, и мислят че по този начин (печатът или знакът) ще се освети. Но това е заблуждение.

Само това, което приема освещение, само то се освещава. Водата приема освещение и става осветена, но урината не приема освещение!
Следователно, дяволът-антихрист, когато със своя символ е в личната ни карта или на ръката, или на челото ни, не се освещава, даже и ако изобразим над него Кръст.

Само когато се запечатаме със Светия печат на Кръщението, когато се отречем от сатаната, съчетаем се с Христа и приемем Светия Печат - дара на Светия Дух, тогава имаме силата на Честния Кръст - Святото Знамение - Божествената Благодат Христова.
Да ни даде Христос благо просвещение. Амин"

 

"Ех, този разум!... Падналият разум е голям хитрец, няма подлост и гадост, която не би могъл да оправдае, и да не намери причина, поради която било трябвало да сътвори всичко онова, горе. Ще оправдават, и ЕГН-то в личната карта, и 666! Какво ти, там, Възлюби Господа твоего! Самия себе си ще предадат, жената и детето си, плътта си. Но предателят от последните времена е и предател на семето си, готов е всичко да изяде и унищожи, заради мигновението на земния живот; не искащ да дойде на себе си и да разбере, че предава, преди всичко, самия себе си, предава се, не в ръцете на земни деспоти, а на вечни мъки в преизподнята". – Старец Антоний.

Печатът, чипът и лазерният номер

« 16. И ще направи така, че что на всички - малки и големи, богати и бедни, свободни и роби - да се постави знак на дясната ръка или на челото им,
17. и никой няма да може, нито да купува, нито да продава, освен онзи, който има знака му, или името на звяра, или числото на името му
или имя зверя, или число имени его.
18. Тук е мъдростта. Който има ум, нека изчисли числото на звяра, защото е число на човек, а числото му е 666."
(Откр 13:16)

"Вторият непростим грях вече ще е в целия свят, по време на господството на антихриста, когато некои хора ще получат плътския му печат, на челото или на дясната ръка. И след този печат, прошка няма да има за никого. Божият гняв и цялата природа ще се въоръжи, и те ще започнат да се мъчат още от тук, на земята, като в ада". Свщ. мъч. Гермоген.

"Отец Гурий първ ни отваряше очите за всичките дяволски спънки и мрежи, които разпъва врагът. Тези мрежи са предтечите на антихристовия печат, от които ни пазеше отеца; това са кредитните карти, штрих-кодовете с числото 666, личните карти, електронните паспорти, ЕГН-то, единните медицински карти, с холограми, телевизорите, компютрите, микрочиповете, вкарвани, под маската на имунизации. Но това още не е самият печат. Печатът обединява всичко това.

И само едното отказване от печата на антихриста, за Бога ще е достатъчен подвиг, за да ни дарува рая"... "Печатът води единствено към ада" ("Лъчезарния отец" - игумен Гурий, с.41).

"Когато ще поставят печатите, ще отворят всички затвори. И антихрист ще вземе затворниците за работници, да поставят печатите му... Ето тогава трябва да бягате от градовете, в селата, в горите. Затворниците ще обикалят по жилищата, защото първите неколко дни ще поставят печата доброволно, а после, вече насила... "Печатът ще гноясва и от него ще излиза зловоние"(Филм), протоиерей Николай Рагозин).

Ако насила слагат печата, трябва да се молим с Иисусовата молитва, и Господ няма да го допусне". (Солта на Земята , Игумен Гурий).


За свещеника или мирянина, който е приел "предтечите на Печата" – ЕГН, УЕК, и накрая - самия "Печат", във вид на чип под кожата или лазерен штрих-код, на ръката или челото, такъв, може да бъде наречен свещеник или християнин, само в минало време. Бог, три пъти им е дал възможност и шанс, да разберат, че "великият лъжец" готви клопка за всички хора. Но свещениците, които са имали всички съвременни възможности "да познаят истината" и да станат свободни от робството на дявола, решили, че служенето на дявола, позовавайки се на свещеноначалството, е доста по-удобно, отколкото на Бога.


И то, при знаенето на множество пророчества, че страданията под антихриста ще са три и половина години, а горенето в ада ще е вечно... Тези, които наричахме свещеници, подписаха договор със слугите на дявола, на служба в "църквата на антихриста", представяща се за традицинна църква. Свещениците станаха предатели на Христа и паството си, като на думи служат на Христа, а на дело, на антихриста. Другояче не може да се опише и оцени това, че свещениците, не само защитават въвеждането на общата "номеризация" на човечеството, но и сами участват в нея.

Схиархимандрит Христофор: "Почти цялото духовенство ще предаде Господа и ще се прелъсти от номерата, но всичко това е – отричане от Христа, и не просто отричане, а повторение на Юдиното предателство.

Протоиерей Николай Рагозин: "Беда ще е, че свещенството ще се раздели. За народа ще е беда, понеже народа няма да знае, къде е истината, и след кого да върви. Както царството няма да устои, така и Православието няма да устои, след този разкол".

"Истински пастири ще останат много малко, всички ще вземат паспорти..."

Поставянето на "печата на антихриста", с помощта на три подготвителни етапа, не само усложнява разбирането на замисленото от дяволите, но пък ще даде време и възможност, истински вярващите да разберат Божия Промисъл...

През последните години се появиха стотици, ако не и хиляди публикации за гибелното, за държавата, Църквата и всички хора, създаване на Световен Пазар и "номеризация" на населението. И на практика, нямаше сериозни публикации, обясняващи логично и от позициите на нравствеността, държавната безопасност и икономическата важност – за какво ни е този "световен Пазар", с номера на личните карти или на ръцете?!

 

Пропагандата за въвеждане във всяка държава на единна икономическа система, под ръководството на Единно Световно Правителство, даже не може да се нарече изтънчена, – тя е нагла, безумна, безпринципна и абсолютно прозрачна за логиката на обикновения анализ...

Всички здравомислещи хора, умеещи да свързват причините и следствията, в глобалните процеси, вече разбират, че опитите за построяване на световна империя ще завършат с грандиозен крах и с гибелта на огромен брой измамени хора. И този крах навсякъде се залага като взрив под цивилизацията, именно сега, на етапа на масовото въвеждане на УЕК (Униварсална Електронна Карта), събирането и предаването на всичките данни в единен център.


Но има още малко време, година - две, да се осъзнае замисълът на грандиозната "Диверсия 666" против цялото човечество, против държавите, човека и семейството му, и по възможност да се оранизираме, да се обединим, да предотвратим или да смекчим неизбежната катастрофа. Макар и в мащабите на близкото ни обкържение. А после никой от преживелите и бавно умиращите, с гниещи рани от "печата", няма да може да се оправдае, че не е имало време да разбере, под какъв договор, с кого, и по-точно, с какво, се е подписал, приемайки Индивидуален Идентификационен Номер (ЕГН), Универсална Електронна Карта, а още повече, лазерен штрих-код или чип!

«Штрихкодът е самият печат, който ще слагат на ръката и челото. Печатът ще се нанася с лазер и ще е невидим. За това говореше и приснопаметния схиигумен Иероним Санаксарский.

 

Всеки човек, приемайки страната на Бога, прави избор за дадена вяра. Ако свещеникът не вярва в дявола и неговите коварни замисли, той няма дял, ни у Бога, ни в Промисъла на Бога! Всеки свещеник, преди приемането "предтечите на Печата" ЕГН и УЕК, е имал определени икономически и материални условия за своята и на семейството си издържка. От начало, може би не знаейки, че цялата държавна система е преминала в служба на Глобалната Корпорация на Лихварите, което ще рече, на Мамона, много свещеници, без да размислят и без да се допитат с духовници и Старци - монаси, са приели ЕГН-то (или Единния Данъчен номер). Но сега, след като се знае, че цялата руска държава е във властта на лихварите, подчинени на Задкулисното Световно Правителство, свещениците пак, имайки възможности да анализират целите на слугите на дявола и пророчествата на Старците, вероятно за предпоследен път ще се подчинят на религиозната администрация и да приемат УЕК (Универсалната Електронна Карта, обединяваща абсолютно всичките досегашни карти и документи). Но ако падението на обикновен мирянин засяга само близките му, то падението на свещеника засяга цялото му паство.

Какво ще е обвинението и Присъдата над тези, които са погубили, не само себе си, но и своите ближни. Ако миряните горят в ада за своите грехове, то лъжесвещениците ще горят, за своите и на паствата си.

"Настъпва време на изкривяване на Божия образ! И пак ще кажа – това е по вина на мълчащото Духовенство! Защото, ако ставаш Свещеник, значи поемаш върху себе си отговорност за нравствеността на твоя народ и ще отговаряш пред Бога за гибелта на човешки души! Старица Пелагея (Рязанская).

Ето, всичко това прави Бог, два-три пъти за човека, за да отклони душата му от гроба и да го просвети със светлината на живите. (Иов 33:29,30).

Ще има падение на руското духовенство. Доховенството, с мълчанието си ще заведе паството при антихриста. Когато дойде време за изпълнение на 13-та глава от Откровението на Йоан Богослов, тогава духовенството ще замълчи". (Соль Земли (Фильм 4), архимандрит Таврион, 3:47).

Приемането на Идентификационния код с трите шестици, не само отнема голяма част от благодатта, от свещеника, но и допънително го натоварва. Слизащият от планината трябва да знае, че за да се изкачи отново до същата височина, ще трябва да положи двойно повече усилия. А колко по-големи усилия трябва да положи, този, който приеме "втората шесторка" с УЕК, но после се разкае?! Спуснал се до "нивото на световния океан", той ще е принуден ускорено да се "катери", сред разразилия се ураган на световната катастрофа. А поставилите на ръката си и самия "Печат" - чип, и с това - паднали до дъното на морето, са обречени! Ето защо Старците и Светите Наставници така емоционално призовават да не приемаме нищо от ръцете на слугите, на Мамона! Не знаейки на какво ниво на духовно издигане се намира, човек трябва през цялото време да полага усилия за въздигане и винаги да се опасява, и от най-малко пропадане надолу. Защото никой не знае кога ще дойде моментът. Но всчки знаят, че приелите "Печата" на Антихриста, от ръцете на дяволите в плът, още приживе ще са в ада, с неговите слуги.

"Отец Николай Рогозин така казваше на своята духовна дъщерия, монахиня Мария: Ако беше от този свят, светът щеше да те обича, а щом Господ те е избрал и иска да те спаси, светът няма да те обича. Ще дойде време, когато даже и вярващи хора ще се нахвърлят срещу тебе. Ще живееш в колектив, и ако послушанието (което изискват от теб) не съответства на Закона Господен, тогава не се подчинявай на властите. Законът Господен е по-важен. Така ще е и с "печата". Ще казват: ти не се подиняваш, не вземаш печата или документите". (Соль Земли (Фильм 1), протоиерей Николай Рагозин, 1:35).

Ще смогнат ли свещениците да скъсат "нашийниците", които сами са си окачили, и да влязат през Царските Врата, когато време и без това не е останало?! И ако мнозинството, които наричат себе си християни, изберат пътя на приемане, на УЕК, а после и на Чипа, тогава царството на антихриста ще е всеобщо, и макар недълго, но спасени ще бъдат само редките, истински Святи хора. Но никак не, страни и народи! И основната вина за всеобщата гибел ще легне именно на свеяенниците, главните носители на духовните знания и спасителните пророчества от Бога.


"Верни на православието ще останат само тези, които се държат за Старците и техните думи..." Старецът Гурий от Вологда.

Отец Гурий не благославял в свещенство сина на духовната си дъщеря, казвайки: "Сега свещенството не е спасително, то, по послушание, ще наприеме всичките им там, номера, и ще погине".

(Соль Земли (Фильм 5), Игумен Гурий, 2:21).

"Вярата в Бога и доверието в Бога, надеждата в Бога и любовта към Бога, това е единственото, което няма да даде на човека, на земята, да се обрече на вечните мъки на ада. Няма да позволи да влезе в сърцето му, унинието от всичко случващо се; няма да доведе до отчаяние, поради виждането на мерзостта на запустението, в святото място; ще спре лукавия разум, оправдаващ приемането, сега, на кода, а после и на печата. Човек, който няма пълно упование в Господа и не е Негов вярващ, вече е мъртъв. Участта на такъв ще е ужасна на земята, а после..... на Страшния Съд". (о. Антоний в кн.: А.Краснов, с. 176).

Черкви ще има, но православния християнин не трбва да ходи в тях, понеже там няма да се принася Безкръвната Жертва на Иисуса Христа, а там ще е цялото "сатаниснко сборище..." (преп. Лаврентий Черниговский, с.98).

Свещениците, които за взели ИНН (Идентификационен Данъчен Номер, подобен на ЕГН), а още повече - УЕК, ще трябва не само да принесат дълбоко разкаяние..., но и неизбежното понижаване в сан, в Православното Царство, до "редови статус", или пълно лишаване от сана. И то, само в случай, когато падението на свещеника, с приемането на "предтечата на печата" не е съпроводено с въвличане в тази електронна мрежа, и на паството !

Ако свещеникът е служил на сатаната и международната Корпорация на Лихварите, за вкарването на всичките данни на идващите при него миряни, в Брюкселския комютър - "Звярът", съзнавайки, че води хората против Църквата и държавата – вече става дума, не за "заставане пред съда на честта", а за Църковен и Държавен съд.


Приелият електронна лична карта, ще приеме и печата. Няма да устои. Още от приемането на ваучера, започва затъмняване на съзнанието. Ако в документа за самоличност има код, за дявола "това вече е мой човек". С приемането на личната карта, благодатта си отива от човека. Това още не е печатът, но е огромна крачка към печата". (Соль Земли (Фильм 5), Игумен Гурий, 2:09)

Ти нали не си противник на държавната власт? И аз не съм. Да пази Господ. Но на никоя власт не е позволено да се намесва във вярата на християните. Помните ли, как блаженият Августин е говорел, че ако властта върши, каквото и да е противно на Бога, то на такава власт не трябва да се подчинявате. Както и Севастийските мъченици правилно са служели на императора си, но когато работата засегнала вярата, те всички, като един останали верни на Христа. Наистина, един отишъл на страни, понеже пожелал топлината. И края му е известен. Но ние трябва да търсим сърдечната топлина, за да сме там с Христа, и с Него вечно да блаженстваме.

Трябва да се молим и да просим: "Господи, помогни ни!" Трябва да се държим твърдо. Един за друг трябва да се молим, за да ни съхрани Господ, защото общението на верните, помежду им е нужно. А неверните нека видят заблуждението си..."
Оптински игумен Симеон (Ларин).

Християните не са анархисти, заставащи срещу всяка власт. Държавата с праведната власт на Помазанника Божий и царската му иерархия на властта, са земната икона на предсказаното в пророчествата Небесно Царство.
Затова документите на Православното Царство ще са законни документи, на законна държава. Смисълът на действията на християните не е в отказа от държавни документи, а в отказа от документи, правещи човека, част от механизма за унищожаване на цялото човечество.

Ако правителството на Руската Федерация не бе започнало да създава още един щат на "Съединените Антихристови Щати", никой от вярващите не би се отказал от документите на своята Родина! Даже към старите руски паспорти Старците се отнасяха търпимо, докато властта в страната не завзеха поддържниците на Мамона, и не започнаха да оформят паспортите на Световната Империя, с електронни носители на информация.

 

"Без новия паспорт няма да приемат на работа. Какъвто ти е паспорта, старай се да останеш с него. С новия паспорт хората ще усещат всичките блага, всичките възможности, но тази радост за тях ще е до възцаряването на антихриста, когато се включи световният компютър. Тогава за взелите ги ще е, от лошо, по-лошо, страх и ужас, а не взелите го ще бъдат преследване, но ще са с Бога". (Соль Земли (Фильм 4), Архимандрит Таврион, 3:21).

 

 

превод от:
http://www.logoslovo.ru/forum/all/topic_6317_2/#comments

– Григор Симов




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28373468
Постинги: 4302
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930