Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2013 01:58 - "От нас произхожда всесковаващият терор"! - цитат от тайните юдейски протоколи. Следва превод от сайт: Science News Nauka Iverology
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2864 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Води се война на Иверите срещу гоите. И понеже сме в заключителната фаза на геноцида Images3/Orvieto.jpg, вече можем да кажем без преувеличение, че ВСИЧКИ ТАЙНИ СЛУЖБИ, НА ВСИЧКИ СТРАНИ, СА СЪСТАВЕНИ ОТ ЕВРЕИ (Г.С: Всички тайни служби (а и всички правителства) в света, работят изключително за Световното Еврейство, вкл. за Израел, САЩ... Китай...).

"Холмс" не препоръчва на никой гой, да се обръща към руските, украиските (българските) и които и да е други Органи за Сигурност, по какъвто и да е повод!

Без преувеличение може да се каже, че всички секретни служби в света, водят координирана тайна война срещу гойското население на "своите" и чуждите страни!


 

Израел призна замесеността си в атаката, в Кения" http://www.roitov.com/articles/kenya.htm

Нещо повече: Израел се е намесил, не след тер.акта в Кения, а веднага след началото му. Което говори, че израелските спец.служби са били в Найроби още преди това, и са били готови за планираното! http://www.blacklistednews.com/Report%3A_Israeli_advisers_helping_Kenya_in_mall_siege/29050/0/38/38/Y/M.html


 

Обърнете внимание, че руските медии (както и българските) продължават лукаво да ни втълпяват, че уж кенийците са освободили заложниците, когато това е извършено от Израелските Спец-служби! http://www.gazeta.ru/politics/news/2013/09/23/n_3202337.shtml и http://rusnovosti.ru/news/283187/ - Т.е. руските медии скриват израелската замесеност в Кенийския тер-акт!


 

Израелският терористичен акт в Кения, изключително прилича на тер.акта в Мумбай, Индия, преди неколко години, където също е имало еврейска намеса. Тер.актът прилича също и на тези от Беслан, Будьоновск и Норд-Ост! Инструкторите са едни и същи! Жидове действат, под маската на мюсулмани:

Images2/Zhidoklouny.jpg и Images5/ZidoIzrailtyane.jpg


 

Терористичният акт в Кения много прилича и на извършеното преди 35 години, отвличане на пътнически самолет в Уганда, уж, също от "арабски терористи" и приземяването му при човекоядеца Иди Амин (Амен)! Еврейското и название е: "Операция Ентебе" http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Entebbe

– И последващото освобождаване на заложниците, от "доблестните израелски командоси"!

Много възторжени книги бяха написани, и много холивудски филми, прославящи израелските командоси.

И едва наскоро се изясни, че целият този случай е бил изигран от Израел и Мосад - от началото, до края му!

Ето, вижте:

"Israel"s False-Flag Entebbe Operation"

http://rockthetruth.blogspot.com/2007/11/israels-false-flag-entebbe-operation.html

"U.K. file on Entebbe contains claim that Israel behind hijacking Israel http://www.haaretz.com/news/u-k-file-on-entebbe-contains-claim-that-israel-behind-hijacking-1.222003

-Т.е. террористите, всъщност били - Израелски спец-агенти!

http://www.theguardian.com/uk/2007/jun/01/israel

Жидовете са организирали всичко - от начало, до край

– от терористите, та до "освободителите"!

Но истината, Уотсон, се изясни чак след 35 години, когато този случай вече никого не интересува!

Сценарият, почеркът и постановката - са едни и същи!

При анализ, става очевидно, че целият тероризъм за последните 70 години, след войната, е дело на ЦРУ, Мосад и МИ-6, - Това напълно се доказва, най-малкото, от твърденията на самите жидове, че гоите - мюсулмани и араби, не са способни на нищо!!

Но ако организаторите на тер.актовете са мюсулманиски и арабски евреи, това вече е съвсем друг разговор. или - всичко това е работа на Евреонала.

Ето, вижте този клоун - внука на председателя на Американската, еврейска "Анти Дефамационна Лига", представящ се за "аятолах" от "Ал Кайда"

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GsUtvOW6SR0


 

А това е фалшивата арабска мед.сестра, на основата на чиито показания бе организирано нахлуването на САЩ в Кувейт: http://www.youtube.com/watch?v=LmfVs3WaE9Y Ето коментар на американски блогер: "This was the video used to trick Americans into the war with Iraq. The girl was not in fact a Kuwaiti nurse but the daughter of the Kuwaiti ambassador, and the whole hoax cooked up by PR firm Hill & Knowlton".

– "Това видео бе използвано като финт за въвличане на САЩ във войната срещу Ирак. Тази девойка, всъщност, не е никаква "кувейтска мед.сестра, а е дъщеря на високопоставен посланик в Кувейт! И цялата пиеса е отрепетирана и представена от американската ПИ-АР фирма "PR firm Hill & Knowlton" - от Специалистите по психологически операции"!


 

Мислите ли, че пакистанците ще взривяват себе си в пакистанска джамия, където са убити 72-ма души, главно - пакистански жени и деца

! http://investmentwatchblog.com/suicide-bomber-kills-72-inside-pakistan-church-mostly-women-kids-killed/

– Какви нечовешки създания - безпределници, трябва да са тези, които взривяват дистанционно хора, и приписват на жертвите си, че уж, всички в Пакистан (и в Ирак) са откачени и сами себе си взривяват!

Помнете думите ми, защото ще доживеете до това време, когто западните медии ще разказват на западняците, че руснаците взривяват православни черкви, претъпкани с техни жени и деца, понеже, уж, всички православни са религиозни фанатици, и че това, уж, е тяхна (наша) вътрешна сектантска разправия, и че ЦРУ и Мосад, тук "нямат", нищо общо! А това вече се е случвало през 1917-23 години! http://humus.livejournal.com/2249652.html

Холмс предупреждава гоите, за "758-ми" път, че това е иверска война, и в нея правила няма! Това е "безпредел", в който, гоите имат работа с НЕХОРА!

Images2/Zhidoklouny.jpg и Images5/ZidoIzrailtyane.jpg


 

"Холмс" предупреждава, че зад ръководствата на САЩ, Англия и Израел стоят същества, които толкова много ненавиждат, поне, половината (ако не - и цялото) човечество. Но го прикриват с обилна хуманитарна фразеология!

Images2/Reptiloidocracy.jpg

"Обама призова за мир в Близкия Изток, но е готов да употреби сила

http://news.mail.ru/politics/14908358/?frommail=1

- В Израел, Уотсън, всичко се върши открито против гоите

Но САЩ е Центърът на Лицемерието и Лъжата на Земята!


 

"Заради мълчанието си при провеждането на неудачната черна операция - терористичния акт, по време на маратона в Бостън, Началникът на Полицията на Бостън Ед Дейвис (Давидов - еврейска фамилия) е предложен за поста - командващ на Хоумленд Сикюрити (КГБ) на САЩ! http://www.boston.com/politicalintelligence/2013/08/01/boston-police-commissioner-davis-subject-buzz-for-top-homeland-security-post/7qHoyQVg4DRv85PeYunRzI/story.html

Коментар на американски блогъра: when you help with a staged false-flag attack at the Boston Marathon, and keep silent your own associates who witness the FBI murder in cold blood of a key witness who refuses to sign a false-confession, you get promoted!"

- "Когато помагаш на правителството в извършването на черни операции, под фалш-флаг, получаваш повишение"!


 


 

Разбира се, Уотсън, в Пакистан, както и във всички подобни случаи, в тълпата е взривено дистанционно устройство! А с помощта на Медиите се разпалва вражда между народите, съгласно Тората и Талмуда! Images/JewMoshiach.jpg Това, на практика, е тотална еврейска война срещу гоите! Сега, след обобщаване на повече от 60 годишния опит в наблюдаването на тероризма из целия свят, може да се каже, че с редки изключения, всичките главни тер-актове в света, се визършват, ако не непосредствено от Мосад и ЦРУ, то най-малкото, с осведомеността и мълчаливо им съгласие...

А Мосад е главатар във всичките страни по света, с изключение на САЩ, където Мосад взаимодейства с американските евреи, в американските органи, и със всичките еврейски организации и саяни (тайни, доброволни сътрудници - евреи). Мосад е главен и във всичките източно-европейски страни, и сред развалините на СССР. Такива операции в източноевропейските страни, като убийството на американския певец Дийн Рийд, или семейството Чаушеску - са дело на Мосад. Будьоновск, Беслан, Норд-Ост, взривовете в Москва и в руския транспорт - са дело на Мосад.

Images/Mossad-Moskwa.jpg

Всички те, Уотсън, имат характерния почерк, че няма никакви последствия от тези тер-актове! Няма нито арестувани, нито живи свидетели, нито съд!

Да, няма съд! Тер.актове има, а Съд няма!

Не забелязвате ли главното? Че всичко това е възможно, благодарение на взаимодействието на правителствата на всички други страни, с правителството на Израел, на най-високо равнище! (Както беше и в теракта в Бургас!) И понеже евреи има в правителствата на всички страни (Г.С: във всички правителства, всички са евреи и криптоевреи, по презумпция!) затова всико се замазва! Забележете колко време мина от гибелта на полския президент, а съд няма, ни в Русия, ни в самата Полша!

.......................


 

Извадка,

превод на Григор Симов,

от сайта на професор Столешников

http://www.zarubezhom.com/




Гласувай:
9



1. aboychev - КАК Е ЕВРЕИНА ПУТИН
23.10.2013 10:45
И ЕВРЕЙСКАТА ДУРЖЯВА РСФСР НАСЛЕДНИК НА СССР
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359801
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930