Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2013 20:01 - Развратът унищожава всеки народ! "Ако искаш да завладееш един народ, разврати младежта му"! Автор: legna
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1702 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Самият факт, че масовото разпространение на разврата е стигнало до там, да се налага председателят на лекарския съюз да прави подобни изявления, е повече от притеснително. Чест прави на медиците, че се опитаха да повдигнат въпроса. Очевидно, „заслуга” за сегашното положение имат и двата пола. Не може и да се търси вина само в отделни поколения, тъй като възпитанието и ценностите се предават от родители на деца. Истинската причина за това плачевно състояние на обществения морал е самата система, която ни е наложена."http://spodeli.net/3/story-57537.html

За съжаление във времената на тържествуващ либерализъм, политическа коректност и мултикултурализъм, сме докарани до там, че трябва да доказваме добре известни истини и да обясняваме очевидни неща, отричани и изопачавани от пропагандаторите на толерастията. Ярък пример за това е, вредата от безразборните полови контакти, който ни е представян като забавен стил на живот от масмедии и различни „прогресивни” организации, движения и отделни личности.

Воденето на разпуснат полов живот обаче, не е вредно само за отделния индивид. Когато това поведение добие масов характер, то става крайно вредно и опасно за нацията. А чрез непрестанното облъчване, най-вече на младите, от страна на различни медии, се цели именно масовото и повсеместно разпространение на разврата. И до голяма степен това се случва. А плодовете на това безумие тепърва ще берем.

Преди дни един лекар си позволи да повдигне този твърде важен въпрос и бе набързо охулен, след което темата потъна в гузно мълчание.
Става въпрос за шефа на българския лекарски съюз д-р Цветан Райчинов, по чиито думи, не малка част от репродуктивните проблеми на българките са резултат на лоша хигиена и венерически заболявания, следствие от разюздан полов живот.
Този извод бе подкрепен и от гинекологът д-р Росен Петров. Според него българките, особено по-младите, в голяма част са подвластни на безразборните полови контакти, а това е една от главните причини за увреждане на маточните тръби и възпрепятстване на забременяването.
Вместо да се повдигне сериозен дебат в обществото по тези въпроси, доктор Райчинов бе заплашен със закани за съд и му бе поискана оставката, от пациентски организации представящи жените с репродуктивни проблеми у нас.

Консуматорството и внасянето на пазарни отношения във всяка една сфера на живота, съчетано с натрапване на завоалирания "културен марксизъм" на Франкфуртската школа - маскиран с понятията политическа коректност и мултикултурализъм, буквално унищожават фундаментите на цивилизацията.
Една от идеите на марксизма (и на Илюминати, и на еврейството!) е именно отпадането на традиционното семейство и преминаването към безразборен полов живот. Днес, чрез средствата на модерната пропаганда, промискуитета на жените се представя като образец на поведение за младите момичета. Достатъчно е да се погледне един сериал като „Сексът и градът”, представящ разпуснатия начин на живот като нещо много престижно. Истината, обаче е, че подобен „стил” на живот не води единствено до здравни рискове и репродуктивни проблеми. Психологическите последствия, духовното ограбване и нищета на индивида, далеч не са за подценяване.

Промискуитетното поведение е основна пречка да установиш истински и дълбоки отношения с партньора. А това е една от предпоставките човек да се изгради като пълноценна личност, която да е полезна не само на себе си, но и на обществото. Със затъването в този начин на живот, чувството за собствена принизеност, неувереност и усещането за често неразбрана и необяснима вътрешна празнота се затвърждават у човека, колкото и да ги потиска и външно да демонстрира друго.
Подробно няма да се спираме върху психологическия аспект на този тип поведение, но е необходимо да посочим и някои от страните му, които вредят на обществото. Особено опасно е когато подвластния на промискуитета започне да възприема другите не като личности, а като средства за задоволяване на нагона му. Използвайки и захвърляйки партньорите, щетите които нанася вече не се ограничават до собствената му личност, а се прехвърлят и върху обществото. Трябва да кажем и че хора свикнали на такъв живот, рядко създават семейства, а когато го направят, обикновено се провалят, поради навика, превърнал се в тяхна втора природа. Такъв поведенчески модел от своя страна има пагубно влияние върху формиращата се детска психика. Това вече пряко се отразява върху възпроизводството на нацията.

Има и друг сериозно подценяван и слабо изучен момент, който касае генофонда на нацията.
Всеки, занимаващ се със селекция на животни, може да потвърди колко важно е, едно девствено породисто животно да бъде оплодено от породист мъжки екземпляр. При първоначален полов контакт с непородист екземпляр, дори и да не се стигне до бременност, а в последствие да бъде оплоден от породист мъжкар, качествата на потомството силно се влошават, и вече никога не могат да бъдат възстановени. Нещо повече, това може да се случи и при чифтосване, дори когато женската не е девствена, но се стигне до бременност от непородист мъжкар. При селекция на животни, това се съблюдава строго. Но то е напълно игнорирано при хората(!!). Поради властващата политическа коректност, тази тема е табу. Това явление се нарича телегония и като теория, предполага, че съществува въздействие на гените на предишни сексуални партньори на една жена, върху поколението и от следващите й партньори.
Вместо да бъдат подробно изучени тези механизми, за да се разбира и има предвид влиянието им при хората, информацията е старателно потулвана или неглижирана, и представяна, като несериозна хипотеза.


Не случайно някога предците ни са държали на девствеността на девойката и не случайно, се е гледал рода на младите и е трябвало съгласие от родителите. А за промискуитетно поведение, индивида е бил отхвърлян от общността. Всичко това са механизми гарантиращи физическото и духовно здраве на народа ни. Механизми, които са забравени или целенасочено унищожени.

Виждаме как поведение, отхвърлено с право като вредно и разрушително, от традиционните ценности на европейските народи (в частност нашият български народ) ни е натрапвано и насаждано от съвременната културно-политическа система, господстваща в голяма част от света. Това е очаквано, тъй като „закваската” на тази система е бунта срещу традицията и ценностите на обществата. А доразвити от Франкфуртската школа, тези идеи целят унищожението на традиционната цивилизация, основа на която е именно традиционното семейство. Това е черно на бяло написано от Маркузе и не е никаква тайна или конспирация. За това и пропагандирането на разврата е удар насочен срещу семейството, целящ унищожаването му.

Налагането на тези либерални „ценности”, най-вече на Запад, доведе до изключителен по своите размери морален колапс. Обществата там бавно загиват, именно заради подмяната на ценностите. Раждаемостта на коренните европейци е незначителна, навсякъде европейските народи се топят. За сметка на непрекъснато увеличаващата се популация на придошлите, чужди етнически маси. Последното се случва, защото те отказват да възприемат разрушителните либерални „ценности”, а просто се възползват от слабостите на тази система. Най-добре го правят мюсюлманите. И причината за това е, че те не само държат на своята ценностна система, но дори се стремят да я наложат. И е нормално да успяват, тъй като всеки морал е по-добър, от липсата на такъв.
Ако европейските традиции не бяха стъпкани и не бяха заменени от морално разложение, подобен сценарий е просто немислим. Наблюдава се разцвет на исляма на Запад заради моралният колапс на обществата и почти пълното унищожение на традицията там, която е компрометирана и малцина се завръщат към нея.
Същевременно поради толерастията, исляма не е критикуван, за това е и основната видима алтернатива на моралната деградация. Той, разбира се, не е единствената алтернатива, но е именно видимата такава, защото европейската традиция и ценности са поругани и демонизирани от левичарите и либералите. Собствените традиции, ценности и култура на европееца, национализмът му, са представяни за зло. А това е единственото спасение за европейските народи – завръщането към корена и към истинския морал. Това важи и за нашият народ.
Не си ли спомним примера на предците, не се ли върнем към техните ценности, ще бъдем унищожени и това ще е нещо естествено.

Силата на една общност е първо и най-вече в здравите семейни връзки.  И ще спечели тази общност, която отхвърля промискуитета, всепозволеността, толерастията и мултикултурализма, и залага именно на традицията и семейството.



Гласувай:
4



1. estirbg - Без коментар -
01.01.2014 23:52
Еремия 6:16
Така казва Господ: Застанете на пътищата та вижте, И попитайте за древните пътеки, Где е добрият път, и ходете по него, И ще намерите покой за душите си; Но те рекоха: Не щем да ходим в него. "

Оставам размислите на вас...


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359801
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930