Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2013 20:59 - Кукловодите от БИГ БРАДЪР да си прибират бежанците във Вашингтон, Лондон и Париж! Автор: deathmetalverses
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3425 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КОЙ разпали войната в СИРИЯ? И кой има полза от нея? Българското правителство? Или новият ни ГОЛЯМ БРАТ (от Лондон, Париж и Вашингтон)? Вие да си спомняте случайно ОБИКНОВЕНИТЕ БГ ГРАЖДАНИ да са спечелили нещо от авантюрите на ЧИЧО САМ срещу Саддам ЮСЕИН, талибаните в Афганистан, свлянето на режима на Кадафи... или от създаването на “РЕПУБЛИКА КОСОВО”?! Някои мафиотски БГ фирмички може и да намазаха, аз, обаче – съвсем нищичко от техните далавери! Така че, който разпалва тези войни, от които ние, българите, нямаме никаква полза, той да си плаща и за неблагоприятните “вторични ефекти”! ВАШИНГТОН и ЛОНДОН да си прибират сирийските бежанци у дома! РАЗРУШИХА ДОБРЕ УСТРОЕНИЯ ЖИВОТ на тези хора, за да ги прогонят от домовете им, като ги натресат на близките им (и малко по-далечни) съседи – Турция, Гърция.., и България?! И този сценарий на  “великите сили” се разиграва съвсем не за първи път! А ние, защо се държим като ПУТКИ и си мълчим?! Аз не искам отново и отново онези мръсници във ВАШИНГТОН, ПАРИЖ и ЛОНДОН да ме ПРЕЕБАВАТ!!!

 

Ето така разсъждават обикновените англичани, норвежци, французи, швейцарци..., ние, емигрантите – пришелци им подяждаме залъка... Такава е абсолютната ИСТИНА!!! Не си кривете душите и не четет Библията като дявола!


След като БЪЛГАРИТЕ СА НЕЖЕЛАНИ в много от БОГАТИТЕ СТРАНИ на ЕС, дори и в Америка, защо ние трябва да ПРИЕМАМЕ ГОСТОПРИЕМНО СИРИЙЦИ, АФГАНЦИ и пр. НАТРАПНИЦИ? Ние сме християни, и няма да ги оставим гладни, без покрив и дрехи, но “БИГ БРАДЪР” просто се изгарври с християнските ни добродетели! Защото, тези хора не са станали доброволно БЕЖАНЦИ и не искат да ни се натрапват.., затова нека онези, КОИТО РАЗПАЛВАТ РЕДОВНО ВОЙНИ, те да ПЛАТЯТ за изхранването им! И да си ги приберат, или у дома им, или край ПОТОМАК РИВЪР, или край Сена, или край ТАУЪР БРИДЖ!!!



Гласувай:
5



1. pando - BRAVO
17.11.2013 21:02
I polojitelno...
цитирай
2. ivowolf - asparuh
17.11.2013 23:15
bravo napalno sam saglasen!!!
цитирай
3. ivowolf - asparuh
17.11.2013 23:15
bravo napalno sam saglasen!!!
цитирай
4. dimat - Къде са:
18.11.2013 09:33
"Велик е нашият войник"-армията ?Какво пази?Може би границите на НАТО в Афганистан?

Къде е на "полицията,която ни пази"?Най-многобройна на1000 души в ЕС?Може би е заета да пази дупеДатите от народната "любов"?

И НАКРАЯ,НО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НА ПЪРВО МЯСТО,КЪДЕ Е "БЪЛГАРСКИЯ НАРОД",ДА СЕ ВДИГНЕ И ПРИВЕДЕ РЕАЛНИ ГРАНИЦИ,"РЕАЛНИТЕ СИ ГРАНИЦИ?
Защото всичко ,което се трупа в България,се трупа на същия този народ,а не на мазните политици,олигарси,НПО и тем подобни продажници.
Стои си нашия овчи "народ" и чака...някой да го оправи.Вече 24 години го "оправят",а той още не е усетил това.
НИКОЙ ДРУГ НЕ НИ Е ВИНОВЕН ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО НИ,ОСВЕН НИЕ САМИТЕ.ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО СТАВА ПО ФОРУМИТЕ - ПОЧТИ НИКОЙ ОЩЕ НЕ Е "ЗАБЕЛЯЗАЛ" ТОВА - ВИНОВНИ СА ВЕЧНО ДРУГИТЕ.ЗАТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА НИ ГО ЗАЧУКВАТ НАШИ И ЧУЖДИ ГОСТИ А НИЕ ЩЕ ЛАЕМ КАТО ПАЛЕТА!
цитирай
5. silentfuture - Прав си Димат
22.11.2013 13:48
Прав си,че не се държим като народ а всеки е за себе си.Много често се говори за това,че ни управляват от чужбина,сега дори чужденците явно ни управляват и сме станали чужденци в собствената си страна.Това,което казах е истина и доста хора говорят тези неща.
Да видим как са работите в живота-нищо общо.Хората не са единни,страх и егоизъм ги държат в положението,в което са.Протестите от февруари-от десетки хиляди по улиците на Варна аз и още двама приятели застанахме пред жандармерията другите не посмяха да свършат работата на българите-да влязат и смажат офисите на Енерго Про.Други протести от същият град-оставят се да ги водят като овце,нямат конкретни искания за себе си,за бъдещето си(поне някои от тях нямат а на тези,които имат не им се даде гласност и трибуна) .Хората ги беше страх да излязат дори пред жандармерията,да преминат и да свършат това,което трябва.Не може от десетки хиляди трима да са напред и да ме дърпат назад приятелите виждайки,че ще започнат да ме бият.Страх и "аз да не съм отпред" е истината за повечето ни сънародници да не говоря,че повечето хора нямат обща култура за да знаят защо нещата са зле и защо точно са зле.Визирам особено много младото поколение,опростачаването дава своите плодове.
Много неща зависи от отделният човек,но когато сме единни и защитаваме общи интереси тогава общите цели биват постигнати.Хората на протестите бяха много,защото проблемът със сметките беше личен за отделните хора там-от това ме боли,хората се вълнуват изключително от лични проблеми и националните проблеми са важни,когато са и лични.
Това е средата сред която живех,това мразя-страхът и егоизмът.
Ако кажеш на хората,че сме зле,защото от тях зависи да се променят нещата и им го кажеш в очите тях ще ги заболи и ще те намразят.
Мен вече са ме намразили за неудобните истини.
Армията ни няма да скочи,докато народът не скочи.Народът няма да скочи,докато страхът за личното оцеляване не преобладава над страхът и егоизмът на отделните хора.
Лидерите сред нас ще изпъкнат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312137
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031