Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2013 22:02 - Кои са БХК - Антибългарският хелзинкски комитет? За да разберете истината, следвайте парите! ANONYMOUS BULGARIA, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4135 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Те не крият донорите си, понеже знаят, че малцина ще тръгнат да ги разследват и да установят антибългарската и, като цяло, антихуманна дейност, която осъществяват, не само в България, а и в целия свят. Не е трудно да се види, че финансиращите организации имат сходни цели и разполагат с огромен капитал за осъществяването им. А защо няма никакви положителни резултати от дейността им? Дали пък резултатите не са точно такива, каквито са искали да бъдат онези, които дават парите?

image

Българският хелзинкски комитет (БХК) има тесни връзки с Институт „Отворено общество“ на Джордж Сорос и свързани с него организации. А какво е Отворено общество?  Те са изключително гъвкав стратегически инструмент за мощни геополитически влияния в отделните национални държави в Централна и Източна Европа и развиващия се свят. Тук без излишно суетене следва да отметнем завесата от тотални медийни манипулации и да го кажем направо — става дума за разлагащи влияния, разрушаване на традиционната национална културна, на образователната и демографска инфраструктура, провеждане на системни и педантични глобализационни „активни мероприятия”, водещи логично до национален разпад и вкарване на съответните нации в мрежата на неоколониалистите на западните метрополии.

Тук можете да видите настоящите донори на БХК или по-точно казано: организациите, които им плащат за да работят по програмите Им: НАСТОЯЩИ ДОНОРИ

БХК също така са получавали сериозни по размер дарения от Американската агенция за международно развитие (USAID) – широко известно на света формирование на американското разузнаване, имащо за цел, под маската на легитимността, да предизвиква културно и политическа дестабилизация в множество държави.

image

Уилям Блум
 (известен американски счетоводител, държавен служител, журналист и компютърен програмист) каза, че през 1960 и началото на 1970г. USAID са поддържали тесни работни отношения с ЦРУ, и служителите на агенцията често са били пращани в чужбина под прикритието на USAID”.

image

Службата за обществена безопасност (OPS) е правителствена агенция на САЩ, създадена през 1957 г. от американския президент Дуайт Айзенхауер да се обучават полицейски сили на съюзниците на САЩ. Тя официално е част от USAID, и e близка до Централното разузнавателно управление (ЦРУ). Екипи за обучение на полицаи са били пращани до Южен Виетнам, Иран, Тайван, Бразилия, Уругвай и Гърция. Били са провеждани курсове на френски, испански и английски език за целта. Според документ на ЦРУ от 1973г., разкрит в бижутерско семейство, са били обучавани годишно около 700 полицейски служители, включително как да боравят с взривни вещества, изтезания и др. Повече
ТУК. Интересното е, че шефа на БХК - Красимир Кънев е автор на книга със заглавие “Защита от изтезания”, което доказва как се прикриват в тези организации.

image

.................................

БХК не е защитил правата на нито един етнически българин (с изключение на хора, които действат по поръчка на свързани организации), но за сметка на това, редовно съдят България за дискриминация, нарушени права на малцинствата и индивиди с "джендър" идентичности. Особено са загрижени и за правата на педофилите, както виждаме от един дебат с Красимир Кънев, учредител и председател на БХК: 

Ако в практиката им изобщо е имало някаква справедлива кауза, тя е била за прикритие на основната им (разрушителна) дейност.

Някои членове от екипа на БХК бяха замесени в така наречената “Харта2013“, чрез която се опитаха да прокарат идеалите на своите работодатели – едрия капитал на Запада.

image

... Подават жалба пред ВАС срещу Столична община, заради забраната за каруци по пътищата на София и т.н.

Българския народ няма никаква вина за нещо, което не е зависело от него, но въпреки това БХК заедно със знайни и незнайни еврейски активисти и политици в България обвиниха страната ни в депортирането на 11 838 евреи от Вардарска Македония, Беломорска Тракия и Пирот към германските концлагери в Полша. По този начин публично чрез много организации, писатели и др. започнаха да прокарват някакви предразсъдъци за вина в българите, както го правят и в други държави различни про-еврейски организации.

Прочетете една различна версия за тази война и нейните лагери на “смъртта”, за да се убедите, че всички разследвали концлагерите с газовите камери казват, че не е възможно да са били обгазявани и убивани толкова много хора, и че това е чиста военна, и днешна, еврейска пропаганда – Един различен поглед върху Холокоста

Ето тук можете да видите един от “експертите” и председател на мозъчния тръст Център за либерални стратегии (ЦЛС), Румен Аврамов, който пробутва публично "вината" на българите за пращането на някакви евреи към Полша:

Тук също влиза и известната еврейка-ционистка, политичката Леа Коен, която няма как да не споменем тъй като е една от най-видните българомразци известна по нашите земи. Ето какво пише тя в сайта на БХК - Леа Коен: Българските историци не предложиха убедителна версия за съдбата на евреите

БХК са престъпна (еврейска) организация, която под мотото „да бъдем толерантни”, е прекрасен инструмент за унищожение и геноцид на една нация. Но защо никой не ги е спрял досега? Нито едно правителство, нито една служба или прокуратурата?


ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ НА ЕВРЕИНА ДЖ.СОРОС:
"БЪДЕЩЕТО НЕ Е ЗА ВСИЧКИ!" 

Н.М.




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315827
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031