Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2013 17:08 - Кои са много загрижените за Украйна? Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1619 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Аштън е фанатичен симпатизант на британската комунистическа партия. А от вчера английската еврейка Катрин Аштън и белгийския евреин Херман Ван РомпУй са вече 2 дни в Украйна...
За какво ли?...


Била ли е баронеса Катрин Аштън съветски

комунистически агент?

 

 

Катрин Аштън е Европейски комисар по въпросите на търговията и скоро висш представител на Европейския съюз по външна политика и сигурност. Нейната биография е полирана до блясък и затова си има добра причина: едно десетилетие от средата на 1970 до средата на 1980-те, тя еволюира в много затворена среда – сред група от агенти на Съветския съюз в Западна Европа. Била ли е тя самата агент? Това е въпросът.

Коя е тя?

Аштън е почти неизвестна във Великобритания и в Европа. Влиза в Камарата на лордовете като представител на лейбъристите благодарение на благородническата си титла, която получава през 1999 г. От тогава тя е известна като баронеса Аштън от Ъпхоланд. От 1983 г. до 1989 г. е директор на организацията “Бизнес в обществото”. От 1998 г. до 2001 г. оглавява здравната служба в Херфордшър, а през 2001 г. Аштън е назначена за помощник-държавен министър в министерството на образованието Тя има много малък дипломатически опит, но по време на мандата си в Брюксел води редица ключови преговори с Китай и Русия. Шокиращо нали? Нито един от постовете и не оправдава избирането и на толкова отговорна длъжност в ЕС … освен ако има нещо, което официалната биография на баронесата се опитва да прикрие, а то е че във втората половина на седемдесетте години на миналия век, Аштън е фанатичен симпатизант на британската комунистическа партия.

Под постоянно наблюдение от MI5

Статия в « Mail on Sunday » от 22 ноември , ни информира, че Катрин Аштън (или Кати както я наричат познати и близки, които не са много защото тя никога не се е представяла на преки избори) е между 1977 и 1979 г., ковчежник на едно агресивно пацифистко движение, чието име днес е забравено. Дори в онези години движението Кампания за Ядрено Разоръжаване - CND (Campaign for Nuclear Disarmament) е слабо познато, но Аштън е много активна в него. Организацията има около 4 000 члена и целта и е едностранно ядрено разоръжаване на Запада.

С други думи, по онова време, организацията CND е била заподозряна от западните разузнавателни служби в съзнателно подкопаване на отбрана на Атлантическия съюз в служба на СССР.

 

CND е създаден за да изпълнява задачи поставяни му от съветското КГБ. На свой ред, осъзнавайки опасността, която представлява просъветската организация за националната сигурност на Великобритания, MI5 внедрява свои агенти и поставя под постоянно наблюдение ръководните и кадри.

Според някои от докладите на службата(за съжаление малка част от тях са достъпни), може да се проследи и част от активността на Аштън в CND. Възходът и в организацията е забележителен.

На 23 години тя става отговорна за финасите и остава на този пост в продължение на три години. 

 

 

Дали е била „полезен идиот” и не си е давала сметка за истинските цели на тези хора и на кого служат те? Възможно, но малко вероятно. Още повече като се знае, че президент на CND, John Cox , е бил член на британската комунистическа партия.

 

За британското разузнаване е без съмнение, че Катрин Аштън е симпатизантка на комунистите. 

Не е сигурно дали е била член на партията, но тя работи усилено за реализиране на целите на британските комунисти залегнали в програмата им: „… едностранно отказване на Великобритания от ядрено оръжие и закриване на базите на НАТО на британска територия …”

В чий интерес е било това през 1978 година е много лесно да се отговори.

До ден днешен, Катрин Аштън отказва да отговаря на въпроси за характера на дейността си в CND.

Източник:

Daylymail News

Превод: д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 

 

image
Тя току-що е номинирана (20.11.2009 - бел. Н.Т.) за външен министър на ЕС (за първи път в общността) - втория по важност пост в Европа.

 

image
Целувка с ван Ромпуй, наминираният на 19 ноември 2009 г. за президент на ЕС, също за първи път в общността. С това Херман ван Ромпуй заема вече първия  по важност пост в Европа.


бел. Н.Т. - Тук, пред тази снимка, Европа трябва исторически да ръкопляска и да изпада в особено умиление за историческите цели на Европейския Съюз !

Posted by PlevenOnline Editor
November 26, 2009


А от вчера английската еврейка Катрин Аштън и белгийския евреин Херман Ван РомпУй са вече 2 дни в Украйна...
За какво ли?...

– Как, за какво? За "доброто" на всички ни, разбира се!




Гласувай:
2



1. dimat - Целите?
11.12.2013 20:55
Тук, пред тази снимка, Европа трябва исторически да ръкопляска и да изпада в особено умиление за историческите цели на Европейския Съюз !

...Те прости и ясни - да се ликвидират държавите и народите и "човекът" да се превърне в някакво аморфно същество,което отива натам,накъдето "вятърът"(ционизмът,чрез парите и чипизацията), го издухва .

Смешното и тъжното е,че "венецът на Природата",се издухва даже без "чипизация"...а напоследък и без реални пари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353662
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930