Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2013 20:33 - ПРОТЕСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА МАНИПУЛАТИВНА ТЕЛЕВИЗИОННА РЕВОЛЮЮЦИЯ, ПО ГОТОВ СЦЕНАРИЙ! Автор: kolevm38
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2057 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Скандалното филмче „Да разлаем кучетата“ – Мисия: София, разкри манипулативната технология на протестите в България от последните 5 месеца! Схемата е заимствана от книгата „Как да свалим правителство – 12 правила“ на американската авторка Адриана Хъфинтън.

image

Вижте внимателно, колко пъти се повтарят едни и същи образи в тази снимка (гледайте видеото!)

14.12.2013 •

Протест - фотошоп!
Кратко филмче със заглавие „Да разлаем кучетата“ – мисия София, разтърси интернет. В него с цифри, факти и картини се доказва, че протестите у нас само първите три дни са били спонтанни, след което веднага са яхнати от изгубилите изборите партии, или неполучилите искания резултат политици. (А всъщност, протестите са предизвикани, инспирирани, рекламирани и възхвалявани, от световното юдомасонско задкулисие!  По изпитаната им сатанинска схема: създаване на проблеми, предлагане на решение, и налагане на предварително заплануваното, много по-лошо статукво, за народа, но много по-удобно за тях - юдомасоните - сатанисти. С което да ускорят създаването на световното им юдейско царство на антихриста! бел. Г.С.)

След третия ден веднага са се появили режисьорите, след тях и олигарсите, които да финансират продукцията. Да, продукцията, защото това е един сериал, който зрителите всяка вечер гледат и който умело се манипулира от три купени телевизии и се показва като чиста монета. А името му е телевизионна революция, която успешно е осъществена вече в други страни по света. Журналисти, които се намират в центъра на събитията разказват как до тях колеги от електронни медии предават на живо така, сякаш на площада има война и море от кръв. В същото време протестърите са около 1000, пият вода и се разхождат около парламента.

Обяснен е и механизмът, по който се увеличава бройката на протестиращите чрез наслагване на едни и същи кадри, един върху друг и така се получава усещане за масовост. Когато пък има твърде малко хора, се снима протеста отвътре и се дебнат и най-малките стълкновения с полицията. Често такива стълкновения се поръчват предварително и срещу определена сума няколко души се хвърлят на бой, както беше с братята от дупнишко село.

Добре е подчертано и внушението с цифрите. Освен с манипулирана картина, усещането за масовост се допълва от социологически изследвания. С думите се работи много внимателно. Ако протестират 1000 души, се казва хиляди. Колко хиляди – не се споменава. Услужливи социолози вадят проучвания, че 70 процента от анкетираните подкрепят протеста, но не казват кои са анкетираните. Дали не са тези на площада, или е направено както трябва в градове и села.

Доказва се и платения протест с всички улични перформънси, ангажирането на артисти, музиканти, балетисти и всякакви професии, които изискват солиден хонорар. Показва се и от коя книга е взаимствана и точно копирана българската революция. Това е книгата „Как да свалим правителство – 12 правила“ от американската авторка Адриана Хъфинтън, участвала в кампанията на републиканците в САЩ.

На снимката по-горе е показан фотошоп от масов протест във Венецуела. Открийте поне една разлика с българските протести от последните месеци… ако можете!!!

Погледнете филмчето тук, заслужава си! „Да разлаем кучетата! Мисия: София“

 




Гласувай:
1



1. olivie - Поздравления
15.12.2013 08:41
За 12-те начина за бързо сваляне на правителство вече научихме /хамериканска рецепта/ Сега обаче като гледам клипчетата, искам да знам кой подмени необръщаемите заграждения И С КАКВА ЦЕЛ? Явно тия не са ги възпитавали да не си играят с огъня, както в пряк, така и в преносен смисъл. А оня брадат талибан по официалните новини студент по тероризъм ли е?
цитирай
2. svetev - swet
15.12.2013 08:44
Най-сетне истината в цялата и неподправена и цинична голота!Поздравления!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317140
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031