Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2013 22:04 - САБОТАЖИ ПРОВАЛЯТ ОТБРАНАТА НА ГРАНИЦАТА! http://obshtestvo.net/ Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1932 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
МЕДИЙНИТЕ АДВОКАТИ НА НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ ЧАКАТ СВОЯ ЧАС. Наблюдава се медийна кампания за обработка на общественото мнение с цел притискане на хората, които взеха решение за засилване охраната на границата. Кампанията върви по две линии. Първата е, че условията за полицаите са много тежки и нетърпими. Втората е, че не се спазват правата на нелегално нахлуващите и те принудително биват връщани в Турция. Целта е след засилване на медийния натиск да бъде прокарано решение за отмяна на засилената охрана на границата. След като това стане факт ще може по-лесно застъпниците за масирано заселване на България да постигнат успех. Очакващите подходящ момент за нахлуване в страната ни, около 100 000 араби, африканци и азиатци в приграничните райони на Турция, ще могат да го направят безпроблемно. Според запознати всеки ден от бежанските центрове биват пускани по десет многолюдни семейства, които свободно да се заселват, където намерят из територията на страната.

 

Видно е, че има ново разделение в българското общество. И то не е толкова между политическите сили, колкото между две фундаментални виждания за бъдещето на България. Едното е на тези, които искат неограничен прием на чужденци в страната и са насочили към това всичките си ресурси. Втората са срещу заселването с нелегални емигранти от Азия и Африка. По всичко личи, че очевидно има разделителна линия и в рамките на основните управляващи партии, както и в самото правителство.

 

В момента полицаите на границата са в ситуация подобна, колкото и преувеличено да звучи на някои, на Опълченците на Шипка. Ако те не бъдат подкрепени решително, за да спират явно организирания от Турция пренос на огромни маси хора с неустановена самоличност и преобладаващо мюсюлманско вероизповедание на българска територия, очевидно планираната „демографска бомба“ ще бъде задействана.

 

Тези политици, у които е останала поне капчица родолюбие и патриотизъм, трябва незабавно да си направят историческа справка за загубата на френската войска в Русия и да разберат, че ако незабавно не осигурят зимно оборудване, наливат вода в мелницата на своите опоненти. Никой не е подготвил полицаите за жестоките зимни студове в Странджа и често срещаните там през зимата еднометрови снежни преспи. Трябва да се осигурят незабавно водоустойчиви термо ботуши, термо бельо и чорапи, студоустойчиви ръкавици, палта за екстремен студ, ушанки от естествена кожа, мобилни къщички с осигурено отопление,  мощни прожектори и живо присъствие през 100 метра. Това може да изглежда странно или маловажно, но някои от най-големите войни в човешката история са губени именно заради това, че е подценяван факторът студ.

 

Медийните адвокати на заселването с нелегални емигранти само чакат първия случай на измръзнал полицай на границата, за да нададат невиждан вой за отмяна на засилената охрана на границата. Ако проявят глупост и несъобразителност, и логистичната подкрепа се забави, малкото останали политици с неизкривено мислене ще провалят и себе си. Те ще изложат на опасност живота и здравето на полицаите защитници на границата и ще доведат България до катастрофа.





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28379689
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930