Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2014 20:56 - ОТ КАЛОТИНА ДО ГОДЕЧ ПОКРАЙ РЕКА НИШАВА - 3, Автор: planinitenabulgaria
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3296 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.01.2014 21:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Този постинг в три части има тъжен край. В него виждам минимизиран модела, който управниците натресоха  на страната ни. Тук процесите протичат по-бързо отколкото в големите градове, но краят ще е същият не само за тях, а за България. По този път благодарение на сегашното правителство се върви най-бързо в сравение с предишните. Всичките правителства бяха наречени от хората някак, но на сегашното най-отива "правителство на наглостта". Разбирам ги, че са кукли на конци, но ще им кажа нещо:
   Природата не търпи празно място.
    Ето един пример, за който виновни са управляващите. Заради битовия терор в страната, който те допуснаха защото крадците са електорат на ДПС, поради което полицията, прокуратурата и съда ги пазят, разбира се има и дуги фактори (бел. Г.С: "другите фактори" са – политиката на световното еврейство за унищожаване на бялата раса, и на първо място - на православните славяни!), българите се местят в големите градове и опразненото от тях място се заема от един друг етнос... Този етнос не работи, поради което може да живее навсякъде, където има къщи за самонастаняване, банкомт за теглене на помощите и магазин за хранителни стоки. 
   Научих за едно изсказване на вътрешния министътр, че протестите срещу управляващите намаляли, защото хората поумняли и разбрали, че правителството се грижи за тях. И аз се чувствам поумнял и се чудех от къде ми е дошло, сега разбрах...

image

Символът на Годеч - римската чешма, която чучури вече 2000 години. За да бъде тя построена покрай римския път, слизащ от днешната махала Трап означава, че още тогава тук е имало селище.

image

                          Езерата на Годеч - три броя

image

                                 Част от едното езеро и част от Годеч

image

Планината, която разделя Годеч от Губеш, в дясно - седловината Разкръсте. Малко в ляво от центъра на билото се вижда боровият връх над с. Равна.

image

Богомолка, която с помощта на тези мощни два могъщи предни крака лови и изяжда скакалци, додста по-толеми от нея. Тя е такъв хищник, че изяжда и мъжкия богомол след като я оплоди. Считам този хищник за символ на злината, която сполетя Годечко и ще го обезбългари напълно (както и цяла България!).

image

Този орел не случайно се вие над Годечкото корито.
Този прекрасен регион управниците го превърнаха в мърша... 

image

Плитък въртоп на Годечкото корито, типичен за него. Където има горичка има извор.

image

                                             Къприкожух

image



image

Неусвоени още за скрап суровини. Това остана тук след демократичните промени.

image

Това трябваше ва е Дом на културата, но бе превърнато в хранилка за скрападжиите.

image

                                                        Годеч - център

image

Следващите снимки са предиимно с представители на новия
етнос, който заменя бълтарския в този регион.

image



image



image



image



image

             Башцентърът на Годеч. Историята у е наистина богата. И трагична.

image



image



image

От ДПС щели да ни  вдигат детските, помощите, минималната работна заплат Уаууу!!

image

Тези апартаменти преди се продаваха, сега се подаряват. Има един етнос дето все пере.


image

Някогашно тучно пасище на Годеч, днес нагодено по тертипа на новия му етнос.

image



image

                                     Следва.....забременяване и....детски.

image



image



image



image



image

Ако майките не са разточителни, от помощите си купуват Мерцедес-и.

image

                                                       От помощите - автопарк.

image



image

        Изключение - вместо във Велинград, тези заселници да предпочели Годеч.

image

                                               Още един нов квартал на Годеч

image



image

Бъдещите търсачи на кабели и джелезо. Това е нещо, а не да се оди на школото.

image

Не след дълго на мястото на селата по Годечкото корито ще трябва да  се побие едно нещо за да се знае, че го е имало, но няма да кажа какво.

И неколко от коментарите към оригиналната публикация в planinitenabulgaria:
 

2. mt46 - Не знам дали знаеш за този случай - http://petel.bg/Taralezh--Volen-obizhdal-patnitsite-v-samoleta-do-Varna--pital-gi-otkade-imat-pari-za-bilet-__60134

daniivanov.blogspot.com

"Бях на борда на самолета и знам много добре точно какво се случи. Група членове на Атака, както се оказа по-късно, бяха заели шест двойни седалки в самолета във втора класа и смущаваха спокойствието на останалите пътници с неприемливото си и невъзпитано поведение. Викаха, смееха се, лидерът им бе застанал изправен на пътеката, за да поддържа "анимацията" им. Седнала зад тях жена се възмути от поведението им като показа само с мимика и въздишка, че и пречат и си сложи слушалки, за да не ги чува. Сидеров коментира на висок глас, че "другарката", както я нарече, е недоволна от поведението им и я иронизира. След което започна да я напада нея и останалите близкостоящи пътници с думите "вие от къде имате пари за билет за самолет? вие данъци ли укривате? абе тия хора откъде намират пари за самолет?!!" Скоро успя да провокира пътничката със слушалките да му отговори, като тя каза, че не го разбира на сравнително добър български, дамата се оказа чужденка. След което Сидеров и проведе своеобразен разпит, като почти и крешеще, липсваха само шамарите. Дамата се разстрои и в един момент каза нещо на словенски, а тя му се беше представила като французойка. Тогава Сидеров я нарече "лъжкиня" и "терористка" и започна да иска документите и, защото явно според него една французойка не може да владее чужди езици. Искаше да знае какво прави тя в България, размахваше пред нея депутатската си карта и твърдеше, че има право да и вземе документите, защото е депутат, сочеше значката на Атака на ревера си и питаше "плаши ли ви значката ми?". Извиках стюардесата и я помолих да въдвори някакъв ред, така, че скоро тя отведе почти разплаканата чужденка със себе си, а Сидеров останал без жертва, която да тероризира скоро седна на мястото си. И без друго полетът беше вече към края си и той трябваше да прекрати шоуто си. Чух скоро стюардесата да го умолява "да върне документите на госпожата" и че "командирът е казал", не знам какво още е направил . Но всичко не беше свършило. Няколко минути след като влязохме в автобуса за отвеждане до летището, Сидеров хвана за реверите един пътник и се опита да се сбие с него, крещеше "Какви българи сте вие, вие сте пу...вци! Ти на мен "простак" ли ще казваш!". Дойдоха 3-4 служители на летището със сигнални жилетки и ги разтърваха. Странното е, че Сидеров беше оставен в автобуса, вместо да бъде свален, защото явно застрашаваше останалите пътници. След това не знам дали е имало и други инциденти, защото нямах багаж и побързах да си тръгна.
Всичко това е изключително срамно и обидно! Как е възможно подобни хора да бъдат в българския парламент и ние да им плащаме с данъците си!! Защо такива хора трябва да тероризират обществото ни и никой да не смее да се разправи с тях? Персоналът на България Еър и летище Варна не въдвориха в достатъчна степен ред и не защитиха пътниците.
Тема с продължение


3. sande - Пред мрака на истините: България, която сме на път да загубим!
Не ни се иска никак да си го признаем, но България върви към поредната си национална катастрофа.

Наистина..., сега процесите се развиват много по-бързо. Стават неуправлями, като при гигантски горски пожар. Гасиш на едно място, а избухват нови и нови гнезда, вятъра си духа.

Нормалният българин губи ориентация. Отново бяга към града панически. Или на Запад.

А земята българска, златна, благословена? Изоставена. И зверовети бягат, и птиците, и изворчетата се скриват.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318327
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031