Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2014 21:43 - Открита е икона на Богородица, зазидана в основите на лопушанския манастир, с характерния за чудотворните икони обков + ВИДЕО. Автор: bogolubie
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7814 Коментари: 13 Гласове:
4

Последна промяна: 11.01.2014 20:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази сутрин екип на "Добро утро, България" посети лопушанския манастир "Св. Йоан Предтеча", в чиито основи беше открита икона. 
По нова година на силно вярваща християнка, носеща името Мария, от София и се присънва, че в новите основи на манастира, изграден през 1850 г. е скрита чудотворна икона. Тя се обажда от манастира и посочва точното място, където е видяла светинята. Епископ Сионий показа пред нашата камера основата, в която е била зазидана древната икона и самата нея.

Изображението на Богородица е изключително добре запазено през годините. Иконата има обкови, което по думите на епископ Сионий говори затова, че тя е показала своята чудотворна сила.

Жената сънувала иконата казва, че получила повеля тя да бъде поставена в центъра на храма, за да могат хиляди вярващи да се докоснат до нейната сила.

Предстои експерти да изследват древната находка и да определят откога датира тя.



ВИДЕО:
http://tv7.bg/Добро-утро-България-/Откриха-чудотворна-икона-след-ясновидски-сън_l.102_i.10078094.html#.UtABekDJNok



МОЯТ КОМЕНТАР:  

  ОБНАДЕЖДЕНА СЪМ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИМ ПОМОЩ, КАТО ВИДЯХ, ЧЕ НА ИКОНАТА МЛАДЕНЕЦЪТ Е В ДЕСНИЦАТА НА БОГОРОДИЧКА, А И НА МЕДАЛЬОНА НА ОТЧЕТО Е СЪЩО В ДЯСНАТА Й РЪКА. НО СЕГА НЕ МОГА ДА ВИ КАЖА ЗАЩО. САМО ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ МОЛИМ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ. КОЛКОТО И ДА СМЕ ЗАЕТИ, ТРЯБВА ОТ ДУША И С ВЪТРЕШНА СИЛА ДА ВИКАМЕ КЪМ ГОСПОДА ЗА СПАСЕНИЕ. МОМЕНТЪТ Е СЪДБОНОСЕН И ЗАВИСИ ОТ НАШИТЕ МОЛИТВИ, МНОГО МОЛИТВИ!!! СЛАВАТА  ДА БЪДЕ НА НАШИЯ ГОСПОД БОГ СЕГА И ВО ВЕКИ ВЕКОВ!!! АМИН !!!
.................


Господи помилуй, Господи помилуй, Господи помилуй - мене грешния, и нас - грешните... българи!
 
Света Богородице, Майко Божия, моли Бога за нас грешните


Да бъде твоята воля - Господи Боже наш, човеколюбче Иисусе Христе!
Да бъде!




Гласувай:
4



1. grigorsimov - В отговор на изтрит коментар, в който пишеше, че Бог мрази идолите:
11.01.2014 09:46
Да, има един "бог" - дявола, който мрази всичко и вички. А чий е този бог, отговорете си сами!
Но Светите ни икони, това са образите - на нашия Господ Иисус Христос; на неговата Пресвета Майка, Богородица, Дева Мария; на Христовите ученици - първоапостоли - светци!
Иконите, това са и образите на пострадалите за Христовата ни вяра, и на проявилите се със светия си живот и с чудесата, извършвани от тях, още приживе, а и посмъртно!
Вие иконоборците мразите ли снимките и портретите на бащите си, на майките си, а и ... своите снимки? Да, има и такива болни хора, които наистина мразят всички, а и себе си, и за тях - омразата е тяхната същност, защото в тях се е вселил духът, или духовете, на злобата, които Христос е изгонвал. А след Христа, чрез Благодатта на Светия Дух, и до ден днешен, безброй святи хора са изгонвали и изгонват тези зли духове, макар това дело да е трудно, и даже много опасно, за не добре подготвените, и особено за горделивите.
А вие, дето работите с компютри, не знаете ли какво символизира една "икона" на екрана на вашия компютър? Не е ли иконата - символ или "препратка", към онова, което символизира?
И не е ли иконата на Христа, т.е. образа Божий, символ на Господа Бога? И не е ли образа (или - символичният образ, или знака) на дявола, – символ на самия дявол? И ако символа или образа на дявола, е от дявола, тогава, не е ли Христовият образ,– от Христа Бога?
И ако за вас, да речем, Света Богородица не е светица, каква е тогава Тази, която Самият Господ Бог е избрал да е Майка на Човешкия Син, на Сина Божий? И не е ли избраната и благословената от Господа, измежду всички земни жени, достойна да е Светица и да Я почитаме като светица, и пред образа й, с Младенеца в ръце, да горят и да светят денонощно кандила с елей?
И ако вие се срамувате или мразите, или се страхувате от Божия образ, от образа на Пресветата му Майка, и от образите на Християнските светци, – помислете по скоро за себе си, не е ли страхът ви, или омразата ви, по същество, като тази на злите духове?
цитирай
2. estirbg - Да, има един "бог" -дявола,
11.01.2014 14:19
който коварно преплита всички мили и святи образи на Господ Иисус Христос; на неговата Пресвета Майка, Богородица, Дева Мария; на Христовите ученици - първоапостоли - светци в идоли, в дървени рамки, в сребърни обкови, в изящни сърцераздирателни рисунъци, манипулиращи сетива и разум, с една цел - да измами миряните и да ги поведе срещу Божия закон. Нима не виждате психологическия капан, който е заложен в иконите-идоли? Защото Бог доказа в историята на евреите как се обхожда с идолопоклонството, как се обхожда към всички, които са отдадени на езичеството, но кой днес се учи от историята?
Защото по-лесно е да прегърнеш греха и да вървиш срещу Божия закон, отколкото да го възстановиш в неговия неприкосновен величествен автентичен вид. Нека да Ви го припомня и ако Вие имате смелостта да го изтриете, то тогава сам ще прецените на кого служите - на Бога или мамона.

6 Аз съм Иеова твоят Бог, Който те изведох из Египетската земя, из дома на робството.
7 Да нямаш други богове освен Мене.
8 НЕ СИ ПРАВИ КУМИР, ПОДОБИЕ НА НЕЩО, КОЕТО Е НА НЕБЕТО ГОРЕ, или което е на земята доле, или което е във водите под земята;
9 ДА НЕ ИМ СЕ КЛАНЯШ НИТО ДА ИМ СЛУЖИШ; защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят,
10 и Който показвам милост към хиляди поколения на ония, КОИТО МЕ ЛЮБЯТ И ПАЗЯТ МОИТЕ ЗАПОВЕДИ.
11 Не изговаряй напразно Името на Господа твоя Бог; защото Господ няма да счита за безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му.
12 Пази съботния ден, за да го освещаваш, според както Господ твоят Бог ти заповяда.
13 Шест дена да работиш и да вършиш всичките си дела;
14 а седмият ден е събота на Господа твоя Бог; в него да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, ни волът ти, ни оселът ти, нито някой твой добитък, ни чужденецът, който е отвътре портите ти, за да си почива слугата ти и слугинята ти, както и ти.
16 Почитай баща си и майка си, според както ти заповяда Господ твоят Бог, за да се продължат дните ти и да благоденствуваш на земята, която Господ твоят Бог ти дава.
17 Не убивай.
18 Не прелюбодействувай.
19 Не кради.
20 Не свидетелствувай против ближния си лъжливо свидетелство.
21 Не пожелавай жената на ближния си; ни да пожелаваш къщата на ближния си, ни нивата му, ни слугата му, ни слугинята му, ни вола му, ни осела му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти.

Докога ще се извращава Божия закон, само и само да се оправдаят човешките грехове и страсти?
Докога ще се бунтувате и ще налагате ваши човешки теории и поучения? Не дойде ли Исус да накаже еврейското духовенство и да освободи народа от фарисейщината? Докога ще слушаме и изпълняваме човешки догми и наредби, а няма да слушаме и четем какво Е ПИСАНО В БОЖИЕТО СЛОВО?
ЗАЩОТО
"4 Който казва: Познавам Го, а ЗАПОВЕДИТЕ МУ НЕ ПАЗИ, лъжец е, и истината не е в него.
5 Но ако някой ПАЗИ СЛОВОТО МУ, неговата любов към Бога е наистина съвършена. По това знаем, че сме в Него. "

Сам Исус казва:
"АКО МЕ ЛЮБИТЕ, ЩЕ ПАЗИТЕ МОИТЕ ЗАПОВЕДИ."
Йоан 14:15

Е, господин Симов,
Вие обичате ли Го? Ще имате ли смелостта да прегазите Неговите заповеди или отново ще ги изтриете?
цитирай
3. believer23 - Протестантите се заблуждавате, защото не разбирате Писанията
11.01.2014 15:23
Идолът е фалшив бог, на когото се покланят вместо на Единствения Бог. Не заповяда ли Бог на Мойсей в пустинята да издигне медна змия и който погледне в нея с вяра в Господ да оздравее. Нима това е било идолопоклонство?
„Направи два херувима от злато: изковани ги направи от двата края на очистилището... там Аз ще ти се явявам и ще говоря с тебе над очистилището, между двата херувима, които са над ковчега на откровението” (Изх. 25:18, 22).
„И в девира направи (Соломон) два херувима от маслинено дърво ... И обкова херувимите със злато. И по всички стени на храма околовръст издълба изображения на херувими...” (3 Царств. 6:23, 28 -29). Нима тук има нарушение на втората заповед.

Жената, която страдала от кръвотечение и си казвала, че само, ако се допре до дрехата на Христос ще се излекува, нима е нарушила втората заповед? Нима тя не отдава почит на дрехата Му? Не, тя допирайки се с вяра в дрехата Му отдала почит на Самия Него и се излекувала и сам Бог я похвалил за вярата и. Така и ние не отдаваме почит на дървото и боята, а на изобразения на нея.

А вие протестантите хулите Бога, защото не почитате Неговата Църква, защото не почитате светиите, които сам Господ нарича свои приятели и който казва "Който приема вас, Мене приема, а който приема Мене, приема Тогова, Който Ме е пратил" (Мат. 10:40).
Вие хулите и Пресветата Дева Мария, като не я почитате и отричате, че е Богородица, а в самото Писание пише, че ще я облажават всички родове, а самата Елисавета изпълнена с Дух Светии я нарича Богородица:
"Благословена си ти между жените, и благословен е плодът на твоята утроба! И откъде ми е това – да дойде при мене МАЙКАТА НА МОЯ ГОСПОД Защото, щом гласът на твоя поздрав достигна до ушите ми, проигра младенецът радостно в утробата ми. "
Не е ясно само протестантите с кой дух са изпълнени щом така неистово хулят Богородица и светиите.
цитирай
4. estirbg - believer23, понеже ми цитираш медната змия, която впоследствие също бива превърната в идол
11.01.2014 16:37
Описаната в Библията историческата обстановка, свързана със съдбата на израилтяните, в този труден за тях житейски момент (40 годишно обикаляне в пустинята) е конкретен и медната змия е САМО за този случай. Помисли - това поколение Е ИМАЛО ЕДИНСТВЕНО ПРОМИСЪЛ ЗА БЪДЕЩИЯ СПАСИТЕЛ, БЕЗ ДА СА ИМАЛИ НЕГОВАТА ИЗКУПИТЕЛНА ПРОЛЯТА КРЪВ. Издигането на медната змия трябваше да предаде на израилтяните един
важен урок. Те не можеха сами да се спасят от фаталния резултат на отровата в раните си. Единствено Бог бе способен да ги излекува. Но от
тях се изискваше да покажат вярата си в промисъла, който Той бе предоставил. И все пак, трябваше да погледнат към змията, за да живеят. Вярата им
бе приета от Бога и като гледаха към нея, те изявяваха вярата си.
Знаеха, че в самата змия нямаше сила, но че тя бе символ на Христос. И по този начин пред умовете им бе представена нуждата от вяра в Неговите
заслуги. До този момент мнозина бяха донасяли на Бога своите жертви с чувството, че с тях изкупват греховете си. Те не се уповаваха на бъдещия Изкупител, символизиран с тези приноси. Господ желаеше да ги научи, че техните
жертви сами по себе си нямаха повече сила или благодат от медната змия, но те трябваше по подобен начин да насочат умовете си към Христос -
великата Жертва за греха. За това ТОГАВА беше издигната медната змия.
Сега, НАШЕТО поколение, което имаме вече Жертвата Христова, дали имаме нужда от допълнителни символи (змии, икони, статуи и т.н.), които да ни навеждат към Неговата спасителна същност?
Как ти звучи например фактът, че в Израел е направен жертвеник за Третия храм, където ще бъдат извършвани древноеврейски обичаи и жертвоприношения.
Дали някога Божието провидение ще насочи еврейския народ към построяването на трети храм? Дали Отец ще започне отново жертвоприношенията, които престанаха със смъртта на Неговия Син? Когато Исус извиква: "Свърши се" (Йоан 19:30), Той отменя всички жертви. Той е последната Жертва! Следователно няма ли подновяването на жертвоприношенията да бъде открито отричане, че Исус Христос е Месия?
Издигането днес на медната змия (а заедно с нея всички символи) значи същото – отричане от спасителната кръв на Исус.
Накратко: Символите на Исус важеха единствено за тези, които нямаха Неговата изкупителна кръв – хората от Стария завет, но днес ние не можем да ги прилагаме схематично и шаблонно и С ТЯХ да оправдаваме идолопоклонството си. Имаме Исус Христос и предметните връзки с Него са мерзост.
Не са ни нужни патерици, за да дойдем до Исус.
Ето какво се случва с медната змия по-нататък в историята:
"1 В третата година на Израилевия цар Осия, Иловия син, се възцари Езекия, син на Юдовия цар, Ахаз.
2 Той беше двадесет и пет години на възраст, когато се възцари, и царува двадесет и девет години в Ерусалим; а името на майка му беше Авия, Захариева дъщеря.
3 Той върши това, което бе право пред Господа, напълно както извърши баща му Давид:
4 събори високите места, изпотроши кумирите, изсече ашерите и СЛОМИ МЕДНАТА ЗМИЯ, която Моисей беше направил, защото дори до онова време израилтяните й кадяха; и нарече я Нехущан." 4 Царе 18 гл.

Обърни внимание "Той върши това, което бе право пред Господа, напълно както извърши баща му Давид:" Право пред Господа е да се сломят кумирите и идолите. Сега, когато скоро предстои да се завърне Царят на царете, не трябва ли и ние да прочистим храмовете и душите си от идоли и кумири?
И къде в Библията пише, че трябва да се покланяме на светиите и Божията майка? Тази догма е развита от римо-католическата църква и не почива на Библейска основа. Защото Е ПИСАНО:
Деяния 4:12
"И чрез НИКОЙ ДРУГ НЯМА СПАСЕНИЕ; защото няма под небето друго име (чрез името на Исуса Христа Назарянина) дадено между човеците, чрез което трябва да се спасим. "

ПИТАМ ТОГАВА - КАКЪВ ДЯЛ ИМАТ СВЕТЦИТЕ И МАЙКАТА НА ИСУС в личното ни спасение, КОИТО СЪЩО КАТО НАС СА ГРЕШНИЦИ (Еклесиаст 7:20
Наистина няма праведен човек на земята, Който да струва добро и да не греши.)

Римляни 3:10
"Както е писано: - "Няма праведен ни един;"

Дали учениците на Исус се кланяха на Божията майка, така, както днес се извращава Словото? Самите те съзираха в себе си грешната си природа - Спомнете си смирените думи на патриарха Авраам : “Аз съм земя и пепел.”(Бит.18:27). Цар Давид е изповядал: “Аз сьм червей, а не човек.”(Пс.21:7). Ап. Павел, който повече от всички се потрудил за разпространяване на Христовата вяра по земята, е писал за себе си: “Аз съм най-малкият от апостолите и не сьм достоен да да се нарека апостол.”(1Кор.15:9) Той дори се назовал “изверг”.

За какво хулене на Богородица и светиите иде реч, след като вие поругавате кръвта на Единствения Спасител като принизявате жертвата Му, поставяйки човеци над Бога.

Питам още, къде пише в Словото, че трябва да се кланяме на учениците на Исус като на светии. Понятието светии е твърде широко и обхваща днес дори тези, които носят Божието слово, чисто и непроменено до човеците за тяхно спасение. Именно за тях е казано:
"Който приема вас, Мене приема, а който приема Мене, приема Тогова, Който Ме е пратил" (Мат. 10:40).
Бог е уредила отношенията по между ни така:
"8 Но вие недейте се нарича учители, защото Един е вашият Учител, а вие всички сте братя.
9 И никого на земята недейте нарича свой отец, защото Един е вашият Отец, Небесният.
10 Недейте се нарича нито наставници, защото Един е вашият Наставник, Христос." Матей23 гл.

Някъде Исус да ни е заръчвал да се молим и вярваме в светии или да си правим техни изображения. Всички сме Негови ученици и светии ще бъдем при изкуплението в небето, след Второто Му идване.
Ефесяни 2:19
"Затова вие не сте вече странни и пришелци, но сте съграждани на светиите и членове на Божието семейство; "

А как разбираш следния стих в Откровение на Йоана:
Откровение 14:12
"Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди"

СВЕТИИ СА ТЕЗИ, КОИТО ПАЗЯТ БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ, ОСОБЕНО В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ВРЕМЕНА НА ОТДЕЛЯНЕ НА ЖИТОТО ОТ ПЛЯВАТА.
цитирай
5. believer23 - Думите ти за медната змия само по...
11.01.2014 17:53
Думите ти за медната змия само потвърждават това, че не разбираш Писанията. Тази змия е била сломена, защото е била превърната в идол, в божество: "защото дори до онова време израилтяните й кадяха; и нарече я Нехущан". Но докато израилтяните поглеждали към нея с вяра в Бога - била ли е идол? Или ще обвиниш и самия Мойсей в идолопоклонство? А накрая и Сам Господ ще обвиниш в идолопоклонство, защото Той заповядва на Мойсей да я издигне. Не виждаш ли каква е разликата? Почитането на иконите би било идолопоклонство, ако се молим на иконата като на божество. Но ние се молим пред образа с вяра в Бога, а не на дървото и боята.

Тези им думи само показвали тяхното смирение и осъзнаване на греховността си, но нали сам Господ чрез Кръвта Си ги е очистил. Нали сам Господ казва на св.ап. Петър: "ако не те умия нямаш дял с Мене".

А за почитането на светиите, сам Бог казва:
"Който приема вас, Мене приема, а който приема Мене, приема Тогова, Който Ме е пратил" (Мат. 10:40).
Като не изпълнявате тези заръка вие хулите и самаго Бога

"Вие сте Ми приятели. Не ви наричам вече слуги, защото слугата не знае, що върши господарят му (Иоан. 15:14, 15)"
"Голяма сила има молитвата на праведника"
"Ето, отсега ще ме облажават всички родове" (Лука 1:48)
"Който вас слуша, Мене слуша, и който се отмята от вас, от Мене се отмята" (Лука 10:16).
"Помнете вашите наставници, и като имате пред очи свършека на техния живот, подражавайте на вярата им." (Евр. 13:7)
"И скъпа е в очите на Господа смъртта на Неговите светии" (Пс. 115:6)
"Или не знаете, че тялото ви е храм на Духа Светаго, Който живее във вас? "(1Кор. 6:19)
цитирай
6. estirbg - Дали не разбирам писанията ли? Че как ще разбереш какво значи медната змия, като господин Симов ми трие коментарите!
11.01.2014 21:20
Медната змия беше само символ преди Първото идване на Исус Христос и този символ не може да се прилага след пролятата Му кръв.
Пак повтарям - днес, за да дойдем до Исус, не са ни нужни патерици!
Моля, прочети отново обясненията ми по-горе.
цитирай
7. estirbg - Отново питам и не трий коментарите ми, господин Симов, защото Истината не може да се заличи!
11.01.2014 21:24
Как ще коментираш изявления от рода: „Свети Никола ме спаси”, „Свети Мина ми помогна”, „Молих се на Света Ана и тя ме изцели”
Това какво е, не е ли оскърбление за Изкупителя, който е Единствен наш Спасител и Благодетел.
цитирай
8. grigorsimov - На estirbg:
11.01.2014 22:32
Не пълни със "спам" блога ми! Ако коментираш, не натрапвай юдейските си тези с многословие.
цитирай
9. believer23 - Последен отговор
11.01.2014 23:05
"Медната змия беше само символ преди Първото идване на Исус Христос и този символ не може да се прилага след пролятата Му кръв.
Пак повтарям - днес, за да дойдем до Исус, не са ни нужни патерици!
Прочети отново обясненията ми."

Ти не отговаряш по същество, а изменяш смисъла и вменяваш думи, които никой не е казал, само и само, за да си прокараш възгледите. Никой не твърди, че медната змия трябва да се върне просто я давам като образ, който напълно съвпада с иконата. Поглеждането към змията с вяра в Бога изцерявала, същото е и с иконите. По-твойте логика и изобразените херувими са били идоли. И също така ИЗПОЛЗВАМЕ ИКОНИ, ЗАЩОТО ХРИСТОС Е ОБРАЗ НА НЕВИДИМИЯ БОГ!!!

"Как ще коментираш изявления от рода: „Свети Никола ме спаси”, „Свети Мина ми помогна”, „Молих се на Света Ана и тя ме изцели”
Това какво е, не е ли оскърбление за Изкупителя, който е Единствен наш Спасител и Благодетел."

Как ще коментираш, че в Библията пише, че Мойсей спаси с молитвата си израилтяните от Божия гняв? Не казва ли Сам Господ, че "голяма сила има молитвата на праведника".
Вероятно ще ми отговориш, че това се отнася само за Стария Завет. Но и в Новия Завет има такива примери.
14. Болен ли е някой между вас, нека повика презвитерите църковни, и те да се помолят над него, като го помажат с елей в името Господне.
15. И молитвата, произлизаща от вярата, ще изцери болния, и Господ ще го дигне; и ако грехове е сторил, ще му се простят.
16. Изповядвайте си един другиму греховете и молете се един за други, за да се изцерите; голяма сила има усърдната молитва на праведника.
17. Илия беше подобострастен нам човек, и с молитва се помоли да няма дъжд: и не валя дъжд на земята три години и шест месеца.
18. И пак се помоли: и небето даде дъжд, и земята произведе своя плод.(Як.5:14-18)

Интересно ми е дали виждаш оскърбление към Изкупителя, че вместо болния да се моли сам на Бога, той се надява презвитерите църковни да се помолят над него и помажат с елей, за да се изцери!
цитирай
10. grigorsimov - Относно змията - символизираща юдейството...
11.01.2014 23:15
Ето ви автентично свидетелство - за змийската същност на юдейството и за многовековната му сатанинска дейност, и цели:

Извадка от Протокол 3 на Ционските "Мъдреци", от световния ционистки конгрес в Базел от 1897 г.:
"Днес мога да ви съобщя, че нашата цел е вече на няколко крачки от нас. Останало е още едно малко пространство, и целият изминат от нас път е вече готов да сключи кръга на символичната змия, с която ние изобразяваме нашия народ. Когато този кръг се затвори, всички европейски държави ще бъдат сграбчени от нас като в силни клещи..." – Ето това, всъщност, е днешният ни прославян ЕС и почти завършената вече ГЛОБАЛИЗАЦИЯ, т.е – Световното царство на юдейския месия - антихрист, в което всеки евреин щял да е цар, а всички "гои" - роби!!
Но - "човек предполага, а Господ разполага"!
Да бъде волята ти, Господи!
цитирай
11. estirbg - Отново изтрихте коментара ми ...Божието слово било спам...
12.01.2014 20:56
Браво, господин Симов,
бях отговорила на въпросите на believer23, а Вашата Православна съвест обезглави отново кого – Словото, „и Словото бе Бог”. За кой път Го убивате, господине...за кой път невежите разпъват плътта Му...
Съжалявам за Вас...
цитирай
12. estirbg - believer23,
12.01.2014 21:03
ще пренеса целия разговор в блога на conrad в категория "Други" темата е "И bogolubie е заключила блога си, не мога да приема голямата измама за намерената икона в Лопушанския манастир, ето защо". Там ще намериш и отговор на поставените от теб въпроси. Тук светлина не може да проблесне...
Жалко...
цитирай
13. grigorsimov - Госпожо estirbg, наистина, пренесете разговорите си на друго място
12.01.2014 22:10
И дано не продължавате да се натрапвате, там, където не ви приемат или не ви разбират.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28354357
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930