Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2014 00:09 - ЕС - "Пътна карта за изпедерасяване и за безполова идентичност", Автор: anlov
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5800 Коментари: 8 Гласове:
5

Последна промяна: 25.01.2014 00:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Уважаеми дами и господа евродепутати, до мен достигна информацията, че на 3-ти февруари вие ще гласувате доклада на г-жа Улрике Луначек - австрийска евродепутатка и съпредседателка на групата за хомосексуални права в Европейския парламент, озаглавен "Пътна карта срещу хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуална ориентация и полова идентичност".

 

Разбира се, никой здравомислещ човек не очаква гей-лобитата както в политиката, така примерно в музикалната и филмовата индустрия да се откажат от своята агресивна настъпателност, с цел популяризиране на техните възгледи и превръщането им в морални и законови норми за нашето общество.

Обаче и никой, който все-още се опитва да използва главата си според всички правила за безопасна употреба, и не е изгубил сърцето си и силата на духа си, не трябва да се примирява с това явление, а остро да му се противопоставя.

Това би трябвало да изключва хомофобията на едно личностно неандерталско ниво и да е проявление на християнските ценности и борбеност - в случая, на най-високата политическа арена.

Ключовата битка се води именно там и вие сте нашите представители на нея.

Така че лично аз очаквам да гласувате против тоя доклад и бих бил благодарен на всеки един от вас, който ми отговори, заявявайки своето становище по темата.

Запазваме си правото - всички ние в нашето семейство, както и нашите приятели, да изтълкуваме евентуалното Ви мълчание изключително във Ваш ущърб.

С уважение,

....................................”

В края на миналата година също писах до нашите евродепутати по инициатива на Асоциация “Общество и Ценности” - поводът тогава беше докладът “Естрела”, и от четирима-петима от тях получих едни доста удовлетворяващи отговори.

Затова насърчавам моите приятели тук: защо да не им клавиатурнете нещо горещо (имейлите им ще откриете в сайта на Асоциацията)? Всеки надигнал се глас е важен пред Бог, пред съвестта ни, пред децата ни, пред нацията ни.

Преди години, когато повече се занимавах с писане, изразих своето отношение към хомосексуализма в личния си блог и тогава за хиляден път сигурно се убедих: “Истина, истина ви казвам...” просто жадува да бъде прокламирано по улиците и площадите (а големите сборища днес нерядко са в нета).

http://anlov.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/06/26/az-ne-sym-pederast-i-nikoga-niama-da-byda.354640

Понеже тежко и горко на оная земя, в която солта обезсолее - не беше ли така?!


                                        *   *   *

За желаещите да пишат до българските евродепутати: http://www.sva.bg/32/post/2014/01/7.html

За желаещите да подкрепят Петицията срещу тоя доклад:

http://citizengo.org/en/3308-othvrlete-doklada-na-g-zha-lunachek?tc=fb&tcid=1254550





Нагоре



Гласувай:
5



1. apostapostoloff - Навсякъде си врат гагата тези идиоти!
25.01.2014 04:01
Искат да ни забранят пушенето, защото било вредно, а то не е! Сега искат да ни принудят да се ебем в гъзовете, защото това според тях не е вредно, хубаво е и много хуманно.
цитирай
2. borko83 - Дявола се е развихрил
25.01.2014 10:21
В скоро време ще се приемат всякакви либерални закони, узаконяващи всякакви отклонение от нормите и християнските ценности. Целта е дехуманизация и развращаване на западното общество, като единствената заплаха за плановете на дяволските орди. Съпротивата на нормалните хора ще бъде щедро осмивана от корпоративните медии служещи на същите и заклеймявана от най-високите етажи на властта, от политичета марионетки, назначени от същите. Обществото трябва да деградира и да е разделено на малки групички на различни принципи , които не могат да се обединяват за една обща кауза срещу своите подтисници, а могат да се настройват една спрямо друга. Затова трябва да бъдат подменени истинските ценности на обществото с фалшиви и идолопоклонничество към парите. Така хората се превръщат в маргинали и роби. И създаване на подходящи условия за депопулация в световен мащаб.
цитирай
3. mustaci - до apostapostoloff
25.01.2014 11:01
Ако пушенето не беше вредно - хората нямаше да умират от него, а напротив - да живеят повече и по-добре, благодарение на цигарите. Което май не е така, а?
цитирай
4. nikikm - Опитах да
25.01.2014 18:14
пиша на е-мейлите на двама трима депутати,които уж имат нещо против доклада на луначарката.Никакъв пробив,мейлите не достигат до тях или са затворили пощите си.За да не им пишем,разбира се.
цитирай
5. raders - Подобна инициатива буди уважение. ...
25.01.2014 21:04
Подобна инициатива буди уважение. Тези изроди все не са доволни от свободите, които ползват /все едно някой ги дискриминира/ и стават все по-агресивни в амбициите си да озаконят педерастията, както и някакви си еднополови бракове. Представям си как ще се чувства едно дете пред другарчетата си, чийто "баща" и "майка" са, всъщност, двама педерасти. Те хич не мислят за последствията върху психиката на децата, все едно не става въпрос за човешко същество, а за куче или котка. Аз съм първият, който ще бомбардира с лайна парламента, ако се приеме подобен закон. Отврат!
цитирай
6. tikoev - Ами шведката която иска да прокара ...
26.01.2014 00:09
Ами шведката която иска да прокара содомията да бъде законна?
http://paranormal-news.ru/blog/pochemu_v_evrope_tak_prodvigajut_seksualnyj_razvrat/2014-01-22-1259
цитирай
7. grigorsimov - на raders:
26.01.2014 10:01
Тези инициативи съвсем не произлизат от разни педераски "лобита", а от самата европейска, и и световна, задкулисна юдосатанинска власт. Ако беше въпрос на разни 'лобита", то щеше да има още повече лобита, в защита на естествените норми и нравственост, но такива в европарламента няма, а има забрани и наказания, ако кажеш, че си нормален човек, т.е. не си педерас, не си лезбийка, не си против християнството в Европа!
цитирай
8. raders - Тези инициативи съвсем не произ...
26.01.2014 16:46
grigorsimov написа:
Тези инициативи съвсем не произлизат от разни педераски "лобита", а от самата европейска, и и световна, задкулисна юдосатанинска власт. Ако беше въпрос на разни 'лобита", то щеше да има още повече лобита, в защита на естествените норми и нравственост, но такива в европарламента няма, а има забрани и наказания, ако кажеш, че си нормален човек, т.е. не си педерас, не си лезбийка, не си против християнството в Европа!


Може и да си прав. Тъмна работа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312738
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031