Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2014 00:00 - Във Франция започват гонения срещу христианите, Виктор Дворников
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2185 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 10.02.2014 00:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Както и във всичките страни на ЕС, и във Франция последователно се провежда антихристианска политика. Причините са очевидни - христианството заплашва идеите на евроинтеграцията, понеже е против новите "европейски ценности". Като еднополовите бракове, насилственото натрапване на хоимосексуализма в обществото, училищата и детските градини, както и електронната система за тотален контрол.


Под знамената на толерантността и политкоректноста, последователно се стремят да изтласкат предимно белите християни от всички сфери на обществения живот...
От улиците на европейските градове премахват коледните елхи, които уж оскърбявали чувствата на евреите и мюсулманите. Но  окачват антихристиянски реклами. (които въобще "не оскърбяват" християните?!)
В много страни на ЕС забраняват християнските шествия. В Дрезден забраниха християнско шествие в памет на жертвите на варварските бомбардировки 1945 г., изгорили и заличили града от лицето на земята.

Чрез медиите, християните постоянно биват поругавани и позорени, и обвинявани във всевъзможни грехове, във фанатизъм и мракобесие.

Но събитията от преди месец, когато из цялата страна се проведоха масови протести против еднополовите бракове и премахването от официалните документи, на естествените понятия „баща“ и „майка“, показаха, че, въпреки всичките усилия на евроинтеграторите (или - евро-унищожителите!), христианските ценности все още имат важно значение за французите.

И ето че властите на Франция обявиха, че възнамерпват да разтурят религиозните общности, "чиито членове показват признаци на фанатизъмн", като католиците традиционалисти, например. Медиите съобщават, че на полицията вече е поставена задача да разкрива "християните, които са потенциална заплаха за безопасността на страната".
(Да, още от времето, когато евреите са разпънали Христос, християнството е „опасност“ за тях, най-малкото, заради думите на Божия Син, казани в очите на еврейските първенци: – „Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да вършите...“. А още повече – сега, когато световното юдомасонско еврейство предвкусва сладостта от настъпващото тяхно глобално царство на антихриста, когато всеки евреин щял да е цар, а всеки „гой“ - роб!)

И естествено възниква въпроса: каква ли опасност за безопасността на страната представляват католиците – традиционалисти?!


И за да убедят обществеността в опасността от християните, телевизиите многократно показваха, как полуголи украински ексибиционистки от "Femen", изрисувани с богохулни и нецензурни надписи, маскирани в главите, като католически монахини, крещяха псувни и обиди към християните, и опитаха да преградят пътя на марша, на протеста. Тогава младежи от католическата група Civitas разгониха провокаторките, и сега това се показва, като доказателство за агресивността на християните, и за опасността им за обществото.
Но за да замаскират антихристиянството си, властите твърдят, че готвените репресии не били насочени само срещу християните, но и против „всички религиозни екстремисти“. (А екстремист може да бъде наречен всеки, който вярва и се стреми да изпълнява догмите на вярата си.
(Но "кой знае защо", еврейската религия, никога, и даже при никоя от безбройните еврейски антихристиянски и антиевропейски революции, не е била подлагани на поругаване, избиване и разрушаване, както винаги се е правело, и се прави, срещу християнството и християните!! Г.С.)


Но, никой от наблюдателите не се съмнява, че това не е нищо повече от предлог за създаването на „специалното агентство, призвано да следи за отделянето на Църквата от държавата във Франция, – откровен аналог на съветския „съвет по делата на религиите, оглавяван от евреина Губерман, представян за „Ярославски“!

Очевидно е, че се разгръща дългосрочна, обмислена програма за пълно изтласкване от обществения живот, на желаещите да седват Христа, не само на думи, но и на дело, и да живеят според Божиите заповеди, и според съвестта си.

Против тях започва юридическо преследване и истински гонения, за разлика от „адекватните“ според властите, християни, които венчават педераси и са готови да изпълнят всичко, което поискат от тях евроинтеграторите или Антидефамационната лига!!

 

Превод - Григор Симов, с малки промени, от:

http://www.logoslovo.ru/forum/all_49/topic_8238/

Боже спаси Украйна от пипалата на юдосатанинския ЕС!

 
 

 

 

image

image

image

image

image

image

 




Гласувай:
10



1. zaw12929 - Тези дървени глави имат други см...
16.02.2014 23:19
Тези дървени глави имат други сметки...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313822
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031