Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2014 13:39 - По волята на еврейството, в Новия световен ред няма да има мъже и жени, майки и бащи, а само духовни изроди «джендъри» logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5166 Коментари: 7 Гласове:
10

Последна промяна: 21.02.2014 13:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Малка Молдова храбро и простодушно защитава устоите на живота си. Свещениците, като истински Христови воини, не се плашат от земните князе, но ги разобличават и ги отлъчват от Молдовската Църква.

Содомизацията все повече залива света, не оставяйки шанс да се скриеш или да се спотаиш. Всеки трябва да направи своя избор! Православна Молдова още удържа на удара, показвайки ни пример за мъжество и верност към нашите ценности.
Какво е «евроинтеграцията»? Молдова вече разбира, че не трябва да продава на Евреосъюза първородството на душата си, за «паница леща», във вид на „опростен визов режим“ и насилствена «джендеро-интеграция».
Неколко години в Молдова ожесточено се обсъждаше законопроект, забраняващ дискриминацията по «сексуална ориентация», който закон, разгледан от близо, се оказа прословутият типов закон за „джендъра“ (поредната дяволска ново-дума, от Оруелския „новоговор“).

Като главен противник на джендъра в Молдова, закономерно застана Православната Църква, към която се присъединиха, кой мислите... само комунистите!?

 


В знак на протест против Джендерната трансформация на живота, православната общественост излизаше на мирни митинги пред Републиканския дворец в Кишинев, на молитвенни бдения, обръщаше се към главата на Православната Църква - митрополит Владимир.
Февруари 2012 г. редица региони в Молдова се обявиха за «зона подкрепяща правоспавната църква», а градските им съвети приеха закони, забраняващи пропагандата на извращения. Содомитите там ги заплашва обществено порицание или депортация извън региона, което на свой ред предизвика редица съдебни искове.

В региона на „Белците“ и некои други молдавски градове активно се разпространяваха брошури с информация за изключителната опасност от обсъждания закон, и за непоправимите последствия от приемането му: «Законът за антидискриминацията пропагандира и поддържа диктата на хомосексуализма и предимствата на хомосексуализма над нормалността, и дава на педерасите повече права, отколкото на нормалните хора. Всеки педерас ще може да върши извращенията си, на обществени места, даже и пред децата ни. Те ще имат пълно право (както отдавна го имат в повечето държави от демокрартичния запад), да преподават в детските градини, училищата и университетите, и да убеждават всички, колко нормално и хубаво е да си хомосексуалист». (Всичко това е точно според широко пропагандираното сред „свободните и независими“ западни, юдейски университети, учение на съвременния комунистически идеолог Херберт Маркузе, който казва: „Цялата патология трябва да бъде определена за норма, а всичко нормално – за патология“. И всичко тва днес се осъществява пред очите ни, със всичките законодателни и наказателни сили на демократичните държави, вкл. и в България!!)

Поради тези думи в брошурата, молдовските власти започнаха репресии, макар разпространителите да бяха неизвестни, но по информация от медиите, «правителството подозира Православната църква», и по тази причина полцията направи обиски в две църкви.
Там нищо не намериха, но премиерът Влад Пилат публично разкритикува Църквата: «Аз мисля, че на противниците на закона, им липсва толерантност...» (Г.С: Толерантността е медицински термин от трансплантологията, означаващ – неспособност на организма да различава чуждите клетки и органи, от своите. Това състояние се постига с постепенно подтискане на имунната система на организма, с отровни вещества, които го довеждат до апатия и безразличие. Затова, пъната толерантност, означава неизбежна Гибел!)

В Кишинев задържаха лидера на Консервативната Социал-демократическа партия, понеже намерили 1300 брошури, под името: „Хомосексуалният манифест, вече и в Молдова“


ПРИЕМАНЕТО НА ЗАКОНА

Въпреки всички усилия на нормалните хора, на 25 май 2012 г. с 53 гласа, бе приет закон „За равенство на възможностите“. Декември 2012 Парламентът на молдова, в съответатвие с приетия закон, на второ четене прие поправки в наказателното и административно законодателство, за въвеждане на глоби, в размер, до 5 хиляди долара. За проявите на дискриминация ще следи специален съвет.

МОЛДОВСКАТА СЪПРОТИВА

Лидерите на Молдавската митрополия в началото на 2013 г. Изпратиха в парламента на страната обръщение, в което изложиха убеждението си, че содомистите не трябва да са учители, лекари, и медицински работници, а и не трябва да обслужват хората в заведенията за обществено хранене.

Патриарх Московски и на цяла Русия, Кирил, февруари 2013 г. заяви в рамките на проведения Архиерейски събор,че приетият от властите на Мплдова «Закон за равни шансове» (за недискриминацията) и «Законът за култовете» са заплаха за «нравственото и духовно единство на обществото“: «Кишиневската митрополия, през цялото време на разработването на указания закон, нееднократно се обръщаше към правителството на републиката с предложения за промяната му, но ни едно от исканията на вярващите не беше взето под внимание, и се появи споменатия опасен прецедент».

Федор Гелич, глава на обществената асоциация «Моята Молдова», отбеляза, че законът за забрана на дискриминацията, позволява на хората с „нетрадиционна ориентация“ да прокарват и демонстрират своите наклонности в обществото, което подронва нравствените ценности на мнозонството от гражданеите (те, точно затова ги и създават тези закони) и повишава напрежението в обществото, и ако хомосексуализмът, и по нататък, се разпространява, може да се стигне и до гражданска война.

Президентът на Молдова, Николае Тимофти, не одобри насроченото посещение на Московския Патриарх Кирил, в Кишинев, което предизвика резка реакция на молдовските свещенослужители.

Така, епископ Белцки и Фалешки, Маркел, заяви: «Кой ще се съобразява с този кух човек? Той ли ще издига поганския си глас против светейшия Патриарх Кирил? Не може ли да разбере, че ако ние организираме Църквата, ще пометем всичко по пътя си?».

Последния опит на молдовската православна общност да се отмени джендерния закон, през май 2013 г, не успя. Тогава Кишиневският, Молдовски митрополит Владимир предприе безпрецедентна стъпка: на 19 май 2013 г. Обяви ултиматум към властите в страната, под заплаха от отлъчване от църквата, в едномесечен срок, политиците, участвали в приемането на „Закона за недискриминацията“, да го анулират, и да приемат закон за забрана на „хомопропагандата“.

Народът на Молдавия не желае да живее в аморална държава, разбирайки, какви перспективи се очертават. В училищата на Румъния, например, след приемането на закон за „недискриминация“ 2005 г. започнаха да обучават децата, че „хомосексуализмът също е любов, като всяка друга“. За което из цялата страна бяха разпространени „наръчници-пътеводители“ за обучаване на децата на „Сексуална ориентация“, издадени от „услужливата“ Фондация АССЕРТ».

Законът в Молдова вече е приет, и сега нищо не пречи на извращенците да учат децата в училищата и предучилищните учереждения, на своите „морални норми“, а ако някой възрази, ще бъде привлечен под отговорност, според закона.

ОГОВОРЪТ НА МОЛДОВСКОТО ДУХОВЕНСТВО

Духовенството обяви, че от църквата са отлъчени депутати и политици, сред които – президентът на страната, премиера, министъра на правосъдието, и други активни участници в рекламирането и приемането на Джендърния закон..

По думите на свещенослужителите, това е „Малко отлъчване“, което предвижда забрана на основните църковни таинства – покаяние и причастие (а колко се каят и причастяват те, е друг въпрос!), но ако не се промени ситуацията, ръководството на страната го чака Голямото отлъчване, което предвижда, че ако почине човек, него не трябва да го изпращат в последния му път, в съответствие със всичките християнски завети.
Представители на Митрополията обещават да излязат на масови акции, в т.ч. да организират кръстоносни шествия и да проведат всенароден референдум, ако властите не анулират закона, който е против хармонията на християнската вяра.
На прес-конференция Митрополитът каза: «Ако отмените закона, ще приемем, че все едно нищо не е било, но ако не го направите, ние няма да оставим нещата така.
Помнете, че живете в страна, с 95 процента вярващи, и когато приемате такива закони, вие подгазвате законите, по които живеем ние».


ИЗВОДИ

Какво ни дава Молдовският опит? Какъв урок можем да извлечем?

Трябва да признаем, че сега сме в състояние на отбрана...

Маховикът на Джендърната световна революция набира обороти, съкрушавайки и сривайки националните държави

Строи се «нов, прекрасен свят», където вече няма да има мъже и жени, а само същества (духовни изроди), нарречени «джендъри».

Тези изкуствени мутанти вече завземат позиции в света, по всички закони на войната, а страните и народите им се съпротивляват, според силите си, които се основават, не на пари и пушки, а само на основите на вярата и духовността.

Малката Молдава не поразява с мощна икономика и военен потенциал, но храбро и простодушно защитава самите основи на живота си. Свещениците й, като истински воини Христови, не се плашат от князете земни, разобличават ги и даже ги отлъюват от Църквата; при което, подкрепата на Московския Патриарх Кирил, оказана на молдовската Църква, също е мощен ресурс.
Но главния урок, който научаваме, е нуждата от личен избор на всеки, да стои зад истината, зоркост на сърцето, да вижда опасността, активни усилия и готовност за дела.

Людмила Рябиченко

Изказване на молдовското духовенство на прес-конференция по повод отказа на депутатите, на 23 май 2013 г. Да приемат закон «за антидискриминация» и отлъчеване на политиците от Църквата (на руски – 1мин. 36 сек)

Источник: communitarian.ru http://www.inform-relig.ru/publication/detail.php?ID=5996

 

Превод, Григор Симов, от:
http://www.logoslovo.ru/forum/all_122/topic_7441/




Гласувай:
10



1. borjanmljakov - Айдеее, гришата па изпраще.
20.02.2014 14:29
.
цитирай
2. sashoid - Защо го четеш бе сатана?
20.02.2014 14:59
Защо го четеш бе сатана?
цитирай
3. dimat - Много пъти съм изтъквал,
21.02.2014 12:02
..че не са ни виновни евреите.Не че не са изроди,но ние не можем да очакваме от тях да бъдат други.Просто,това е тяхната същност,която не може да се промени с нищо друго,освен с премахването им от лицето на Земята,или,най-малкото ,изселването им и изолиране на някой остров(Това за Мадагаскар е било добър замисъл,но е трябвало да започнат от Ротшилд,Рокфелер и така,нататък,до последния евреин).

ГОЛЯМАТА ВИНА,ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ Е НАШАТА,НА "ГОИТЕ",ЗАЩОТО НИЕ СЕ ДЪРЖИМ СПРЯМО ТЯХ ТОЧНО,КАТО ТОВА,КОЕТО НИ СМЯТАТ - "ГОВЕДА".
ДОКАТО НЕ ПРОУМЕЕМ ТОВА,ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА СИ ПРАВЯТ,КАКВОТО СИ ИСКАТ С НАС,А НАШИЯТ "ОТГОВОР",ЩЕ СИ ОСТАНЕ СЪЩИЯ ПЪРВОСИГНАЛЕН,КАКТО ДОСЕГА.

Реално погледнато,огромната част, от гойското стадо,продължава да стои в неведение относно "богоизбрания народ" и продължава да лее реки от сълзи,за "нещастните и онеправдани",евреи,малтретирани от цял свят,защото били най-умните,най-богатите и всичко "най".

За голямо съжаление,колкото и да се пише и се показва истинската същност на евреите,"прогледналите" си остават една малка част от стадото,наречено,"народи".И това е не само у нас,а доколкото се вижда и в световен мащаб.Това се вижда от безропотното приемане на всякакви извращения от гоите,"спуснати" им ,чрез "техните" правителства.

Поне за мен, положението вече е неспасяемо.Световното стадо бавно ,но сигурно върви към гибелта си.Дано не съм прав.Дано!
цитирай
4. danailvdimitrov - Молдова, а също Грузия и частично Русия
21.02.2014 12:32
показват ,че това ( за гоите) не е така.

Единствени православните народи са тези които не с"следват" извращенията и наредбите на световното еврейство.
Доколкото им позволяват силите разбира се . За съжаление България,Румъния и Гърция, а виждаме такъв процес и в Украйна все повече губят православния си характер като държави. И това няма как да не се отрази върху живота им.

ПП. И е хубаво да се използва точния термин за еврейте, а той е "богоотхвърления народ"!
цитирай
5. dimat - Ако си забелязал,написал съм "богоизбрания народ".
21.02.2014 15:25
Нещо да ти говорят кавичките?Защото,така се възприемат евреите,НО...НЕ САМО ТЕ.
Понеже разбирам,че си ревностен християнин и като такъв си чел Библията(аз съм чел малко,колкото да разбера какъв "идеологически",бълвоч е),там за всички е посочено, от еврейския бог,който се превърна и в Бог за християните,че евреите са богоизбран народ.Не съм го измислил аз.Това се чете и се набива в главите на всички християни,особено,на ревностните.
Що се отнася до Молдова,тя ,за голямо съжаление е капка в океана,в който океан се дави и лашканата насам-натам,като муха без глава,България,заедно с другите православни страни.В голяма степен и "бастионът на православието",Русия.
цитирай
6. danailvdimitrov - правилно казваш че си чел "малко"
21.02.2014 16:57
dimat написа:
Нещо да ти говорят кавичките?Защото,така се възприемат евреите,НО...НЕ САМО ТЕ.
Понеже разбирам,че си ревностен християнин и като такъв си чел Библията(аз съм чел малко,колкото да разбера какъв "идеологически",бълвоч е),там за всички е посочено, от еврейския бог,който се превърна и в Бог за християните,че евреите са богоизбран народ.Не съм го измислил аз.Това се чете и се набива в главите на всички християни,особено,на ревностните.
Що се отнася до Молдова,тя ,за голямо съжаление е капка в океана,в който океан се дави и лашканата насам-натам,като муха без глава,България,заедно с другите православни страни.В голяма степен и "бастионът на православието",Русия.



Затова и толкова си разбрал.

(Иначе щеше да знаеш,че има Стар и Нов Завет, както и какво това означава)
цитирай
7. danailvdimitrov - уточнение
21.02.2014 17:00
в кавички се поставят :
1.цитати
2.термини
3.думи които са ползвани иронично по смисъл(т.е.с обратно значение)

В случая ти ползваш термин, както казваш също така"идеологически" бълвоч
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315136
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031