Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2014 22:43 - Скритите двигатели на украинския бунт са еврейските олигарси. Кирилл Мямлин
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10068 Коментари: 14 Гласове:
10

Последна промяна: 21.02.2014 22:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Еврейските олигарси, наети от господарите им за ограбване на Украйна, старателно изпълняват и всичкте им други заповеди. Те също са роби, но работата им е добре платена... Корените на украинската опозиция са еврейски. Триглавото ръководство на „евромайдана“ е еврейско.

  • Баба на боксьора В. Кличко, е Тамара Ефимовна Етинзон;

  • бабата на депутата О. Тягнибок, е – Фротман;

  • майката на депутата Арсени Яценюк, е – Бакай – наследник на тълкувателя на Талмуда, равина Бакаи;

  • на намиращата се в затвора за кражба, Тимошенко, дядо и е Абрам Капителман.

Затова и в Тел Авив, около посолството на Украйна бе проведена демонстрация на евреи, в подкрепа на „евреомайдана“. Участниците скандирали «Израил е за победа на Майдана!», «Долу диктатрата!» и «Слава на героите на Майдана!».

А «Юдейското национално движение Ерец-израил» официално счита, че «Поддържката на Майдана е крачка към възраждане на ционизма».


 

Но нас ни интересуват, не толкова «еврейските баби на вождовете», а кой финансира този «триглав дракон»:

.................................

Украинският политолог от еврейски произход Лев Вершинин обръща внимание, че организацята на майдана и «информационното му прикритие» осъществяват множество «профессионални евреи»...

Множество евреи, – от равяващия либерали лозунги, теоретик Лев Рубинштейна, до циничния практик Йосиф Зиселс (глава на Ваад и Ционистката организаця на Украйна, личнен приятел на екс.президента Юшченко), «много години обслужващ ориентирания към САЩ еврейски сектор на украинския Олигархат, – се занимават със защита на отгледаните от тях неонацисти, от обвинения в антисемитизъм». Освен това, мрежата на израелските спецслужби се опира на ционистката организация «Сохнут» (Еврейско агентство за Израел), мрежата училища «Хабад-Любавич», Американския еврейски разпределителен комитет «Джойнт» и др. Ние знаем, че освен това И. Зиселс тясно контактуваше с генерал-лейтенанта от спецслужбите на Украйна Александър Скипалски (бивш началник на Главното управление на военното разузнаване на Министерството на Отбраната на Украйна, и т.н.

..............................

Сега украино-ционисът Зиселс, усърдно създава «еврейска защита» за неонацистския сектор на «евромайдана». Не слизайки от трибуната, еврейските пиар-ци доказват на световната еврейска общественост, че няма повод за паника, - явно, защото всичко се върши в техен интерес.

Освен самия Зиселс, усилия полага и групата «еврейски общественици». «Не вярвайте в легендата за бандеровците» умолява обезпокоените израелтяни и американци, Леонид Финберг, «директор на Центъра Юдаика» към Киево-Могилянската академия, създанден с дарения от САЩ и «пожертвования» от олигархическия разсадник на радикалния украински национализъм.

Идеологически близкия до неонацизма израелски журналист Шимон Бриман излиза със серия материали за «здравия и уравновесен политик Олег Тягнибок». Живеещият в Киев, гражданин на САЩ, Марк Остромогилски «точно и конкретно се занимава с координацията на действията на екстремистите от т.н. "Десен сектор"».

Лев Вершинин пише, че група еврейски политтехнолози още преди началото на силовото противопоставяне започна истерична кампания за дискредитация на «Беркут», която уж изцяло се състояла от «антисемити» (А всъщност, навсякъде и особено в еврейска Украйна, специалните служби и щурмовите отряди се командват от евреи! Г.С.). Ерейските пропагандатори внушават, че „Беркут“ са готови да бият всички, и зоват: «защитете горките евреи от страшния "Беркут"», «само Самотбраната на Майдана сможе да спаси еврейската общност»

 

Извадки от:

http://zahariada.blog.bg/politika/2014/02/21/evrei-dvigateliat-na-quot-ukrainski-bunt-quot.1240989

Превод, Григор Симов

image




Гласувай:
13



1. pesho - Няколко месеца слушаме и четем по ...
21.02.2014 23:01
Няколко месеца слушаме и четем по нашите медии как едни мирни хота на Майдана искат европейско бъдеще за Украйна.Оказва се че тези „мирни демонстранти са оикновенни платени идиоти,а Кличко останалите опозиционери обикновенни фашисти.За това което сториха рано или късно ще си понесат последствията,а нашите платени „медии„е хубаво малко да се осъзнаят.
цитирай
2. fascindoo - Сергей Кириченко, бывш начальник генерального штаба!
22.02.2014 14:00
Ген. Сергей Кириченко обяснява това най-добре:
«Евреи ведут геноцид славян, провоцируют кризис, грабят простой народ, распространяют гомосексуализм и наркотики»
...

«Израиль обречен — в нем есть неплохие люди, но руководят им преступники»,

— в частности, заявил политик.

«Евреи резко «ворвались» в политику и экономику Украины, начиная еще с первой половины 90-х годов. Это и правительство во главе с Ефимом Звягильским, это и народные депутаты Украины — евреи, которых сегодня насчитывается больше половины от состава парламента Украины. Это и первый и второй зятья президента Л. Кучмы (Франчук, Пинчук), это и его советники (А. Волков, Д. Табачник и др.). Это и олигархи Черновецкий, Жеваго, Коломойский, Суркис, Медведчук, Фельдман, Порошенко, Боголюбов, Тимошенко, Фирташ, Тарута, Ярославский, Пинчук, Гайдук и др. Список очень длинный. Они все – евреи! Еще есть местная региональная власть и свои местечковые олигархи-евреи, контролирующие своими капиталами власть и сами участвующие во власти»,
— сказал он в интервью изданию.

Еврейская община устроила перед входом в здание суда импровизированный «концлагерь». 24 февраля 2011 у здания херсонского Дома правосудия собрались люди в концлагерных робах с желтыми шестиконечными звездами на груди.

Инициатором пикета стала еврейская община Херсона, о чем порталу IzRus сообщил духовный наставник общины раввин-израильтянин Йосеф-Ицхак Вольф. Раввин также отметил, что публикации портала IzRus об антисемитских проявлениях в Херсоне сыграли заметную роль в привлечении Кириченко к судебной ответственности. После публикаций, посольство Израиля в Киеве направило в 2009 году официальный запрос в милицию Херсона с выражением обеспокоенности в связи с антисемитскими высказываниями


(Сергей Кириченко — народный депутат Украины 2-го и 3-го созывов, Заслуженный юрист Украины, лидер профсоюза «Народный контроль», депутат Херсонского городского совета и генерал армии)
цитирай
3. ok3223 - Тепърва се почва ...
22.02.2014 14:26
Ще се види и кой кой е бил, и е.
Русия е Малоруския народ имат последната дума ...
Случилото се е само увод, ТРАГЕДИЯТА ПОЧВА ТЕПЪРВА.
цитирай
4. dohodat - haha
22.02.2014 15:19
не може да им се хване края :)

www.dohodat.com
цитирай
5. danailvdimitrov - От времето на Хазарския каганат та до днес там върлува банда ешкеназита
22.02.2014 16:15
Те непрекъснато се стремят да унищожат Киевска Рус(бивша Велика България,днешна Украйна) но все не им се удава.

Това не значи че са се отказали.
цитирай
6. josarian - ВИЕ, СЛУЧАЙНО ДА НЕ БИ ДА СТЕ ФАШИСТИ? ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ?
22.02.2014 16:53
ПО ВСИЧКО СИ ЛИЧИ, ЧЕ Е ТАКА!
цитирай
7. tera - Докато вие тук си ръсите глупостите за бабите и дедовците,
22.02.2014 19:08
хората там загиват!
Мислите ли, че много им пука заради идиотските ви тълкувания?
Това е тяхната страна и техният избор.
Всичко останало са глупости.


цитирай
8. milady - ре 7 ...баба тера...да изчезне ..от тук !!
22.02.2014 19:20
МНогоо си кисела днес,а....
скрита Лимонке !!
вЪН От блог.бг ,...ТРол !!
цитирай
9. zarenkow - Не те ли срам мръсник гнусен,
22.02.2014 19:48
и тук ли където са обрани и убити до шушка са виновни американците смрадливец долен. И тук ли, когато рано или късно, когато настоящите олигарси както Янукувич ще си демонтират златните тоалетни, ще са виновни Американците, червена подлого. Проклет да си.
цитирай
10. kakvonovo - гледам ...
22.02.2014 21:56
Григоре, даже и еврейски фенове си имаш. НАправо ти завиждам. Ако украинците знаеха какво ще става щяха да се борят по-активно.

Трябва да знаят, че няма да има прошка - президент (там са двама викторовци и двама леонидовци), министър председател, мин. на вътрешните работи, на войната и на външните работи винаги са били и ще бъдат от еврейската кохорта, както в Украина така и у нас и в цяла европа!

Който не разбира ще живее все по-лошо! Ако не се противопоставяме ще ни изтрепят бързо. Много онагляха! Ама много!

цитирай
11. vmir - Явно си бил от "борците" тип "Пуси Райът",
22.02.2014 22:19
които унищожиха папетник на жертвите на комунизма. А ние се чудим защо при толкова много "борци" сме на опашката по почти всичко... Отрано сте се погрижили за прехода.
цитирай
12. borjanmljakov - гришата просто е спяща клетка на кпсс.
22.02.2014 22:35
Няма кво да му се сърдим, човекът си е боклук.
цитирай
13. demograph - Григоре, Григоре...ето ти извора, който цитираш..."комунитарни новости".русия
22.02.2014 23:25
http://communitarian.ru/novosti/sng-i-sssr/sionistskiy_soderzhanec_tyagnibok_otrabatyvaet_svoyu_gorbushku_02012014/
Ако и си го вярваш това, работата е зле...
цитирай
14. grigorsimov - на demograph
23.02.2014 12:55
Кой, според тебе, от украинските олигарси и политици не е евреин?
Но и от "българските", вкл. - твоя президент? (Разбира се, проблема не е, че са евреи, но че са крипто-евреи – слуги на световното юдосатанинско масонство)

Но да погледнем от по лесната или по-ясната страна: На кои велики западни държави, главна цел на външната им политика е - защитата на хомосексуалистите?
И веднага да ти отговоря – на САЩ и на ЕС!?
Не че в Русия управниците не са евреи - юдосатанисти, както е навсякъде по света, вкл. комунистически Китай, но "тук" на изток, малко по трудно минават тези плитки измами и затова управниците, за сега, се преструват на моралисти. Но и да се преструват, поне за сега са на страната на морала, и на здравия разум.

Но глобалистката сатанинска програма за електронни документи, за Универсална Електронна Карта, и за скорошно чипизиране (имплантиране на наночип за универсална идентификация и за тотален, дистанционен - физически и психо контрол) се внедрява - на пълни обороти, и в Русия, и в Украйна, и у нас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312417
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031