Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2014 11:33 - В Русия вече пробно имплантират наночипове. Потресаващ разказ на очевидец + свойствата на чипа! Автор: emilnovev, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5161 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ПИСМО ДО РЕДАКЦИЯТА. Здравейте, пиша ви в състояние на крайно отчаяние. 
Компютърен специалист съм, с 20 годишен стаж. През целия си живот бях учител в..., Амурска област.  Може би, че сме доста изолирани, в местната болница започнаха да стават странни неща. Преди около месец в селището се появиха група добре облечени хора, със скъпи коли, представящи се за лекари. Некои от тях са китайци, неразбиращи изобщо руски.

Миналата седмица с нотбуците им се случи някакъв проблем, и понеже тук няма много специалисти, извикаха мен, да ги оправя. При прочистването на файловете видях множество документи на руски и китайски, с разни схеми и ръководства за използване на имплантируеми чипове, заедно с прилежащата апаратура. 

Видях как обзавеждат един от болничните кабинети, точно с такава апаратура. Всичко това ме накара да повиша вниманието си. Те провеждат в нашата страна мръсните си експерименти!!! Даже не ми се вярва, че всичко това, което четех, се случва.  Обрърнах се към милицията (полицията), но ме заплашиха да мълча. На втория ден ми спряха водата и тока. И същия ден, изплашен, се качих на автобуса и заминах. Сега съм във Владивосток, при приятел и чакам влака. 

Аз съм вярващ, но в църква ходя рядко. Един приятел ми спомена за вашия сайт, и аз от време на време го посещавам. Следя вашите публикации, четох много, научих доста неща, и сега, объркан, реших да се обърна към вас. А и виждайки какво става в Украйна, си помислих, че там може и да действа подобна система. 

Ето, изпращам ви документ, на който попаднах при прочистването на файловата система, и той е единствения, който успях да запиша, понеже започнаха да ме следят, докато работех. Публикувайте го, нека знае народа! Може да помогне да се отворят очите на хората, какво ни готвят. 

Пиша набързо. След час заминавам за друг град, при роднини. Надявам се да успея да стигна до тях. Не ми се ще да напускам страната, нали все пак е родина. 

С вяра в Бога и в Русия! 
Раб Божий Борис (пълните му данни са скрити в сайта ни) 

 

................

 

И кратък превод на документа, показан по-долу:

 

СИСТЕМА ЗА ДИСТАНЦИОНЕН КОНТРОЛ

СЪС ИМПЛАНТИРУЕМИ НАНОЧИПОВЕ – BS/WS-2

 

Дадената система за дистанционен контрол е предназначена за използване с най-новите наночипове BS/WS-2, 
разработени от водещия китайски производител Еlektrikal PoWer, на основата на отлично проявилите се при тестовете RFID.

Командният пулт поддържа различни типове команди. Предлагаме ви, като технически сътрудници на нашата организация, да се запознаете с най-важните от тях.
Моля обърнете се към Главния Щаб на Приамурския Приорат за подробни инструкции (30 страници) за управление на субектите.

 

КОМАНДИ:

 

Власт: с включване на системата за управление, субектът преминава под пълния контрол на техническия работник.

 

Default: аварийно изключване на системата за поддържане на живота.

 

Обратно: субектът се връща в началния стадий на управление.

 

Ъгъл: привеждане на субекта в състояние на подтиснатост.

 

Повторение: повтаряне на последното регистрирано от чипа, действие.

 

Език: Смяна на езика на мислене, за последваща промяна на личността. Да се използва само с писмено разрешение на местния Приор. (виж правилата на стр. 18)

 

Нем: субектът губи възможност за вербално общуване.

 

 

 


image

image

 

статията е взета от LogoSlovo.ru


 




Гласувай:
7



1. dimat - Човек го побиват тръпки,когато чете.
22.02.2014 15:00
За голямо съжаление,народа не просто спи,той е умрял.Имам чувството,че утре сам ще се втурне да се чипира,стига да му представят тази гадост,като някаква невероятна мода,или, че така ще се лекуват всички болести.
Колкото и пъти да съм се опитвал да започна разговор в тази посока,съм срещал не просто неверие и обвинение в това,че си внушавам глупости,но и се чувства някакво отдръпване от мен,като от чумав.При това,тази реакция въобще не зависи от образователното ниво ,да не говорим,за партийни пристрастия.
цитирай
2. truthful - До dimat
22.02.2014 18:33
Няма какво да се учудваш за "срещането на недоверие" и "обвиняването, че си си внушавал ил внушаваш глупости" при толкова много ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ - тролове, които си личат кои са. Тяхната задача е ДА ОПРОВЕРГАВАТ ИСТИНАТА, да я манипулират, да я правят НЕВАЛИДНА ПО-ВСЯКАКЪВ НАЧИН. Само че трябва да знаят, че това е за тяхна сметка. Сега пишат лъжи, манипулират, мажат, лъжат въпреки това, че ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС, кривят си съзнанието и съвеста, но по-късно ще им бъде потърсена сметка, такава каквато те не знаят, че има. Не мога да си представя такъв човек с какъв акъл прави тези работи и да лъже собствената си съвест. Тук в блог.бг те ясво се виждат и няма нужда да ги посочваме - ТЕ СЕ ПОЗНАВАТ ПО НАЧИНА НА БЕЗМИСЛЕНОТО ИМ ПИСАНЕ, КОЕТО ПОНЯКОГА ГРАНИЧИ С ЛУДОСТ, защото те няма какво да кажат реално в защита на "несвоите античовешки идеи", които едни други луди са замислили за човечеството. Не казвам истината?!? ще кажат те! Да, но нета не е само да гледате тъпи клипове и порно. Нещата могат да се ПРОВЕРЯТ и който НЕ ГО МЪРЗИ - ПРОВЕРЯВА КАЗАНОТО. Проверява и разбира, че го лъжат и манипулират. Толкова е просто и ясно.
цитирай
3. alibababg - Не можеш да събудиш някой, който се прави че спи.
27.02.2014 19:46
Свестните навсякъде считат за луди, глупецът вредом всеки почита… Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313268
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031