Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2014 22:01 - Финландски наблюдател в Крим залови западни журналисти провокатори http://www.blitz.bg, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3001 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Йохан Бекман разкри какво означава използването на "мека сила" в пропагандния натиск срещу референдума 16 март 2014  Симферопол, Крим
 
image
Още по темата
Испански депутат и наблюдател на референдума в Крим попиля западната пропаганда

image
 

Вижте черно-бялата визия за референдума в Крим  69 5465
Някои западни журналисти извършват провокации по време на референдума в Крим, оказвайки открит психологически натиск върху членовете на избирателните секции. Това твърди пред РИА Новости международният наблюдател от Финландия Йохан Бекман. "Тук има много западни журналисти, но за съжаление те използват много хитра "мека сила" против референдума. Някои от тях оказват психологически натиск върху служителите в избирателните участъци. Не е изключено това да е спецоперация. Те например поставят на представителите на избирателните комисии странни въпроси",  казва той.

Според Бекман западните страни, известни с отрицателното си отношение към референдума, са изпратили тук журналисти, които с всички сили се стараят да го провалят. "Те например, разпространяват информации, че урните са прозрачни и това уж нарушавало тайната на гласуването. Но това не е нарушение - точно обратното, то е доказателство, че всичко се прави открито", обяснява наблюдателят.

Бекман е уверен, че всички западни средства за масова информация отразяват неправилно и лъжливо събитията в Крим. Той дава пример с негов земляк - финландски журналист, който грубо нападнал с въпроси девойка от избирателната комисия в Бахчисарай, която внимателно следяла в урните да не се поставят никакви други материали освен бюлетините за гласуването. 

"Този журналист започна да я разпитва: "Кой те вербова за тази работа? Доброволно ли работиш? Заставиха ли те?". И когато тя отказа да отговаря на въпросите, той направи абсолютно лъжлив извод, че тя е наплашена и се страхува да каже дали работи доброволно. Това просто е провокация", коментира Бекман.

Наблюдателят подчертава, че това поведение на западните журналисти е неправилно и то всъщност представлява психологически натиск върху хората, отговарящи за правилното провеждане на референдума.

"Сега в западната преса цари пълна русофобска истерия - те пишат, че навсякъде има руски войски и цари напрежение, но тук няма никакви военни.  Аз като международен наблюдател трябва да кажа, че всичко протича в рамките на международното право, в рамките на конституцията на Украйна, в рамките на конституцията на Крим. Избирателите гласуват активно, атмосферата е добра и спокойна", изтъква Бекман, пред РИА Новости.



Гласувай:
5



1. lubomir33 - Когато руският ботуш стъпи и във Финландия
17.03.2014 09:30
Друга песен ще запее:)
цитирай
2. grigorsimov - Е, поне, ние сем щастливи, под мекия чехъл на Евро-содома
17.03.2014 11:01
Не че в Русия е много по-различно, - и там господарува същият "княз", макар и, за сега, донякъде да прикрива козината и нрава си.
Но разлика има, и то не маловажна...
Публикувал съм и аз едно стихче за новите времена в Русия, с красноречивото заглавие:
"Имало е и по-лоши времена, но по-подли не е имало...!"

"Западът, обаче, решително ги надминава, с безцеремонното натрапване на педерастията,със законовото отхвърляне, не само на семейството, но и на мъжа и жената, майката и бащата. И там вече няма баща и майка, а родител 1 и родител 2, без въобще да се пояснява, кой между тях е баща, а кой - майка.
А за отношението към уж традиционната християнска вяра и култура на Европа, да не говорим. В Еврео-Европа, а и в САЩ, не само в училищата, но и на улицата и в магазините е забранено да се честитят християнските празници, и да се поставят традиционните украси, като "Честита Коледа" или "Великден", защото уж така се обиждали другите религии, - а традиционната, не само
се обижда, но фактически е забранена, по волята на юдомасонството. Или както у нас след девети септември, на въпросите - "защо правите или искате това, или онова? – "За кеф на О-Фе-то" – отговаряли комунистите - евреи!


цитирай
3. bogomil - Относно постинга
18.03.2014 11:02
Напълно съм съгласен и убеден в това което вършат Великите сили на запад, в своята пропагандна война насочена срещу Русия! Всичко става все по прозрачно , но Великите сили неизбежно ще се препънат в егоиизтичните си интереси водещи ги към въображаемото световно господство!

с поздраv, уважение и най-добри пожелсания

www.bogomil.blog.bg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28356685
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930