Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2014 00:50 - ЕВРЕЙСКАТА ОКУПАЦИЯ на Германия след ВСВ от американските войски продължава и до днес. брат Натанаил Капнер, американски евреин
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5806 Коментари: 0 Гласове:
13

Последна промяна: 06.04.2014 00:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В момента има 21 американски военни бази в окупираната Германия. Еврейката Ангела Меркел, секретар на комсомола в ГДР, а сега - канцлер на управляваната от евреите Федерална Република Германия, се преструва, че поддържа "Германска независима линия" ... а напоследък... заплашва със санкции Русия.

image

By Brother Nathanael Kapner March 25, 2014 ©

image image


image


Tелевизията Jews News 1″ на украинския олигарх – евреин Игор Коломойски убедително доказа, че Меркел казва само това, което нейните господарите – евреите, й диктуват.

Истината е, че Германия не е независима държава, а е под чужда власт.

Доказателство за това е, че оспорването на еврейската версия на историята, е незаконно и се наказва със затвор.
(Когото нямаш право да критикуваш, от мего си окупиран, и той е висшата власт!)

Друго доказателство е, че референдумите за самоопределение в Холандия и Ирландия бяха блокирани, и хората бяха принудени да гласуват отново, след нежелния за евреите резултат.

И холандският, и ирландският народи са против членството в ЕС, което означава, че отворените граници ги натрапват евреите - контролиращи централната банка.

С отричането правото на самоопределение на холандците и ирландците, евреите налагат колективно съзнание проникнато от отровната атмосфера на Юдейската окупация.

Защо бе позволен на Швейцария референдумът за ограничаване на имиграция?

– З
ащото Швейцария е "неутрална" страна и по този начин (в по-голяма степен, отколкото останалата част на Европа) се имунизира срещу тоталния еврейски контрол.


image

 

WAR FOR THE JEWS


Резултатът от Втората световна война е - интензивно еврейско управление на окупираната Германия, и това беше Голяма награда за еврейството.

Освен това, не може да се каже, че окупацията е в следствие на примирие, като окупираният Райнланд след Първата световна война, понеже между съюзниците и Германия все още не е подписан "мирен договор", който официално да сложи край на войната.

"1990 година, окончателно уреждане на Германия" не бе нито "капитулация", нито "прекратяване на огъня", но само "уреждане", с цел да се определят нови граници след обединението на Източна и Западна Германия.

В действителност, няма друга "окупация" в съвременната история, на която да може да се оприличи сценарият с Германия, след ВСВ. Единственото състоятелно определение за тежкото положение на Германия е, че тя е окупирана от империята.

Правният статут на окупирана Германия, (като посочва д-р JL Kunz, в трактата си "Статутът на окупирана Германия според международното право е Правна Дилема") изцяло зависи от решаването на един предварителен въпрос: Дали Германия е престанала, или не е престанала, да съществува като суверенна държава.

Мнозина твърдят, че Германия наистина е престанала да съществува като суверенна държава, в края на войната, въз основа на "debellatio" ..., който в случая на Германия определя, че същата е била "завладяна", но не е анексирана.

image PRISONERS OF JUDENGEIST
Затворници на JUDENGEIST

"Завладяната" теория е била използвана като прикритие и правно основание за наказателно преследване на немските "военни престъпници" на Нюрнбергския процес.

Но тази "debellatio" идея е била отхвърлена от мнозинството германски и международни юристи, и от много решения на швейцарски, австрийски и германски съдилища.

От страна на германските учени има политическо желание да се докаже, че Германия, независимо от събитията от 1945 г., не е престанала да съществува като суверенна държава.

Но Интернационалното Еврейство, което контролира окупацията на Германия, никога няма да позволи това политическо желание да получи признание, тъй като би могло да накърни тяхната текуща свърх измама с репарациите, основаващи се на Холокоста.

Заключението е, че Втората световна война никога не е приключвала законно, и мирен договор не е подписан някога, Германия не разполага с конституция, и Германия все още е окупирана територия.

И предвид статута й, на "окупиран", Германия си остава заложник на тиранията на Световно Еврейство.



Превод, Григор Симов, от сайт:
http://www.realjewnews.com/?p=919



image


Welcome To "REAL JEW NEWS!"

My Name Is Brother Nathanael Kapner
I"m A "Street Evangelist"

I Grew Up As A Jew
I"m Now An Orthodox Christian

I Wish To Warn How Jewry
Is Destroying Christianity Throughout The World

So Click Away For Text And Pics!
Contact Me @ BrotherNathanaelFoundation [at] yahoo.com
Or @ bronathanael [at] yahoo.com

image



 




Гласувай:
14



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28374939
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930