Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2014 22:46 - Хилядолетният глобален надюдейски предиктор: Обрязаното племе, екскурзовода Мойсей, Исус, християнската религия, биороботите, и "антисемитизма"
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 3514 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


1---Хиляди години преди така нареченият Христос е съществувала легендата за Хорус от Египет. Той е бил роден от девицата Исис-Мери на 25 декември в пещера, като неговото раждане е било оповестено от звезда на Изток и е било посрещнато от трима мъдреци. Хорус след това е правил чудеса, пропъждал е демони и е възкресил Ев Азарус (Озарис) от мъртвите. Хорус е могъл да върви върху водата. Бил е разпънат между двама крадци, погребан е за три дни в един гроб, след което е възкръснал. Той бил асоцииран с риба, агне и лъв.

2---Извън текстовете на Новия Завет никъде няма нищо писано за съществуването на Исус. Едно споменаване в работите на "еврейския" историк Йосиф (Josephus) е очевидно по-късна отчаяна добавка направена от свещеничеството, за да даде "потвърждение" на измишльотините им, които им осигуряват съществуването. Известно е, че повече от 40 хронисти са отбелязвали събитията Израел/Палестина по времето, когато се твърди, че е живял "Исус" и нито един от тях не го споменава. Платон, който е живял "по времето на Исус" и е писал история на юдеите, която покрива целия този период. Филон живял в или наблизо до Ерусалим по времето, когато се твърди, че е бил роден Исус от непорочно зачатие, и където по-късно влязъл триумфално в Ерусалим на магаре, бил разпънат на кръст и след това възкръснал. За същия този период, за който се твърди, че цар Ирод бил избил всички невръстни деца, за да убие "спасителя". Какво казва Филон за всички тези събития? Нищо, една кръгла нула. Същото е и с римските летописи и в писанията на всички живели по това време автори. Има едно просто обяснение на този факт: тези събития никога не са се случвали, защото Исус не е живял. Думата "Христос" идва от гръцки "christos", което просто означава "помазан". Помазване се извършвало с мас от крокодил, с менструална кръв и Бог знае още с какво. Този израз бил използван за всеки еврейски цар или свещеник и би могъл да бъде използван за всеки, който е бил помазан. Вавилонският Тамуз бил наричан Христос или свещен цар и подобен термин се е прилагал за всички пред-Христови подобни на "Исус" фигури. Думата "Исус" освен това се явява в превода на гръцки, и ако той е съществувал, което не е вярно, истинското му име със сигурност не е било Исус.

3---Възприемайки тактиката на християнската религия, евреите натрупаха богатство чрез лихварство. В течение на много поколения бе оформен в тях дезинтегриран биоробот, който се управлява дистанционно от единен център, благодарение на неговата нарушена психика.

Биороботът не може да действа самостоятелно. На него му е необходима програма.

Такава програма на обрязаното племе беше дадена по време на синайския му туристически поход под ръководството на египетския екскурзовод Мойсей. Тази програма беше заложена в паметта на биоробота, който след проникването в телата на другите народи я изпълнява в течение на столетия. А равините - пастири с бича на юдеизма пасат колективния биоробот, носещ в себе си програмата за постигането на световно господство. Но пастирите също не са свободни. Те винаги са имали господар.

 

4---Ако отново се обърнем към свещената книга ще видим, че от всичките равни 12 колена на израелитяните едно е по-равно от другите - левитите. Именно те са допуснати до върхушката и могат да тълкуват "свещените писания".

Историческите факти доказват, че древноегипетските жреци са успели да осъществят описаните по-горе планове, трансформирайки левитите в течение на столетия в цяла система, наричана Глобален надюдейски предиктор. В тази система, на върха, са съвременните левити, под формата на световното окултно правителство. По-долу са равините - идеологическото управление, а още по-ниско световното еврейство, биороботите като сляпо оръдие на своите господари. Етническият произход при тях се определя по майчина линия. Когато това оръдие престава да изпълнява своята роля или я изпълнява твърде открито и хората започват да разбират същността на ставащото, от него се избавят по пътя на изкуственото разпалване на антисемитизма и погромите.

 

5---Лошите биороботи са унищожавани чрез ръцете на възмутената тълпа. На Глобалния предиктор не му е жал да ги изтребва. При него е отработена технологията на отглеждането на нови още по-послушни биороботи, които още по-добре ще изпълняват поставените задачи. Що се касае до националностите, тук господарите правят подмяна на понятията. Маскират своята управленска периферия като еврейска националност и създават за нея жив щит от добри и порядъчни хора, в чийто паспорт е указано националността - евреин.

 

6---Вавилонците са наследили историите и митовете от Египет и Шумер, и сега вече те се проявявали в изопачена форма в текстове, които по-късно стават известни като Стария Завет. "Битие", "Изход", "Левити", "Числа" и "Второзаконие", които заедно образуват "еврейската" "Тора", са били написани от левитите, или под тяхо наблюдение, по време или след "пленничеството" им във Вавилон, когато левитите са обединили усилия с мрежата от вавилонското рептилско свещенство. И така имате шумерската история за цар Саргон, плуващ в реката в едно кошче от тръстика, преразказана от левитите за "Мойсей". И имате шумерския Един - "обиталището на боговете", което в историите на левитите се превръща в градината на Еден. "Битие" е редактирана версия на шумерски разкази и е пълна с символизъм за богинята. "Небесната манна", която уж водените от Мойсей евреи се предполага, че са получили от "Бог" или YHVH, всъщност представлява името на богинята Мана, която също както Ел, управлявала подземното царство. Римляните я знаели като Мана или Мания. Духовете на предците й били наричани "манес", както при грива на лъв (mane на англ.) и са били свързнаи с култа към змията, и за коня, свързан в амазонките или валкириите. От името Мана и Мания имаме думата "мания" за обозначаване на безумно поведение. Това е получено от обожествяването на богинята Луна, както в лунна лудост или лунатизъм. Мантра, санскритската дума за сътворяване на вибрации чрез произнасяне на думи или звуци, има същия корен. Ману е и името на индийската версия на Ной, който преживял потопа с помощта на Великата змия Васуки. В по-ранни времена Ману бил утробата на богинята.

Левитите, тези посветени във вавилонските мистерии, измислили цялата история за евреите, за да скрият истината и да създадат жестоко наложена структура на религиозен контрол. Равините продължават тази традиция и днес. Има още много по този въпрос в The Biggest Secret, където съм разяснил начинът по който в тези текстове е кодирано езотерично познание и защо повечето от хората, които днес наричаме "евреи" нямат никаква генетична връзка с Палестина или Израел. Те идват, както потвърждават еврейски източници, от хазарите - народ от южна Русия и Кавказките планини, които приели масово обръщането в юдаизъм през VIII в. Термините "еврейски" и "юдейски/староеврейски" се бъркат.

Някои от тези, които днес наричаме евреи имат връзка с староевреите от Средния Изток, но повечето нямат. Те идват от Кавказ. Не би трябвало да има значение откъде идват, това е само едно събирателно понятие, но ако на хорат им се поднася една измислица, те имат право да знаят. Много от “еврейското" познание идва също от египетските мистерии и оттам идва и староеврейския. Класическото "староеврейско" или "еврейско” име Коен идва от Каен - египатската дума за свещеник или принц, и между евреите и Египет и Вавилон има съществени връзки. В края ня краищата всички, които стават известни като "евреи" са дошли от шумерската империя, която е включвала земите, които сега наричаме Израел или Палестина. Те са изражение на същата империя и без съмнение духовенството на шумерите, египтяните, евреите и вавилонците, са били свързани със същата мрежа на кръвните линии, която отива назад във времето до Атлантида и Лемурия. Шумерското духовенство са били посредниците между народа и рептилските "богове" и също такива са били и другите свещеници.

Измислената история в "Изход" е била написана, за да бъде забулена истината за това, което наистина се е случило в Египет и в никакъв друг източник освен в левитските текстове, нито пък и от археологически находки, доказват, че изобщо някога се е състоял такъв "ексодус". Между 1967 и 1982 г. когато Израел окупира Синайската пустиня, започва масивно търсене на доказателства за 40 години, които се предполага, че евреите са живяли там. Какво намерили? Нищо. Поражението на египетската армия в Червено море не е описано в нито един исторически документ и това е абсурдно, ако такова нещо действително се е случило. Гръцкият историк Херодот (485-425 пр. Хр.) е пътувал и изследвал земите и историята на Египет и Близкия Изток и той никога не е чул каквото и да е за цар Соломон, масовото бягство на евреи от Египет или пък за това, че египетската армия е била издавена в Червено море. Нито пък гръцкият филисоф Платон. L.A. Waddell, владеещ перфектно санскрит, шумерки и египетски изследвал много детайлно цялата тази област. Той заключава: "Няма въобще никакви писмени сведения, нито пък древногръцки или римски източници, за съществуването на Авраам или който и да е от еврейските патриарси или пророци от Стария Завет, нито пък за Мойсей, Саул, Давид, Соломон или който и да е от еврейските царе, с изключение на двама или най-много трима от по-късните царе."

Нито пък има някакви твърдения за съществуването на горепосочените хора допреди левитите да са били заведени във Вавилон, където е замислен целият този заговор. Същата история за Авраам, който бил готов да жертва сина си, може да бъде срещната в Индия. По-ранни версии от типа за "Мойсей" се срещат в Близкия и Средния Изток и Средиземноморието под различни наименования. Във Вавилон казвали, че Бог дал на "Немо, законодателят" скрижалите със закона на върха на планината. След като левитите напуснали Вавилон те прекръстили Немо в "Мойсей". В Сирия има легенда за един човек на име Мизес, който извършил същите неща, които левитите приписват на Мойсей. Така както и шумерският цар Саргон, и Мизес бил открит да плува по реката в една кошница от тръстикови стебла. Мизес също разцепил водата с помощта на магически жезъл и той бил пазителят на закона, изсечен в камъка. Друг "Мойсей" бил египетският герой Ра-Харалдти, чиито предполагаем живот бил копиран от фалшификаторите на историята. "Десетте Божи заповеди", които се свързват с Мойсей, са копие на закони известни като Кодексът на Хамураби. Те са били написани поне 1000 години по-рано. Разбира се, Кодексът на Хамураби дошъл от… Вавилон!

 

7---Но щом се появи въпросът за разобличаването на задкулисието, Глобалният предиктор използва за сплашване на еврейството така наречения антисемитизъм, който е инструмент в ръцете на глобализаторите. Те работят със своите биороботи по метода на тоягата и моркова. Или ги хвалят като "богоизбрани", или ги подгонват към концлагерите с дебелата тояга. Та нали именно финансираният от световния ционизъм Хитлер прекъсна процеса на асимилирането на еврейската диаспора от местното население в Европа. Идеологът на ционизма Теодор Херцъл разбираше, че за да се запази през вековете тази "периферия" и да не се допусне до нейната асимилация е необходимо обстановка на постоянно нагнетяван страх от общия враг. Този постоянен враг е антисемитизмът, финансиран и отглеждан от идеолозите на ционизма. Антисемитизмът е скритото оръжие на ционизма.

 

1, 3, 4, 5 и 7 - по Красимир Иванджийски - Разхерметизирането, т.е. истината за великата лъжа и за "антисемитизма"

2 и 6 - по David Icke - Mind Programming, Brainwashing And Mass Hypnosis

 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473503
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!