Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2014 16:52 - ХРОНОЛОГИЯ НА ЕВРЕЙСКАТА ЕКСПАНЗИЯ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ http://alterinformation.wordpress.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4265 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как управлението на България получаваше инструкции от Тел-Авив и раздаваше българска земя на Израел като баница

image

Как звучи министър-председателят на една суверенна държава да „получи новите си инструкции от Тел Авив и Анкара“ ? Или президентът на държавата – Росен Плевнелиев да дарява българска земя на еврейски фирми? Когато Борисов дойде на власт първото му посещение беше именно в Израел – при неговите господари. В последствие масово беше разпродадена българска земя на еврейски компании. Вижте хронологията на еврейската експанзия в България, която Борисов и господарите му осъществиха. 

Външния министър на България – Николай Младенов е служил в Израелската армия и съвсем открито демонстрира привързаността си към Израел, която се отразява и на външната ни политика. Не отдавна той беше направил недопустими изказвания за един външен министър, с които се „слагаше“ на Израел и обяви Иран за „терористична държава“, която е „общ враг на България и Израел“. Никой не попита външния министър с какво аджеба Иран се е превърнал в наш враг? Отговора е прост – иранците са против ционизма, който господства и у нас.

Не веднъж най-висшите управници на държавата ходеха в купом на посещения в Израел, където на опашка получаваха инструкции и договаряха разни работи под носа на народа, държан както винаги в неведение. Резултатите обаче са красноречиви. Шефове на разузнаването, енергийни министри и прочее хора не знайно защо се мъкнеха пред кабинета на Нетаняху. Всъщност на всички е ясно какво правеха там – получаваха директни нареждания.

И когато Израел обяви, че Иран стои зад атентата на летището в Бургас 30 мин. след като той се случи на нас ни стана ясно, че инструктираните Борисов и Цветанов няма как да не обяват същото, както и стана след няколко месечно „разследване“, в което дори не се и установи самоличността на атентатора. С разпродаването на български земи и въвличането на България в геополитическите игри на Израел управлението на ГЕРБ показа ясно на чии интереси служи. Заглавията в пресата са повече от красноречиви…и притеснителни.

Израел вля разум на премиера 

 

actualno.com, 11.01.2010 г

 

„В рамките на тридневното посещение в Израел ще бъдат обсъдени въпроси, свързани със сигурността. Освен Борисов, вътрешният министър и вицепремиер Цветан Цветанов, в делегацията са още шефовете на ДАНС и Националната разузнавателна служба, както и депутати.

 

Борисов отказа да говори по темата „сигурност“. „На тази тема не се говори. Службите трябва да са внимателни, да работят”, каза потайно той.“

От тази информация разбираме, че шефовете на службите ще обсъждат в Израел националната сигурност. Същевременно Борисов отказва да говори пред нас по темата, защото за нея не се говорело. Разбира се няма нищо притеснително шефа на ДАНС, вътрешния министър, шефа на разузнаването и депутати да обсъждат в Израел тези въпроси…

 Министър (Росен Плевнелиев) предложи да дарим земя на инвеститори

12.06.2010 г. 

Това изказване е от времето, когато Плевнелиев беше министър на регионалното развитие. В него той твърди, че България трябва да продава 300 декъра земя за 1$ на чужди инвеститори. Дори според него това не е достатъчно, а България трябва да подарява земята на инвеститорите. Сиреч, да я дарява безвъзмездно на чуждите експлоататори, които в последните 4г. най-често са от Израел. Вместо държавата да ги разработи и да печели директно от тях, както всеки друг ресурс тя дава безвъзмездно за експлоатиране на чужди компании, които не носят печалба на държавата или народа, а само и единствено на себе си.

Израелски фирми инвестирали у нас 1 млрд. евро за 2 г.

 

10.03.2009 г.

Напук на кризата за 2 г. израелски фирми са инвестирали (официалния термин за икономическо заробване) 1млрд. евро., което прави 2млрд. лв. 

Израел купува наши ниви

 

5 юни, 2010г.

Земеделския министър на България – Мирослав Найденов се среща със земеделския министър на земеделието Шалом Симхон. Събитието е шокиращо. Българския министър предлага на израелския 3 млн. декъра българска земя !!! Найденов нарича директния подарък на земи за експлоатация „съвместен фонд с Израел“.

Правителствата на България и Израел заседават заедно в София

 

в. „Дневник”, 07.07.2011 г.

„Откриваме нови партньорства, нови съюзници на места, в които преди сме инвестирали прекалено малко време, енергия и ресурси„, каза Нетаняху по повод началото на обиколката му в Румъния и България, цитиран от „Ройтерс“. 

Чуйте какво каза пък масона Симон Перез, президент на Израел, който съвсем директно обявява, че Израел купува цели държави, в това число и Румъния:





Гласувай:
7



1. ravramov - Не само ГЕРБ,
23.04.2014 17:16
но и БСП, ДПС и останалите са марионетки на юдео-масонската олигархична върхушка.

Изключение прави само Атака!
цитирай
2. grigorsimov - Изключение прави само...
23.04.2014 19:15
Де да беше вярно, ама не е! Защото, едно са театралните пози, а съвсем друго са реалните дела, и - резултати!! Защото и националистическите партии, вкл. Атака, са съставени и ръководени от (крипто)евреи, в интерес, единствено на юдейството!
цитирай
3. fascindoo - Атака ли? Атака е само подклаждащият "опонент", а
24.04.2014 15:03
ravramov написа:
но и БСП, ДПС и останалите са марионетки на юдео-масонската олигархична върхушка.

Изключение прави само Атака!


Волен Сидеров е само един от тези - както пишеш - "марионетки на юдео-масонската олигархична върхушка"!
Добре обучен още преди 1989-та, на комуто бе казано през 2003/4-та:
- Идва твоя ред!!!
цитирай
4. ravramov - Моля аргументирайте това, което твърдите!
24.04.2014 16:51
Дайте доказателства, че Атака са "марионетки" на юдео-масоните?

Та възгледите, идеите и най-вече делата на Атака и въпросната олигархична върхушка са напълно противоположни.

Ако желаете, прочетете книгите на Волен Сидеров "Бумерангът на злото" и "Властта на мамона" - те са изобличение за юдео-масоните.
цитирай
5. veneti89 - Всички на съд !
24.04.2014 17:00
цитирай
6. debeloto - Дайте доказателства, че Атака са ...
24.04.2014 21:56
ravramov написа:
Дайте доказателства, че Атака са "марионетки" на юдео-масоните?

Та възгледите, идеите и най-вече делата на Атака и въпросната олигархична върхушка са напълно противоположни.

Ако желаете, прочетете книгите на Волен Сидеров "Бумерангът на злото" и "Властта на мамона" - те са изобличение за юдео-масоните.


Това, че Волен е преписал разни материали и ги е оформил в книга, не го прави изпълнител на идеите му, от които досега, се замисли, колко е реализирал? Начинът му на живот и поведението му не могат да бъдат пример за подражание, за какъвто той настояваше до преди време. Човек, потънал в охолство и лукс, защитаван за зулумите си, не може да бъде коректив.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311777
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031