Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2014 12:16 - Как се изобретяват американизирани антикомунисти? "Пунта Мара" или еврейска "хуцпа". Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3486 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 29.04.2014 12:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Както сме писали и преди, пак ще повторим, че Институт Отворено общество на Джордж Сорос се установява в България почти веднага след началото на прехода. Той се намира на върха на една огромна пирамида от стотици, дори хиляди НПО (неправителствени организации), които в голямата си част се раждат благодарение на него.

image


Всички тези НПО работят за донорите си по точно определени програми (дори така са наричани от тях), чрез които променят минало, култура, възпитание и бит, политика и развитие. Така създават в една голяма част от обществото ни българите про-САЩ, десните анти-комунисти, хората анти-Русия, русофоби, неолиберали, толерантните и т.н. Не е важна логиката в случая, не е важно нищо от миналото, не е важно мнението на другата голяма част от българското общество, важно то да бъде подчинено на интересите на САЩ, и точно за целта, същите тези финансирани НПО и хората работещи за донорите си зад океана пуснаха още в началото на прехода машината за избелване на миналото. Как по-добре да се извърши това? Разбира се чрез десетки документални филми:

image

image

 

Подчертаните на горната снимка са хора от така наречената про-западна мрежа. Всеки ги знае, можете да проверите и зависимостите им с така нападания от тях български „зловещ“ комунизъм. Горе също виждаме и ARD-България, немски канали дресират българи на анти-комунизъм?
Нека продължим, това е един уеб сайт показващ жертвите на комунизма в България, нещо ужасно, наистина, стотици и дори хиляди хора са записаните. Но гледайки ни спира погледа на показаните отдолу на страницата, така наречените спонсори, т.е. донорите, пак от същите:

image

 

 

Това е само един пример от стотиците уеб сайтове на про-западните и про-Вашингтон организации. Нека продължим с един друг уеб сайт, създаден директно от университета на Джордж Сорос в България – НБУ. Целта му е единствено, и само, да излага зловещия български комунизъм, ужасът на ужасите за всички българи. Всичко с цел да дресират обществото, че САЩ са нашите спасители, отървалите ни от пагубното ни минало. Напомняме, че предимно става въпрос за анти-комунизъм, забранено е да се говори от НПО за ужасите причинени на българите и страната ни от турците поробили ни в продължение на 500 години, дори те самите пропагандират толерантност, и че българите са длъжни да се извинят на турското малцинство за това, че българския комунизъм ги е измъчвал и тероризирал. Ето го този ани-комунистичен уеб сайт на НБУ:

image

 

 

Ето още един пример за про-западни, про-Вашингтон, анти-комунистически пропаганди и формиране на „нужното“ за интересите на Вашингтон обществено мнение:

image

 

На горната снимка можем да видим зависимостите на всичките. По надолу са включително и „Отворено общество“ на Сорос, можете сами да проверите.
Реално, повечето хора, работещи в тази мрежа или „превъзпитаните“ в западната теория за демократичен свят, ще се втурнат да обиждат и гръмогласно и активно да оспорват всичко изложено тук под предтекст, че така функционира демокрацията – и ще са прави, защото наистина съвремените граждански общества са напътствани от хегемонията на САЩ. Но нека напомним, защо не трябва да се подвеждате, с една единствена снимка:

image

 

 

Да, така наречените десни са в преки връзки с левите и обратно. Доказвали сме го и ние и други хора, зависимостите на българските десни политици с червеното им минало, на всички ви е известно това. Агенциите на Вашингтон го знаят това, но публичното мнение е манипулирано, всичко е „пунта мара“, дори самата им „демокрация“. Но кого можеха да сложат за да напътства българите в този преход най-добре? Разбира се същите „онези“ от службите, от партията, които решиха да предадат родното, страната си в лапите на Вашингтон и Запада. Сега, 24 години след „падането на комунизма“ те продължават борбата си с този същия комунизъм? Време е да се събудите, тези, които не сте се замисляли над тези неща и да погледнете реално на това, което ни поднасят днес, защото продължаваме да се влошаваме като народ и държава и икономика. За всичко са виновни КОМУНИСТИТЕ, така ще ви кажат, така ще продължават да ви тровят още десетилетия наред, столетия, во веки веков. Целта им е да ви превърнат в толерантни марионетки, в овлажнени дупки на задници с американско съзнание. Но не се залъгвайте, те не ви искат, затова са наложили визов режим за вас, за тях сте си комунисти и винаги ще си останете такива.

 

Искаме да изгледате и едно интервю, на може би, вероятно най-мразения българин съществувал някога в нашата страна. Все пак, нека погледнем и изслушаме и другата позиция, не ви караме да го обичате, да му вярвате и да го благотворите и да ревете. Това е просто ДРУГАТА ПОЗИЦИЯ, всеки има право на нещо, нали така ни учат, ето, ние му даваме трибуна без страх от това, че ще ни нарекат десетки промити от логика хора, и ще ни нарекат с думата КОМУНИСТИ. Въпрос на интелект е да се замислите над някои от думите на този човек, да човек. Ще рекат много, че той не е човек, че е убиец. Нека ви напомним, колко хиляди души избиха президентите на САЩ – Джордж Буш и Обама, както и други техни предшественици. Проверете къде и как докарват демокрация, не сте глупави, потърсете сами. Ето го и споменатото интервю, със сигурност известно на много хора:

http://www.youtube.com/watch?v=caTqHb9HJr0

Източник: wordpress.com




Гласувай:
7



1. grigorsimov - За демокрацията и комунизма, капитализма и капиталистите, Ротшилд и Сорош, и революциите
29.04.2014 12:56
Казвам се Григор Симов Божилов. По времето на комунизма ме съдиха поне 6 пъти, и прекарах в затворите 13 години - за три бегства през граница, за шпионаж, за подготовка за създаване на въоръжена анти-комунистическа съпротива... Всичко това преживях, от 17, до 30 и две-три, годишна възраст. След това поех инициатива, и след разговор с колегата и съкилийник от затвора - Илия Минев, написах, и шест души подписахме "Открито писмо - апел" за човешки права, и го изпратих, чрез американското посолство, до "Виенската Конференция", която започна да заседава есента на 1986 г.
Писмото ни беше прочетено на конференцията, от американския представител, там. Това го разбрах, по-късно, понеже по това време бях пак в килиите на ДС, на ул. Развигор, в Лозенец, заради Откритото писмо.
Следствито продължи 2 месеца, но този път не посмяха да съдят, нито мен, нито другите колеги, подписали писмото, а ме интернираха в Добруджа, без присъда, за три години, които след като изтекат, пак щели да ми продължат срока...
Но там изкарах само година и половина, като нямах право да напускам селото, и се подписвах три пъти на ден, в точно определени часове. И при всяко закъснение от 5 минути, ме глобяваха - 50 лева!

А сега, по същество:
Комунизмът, вкл. съветският, както и демокрацията, и капитализмът, са рожби на юдейския сатанински елит, начело с Ротшилд, който несъмнено е на върха на юдомасонската им, сатанинска, мафиотска пирамида, на чийто връх е изобразено всевиждащото око на техния господ и пряк ръководител (в най-пряк смисъл) дявола!
Та точно този дяволски кръг - юдейският синедрион (на чиито предци, Христос е казал в лицата им:"Ваш баща е дяволът") е създал комунистическата теория и директно е финансирал, и ръководел извършването на болшевишката революция в Русия, както преди това и предишните "буржоазни" революции в Европа.
И след като съветският комунизъм е изиграл разрушителната си роля, те го демонтираха "с едно щракване на пръстите" понеже комунистическите водачи са техни юдомасони
цитирай
2. grigorsimov - Ето го и игнорираното от демократите, Открито писмо, от 1986 г.
29.04.2014 13:07
До конференцията във Виена,
разглеждаща изпълнението на договореностите от Хелзинки

О Т К Р И Т О П И С М О – А П Е Л

от български радетели за човешки права,
– дългогодишни политически затворници

Уважаеми представители на европейските страни, на САЩ и Канада. Ние се обръщаме към вас и към широката европейска общественост, с апел: конференцията във Виена да не приключва своята работа, преди да бъдат осигурени най-елементарни човешки права за всички европейски народи, – като: право на свободно движение и емиграция; право на обективна информация и право на свободна трудова дейност!
Докато не дойде ден, когато всеки гражданин в Европа, ще може свободно и без страх от преследване, да изразява своите мисли, мнения и убеждения, в писмена или устна форма, без страх от преследване – хелзинкският процес няма да оправдае оказаното му доверие!
Ние сме напълно убедени, че без елементарни права и свободи, истински мир и сигурност не може и няма да има!
Ако на конференцията във Виена не се удаде да постигне напредък по ключовия раздел от хелзинкските споразумения – раздела за човешките права – ние предлагаме, да бъде съставена постоянна европейска, междуправителствена комисия, която непрекъснато да следи и да разобличава, пред своите правителства и пред европейската общественост, онези правителства, за които подписването на раздела за човешките права от хелзинкския документ, е било само една от заблуждаващите маневри, и които и до ден днешен, единадесет години след Хелзинки, не са осигурили нито едно от основните човешки права за своите народи!
..........................

Видяли ли сте по "независимите" демократични телевизии, или прочели ли сте в "независимите" и обективни демократични вестници, за този апел - за човешки права?
И ако не сте, попитайте някой от най-уважаваните от вас, демократи! Или поискайте от американското посолс
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315667
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031