Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2014 00:13 - МУЛТИГРУП > ДПС > АТАКА – СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ НА ЛУКАНОВ http://razuznavane.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3610 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 07.05.2014 00:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мултигруп финансира ДПС и Атака! Луканов и Държавна сигурност определят развитието им. А хората винаги са недоумявали как двете отричащи се и непримирими като идеологии партии ДПС и Атака управляват заедно и са в пълна хармония. Публично разстреляният в центъра на София бос на Мултигруп Илия Павлов е ТАЙНИЯ СВАТОВНИК НА АХМЕД ДОГАН и ВОЛЕН СИДЕРОВ. image


„Сега следите за събитията, случили се някъде далече назад в зората на българската демокрация, когато „гущерът късаше опашката си”, са заметени. А хората винаги са недоумявали как двете отричащи се и непримирими като идеологии партии ДПС и „Атака“ управляват заедно и са в пълна хармония, както става и днес“.

В онова време, шефовете на уж отблъскващите се полюси ДПС и „Атака” работят под контрола на „Мултигруп” и личната режисура на Илия Павлов. „Бигбосът” използва мощен мозъчен тръст от кукловоди, анализатори от служби на ДС, политици и социолози. Но преди всичко Илия Павлов използва силата на многото пари, повечето придобити по престъпен начин.

„Там някъде, в лабораториите на „Мултигруп“ припламва “ предизвиканата искра“ между Доган и Волен и се реализира идеята на Луканов за “СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ“ в политиката“.

Като демонстрират привидно крайно противопоставяне и отрицание помежду си, те всъщност генерират енергията, необходима на Доган и партията му ДПС, защото кукловодът Луканов е отредил важната им роля, да са патерицата на изпадналата в безпомощност БСП. 

image

Още в първите години на прехода, по указания
на Андрей Луканов, Ахмед Доган – лидерът на младата етническа партия ДПС попада под личната опека на Илия Павлов и неговата мощна компания „Мултигруп“. Мафиотската икономическа империя на Павлов е толкова силна, че нерядко измества държавата или нагло се идентифицира с нея.

На снимката: Многозначителната „сърдечна“ прегръдка между действащ и бъдещ мафиот.

След като по нареждане лично на Луканов, българският съд в нарушение на Конституцията узакони турската партия ДПС, Доган и политическият му ресурс – турските националисти бяха отдадени „ПОД АРЕНДА на най-мощната частна икономическа групировка Мултигруп, управлявана от бившия борец на ЦСКА Илия Павлов, превърнал се в най-големия мафиот. Това става по указание на архитекта на прехода в България Луканов.

Според информация на секретните служби, Андрей Луканов се води като духовния баща на „Зъбчето“ и „Сокола“ – Илия Павлов и Ахмед Доган.

И двамата са Луканов продукт, като единият е с насоченост в БИЗНЕСА, а другият в ПОЛИТИКАТА. Изваяните от Луканов млади хищници почувствали се вече силни, желаят да се освободят от опеката на създателя си, за да реализира всеки своите планове. Но свободни те се почувствали едва след разстрела на Луканов през 1996 г. извършен в типичен мафиотски стил. 

Между Павлов и Доган протича една друга силна връзка, тя е по линия на Държавна сигурност.

По върховете на „Мултигруп” както и ДПС почти всички знаеха, че Илия Павлов е шефът, а бившият докторант по философия – Ахмед Доган е политическото му острие.

Връзката и зависимостта между тях е толкова силна, щото  създаденото от Луканов, БСП и ДС правителство на Любен Беров,  с мандата на ДПС  е изцяло под контрола на Павлов и Доган.

image

Илия Павлов съвсем не крие топлите си чувства към философа – политик и много често демонстративно участва на различни партийни изяви на ДПС.

Упорито обаче се премълчава факта, че „топлата връзка“,  която съществува между Илия Павлов“ и Ахмед Доган, включва, младия и перспективен кадър- протежето на Доган, Делян Пеевски.

Потвърждава се факта, че Пеевски отдавна е бил включен в плановете и намеренията на Доган. Още оттогава той се грижел обучението на Пеевски да бъде в ръцете на най-големите специалисти от престъпния свят като Илия Павлов. Доган е готвил Пеевски внимателно и целенасочено за големия удар – поста на ДАНС.

image

Единадесет години по-късно, по време на дебатите в парламента след избора на Пеевски за ръководител на ДАНС – службата с най-много оперативни, разследващи и разузнавателни правомощия – служба, която държи в ръцете си и контролира цялата национална сигурност на България, настоящият „лидер“  на ДПС Лютви Местан каза:

“Днес разделителната линия е именно между престъпния свят и корупцията, между властта, която нощем се весели и играе карти с фигури от престъпния свят, които носят прякори от цялата фауна и решителното противодействие именно на престъпността и корупцията.”

И Пеевски като ръководител на ДАНС трябваше да осигури противодействието срещу престъпността и корупцията, нали?!

На снимката:  Делян Пеевски в компанията на учителя си – един от големите лидери на подземния свят, шефът на империята ‟Мултигруп“ Илия Павлов при откриването на хотел ‟Парадайз Бийч“ в курорта Свети Влас на 29 юли 2002 г. – една от многото супер луксозни и скъпи придобивки на мафиота. Специален гост на Павлов в хотела е и премиерът Сакскобургготски, личен негов приятел и съветник. Година по – късно, Илия Павлов е застрелян показно по мафиотски начин.

За раждането на задкулисието в политиката и бизнеса твърде интересни са спомените на бившата дясна ръка на Доган в ДПС Осман Октай. 

Пред Faktor. bg Октай разказва как двете създания на Луканов се запознават:

image

„ Още от времето 1990 и 1991 г. ДПС силно си партнираше с „ Подкрепа“.
Доктор Тренчев запозна Доган и Илия на една среща в ресторант „Спартак”, до едноименния басейн в столицата. Тренчев ни покани двамата с Доган. С нас беше и Радослав Ненов, един от лидерите на „Подкрепа“.

„По едно време пристига млад мъж със зализана коса, Тренчев  го представи като Илия Павлов, бъдещият шеф на банката на синдиката. Тогава се обсъждаше  „Подкрепа” да създаде своя финансова институция, като идеята беше ДПС също да се включи в изграждането на тази банка. Доган държеше почти един милион турци и мюсюлмани, които можеше да насочи веднага със спестяванията си към банката. От там започнаха честите общи срещи между Тренчев, Доган и Павлов“. 

В последствие лидерът на ДПС се превърна в доста подвластен на Илия Павлов, а отношенията им бяха като между работодател и подчинен. Тази зависимост особено силно пролича при правителството на Беров и създаването на Г- 13 – групата на едрия бизнес. Тогава реално започна преплитането между бизнес – синдикати – политика“.

„Радослав Ненов от „Подкрепа” става вицепрезидент на „Мултигруп”, Емел Етем от ДПС отива на служба в синдиката на доктора, а в ДПС отиват като политици „мултаци“ от калибъра на Стоян Денчев, днешният ректор на Библиотекарския институт”, спомня си Осман Октай.

В забъркването на цялата задкулисна амалгама се появява и нов играч – Волен Сидеров.

image

ИЛИЯ ПАВЛОВ СЕ ЯВЯВА БЛАГОДЕТЕЛ НЕ САМО НА ДОГАН, НО И НА ВОЛЕН СИДЕРОВ! Това става по указания на кукловода Андрей Луканов.

 

Така Волен Сидеров попада оплетен в мрежата на Илия Павлов, под зоркото наблюдение на все още силния Андрей Луканов.

След като Волен Сидеров е изхвърлен от шефското място във в. „Демокрация”, а СДС не искат повече да чуят името му, днешният националист с благоволението на Илия Павлов става стипендиант на най-голямата икономическа групировка и мафиотска структура в държавата „Мултигруп“. От пребиваването на Сидеров в групировката са и контактите му с Доган, който не е тайна, беше в много близки отношение с Илия Павлов”, твърди пред Faktor.bg бившият министър на културата Вежди Рашидов.

Волен Сидеров изгря на една голяма пресконференция на „Мултигруп”, на която беше осъществена и конферентна връзка от САЩ. Тя се проведе в сградата на Интерпед в София. Волен беше водещ на пресконференцията, а Илия Павлов стоеше до него, заедно с цялото ръководство на “ Мултигруп“.

Прилагаме автентична снимка от това голямо събитие, която е  запечатала обвързаностите на Волен Сидеров с престъпния клан.

image

Според скулптора  Вежди Рашидов, „Волен Сидеров наистина се е афиширал като шеф на пресцентъра и извършващ Пи-ар на групировката„Мултигруп” и свързаните с нея „Газпром“ и „Овъргаз“. По-късно националистът Сидеров се старае да замаже следите от този период“.

„Силите, които стоят зад Доган и Сидеров, са структури на Държавна сигурност. От своя страна Илия ги подкрепяше и двамата, най-малкото ги финансираше, каква по-добра подкрепа от тази”, споделя скулпторът Вежди Рашидов. ("Структурите на Държавна сигурност", бизнесмените, политиците и политическите партии, във всички държави, са - структури на еврейството! И всичките споменати тук лица са крипто-евреи!!)

И до днес Вежди не отрича топлите си приятелски контакти с боса на „Мултигруп”, но не забравя, че в определени моменти беше близък и до днешния повелител на държавата Доган, който сега е сред личните му врагове.

Според скулптора, Сидеров е успял да развие политическия си проект, използвайки връзките си с Доган и сега си търгува златния глас, който има в този Парламент.

„Волен чакаше именно идването на такъв момент като сегашния – да осребри позициите си. Но както няма съмнения за Доган, така не трябва да има и за Волен, че е платен продукт на службите“ – казва Вежди Рашидов.

image

Директно свидетелство за обвързването на Павлов и „Мултигруп” с Доган и Сидеров дава бившият ръководен фактор в ДПС за повече от 6 години, заместник на Доган и бивш депутат от турската партия Осман Октай.

Той беше освободен от лидера Доган заради това, че „изразява собствено мнение и показва неподчинение“.

ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ДОГАН Е МОБИЛИЗИРАН ОТ 2005 г., ОТКАКТО СЕ ПОЯВИ ЯВЛЕНИЕТО „АТАКА“ - казва Осман Октай. Той също споделя:

„През 2005 стартирахме проекта „Балканска демократична лига” като алтернатива на ДПС, но  формацията беше медийно затъмнена, заради участието на ДПС в правителството на Симеон Сакскобургготски. Тогава бях поканен в митичния ресторант  на кукловодите „Монтерей” от хора, определящи се като фактори в държавата. Те искаха да работим съвместно, тоест, да ни контролират, но отказах. По-късно ген. Любен Гоцев пред свидетели ме провокира, че провеждаме интересни инициативи като алтернатива на ДПС. Той обаче ме предупреди, че избори се печелят с много пари и с много бой. И ме попита дали разполагаме с тези два ресурса“.

Една седмица след този  знаков разговор Октай е поканен на обяд от Радослав Ненов - един от лидерите на „Подкрепа” и бивш вицепрезидент на „Мултигруп”.

„От Ненов разбрах директно, че три запасни офицерски съюзи, които имат регистрирани партии, ще правят коалиция за участие  в предстоящия вот, а формацията ще се казва „Атака”. Той разкри още, че Волен Сидеров е поканен за водач на тази патриотична коалицията.

Добре информираният Осман Октай и то не само по въпросите на ДПС също каза:

„Всяка власт си има банка фаворитка! По времето на царя това е банката на разстреляния Емил Кюлев, а към сегашния момент е Корпоративна търговска банка. Той подкани да се направи проверка за това кои политици имат кредитни карти в КТБ, за да видят хората истинските им лица. Един от тези депутати е Волен Сидеров, който получава превод от същата банка ежемесечно в размер на 40 хил. лв“. „Това наистина е скандално и не случайно вече целият български народ е отвратен от политиката“.

Източник: - Красимира Шопова. 

 Край на първа част.



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316783
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031