Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2014 10:32 - Яценюк, Тягнибок, Тимошенко, Янукович, Кличко, ... все Крипто-евреи, обсебили Украйна! Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3656 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес, 13 май, цялото проеврОПейско правителство на Украйна начело с премиера и Crypto-евреин Арсений Яценюк щяло да дойде в Брюксел за съвместно заседание с Европейската комисия.

image
 
Crypto-евреинът Арсений Яценюк

Целта на тази безпрецедентна среща е да ускори прилагането на мащабния план на ЕвроОПейския съюз за подпомагане на Украйна с 16 млрд. .

Иначе:     Яценюк не е просто еврей, а е еврей знаменитый!

from-ua.com/news/7331bb09d285f.html

http://svpressa.ru/b.../article/79200/

image


А в изборите на 31 октомври 2013 партията “Свобода” на Crypto-евреина Тягнибок, която до тогава бе в периферията на украинската политика, лесно спечели в три от най-западните области на страната. Вотът в бившата съветска република донесе на “Свобода” изненадваща победа в Лвовска, Тернополска и Ивано-Франковска област.

Изненадващите резултати на една крайнодясна националистическа партия в местните избори в Украйна насочиха вниманието към самата формация, нейния лидер и антисемитските му изказвания.

В сравнение с резултатите от президентските избори тази година “Свобода” утрои и популярността си в централните и северни региони на Украйна. В основата на предизборната програма на партията е украинският патриотизъм и съпротивата срещу Кремъл. Лидер на “Свобода” е 41-годишният харизматичен бивш хирург Олег Тягнибок. На украинската политическа сцена той изпъква с ораторското си майсторство и с уникалната смесица от ерудиция, селско хитроумие и емоционалност.

Тягнибок определя себе си като патриот, който се бори за страната си. Опонентите му го наричат расист и неонацист.

 “Това са безпочвени лъжи. “Свобода” е за равни права за всички украинци”,

каза ядосаният Тягнибок в предизборно телевизионно шоу. “Всеки, който е за независима Украйна, е наш съюзник”.


 image

Лидерът на украинските националисти Crypto-евреина Олег Тягнибок. Снимка: роспрес

Корените на “Свобода” са в някогашна Галиция - сурова гориста област, принадлежала преди на Австро-Унгария и Полша. За разлика от останалата част на Украйна, тя минава под контрола на Русия едва след Втората световна война.
Тягнибок се отказва от медицината през 1996 г. и през 2002 г. влиза в парламента като член на партията “Наша Украйна”, оглавявана от бившия президент Виктор Юшченко.

И “Наша Украйна”, и “Свобода” подкрепят пазарните реформи и по-близките отношения между Украйна и Западна Европа. Изказванията на Тягнибок обаче предизвикаха противоречиви реакции. Юшченко изгони Тягнибок от “Наша Украйна” през 2005 г. заради телевизионно изказване, в което той похвали украинските партизани, сражавали се срещу “руснаци, шваби, евреи и други нечисти елементи” (каква еврейска наглост! - бел. моя). Той призова правителството на Юшченко да сплаши “руско-еврейската мафия” (каква еврейска наглост отново! - бел. моя), за която твърди, че управлява Украйна.

Политическата популярност на Юшченко оттогава спадна значително и “Наша Украйна” успя да получи само 2,3 процента от вота в местните избори.
Извън западните области на Украйна, където “Свобода” отбеляза победа, партията спечели 5,1 процента от вота в национален мащаб и така стана петата по популярност украинска политическа партия, според екзитпол проучване на на Джей Еф Кей.

“Преди няколко години хората на Тягнибок бяха смятани за маргинална група. Днес те са наистина влиятелна сила”,

писа украинският политически коментатор Константин Димов в статия, озаглавена “Фашизирането на Галиция”. В партийната платформа на “Свобода”, която критикува олигарсите и магнатите, има някои банални предложения към средната класа и националистически критики към Русия.
Партията призовава за подкрепа за фермерите, борба срещу корупцията и външна политика, която поставя “Русия и Украйна на равни начала, а не в отношения на цар и роб”.

Усетът на Тягнибок към нагласите на електората и недоволството му проруското правителство на Украйна, станаха напълно ясни на 27 май в Лвов, когато хиляди разгневени демонстранти освиркаха и крещяха обиди при преминаването на колата на президента Виктор Янукович. Тягнибок взриви тълпата с гневна реч срещу президента и администрацията му. По-късно този ден студенти поставиха на улицата комедийна пиеска, в която Янукович бе представен като объркан затворник - грозно напомняне за присъдите за нападение и кражба, които украинският президент е излежал през младежките си години.

Един от актьорите, играещ ролята на типичен евреин с очила с телена рамка и еврейски акцент, угоднически обеща да пренапише учебниците по история на Украйна. “Точно така, ваша милост, никога не е имало никакви украинци. И езикът им - това не е език, това е руски с полски акцент”. Тълпата изглежда хареса антисемитската сатира.

 

Всичко това не доведе ли касапите и до Касапницата от 2 май в Одеса?...

 

И до огнения ад в Дома на профсъюзите, където изгубиха живота си 126 души, а 170 в критично състояние остават на ръба между живота и смъртта...


image Върхът на Жестокостта - бременна служителка в Дома на профсъюзите, удушена на 2 май с офис кабела на компютъра й




 

Иначе пък:

 

Г-жа Капительман (Юлія Володимирівна Тимошенко) благодари на касапите от 2 май в Одеса! Било "защита на административна сграда"

 

 

imageЮлія Володимирівна Тимошйнкo

 


 

А коя е всъщност тя?

image

 

 Истинската г-жа Капительман (Юлія Володимирівна Тимошйнкo)


Наскоро излезе наяве нелицеприятната истина относно етническата принадлежност на Тимошенко, около която години наред имаше спорове и догадки. Оказа се, че Юлия Тимошенко е еврейка, чиято истинска фамилия е Капительман!

Оригиналната черноока визия на Тимошенко свършва в месеците, когато започва възходът й във властта и по съвет на един пиар мейкър тя "славянизира" външността си. Така не само поддържа симпатиите към себе си от страна на членовете на партия Баткивщина (на български - Отечество), но и тарикатски избягва гнева и ксенофобските нападки на антисемитските елементи от Западна Украйна, които по време на Втората световна война толкова жестоко и нечовешки умъртвяваха хиляди евреи в градове и села, че от техните зверства потръпваха дори и немските нацисти. Неведнъж официално Тимошенко "признаваше", че е украинка с литовски корени, което я превръщаше, едва ли не, в самия антируски и прозападен идеал. С изрусена коса и светъл грим "Майданската дева" позираше пред камерите и теглеше смело страната на Запад, изобразявайки силната славянска жена, откъсваща отечеството си от "гнета" на московците, за да я " върне" в лоното на европейската цивилизация. Една хубава приказка, която обаче като всички приказки има един недостатък! Има край! И то твърде баладичен и неприятен - в затвора! В луксозна килия, но в затвора, където с вроденото си еврейско лукавство Юлия Тимошенко ту имитира, че е болна, ту че е бита, ту че не й позволяват да остане насаме с мъж... И като за капак на неприятностите - излезе наяве нелицеприятната истина, че е еврейка. Еврейка, която по време на управлението си често ходеше на Запад с повод и без него, където се срещаше със своите политически наставници! Кариерата на тази дама с много фамилии и странна метаморфоза от дребна чиновничка в бизнесдама, от неизвестна политиканка до премиер на Украйна бе белязана с една голяма лъжа за нейния произход, което за сетен път ни кара да недолюбваме лицемерието, двуличието и подмолността на евреите.

 

А иначе и своевременно:

Политикът-боксьор Виталий Кличко реши да става "президент Украины 2015 года"!

 

 

imageВиталий Кличко Фотография: ИТАР-ТАСС

После,

2 месеца по-късно (28-29.03.2014), Голямото надлъгване на "Големият украинец" с еврейска кръв Кличко, започна с това, че не иска да е президент, а вече иска да е кмет на Киев

image



Тагове:   шоу,   украйна,   криптоевреи,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311930
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031