Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2014 16:11 - Учители тероризират 10 годишни българчета – не били достатъчно толерантни към малцинствата, Автор: lyubomircholakov
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3025 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Брутален психически тормоз над етнически българчета и родителите им упражняват учители по инструкция на МОН. „Не винаги е толерантна към различните културни и малцинствени групи“, това е педагогическа характеристика на 10 годишно момиченце, завършващо 3-и клас. И това не е единственото българче получило подобна бележка. Още по-притеснително е, че не става въпрос за учителско своеволие, а за културен терор по директива на Министерство на образованието.

За нечуваното безобразие алармира потресена майка. Дискусията започна в социалната мрежа Фейсбук, след като на стената на г-жа Елена Ваташка (председател на СБФП и едино от лицата на протестите срещу домогванията на мюфтийството) пострадала майка сподели за случая. „Та питам аз: От кога отношението към различните културни и малцинствени групи е обект на ПЕДАГОГИЧЕСКА характеристика и не е ли това обвинение в расизъм към едно ДЕСЕТГОДИШНО дете?!… Което, както всяко дете, си е позволило да покаже симпатия и съответно антипатия към определени свои съученици…“, пише жената. Когато било поискано обяснение от класната, тя отговорила, че характеристиката е спусната от министерството. „Но все пак това е персонална констатация… за която логично обяснение не получих… Явно се трупат точки на гърба на невръстни деца!!!“, споделя майката на набеденото дете.
След като наш читател ни информира за случая, потърсихме учители за информация. Оказа се, че действително подобни изисквания са спуснати от МОН. Нека всеки, който смята това за нередно, сподели информацията с приятелите си. Ние ще ще следим случая отблизо и ще Ви информираме за всяка новост, около него.

  Източник: http://nreporter.info/  



Гласувай:
2



1. fascindoo - А коя е МОН-шефката Анелия Клисарова ?
31.05.2014 17:33
Перфузионно-мозъчно обременената Лейди Гага (БГ вариант) с обща амнезия по цялата й централна нервна система за изучаване на Ботев и Вазов!!!

Ето ви и следствието!
(или - всьо в порядке)...
цитирай
2. grigorsimov - Просто ни управляват евреи, чиято цел е, да ни унищожат напълно
31.05.2014 19:20
И бъдете сигурни, че няма никакво значение, коя еврейска партия е на власт. Политиката ще е една и съща - такава, каквато я диктуват от, все още, задкулисното световно юдейско правителство - съставено от банкерите, членове на синедриона, явно, начело с Ротшилд!?.
цитирай
3. silentfuture - Евреите са и в училищата
28.11.2014 10:40
Да не си мислите,че това е случайно,евреите са на всички важни позиции и институции в едно общество,включително и в образователната система като учители,професори,директори.
Наскоро рекламираната директорка АННа БАРАКова да не мислите,че не е еврейка?Защо мислите я избраха в политиката.Те,евреите винаги си помагат,което е достойно за възхищение и поука за истински национализъм.
Тяхната сила изчезва в момента,в който умеем да ги разпознаваме по физическите им белези и по имената им,които често не са български,те също така обичат всички имена с двойно повтарящи се букви.Зад всяка екзотична фамилия евентуално се крие евреин,зад всяко екзотично лично име също.Щръкналите уши,често и ниско разположени на главата са отличителен белег за евреи.Турците и арменците също имат такива щръкнали уши,понякога само в горната си част (като Кристалина Георгиева например),често има месеста долна част на носът,дори и той да не е много дълъг.Устата им е специфична с много по-голяма долна устна и много тънка (почти липсваща) горна устна.Огромна част от евреите имат естествено къдрава коса,като на негрите (имат черна кръв назад в родословното си дърво),които също имат къдрава коса,чистите гърци също имат такава коса.Цветът на кожата не винаги показва реалистично дали човек има еврейска кръв,защото има доста евреи,които са бели и приличат на скандинавци,но тези им физически белези ги издават ясно.Лицата на много от евреите са много дълги и челата им високи,които могат да бъдат полегати назад (тази физическа черта присъства при гърци,араби и най-силно при негрите,което също е издайническа черта за такъв произход или частичен такъв.Пластичните операции на носът и изправянето и боядисването на косите прикриват странните част от странните физически белези,но не и при ушите,формата на лицето,челото.
Когато се научите да разпознавате чужденците сред българите,включително в политиката няма да се учудвате на геноцидната политика против българите и бялата раса и помощта към черни,цигани и араби.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319360
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031