Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2014 20:37 - Продуцентът Аарон Русо - разговори с Рокфелер! извадка от logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5391 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

На 29 януари 2007 г. продуцентът Аарон Русо признал, че с него поискал да разговаря Ник Рокфелер. «Срещнахме се, и той ми хареса» - казваше Аарон. «Ник е много умен човек». Рокфелер често идвал в дома на Русо и там те на дълго разговаряли. Рокфелер предлагал на Аарон да вземе участие в семейните му бизнес-проекти…

«Разговаряхме за много неща» - спомняше си Русо. «За намаляване на населението на Земята… И в известен смисъл, аз бях съгласен с него, че планетата действително е перенаселена, но лично аз нямам право да решавам, кой да живее и кой да мре… 11 месеца преди 9/11 той ми разказа за готвещо се голямо събитие» (разбира се, без подробности) и за нахлуване в Афганистан иИрак, за завземане на нефтените находища, за установяване на плацдарм в Близкия Изток… “това ще е война с терористите, без реален враг” - казваше Рокфелер»… Тази война не трябва да се спечели, тя е безкрайна! Основната задача на военния конфлик е – постоянно тероризиране и подчиняване на обществото, с последващо въвеждане на «Нов световен ред».

«Опитваха се да ме завербуват… Настойчиво ми предлагаха да вляза в неправителствената организация «Съвет за международни отношения» (Council on Foreign Relations). Аз отказах, въпреки симпатиите ми към Ник Рокфелер, защото бяхме от различни страни на барикадата...».

Рокфелер питал Аарон: «Защо толкова те е грижа за съдбата на хората? Какво толкова те интересуват? Те са ни просто слуги...».

А Русо отговорил: «А вие какви цели преследвате? Вие и така имате пари и власт...».
А Рокфелер пояснил: «Главната цел е да се контролира цялото общество… Да направим така, че банкерите и елита да управляват света».

Аарон: «Всичките ли членове на «Съвета за международни отношения» са съгласни с тази политика?»

Рокфеллер: «Не, не, не… Мнозина действително са готови да помогат на хората».

«Той искаше да ме направи част от техния план, член на CFR (Съвета за международни отношения)… Те ме считаха за инициатор, за активист, и предпочитаха да сътрудничат с мен, а не да воюват», — разсъждаваше Аарон.

Русо отказал да влезе в CFR, но извършил разследване на дейността на Федералния Резерв на САЩ, и заснел най-важния документален филм на живота си – «Америка: От свободата до фашизма» (2006 г.) в който разоблачва плановете на CFR, на Рокфеллер и на могъщите финансови кланове.

До 1913 г, докато още не бил създаден Федералният резерв, Америка се считала за свободна страна.

 

 

Парите, Федералният данък – общ доход, Националната Идентификационна Карта (картата, с чипа RFID, който позволява да се следи неговият притежател, са последната крачка, переди задължителното имплантиране на чипове в организма на хората ) – всичко това превръща САЩ в полицейска държава. Поради това, очевидно е важно да се унищожи Федералната резервна система. Президентът и правителството не контролират Америка, Но самите тях ги управляват корпорациите. Страните влизащи в НАТО, скоро също ще загубят всяка самостоятелност. И, на практика, това е световен фашистко-комунистичеки режим.

Аарон Русо разгърна обществено движение против Федералния Резерв. И поради популярността му, и способността да довежда делата до край, той получи огромна обществена подкрепа. Финансовият елит доста добре са го познавали. Той е бил един от малкото, които действително са можели да им попречат. Отказвайки да им сътрудничи, Русо, фактически, е подписал смъртната си присъда.

40 години преди това, Джон Кеннеди вече се бе опитал да премахне федералния Резерв, и даже успял да подпише на 4 юни 1963 г. съответния указ (Executive Order 11110), но през ноември бил убит…

Бил ли е убит и Аарон Русо? Трудно е да се каже… Само едно е сигурно, че именно финансовите разбойници са имали желание, мотиви и възможности да отстранят Русо, представяйки убуийството за «естествена» смърт от рак…

 

 

logoslovo.ru/forum/all_815/topic_296/

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
4



1. lesovski - Човекът го няма,
26.06.2014 21:07
но проблемът остава.Както казваше един мой преподавател "Ако го загърбиш, то той непременно ще те ритне отзад".
цитирай
2. lesovski - Някой
26.06.2014 21:14
Ми прекъсна коментара, изскочи надпис, че съм коментирал често, а не било редно!?...Продължението на думата и изречението е - един мой преподавател, "ако го загърбиш то той непременно ще те ритне отзад.
цитирай
3. blogerka - Човек предполага - господ (висша, ...
27.06.2014 11:36
Човек предполага - господ (висша, разумна сила ) разполага, а той си обича чадата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28354638
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930