Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2014 11:50 - В САЩ и Европа отдавна се готвят да забранят производството и употребата на собствена рстителна и животинска храна!!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3744 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 26.06.2014 12:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В последните години в САЩ се разпространи движеието на т.н. изолационисти. Семейства и неголеми общини напускат обществото и се заселват в отдалечени трудно достъпни гористи и планински места, като се издържат със селско стопаство, риболов и лов. Но, изглежда властта иска да сложи край на тези свободо- и природо-любители.
image
В Сената на САЩ, 2010 г. е подаден законопроект S510, който ще направи незаконно отглеждането, използването, разпределеието, купуването и продаването на храни, произведени в домаши условия! Всичко това, разбира се, се прави уж за здравето на гражданите. Уверяват, че отглежданите на частни начала хранителни продукти, обикновено не отговаряли на санитарните норми и затова заплашвали здравето на потребителите.

По мнението на експертите, законопроектът S510, от 2010 г. за преразглеждане безопасността на хранителните продукти, може да се окаже най-опасният закон в историята на САЩ.

“Ако се приеме, ще наруши правото на гражданите да отглеждат, да съхраняват, да търгуват, да превозват и да употребяват природни хранителни продукти, по собствен избор, на всеки човек. Законът ще е противоконституционен и ще противоречи на природните закони, а и на Божията воля“, – счита канадският лекар Шив Чопра, признант авторитет в областта на продоволствената безопасност.

С подобен проблем се сблъскала Индия, когато по време на Британското владичество, правителството на Великобритания наложило допълнителен данък на солта. Но законопроектът S510 расширява контрола над всичката храна в САЩ, нарушавайки основното право на хората, на храна.

Струва си да напомним, че още 1990-те години Бил Клинтън въведе „Положения за Анализ на Контрола над Опасността“ (HACCP), уж за борба с инфекциите в месната промишленост. Това "положение" откровено лобирало в интерес на корпоративните производители на месо, в рамките на Световната Търговска Организация, които “контролират“ сами себе си, и с негова помощ получили възможност да отстранят от пазара хилядите малки производители на месо.

А 2008 г. Хилъри Клинтън в хода на предизборната си кампания за президент, настояваше за създаване на мощна централизирана агенция за безопасност на хранителните продукти. И тези идеи получиха развитие в законопроекта S510...

 

 

Григор Симов:

Вече във всички страни се въвеждат подобни закони, под различни благовидни предлози. И в България от неколко години се пробутват закони за забрана на притежаването, ползването и търгуването с „не одобрени“ семена и разсад, с цел, едниствено, да се лишат от собствена храна всички, които си отглеждат зеленчуци и плодове, както и домашни животни. А всичките останали „законни“ производители на храни са фирми, корпорации, латифундисти и арендатори на Световното Сатанинско Еврейство, които отлично знаят какво вършат, защото много отдавна са записали в религиозните си сатанински книги и в тайните протоколи, че „Гладът е най-силното оръжие“ и че - „Земята е единствената желязна собственост“!! И именно те, вече отдавна, под различни предлози, и по различни дяволски начини, са лишили хората от земя и от земеделски стопанства, и са превърнали независимите и самозадоволяващи се, във всяко отношение, селски стопани, в безимотни и безправни градски наемни работници - „пролетарии“- слуги на еврейството!




Гласувай:
9



1. lesovski - Защо в кавички
26.06.2014 15:05
Пролетарии са хората, които освен двете си ръце и някой и друг парцал на гърба си, не притежават нищо.Българската земя пустее и се изкупува на безценица от тези които се борят с Бога и техните създания от мюсюлманската религия, както се знае техен проект, за унищожение на християнството и в частност на Православието.
Ние като народ сме обречени на изчезване и поради тези изконни неща с които сме оцелявали и при най- драматични обстоятелства, но явно са ни намерили цаката!Безродниците разграбиха каквото можаха и се превърнаха в граждани на света, а останалите Бог да ги прости!Простотия, чалга, цигания, наглост и бездушие царят навред в територията която някога беше държава...
цитирай
2. grigorsimov - Григор Симов: "безродниците" не са българи, а евреи - юдомасони!!
26.06.2014 20:09
И те именно за това са назначени - да разграбват и унищожават, а не са избрани от нас, както ни се представя, и както е направено да изглежда от страни!
А "Простотията, чалгата, циганията, наглостта и бездушието, които царят навред в територията която някога беше държава"... също, изцяло са юдомасонско - сатанинско дело!
цитирай
3. blogerka - не бъди краен, има и свесни жора и ...
27.06.2014 10:52
не бъди краен, има и свесни хора и много слънчеви и талантливи деца в РБ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318652
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031