Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2014 10:04 - Иди обяснявай, че нямаш сестра! Автор: worldissue
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2588 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В редица западни медии шумно обявиха, че дъщерята на Путин е избягала от скъпарското си жилище в Холандия след трагедията с малайзийския Боинг в Украйна. Дори и представиха снимка, но... на снимката, направена през 2008, не е дъщерята на Путин, а бивша сътрудница на руското Министерство на младежта на име Даря Захарова. Новинарският канал lifenews.ru дори я намери и ѝ взе кратко интервю, в което тя отрече да е роднина на Президента, още по-малко негова дъщеря. 

Още един пример за това колко е лошо да копи-пействаш разни снимки от интернет и после да манипулираш с тях общественото мнение. И кой го прави? Същите, които постоянно говорят за демокрация и свобода на словото и поучават целия свят.  
............

И коментар от Григор Симов:
Такава си е тя, същността на демокрацията. И който мисли, че има "истинска" демокрация, така и няма да я види.  Както и няма друг, "истински" комунизъм. Понеже по времето на комунизма (а и сега) се говореше, че това нашето не било истински комунизъм!? А то, и демо(но)крацията си е точно това, което виждаме и чувстваме около нас. Такъв си е и комунизма, независимо в какви разновидности се натрапва на народите! Защото целите и на комунизма, и на демокрацията, в крайна сметка, са едни и същи: отнемане, по всякакви начини, земята и имота на хората, разтуряне на семействата и родовете, и превръщане на свободните, богати и независими, във всяко отношение, селяни, в безимотни, бездуховни и безродни граждани "пролетарии" - безправни наемни работници - ратаи на еврейството.
А безимотният и безбожен човек, няма как да е свободен, каквито и приспивни песни да му припяват, и каквито и бунтове да му предлагат.  Защото "пролетаризираните" т.е. - лумпенизирани индивиди са изтръгнати от корените си и нямат, нито своя идея (защото всичките налични идеологиии са измамни - еврейски), нито имат (и няма как да имат) своя собствена организация, за да имат някакъв шанс да се борят за по добра участ.
А  инспираторите на безсмислените и безидейни протести, бунтове и революции (Т.е. -
Световното Еврейство, в лицето на банкерите - евреи), предизвикват изкуствени анархии, за да командват и насочват задкулисно, разрушителната им сила, в свой сатанински интерес. И затова, на практика, след всяка революция, освобождение или промяна, - идва още по голямо робство или нов завоалиран феодализъм. Другото е - медийна пропаганда и училищна измама, понеже и на медиите и на светското задължително образование, господари и монополисти са евреите юдомасони - сатанисти. Но те са монополисти и в политиката, и в икономиката, и финансите, и търговията, и всичко около нас, вкл. и религиите (в различна степен).

И ако си мислите, че голямата разлика в стандартите на живот, в различните демократични страни, показва, че има и по-истински демокрации, - горчиво се лъжете, защото това са само тактически подходи, в зависимост от времето и мястото, и моментната целесъобразност за всяка страна или регион.
Например, във всичиките бившите соц. а днес - демократични, страни - членки на ЕС, цари една и съща разруха и безперспективност. И най-важното - навсякъде цари тотално изтребление на местните народи - неевреи. За тях вече няма нито работа, нито бъдеще, освен пиянство и проституция... съпровождани услужливо, от затъпяващи телевизионни сериали, и шоу-та!!



Гласувай:
7



1. injir - Младите хора бягат от бившите со...
28.07.2014 10:45
Младите хора бягат от бившите соцстрани. Преди демокрацията бяхме 9 милиона. Сега сме 6-7. Това ли е целта на заниманието... Всички ли трябва да се изнесем , преди да са ни изтребили в някоя измислена война...
цитирай
2. zaw12929 - eks-fokus. com Младежка заетост ...
17.11.2014 05:48
eks-fokus.com Младежка заетост опитай! виж!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28354311
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930